Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2012 15:15 - # ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА АЛХИМИКА АЛБЕРТ ВЕЛИКИ #
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 3434 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image

Средновековен немски натуралист, философ, теолог, алхимик и астролог, Алберт фон Болщет - известен като Алберт Велики. Монах със странна и интересна биография и живот. Той е считан за един от създателите на "Голем"-/ Същество направено от нежива материя и одухотворено от човек -Изкуствения човек - homunculus/. Ученика на Алберт Велики,Св. Тома Аквински избягал от него, след като една от куклите, която стояла в ъгъла на стаята внезапно протегна ръка към него и заговорила с човешки глас. За това пише сам Тома Аквински. Алберт на Велики, прави някои забележителни открития, в т. ч, изобретява и логаритмитеНорберт Винер, бащата на кибернетиката, го смята за един от бащите на съвременната кибернетика. Книгата от Алберт Велики "Оракули" е достигнала до нашето време. Сега тя е под заглавието "Алхимични загадки”. Книгата дава информация за алхимия и редица предсказания почти до 24 век. В „Оракули” няма точно посочване на датата на събитията. Предсказанията са изложени без подробности.
Предсказанията на Алберт Велики:
1. Хората ще открият голям бряг на голямо разстояние от стълбовете на Херакъл. Тази земя е населена от северните хора, и като я попълните ще я направите велика държава. В държавата ще доминира на кръста.
Това пророчество е писано преди откриването на Америка от Колумб. Думите "ще доминира на кръста”, изглежда трябва да се тълкува като победа на християнството в Америка.
2. Германския народ никога няма да бъдат напълно интегриран, тъй като Германия е оскърбила два пъти древните римляни.
Алберт Велики има предвид тук проклятието на римските предсказатели, който прогнозират на царя на варваритеГейзерих, че след като изгори Рим през 455 година, германският народ завинаги ще бъдат разделени на племена, сред които винаги ще има междуособици. С други думи ~ германските хора никога няма да станат велик народ. В действителност, 700 години след Алберт Велики Германия е в пълно разделение. Ако в редките периоди в историята е имало обединение, то е последвано неизбежно от разделяне на два или три лагера.
3. 
Германия три пъти, ще бъде на ръба на победата за периода, равен на 700 години. Тя почти три пъти ще притежава света.
Първият опит за такава победа е направен в XVI век. Тогава Крал V Хабсбург е заел престола на свещената римска империя и едновременно е бил и крал на Испания. В неговата империя слънцето никога не залязва. Вторият опит е направен от Хохенцолерн През XIX ~ ХХ век. Третият опит в средата на ХХ век е направено от нацистите, започнали Втората световна война. По този начин, наистина, Германия за 700 години, три пъти е на ръба на ценна победа, но не повече.
4. 
Хората ще се увлекат по машини , автомати, но с течение на времето те ще ги захвърлят като ненужни играчки.
5
Ще се създаде ходеща машина в която ще стоят хора.

6. Човекът ще лети до Луната и Марс слез 700 ~ 800 години после смъртта на Алберт Велики.700 (800) години + 1280 (годината на смъртта на Алберт Велики) = 1980 (2080) г. Както е известно, първото кацане на луната се състоя през 1969, а сега се разработват програми за кацане на Марс, както и изследване на лунната територия.
7Ще има полети до други планети и в други светове.
8Описано е и НЛО. След 1000 година след смъртта на Алберт Велики ангели ще слязат от небето, както е било в допотопни времена.1000 година + 1280 = 2280г.
9Периодът на най-ужасните изпитания и страдания на човечеството ще бъде 100 години след смъртта на Алберт Велики. След това ще настъпи златен век.
10Нови земи ще изникнат в океана. Странен древен остров ще покаже своите планински върхове от водите на Херкулесовите стълбове.
Възможно е, зад Гибралтар от водите на Атлантическия океан, да де издигне остров на който се е намирала Атлантида.
11Исляма ще оцелее не повече от 800 години след смъртта на Алберт Велики.800 години + 1280 = 2080, т.е. в XXI век, исляма като религия би престанал да съществува.
12Дяволът ще влезе в човека и човека ще се моли не в името божие, а в името на Сатаната.
Църква на Сатаната вече е създадена. Първите подобни храмове плахо се появиха в края на XIX век, и броя и влиянието на тези храмове сега непрекъснато расте.
13Светът ще бъде разделен на три големи държавни. Дано Бог помогне за разрешаване на спора между тях. На това предсказание страниците на „Оракули” но Алберт Велики са отрязани


И КАКТО ВИНАГИ, ПОНЕЖЕ МИ ОМРЪЗНА ДА СЕ БОРЯ  СЪС "Свежо", ТО ОРИГИНАЛЪТ Е -
ТУК!!!

Николай Николов



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820091
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031