Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2015 06:21 - Бивш служител на МВР: Тайните подземия на България крият съкровища, които могат да преобърнат представите ни за света
Автор: mit777 Категория: Други   
Прочетен: 1804 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 30.07.2015 06:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бившият МВР служител Милан Миланов, който оповести потресаващи истории от тогава още неиздадената си книга “Тайните подземия на България”. Интересът на читателите ни към изнесената информация бе огромен. А ексченгето продължи да шокира с невероятни разкрития чрез написаното в последвалите още 8 тома. Тези дни от няколкото си участия в два телевизионни канала с национален ефир Миланов пак успя „да хвърли в тъча” и зрителите. Помагаше му „ретранслаторът на космическа информация” Гергана Герасимова, с която той е започнал работа след първите няколко тома на „Тайните подземия на България”.
image

Пред репортер на „Шоу“ Милан Миланов, чиято биография е свързана със служби в органите на МВР, както и с работа в страните на Югоизточна Азия и посолството ни в Индия преди години. За читателите ни ще припомним, че още по време на соца, властта, с която той разполага, му позволява да ползва безпрепятствено услугите и ясновидските способности на два големи български феномена – Стефанка Мирчева и Веса Маркова, дори при разкриването и на криминални престъпления. Тогава той си води и подробни записки от срещите с тях. А сега продължава работата си в задаването на необичайни въпроси към Всемирната информационна банка „Акаша”. Отговорите идват чрез извънсензорните способности на Гергана Герасимова.
imageПисателят езотерик Милан Миланов: В подземия под Мадарския конник още живеят оцелели атланти!

– Разбрах, че си имал лична среща с два големи колоса на нашето съвремие – проф. д-р Ернст Мулдашев и писателя Мел Гил. За какво си говорихте?

– И с двамата имах лична среща миналата година. С Мулдашев си говорихме затова как при една негова експедиция в Хималаите точно той е бил допуснат /от висшите сили – б.а./ до Шамбала. И как там е видял с очите си хората – богове; хора, които са били в състояние на сомати. Хора, които съхраняват от сътворението на света човешката ДНК и в случай на унищожение на човечеството, ще го възродят именно чрез „събуждането си” от сомати. Ернст Мулдашев е видял и самия Буда, който е жив. А пък със световноизвестния писател и сценарист Мел Гил, автор на „Метафизиката”, си говорихме за подземията в България – тези до морския бряг.

– Как се реши да работиш с Гергана Герасимова и да й се довериш за отговорите, които дава на необичайните въпроси, които задаваш?

– Зададох й три въпроса, на които предварително знаех отговорите, но тя не знаеше това, защото нямаше откъде да знае какво аз знаех. Даде ми перфектни отговори. Отговори, които аз вече имах и бях получил преди години от двата феномена, с които работих тогава – Веса Маркова и съпругата на поета Иван Мирчев – Стефанка Мирчева. Тези т.нар. отговори никъде не са нито споменати, нито публикувани, нито се е говорило за нещо подобно преди това от когото и да било. Те са и достатъчно шокиращи, меко казано. Първият от тях бе: “Къде се намира Троя?”. Гергана ми отговори: „В Царево”. Това е родният ми град на брега на българското Южно Черноморие.

– Нима? Троя в Царево?!

– Да! В Царево! Но това е друга тема. Вторият ми въпрос към нея беше: “Какво има на остров „Св. Иван”?”. Отговорът й бе: „Първата Библия”. И на последния въпрос: „Какво има на остров ”Св. Анастасия” до Бургас?”, Гергана отговори, че там се намира част от книгите на изгорялата Александрийска библиотека.
Милан Миланов: Надолу по стълбата, която води нагоре
imageimage  image

Тайните на древните цивилизации - интервю с Милан Миланов
Това бяха все точните отговори на същите въпроси, които преди години зададох поотделно една от друга на Стефанка Мирчева и на Веса Маркова. И двете поотделно тогава ми дадоха същите отговори като тези на Гергана. Герасимова е млада жена, а Веса Маркова и Стефанка Мирчева са отдавна покойници, и тя дори не бе чувала за тях, няма и как да ги познава. След отговорите на Гергана, се реших да работя с нея. Механизмът е следният: Задавам й въпроса и тя веднага започва да пише, после може и да не помни какво точно е написала. Информацията тече. Тя е канал за т.нар. всемирна информационна банка, известна още и като „Акаша”. Така се обясняват ясновидските й способности.

– Коя от всичките информации за удивителни събития, хора, времена и прочее, които ти е давала Гергана Герасимова досега, се е проверила във времето?

– Доказателства за това, което пиша, има безброй много, откакто работя с Гергана. Например, да вземем наличието на древни градове: намерен е град на 200 000 години в Африка, до Зимбабве. Това може да се види вече и в Интернет. Намерен е потънал град и до Куба. Виждат се постройки и четирите пирамиди – и тава вече се появи в Интернет. Но всичко преди това е казано от Гергана. Откри се и подземен град в Румъния. Той е по-голям по площ от Букурещ. И това впоследствие се появи в Интернет, както и за потъналото НЛО в Балтийско море; както и за трите пирамиди, открити в Босна и Херцеговина, по-стари и от Хеопсовата. Всичко това Гергана преди години ми го беше казала и го написах в книгите си.

Още не беше открито и нямаше тя откъде да знае

– Каква е тази „Тайна книга”, с „разбулването” на която си се заел?

– Това е кожена книга с неизвестна писменост, написана преди 35 хиляди години от атлантите. Открита е в подземие. Имам преснети само няколко листа от нея. Откривателят на книгата поиска да остане анонимен. В тази „Тайна книга” атлантите са описали пътя на траките от Атлантида до земите, през които ще преминат. Описват се кои градове са построили и какви съкровища са оставили – книги, произведения на изкуството и т.н. Безценна е!

– Едно от шокиращите ти твърдения е, че е имало български императори в Япония и още, че съществува град /от записките на Софроний/, който „плава” в небето?

– Български императори има не само в Япония, но и в Китай. Те са траки, достигнали до „Шамбала”, и на връщане оттам създават обединена държава. Българите са и първите строители на Великата китайска стена. По тези въпроси както в Япония, така и Китай има исторически сведения.

А за града, плаващ в небето? – От телескопа “Хъбъл” учените са получили картина на небесен град, за който нямат друга информация, освен снимките. „Акаша” подробно описва какъв е този град и кой го населява.

– В Интернет има шокиращи видеозаписи с информация за странно същество, което се е появило в Русия – нарекли са го Чупакабра – ти да знаеш нещо по този въпрос?

– Чупакабра съществува. То не е човекоподобно същество, а извънземно, от друга, неизвестна на науката планета. То достига до Земята посредством кораб-майка. Задачата на Чупакабра е събиране и пренасяне на животинска кръв за изследване. След като умъртви по безболезнен начин животното, Чупакабра пуска хоботче, изсмуква кръвта му, съхранява я в специална за целта „торба “ и се връща на кораба. Кръвта се пренася на планета на Чупакабра, където се пречиства, изследва и обогатява. Един ден с такава по-чиста кръв ще се раждат новите животински видове на Земята.

– Журналистът, писател и издател Иван Бунков твърди, че мистерии и сега се случват в родното му село Хухла в Източните Родопи: например, появяването на Св. Богородица в цял ръст на небето над селото, за което свидетелстваха хора; или пък странни явления, които стават на връх „Свети Илия” над селото. Бунков говори и за т.нар. камъни на цар Дарий, които буквално от нищото изникват в една дъбова гора, струпани като “огромни пирамиди” между тревата; разказва и за редица странни явления около един малък водопад край Хухла – имаш ли отговори на тези и други въпроси, свързани с тая част на Източните Родопи?

– На връх “Св. Илия” има два подземни града на атлантите и на римляните. Факт, който може да се провери при разкопки. Има входове към тях. Но има и хора, които са влизали в града на римляните.

Библейският светец Илия е посещавал светилището на върха и е проповядвал точно там. Свети Илия няма гроб на Земята, както и Библията твърди, а наистина е взет жив с „огнена колесница” на небето. В част 10 на “ Тайните подземия на България” давам отговор на много от тези въпроси, свързани с Източните Родопи.

– Мистика витае и около т.нар. секретна мисия на Хитлер, игрални и документални филми се опитват да дадат някакви сведения – какво на вас с Гергана Герасимова ви е известно по този въпрос?

– Отговорите от „Акаша” на тази тема са следните: Хитлер не е убит, а е избягал с други нацисти в Аржентина. Той е контактувал с извънземни, които са му предоставили технологии, които все още не са били познати на Земята. Влизал е в техните НЛО, виждал е бордовите им компютри и т.н. С помощта на извънземни Хитлер е изградил подземните градове -лаборатории в Антарктида, които съществуват и днес. През 1939 година нацистите са открили в България древно подземие, откъдето са изнесли невероятни съкровища. Дори за целта са построили теснолинейката, за да пренасят златни и сребърни статуи, злато и много други ценности. В България все още има много неоткрити подземия на нацистите. Тук те са разработвали части за лунни модули, мислейки, че ще построят летателен апарат, с който ще достигнат Луната. 












Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2616366
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 953
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930