Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 10:23 - Професор от Бъркли Колидж казва: Хората не умират от рак! Хората умират от химиотерапията, в ужасни болки!
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Професор от Бъркли Колидж казва: Хората не умират от рак! Хората умират от химиотерапията, в ужасни болки!  http://www.zahariada.com/ 09 НОЕМВРИ, 2015   ЗДРАВЕ  

Оказва се, че ракът не е нищо повече от индустрия! Цикълът включва всеки лекар, болница, фармацевтична компания и почти всеки, загрижен по този въпрос. Става дума за огромни печалби, когато пациенти решат да се подложат на опасно лечение, като химиотерапия, лъчетерапия и операция за отстраняване на засегнатите части на тялото.Науката поддържа този аспект, въпреки че медицинската индустрия твърди, че химиотерапията действително помага на пациентите да спечелят битката срещу злокачественото заболяване.

Д-р Хардин Б. Джоунс е бивш професор по медицинска физика и физиология в университета на Калифорния, Бъркли. Той основава изследването си върху наблюдения на болни от рак в продължение на повече от 25 години. Професорът решава да направи собствено проучване, след като установява, че химиотерапията не действа изобщо.

Д-р Хардин Б. Джоунс казва, че пациентите, които се подлагат на химиотерапия, често в крайна сметка умира в ужасни мъки. Пациентите подложени на химиотерапия умират по-бързо и изпитват повече болка, отколкото онези, които прилагат различна от тази терапия. Д-р Джоунс установява, че химио лекарствата скъсяват живота на пациента и в крайна сметка ги убиват. Цялото това нещо се пази в тайна, тъй като заинтересованите страни се радват на милионидолари печалба.

Хората, които са отказали лечение с химиотерапия живеят средно по 12 години и половина по-дълго от хората, които са подложени на химиотерапия„, обясни д-р Джоунс в своето изследване, публикувано в доклад на Нюйоркската академия на науките.

Хората, които се подлагат на химиотерапия умират в рамките на 3 години, някои дори само броени седмици след започване на лечението.“

image

„Пациенти с рак на гърдата, които отхвърлят конвенционалната терапия живеят четири пъти по-дълго, отколкото тези, които следват схемата. Това е нещо, което няма да чуете в средствата за масова информация, които ще продължават да разпространяват мита, че химиотерапията е най-доброто лекарство за борба с рака! “

През 1979 г. списанието на Американската медицинска асоциация публикува проучване, според което най-често срещаните терапии за рак на гърдата, които са все още в употреба, всъщност не правят нищо за намаляване на темповете на развитие на болестта. Подобни вярвания са били потвърдени в други две проучвания, публикувани в The Lancer през 1980 година.

Пациентите, които умират от рак, всъщност умират от недохранване. Това е резултат от факта, че раковите клетки се хранят с хранителни вещества от тялото, и в крайна сметка унищожават имунната система. Тялото не може да се защитава при такива условия.

За съжаление съвременната медицина не иска да знаете тайната за конвенционалните противоракови терапии. Защо? Печалбите възлизат на милиони долари!! Както можете да се досетите сами, това е основната причина, поради която химиотерапията се предлага напациенти, диагностицирани с рак. Химическите вещества не могат да унищожат рака, нито удължават живота. Единственото нещо, което те могат да направят, е влошаване на общото здраве на организма до степен, която в крайна сметка убива пациента.
 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747179
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031