Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2015 22:55 - КОМУ СА ДЛЪЖНИЦИ САЩ И ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ ИЛИ КАК ДА БЪДЕ ИЗБЕГНАТА ВОЙНАТА
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1643 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КОМУ СА ДЛЪЖНИЦИ САЩ И ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ ИЛИ КАК ДА БЪДЕ ИЗБЕГНАТА ВОЙНАТА


 

И. Н. 17 трилиона външен дълг на САЩ, 18 трилиона на ЕС, има още 10 японски трилиони. Всичко 55 трилиона долара! Това си е една доста сериозна причина за трета световна война!?

 

 

ММ. Всичките тези страни употребяват примерно толкова на човек от населението, колкото и всички други останали развити страни. Разходите на тези страни за агресивна политика и превъзхождаща наука, разбира се, в пъти превишават средностатистическата потребност за същите тези цели разходите на другите страни! Но такива разходи са необходими, за да се води агресивна политика! Но при това разходите за наука и за въоръжение в САЩ и в Западните страни са нищожни в сравнение с тези дългове, които висят на тези страни!

 

 

И. Н. Попресмятах, колко само хартия за всичко това могат да представляват тези 55 трилиона долара. Изхождайки от това, че пачката стодоларови банкноти (купюри) тежи примерно 200грама, се получи, че 55 трилиона долара тежат един милион и сто хиляди тона (1100000 т.). Това толкова само хартия би потрябвала за производството на такова количество долари! При това себестойността на самото производство на 100 доларовите копюри е някъде от порядъка на 15 цента! При което чистата печалба от този печат е 99 долара и 85 цента, отчитайки боята и работните часове на хората! Ако в един вагон биха могли да влязат 65 тона товар, то ще са необходими примерно 17000 вагони или 170 ешалона от по 100 вагона във всеки, за да се изнесе тази хартия с парични знаци!

 

Но КОЙ владее тази немислима сума, заключена в тези пари? И кой ги дава за да растат?

 

 

ММ. Страните на Запад нямат собствени емисионни центрове, защото всички Централни Банки принадлежат на олигарсите, с изключение на Великобритания, която частично национализира своята ЦБ (Централна Банка), оставяйки под формата на компенсации 12% от всички доходи на тези, които я владееха по-рано! Руската Централна Банка също не принадлежи на Русия! По този начин става ясно, че указаната сума от дългове се отнася до стопаните на емисионните центрове, към олигарсите, които контролират Световната Икономика!

         Целият ваш Свят, на практика всички ваши страни: и богатите, и бедните, и развитие, и развиващите се, се намират в чудовищната КАБАЛА във Световните Банкери, а не една на друга! Макар и малко да са тези от съществуващите Президенти или Правителства които могат да оценят правилно получилата се ситуация! Работата е в това, че институтът „демократични избори”, който твърде агресивно се налага от САЩ на всички останали страни на Света, изключва идването на власт на личности, способни правилно да оценят и да приложат защитни мерки против експанзията на Световния Олигархат! Всеки Президент във всяка една страна на Света, с някои малки изключения – е поставено лице на олигарсите, разгледан и приет на специални консултации! Краткият срок на президенстването изключва възможността за обективна оценка на реалиите в световната политика! А след придобиване на такъв опит, няма вече възможност за прилагане на знанията, получени от избрания президент, за времето на своята властна мисия в дадената страна! Изключение се оказа президента на Русия В.В. Путин, който съумя да премине отвътре властните структури, да придобие някакъв опит, а сега вече и да започне да го прилага с пълната си сила в полза на своята страна!

         Голямата част от подобни лидери обаче е откровено сваляна по пътя на военни преврати и цветни резолюции! На тяхно място (естествено) идват подставените – марионетки на световните магнати под прикритието на САЩ и ЕС.

         Такова положение на делата позволява на световната олигархия да съществува в скрит вид, при това че всички властови пълномощия се намират именно в нея, а не в реалните Президенти и Правителства, които се подчиняват на условията на своите закони, натрапени (наложени) им от олигарсите с конституция, което изключва възможността правилно да бъдат ръководени техните държави, без да бъдат подложени на опасност от банкрути или социални взривове! Реалното състояние на държавите могат да оценят единствено олигарсите, които манипулират световната политика така както им хрумне! Те разгръщат войни между страните и народите. Та те събират от тях своите печалби….!

 

 

 

И. Н. получава се така, че САЩ и Англия, ЕС и Русия в това число, всички заедно се явява ЖЕРТВИ на олигархата? Та нали те са еднакво всички заедно длъжници на Световната Финансова Мафия, която безразборно управлява Света? В всичките тези страни си се карат помежду си?! Защо се получава така, че финансовата олигархия на света си остава встрани и някак си „ни лук яла, ни лук мирисала”?!

 

 

ММ. Така е било винаги в обозримата ви история, защото подобна функция на грабеж, провокативна дейност и организация на военни конфликти между народите и страните ви е учредена в Библейския Завет, като даденост на „избрания народ” за управлението на Света в полза на своето „божество”!

До настоящото време подобна политика беше невероятно плодотворна. Светът въобще не забелязваше, че се явява управляем въобще не от своите правителства, а от шепа Световни паразити – олигарси от известни семейства! Те винаги са се намирали и се намират над всички правителствени нива на държавите! В техните ръце се намират главните емисионни центрове. Тоест в техните ръце са съсредоточени всички пари, които когато и да е са се пускали в световния икономически оборот! Единствено по някое време – във времената на управление на Сталин, Русия беше избавена от участта на световните олигарси, но и това не беше за дълго! В момента в който Русия започна да взема пари в дълг към Западните банки, тя автоматично пак попадна в кабалата, която доведе страната до пълно обедняване и развала!

 

 

И. Н. Аз намерих в интернет „ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА СТАРИЯ ЗАВЕТ ОТ БИБЛИЯТА ЗА ЕКСТРЕМИСТКА ЛИТЕРАТУРА” на адрес:   http://dokumentika.org/religiya/vetchiy-zavet-talmud-koran-ekstremistskaya-literatura

. 

 

Сега обаче няма да говорим за това. В сегашния момент Русия е влязла в конфронтация със САЩ и със страните на ЕС. А причината за всичките тези разногласия е различното отношение към събитията в Близкия Изток и в Украйна! САЩ водят агресивна политика в тези страни с намерението си да компенсират поне част от своите дългове чрез агресия в страните, където може да се добива гратисно (безплатно) гориво или други ресурси. Кой е виновен за тази политика на САЩ?!

 

 

ММ В сегашния момент се разиграва същият този спектакъл на световните лихвари: „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ”. САЩ и Русия са готови да влязат във военна конфронтация, а лихварите потриват ръце, очаквайки своите нови доходи при всякакво развитие на нещата! На тях и м е съвършено безразлично, кои страни ще си блъскат челата. Главното за тях е  от този военен конфликт да се получава много кръв, много страдания, много убити хора, загубени души и ….допълнителни доходи… Нищо друго тези световни вампири не желаят!

 

 

И. Н. И какво сега трябва да се направи за да се избавим веднъж и завинаги от това вампирско племе и неговата агресивна политика?

 

 

ММ Световната финансова мафия се е сраснала в инфраструктурата толкова силно, че нея можеш да я извадиш единствено само с корените, повреждайки при това жизнено важни центрове на цялата съществуваща система! На някого може и да му се стори, че с това свое плътно проникване във всички области на живота по цялата планета, системата на Тъмата се е укрепила за винаги! Но в крайна сметка и системата на Тъмата си има свое начало и свой край!

Ако отчитаме, че системата – като базов егрегор съществува точно толкова, колкото съществува нейният родоначалник – Творецът на системата, то системата на Тъмата вече е достигнала до своя логически завършек, дотолкова доколкото нейният родоначалник Йехова (Саваот, Яхве и пр .) вече повече не съществува. Става въпрос за този „Творец”, който е утвърдил дадената библейска концепция, а заедно с нея и целият социално- икономически строй (режим) на целия останал Свят!

 

 

И. Н. Правилно ли те разбрах, че „библейският Бог на евреите – Йехова” е умрял?!

 

 

 

ММ Библейският „Творец” не е умрял. Във Вселената смърт няма! Той излезе от планетарния комплекс на Земята заедно с армията си от свои „праведници” на брой 144000, оставяйки цялата останала част от своя „избран” народ на произвола на съдбата тук на Земята да си получава кармичните удари за всичките си престъпни деяния! Сатурн благополучно прие цялата тази армия!  

 

 

 

И. Н. Такава хубава новина! А защо никой не знае за това?

 

 

ММ за това знаят юдейските свещеници, но по определени причини те това няма да го кажат на никого!

 

 

И. Н. Значи отецът на съществуващата система на Тъмата – юдейския „бог” повече не държи Земята в своите ноктести лапи! Но съществуващата финансова олигархия, все още продължава да граби целия Свят? Как да се излезе от нейното влияние и от влиянието на системата на Тъмнината и да се утвърди социално-икономическа Система на Светлината?!

 

 

ММ системата на Светлината трябва да се сбъдне – като реална АЛТЕРНАТИВА на системата на Тъмата. Като за начало Държава на Светлината трябва да се появи все пак поне в една страна такава самодостатъчна като Русия!

Държава на Светлината с всичките си свои предимства е тази социално икономическа система, основана на справедлив обмен на принципа: „енергия – за енергия”, позволяващ да се забрави за икономическите войни на Земята веднъж за винаги!

Но преди това ще трябва да се проведат дипломатични преговори за изясняване на истинното положение на страните-длъжници по отношение със Световните Магнати, а така също и по отношенията си една с друга като СЪЮЗНИЦИ против злокачествената финансова кабала! С началото на консултациите по кардиналното СНЕМАНЕ на съществуващите „дългове” за всички страни-длъжници, може да открие Нова Епоха – Златен Век!

При това на фона на такива консултации трябва да прозвучи консулидиращата Идея за Оживяване на фона на събитията на Великия Преход! Да се разклаща и да се потапя планетарния кораб е изгодно единствено за световните олигарси, затова и всички решения и договори трябва кардинално да изключват изпълнението на условията, предварително подготвени от магнатите желаещи война!

Кардиналното дипломатично ПОЯСНЕНИЕ за ситуацията от неизгодността на войната за нито една от страните, ще включи механизмът за мирна целесъобразност в САЩ, и в страните от ЕС, и в Япония, и в Русия! Светът трябва окончателно да разбере, че войни с икономическа подложка, са изгодни единствено за вампирстващата олигархическа сбирщина, която засега все още си има своята власт по условията на инерцията от привичния „божий” СТРАХ!

А Русия трябва да стане полигон за внедряване на Новата ЕНЕРГОномика, ЕНЕРГОпари, липса на държавни налози, свободен труд и творчество на гражданите, открития в науката, в разработката на нови технологии, в утвърждаването на нова култура, Образование, Просвещение …. Русия – като Държава на Светлината в своя потенциал и пример за целия останал Свят! Русия за целия останал Свят – СВЕТЛИНА в края на черния, и по-рано, безизходен тунел!

Благодаря!
05.01.2015 г.

И. НИЛОВА

 

http://derzhava-sveta.webnode.ru/

http://derzhava-sveta.ru/

image



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192005
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930