Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2015 12:50 - Сексът и селото 2: Запознай се с неговите
Автор: martito Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3937 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Сега, значи, след като Фидан се запознал с родителите на Штафана (нали у тях ходи да прави туршии разни), било редно и Штафана да се запознае с неговите родители.
   И тръгнала наша Штафана запознанство да се запознава. Ма отпървом шест часа отделила в контене и кипросване. Косата тупирала и омотала в кок. Лицето си с шест пласта грим покрила. Клепачите й тежки-натежали от моливи, туш, спирали, сенки и вся друга красота, която можете да си представите. Нахлузила плетения на една кука чорапогащник, отгоре навлякла тъканата риза от прабаба си, оня пъстрия фустан, дето едва покриваше задните й части, а отпред си вързала секси петносана престилка, непрана години наред. Обула файските гумени ботуши, с които ходеше да храни прасетата, а на врата си бе надянала гердани от кратунки и малки люти чушлета. Късметлийският колан от сплетени на плитка лук и чесън , плетен от Фидан за нея, пристягаше преливащите й извън фустаня паласки. Накипрала се била досущ като за манифестация. Че и лентата „Мис Селска кифла”, която бе спечелила в бой, бе наметнала през рамо.
   Постарала се била. Много! И била прекрасница. Секси прекрасница. По всички параграфи, алинеи, точки, подточки, че и запети.
   - Точно в 12.00ч. бях у Фидан – разказваше Штафана.
   Оня ми ти Фидан, щом я съзрял, ума и дума загубил, уста забравил да затвори, не можел да се нагледа на хубавината й. И мерак му бил любовен, та едва трапезите за родата нагласили. Ма се сдържали. И двамата. Седнали един до друг, натискали рамо в рамо, бедро в бедро и чакали.
   - Чакаме ний, чакаме, а родата му я няма. Притесних се, знаете колко бързо се притеснявам, Па като се притесня, трябва или да ям, или секс да правя. Не вървеше да почваме с храната без гостите, та отидохме в спалнята.
   Всъщност не отишли, а направо спринтирали до там. Фидан ръмжал мераклийската, събувал цървули и чорапи в движение, Штафана разпасвала пояса от лук и чесън, тръшнала Фидана на леглото, вързала го здраво, па се метнала отгоре му. Целувала го, лигавила го там, какво го правила, Фидан пъшкал, стенел, охкал, та чак и къде куче на месечина виел от кеф. И да видиш ти – във възможно най-сюблимния и за двамата момент с гръм и трясък родителите на Фидан нахълтали в спалнята с все врата и панти. Зор – чедото си да спасяват.
   - И стана една… Да не видиш по свет…
   Викове, крясъци, обиди до небесата. Бащата млател Штафана с галошите си, па току хукнал момчето си да отвързва. Майка му я подхванала - пустосвала Штафана на няколко езика и скубела косата й, белки я събори на земята.
   От болка и срам пък Штафана се вкопчила здравата във Фидан. Стискал я и Фидан и се мъчел да обясни. Ма кой ли го слушал него. За неговите той бил похитен, измъчван, тормозен, насилстван и так далше. И не стига това, ми взела, че нахлула и останалата рода – и тя Фиданчо да спасява. Задърпали ония ми ти братя , сестри и бра`тчеди от вси страни Штафана, герданите й накъсали, фустаня раздърпали, престилката на конци направили, та от Фидан я изстъргали.
   Врещели двамата влюбени на умряло, ръце протягали да се стигнат, ма родата не била вчерашна. Отупали Штафана и на улицата я изритали, а Фидан в зимника затворили и караул пред къщата му заформили.
   Реве Штафана, та се къса. Ред сополи, ред сълзи, ред лиги реди.
   Как да я оставим така? Не може.
   Още същата вечер се нагиздихме и трите – аз, Мара и Салона, и право при караула. Кикотихме се, крачета в прахоляка въртяхме, кичурчета коси опъвахме, смяхме се глуповато, танцувахме даже. А дорде ние омайвахме караулите, Ракетата и Кольо измъкнаха Фидан от зимника и на Штафана на тепсия го сервираха.
   Същата нощ, те заспали щастливи. Заспахме и аз и Ракетата – гушнати, но сърдити. Че много съм се била раздавала пред караулите...
   Туйто! Ако ща пък!...



Гласувай:
15



1. shtaparov - Така е: за добрите приятелки- добри ...
12.10.2015 12:22
Така е: за добрите приятелки- добри услуги,а за Фиданя- добра разтуха
цитирай
2. martito - shtaparov,
14.10.2015 21:49
:))) Лелеееее, заслужаваш да ти направя цяла торта! :)) Ти си единственият, осмелил се да коментира! :) /не се гъбаркам/
Хубава вечееееер от мен и всичките ми герои! :)
цитирай
3. shtaparov - Благодаря- готов съм и други неща да ...
15.10.2015 23:02
Благодаря- готов съм и други неща да се осмеля,стига да ми разрешиш! :)) А с тортата не се гъбаркам нито се церемоня- направо я подхващам по всички правила и хич басма не й цепя а съвсем,съвсем други работи! :)) Майтап бе,Уили!

Майтап ли??!! Моооооре!!!.... :))
цитирай
4. martito - shtaparov,
16.10.2015 16:27
:))))))))))))))) shtaparov, ти май-май герой искаш да те направя в сериала, така ми се струва :))
/А Салона завърта кичурче коса кокетно/ :)
цитирай
5. shtaparov - :))))))))))))))) shtaparov, ти ...
18.10.2015 12:56
martito написа:
:))))))))))))))) shtaparov, ти май-май герой искаш да те направя в сериала, така ми се струва :)) /А Салона завърта кичурче коса кокетно/ :)

Тя както си завърта кичурчето,така ще вземе да завърти главата и на някои градски герои като мен,та ще се видим после в чудо как да се оправяме с "колегите" ни на село! :))
цитирай
6. martito - shtaparov,
18.10.2015 22:33
:)))))))))) Ами... сяяя.. квото дойде... ти си мъж, селянин ща направят - демек шса справиш :)))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martito
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2844535
Постинги: 327
Коментари: 10487
Гласове: 37662