Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2016 15:20 - СВЕТОВНИЯТ СТРЕС-ФАКТОР И СОРОСИДО-ЛИКВИДАТОР - Путин, приветства Тръмп ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ.Чехльо-РЕЗАНАТА КАРАБИНА И ЯСТРЕБИ - В СТРЕС
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1936 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 18.06.2016 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageПутин към САЩ: Не се бъркайте в нашите работи и не се правете, че учите света на демокрация. Президентът на Русия Владимир Путин приветства изявлението на Тръмп за готовността му да възстанови отношенията Русия - САЩ

«Господин Тръмп заяви, че той е готов към пълноформатно възстановяванe на руско-американските отношения. Какво лошо има в това? Всички ние приветстваме това», — каза Путин по време на заседанието на Петербургския международен икономически форум, отговаряйки на въпрос на водещия.

«Когато го изберат, ще си имаме работа с любимия президент на САЩ», — каза Путин.  

   Той изрази надежда, че президент на САЩ ще стане човек, който би искал да развива руско-американските отношения. Според Путин, Русия никога не се е намесвала във вътрешните процеси на други държави.  «САЩ поучават всички как трябва да живеят. Учат ги на демокрация. А какво, да не би да считате, че вие имате демократични избори за президент?!» , — попита той.

«Когато повдигнем този въпрос към американските ни колеги, ни отговарят: «Не се бъркайте в нашите работи». «Тогава и вие не се бъркайте в нашите», — каза Путин.

http://bgr.news-front.info/2016/06/18/putin-km-sashh-ne-se-brkajte-v-nashite-raboti-i-ne-se-pravete-che-uchite-sveta-na-demokratsiya/
Петя Паликрушева, Дата на публикация: 18 Июнь 2016, 11:00
======================

САЩ поучават всички как трябва да живеят.
Който не слушка - напляскват го:

...ЯпониЯ, ГерманиЯ, ИталиЯ, БългариЯ, ФранциЯ, Виетнам, СърбиЯ, Ирак, ЛибиЯ, УсрайнЯ...СириЯ. image   
Атомни бомби, окупация, с военни действия, с преврати,

============================== Путин отговори на предложението на Саркози за снемане санкциите срещу Русия

image  Русия е готова първа да протегне ръка на Запада, ако бъде сигурна, че след това ще последват ответни мерки за снемане санкциите към Москва, заяви президентът на Русия Владимир Путин.
   Така Путин коментира предложението на екс-президента на Франция Никола Саркози, който по време на речта си на пленарното заседание на Петербургския международен икономически форум се изказа за отмяна на санкциите срещу Русия. 

Както счита Саркози, инициатор на този въпрос трябва да бъде Москва. Според френския политик, най-силният трябва да подаде ръка първи.
    А «най-силният — това е Русия и това е президентът Путин», — заяви Саркози, добавяйки, че никой не отрича авторитета на руския лидер на Запад. 

«Считам, че в предложението на Саркози има конструктивност, на която може и трябва да се обърне внимание. Ние сме готови към подобна стъпка, ако сме сигурни в това, че нас, както казва народът, няма да ни отхвърлят. Трябва да се сигурни в това, че след дори едностранните действия от страна на Русия ще последват насрещни стъпки, които няма да бъдат, както казва известният класик, крачка напред — две назад», — каза Путин. (тук той цитира Ленин, бел.ред.)

http://bgr.news-front.info/2016/06/18/putin-otgovori-na-predlozhenieto-na-sarkozi-za-snemane-sanktsiite-sreshhu-rusiya/
Петя Паликрушева, Дата на публикация: 18 Июнь 2016, 09:30

=============================================

image По какво се познава соросоидът? Публикувано на 30.09.2015 в България/Любопитно/Свят
image

Соросоид

Думата „соросоид“ е неологизъм, възникнал през епохата на така наречения преход към пазарна икономика. На днешно време в страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието „пета колона“ се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът „соросоид“ – слуга на Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.

Терминът „соросияда“ означава мероприятие на НПО, финансирани от Джордж Сорос – протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.

По какво се познава соросоидът?

Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували „Почистването на храма“ – търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.

Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже, че дядо му или баба му били руски белогвардейци.

Соросоидът е нахакан, с позитивно мислене. Той разказва за негови познати отличници, които били толкова надарени, че получили стипендия да учат в Harvard University.

Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.

Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история.

„Петата колона“ на днешно време провежда Цветните революции, разпространява всякаква дезинформация, подклажда етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, разделя обществото на малцинства и подклажда конфликти между тях, пропагандира джендър теорията, организира гей-паради и пр. подривна дейност.

В държавите с американски марионетни правителства, като например всички Източно-Европейски страни, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ. На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.

image

Целта на Джордж Сорос и неговите подчинени – соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Но държавите, интегрирани в НАТО/ Евросъюза, соросоидите също целят да дестабилизират, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчат срещу задокеанските си окупатори.
  Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история и култура.
  По време на комунизма също имаше партийни функционери, макар и не толкова много, колкото клакьори има на днешно време. Пропагандистите възхваляваха Русия, също както днес при демокрацията има соросоиди, които възхваляват САЩ. Но при комунизма руските мекерета не са очерняли българската нация и личности от българската история. Докато на американските мекерета основната им задача е, да очернят всичко българско, да създават на българите комплекс за малоценност.

image
          СОРОСОИДНИ ПРОТЕСТЪРИ

Един ден от дневника на български демократ:

8:00 – Бях в сутрешния блок на БТВ. Плюх по Русия и изразих подкрепата си за евроатлантическите ценности.

10:00 – Участвах на конференция, посветена на нарушаването на правата на ромите. Представих тезата си, че българинът е безкрайно нетолерантен спрямо онеправданото ромско малцинство.

12:00 – Усвоих един пари от „Отворено общество“ по проект за утвърждаване на евроценностите в България.

14:00 – Заедно с други демократично мислещи граждани развяхме знамето на дъгата пред руското посолство в знак на протест срещу приетия от руската Дума закон, инкриминиращ пропагандата на хомосексуализма.

16:00 – Написах статия за мирното културно съвместно съжителство в годините на Османското присъствие.

18:00 – Участвах на събрание на демократично мислещи граждани . Изложих позицията си, че трябва да спрем двата останали комунистически реактора в Козлодуй.

20:00 – Заедно с други демократи палихме свещи срещу надигащата се ксенофобия.

22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.

 Антоним на соросоид е путиноид.По време на Турското робство се е наричал гяур

 „Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода - човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки и не споделя евро-атлантическите ценности. По време на Турското робство се е наричал гяур – „неправоверен“, човек който не слага фес (طربوش) на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.

 

 http://bultimes.com/po-kakvo-se-poznava-sorosoidat/
Публикувано на 30.09.2015 в България/Любопитно/Свят




Гласувай:
7



1. avekuku - Антоним на соросоид е путиноид.По време на Турското робство се е наричал гяур „Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода - човек, к
18.06.2016 16:24
Антоним на соросоид е путиноид.По време на Турското робство се е наричал гяур

„Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода - човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки и не споделя евро-атлантическите ценности. По време на Турското робство се е наричал гяур – „неправоверен“, човек който не слага фес (طربوش) на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.
цитирай
2. avekuku - А «най-силният — това е Русия и това е президентът Путин», — заяви Саркози
18.06.2016 16:34
Според френския политик Саркози, най-силният трябва да подаде ръка първи.
А «най-силният — това е Русия и това е президентът Путин», — заяви Саркози, добавяйки, че никой не отрича авторитета на руския лидер на Запад.
цитирай
3. survakar007 - Путин към САЩ: Не се бъркайте в нашите работи
24.06.2016 19:10
Докато чичо Сам не набута черната си паламарка в тесното дупе на Путя, нема де спре, с топките.

От Русия видимо бликат кърви, международните снакции работят отлично, а само дотираната от Путя водка предотвратява селските бунове на изгладнелите мужици.

Путя се моли за милост, но чичо Сам ще продължи да го налага с робовладелския си бич, докато КГБ ченгето се опомни, че света навлезе в 21 век и не могат да се грабят територии от съседите.

Петлето Саркози си замина, педофила Берлускони и той, полковник Кадави пое анално куршума, ред е на полковник Путя да го последва. Кой ли ще е бъде КГБ колегата, който ще има честта да направи аналка "Макаров" на Путя та да се отърве руския народ от олигархичната му диктатура?

Сурвакар
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 145640
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930