Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2010 12:24 - Никола Филчев сам убил ямболската адвокатка
Автор: meto76 Категория: Новини   
Прочетен: 25691 Коментари: 18 Гласове:
13

Последна промяна: 15.02.2010 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Никола Филчев сам убил ямболската адвокатка

15.02.2010 / 11:38

Той признал за убийството пред Нанка Колева, вдовицата на прокурор Николай Колев.
Филчев искал убийството и на прокурор Васил Миков

Гледай видео материал   затвори Никола Филчев сам убил ямболската адвокатка

 

 

Съпругата на убития прокурор Николай Колевimage - Нанка Колева, разказва пред "Тази сутрин" за убийството и поръчителите:

Имах разговор с Никола Филчев, бяха минали две години от убийството на мъжа ми. Това е първият работен ден на 2005 г., случайно се срещнахме по стълбите и имахме разговор в кабинета му. Аз съм го питала защо уби съпруга ми, а той изпадна в криза, но не в буйстваща криза, а в криза, в която е жалък, когато се огъва, смалява, хленчи, мънка и ми

призна, че е убил ямболската адвокатка

През годините за жалост, вече седем години, медиите не проявяваха никакъв интерес към този случай, не задаваха никакви въпроси на държавните институции, свързани с това убийство и за мен имаше цензура. Това беше забранена тема за медиите.

За мен той призна по-малкото зло. Тогава изпадна в циклофренична криза. За жалост неговата диагноза е такава, че той допуска убийството в болестта си.
 
Мъжът ми беше арестуван 2001 г., лятото, 20 юни. Той знаеше, беше предупреден от колеги, от полицаи, от барети. Сблъсъкът беше с главния прокурор, защото не се подчини да работи по методите и правилата на Филчев. Разпореждаше му да води поръчкови дела без никакво основание.

Най-тежкото беше, че му поръча убийство на колега

На Васил Миков. Той му беше опонент при избора на главен прокурор.

За мен основната връзка е президентът

Президентът изпрати Филчев посланик и той пази неговия авторитет. Новият главен прокурор е от кръга обкръжение на президента. Прокуратурата, макар и с ново ръководство, предоставя още четири спокойни години на Филчев. Дори, когато обявиха, че ще се връща от Казахстан, прокуратурата му осигури спокойствие и сигурност.

Аз бях заплашвана – косвено от Филчев, пряко от зам.-прокурор

Имаше израз: "Ако не спрете да ровите, докъде ли могат да стигнат застрашените – убийците". А аз винаги соча едни и същи хора за убийци. Това, което правя, вече е съвсем открито. Освен това делото за убийството беше пак спряно.

Винаги съм казвала, наред с убийствата, които трябва да се разследват, във връзка с Филчев, които аз знам – те вероятно са повече, това е убийството на ямболската адвокатка, убийството на моя съпруг, убийството на следващата вечер на  бившата барета, психолог, Димов. Винаги напомням, че трябва да се търсят причините около Филчев и при самоубийството на Джамбов. Джамбов, преди самоубийството,

се докосна до проблема "океански риболов"

Моят съпруг също участва в заседание, в което се разглеждаше дело около океанския риболов – незаконно одържавяване, приватизация, свързана с милиони – прибиране на пари. Това е връзката, която аз мога да направя. Единият влезе в този проблем и се самоуби, другият – съпругът ми за жалост му попречиха с убийството. В началото на 2003 г. щеше да започне да пише изложение.

Ролята на Алексей Петров в убийството

на съпруга ми е на организатор. За мен Алексей Петров и Филко Славов (бившият шеф на баретите – бел. ред.) психираха до голяма степен Филчев. Те използваха неговото заболяване. Аз го казах и на Алексей – вие направо го зомбирахте. Съпругът ми никога не му е застрашавал живота, а Филчев го уби.

Коментарът на бившия вътрешен министър Емануил Йорданов - вж. тук

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=154367




Гласувай:
13




1. zaw12929 - Само съдът може да установи исти...
15.02.2010 19:32
Само съдът може да установи истината и пред него трябва да се направи иск и доказателства ще се намерят, ако е така
цитирай
2. eien - За българския съд ли мислите, zaw12929,
15.02.2010 19:39
че може да установи истината? Нима?
цитирай
3. karambol5 - Филчев е психопат !!! Защо вдови...
15.02.2010 20:12
Филчев е психопат !!! Защо вдовицата не е подала иск ,ако е получила подобно признание ? И по мое мнение наистина трябва да си много луд ,за да си признаеш подобно нещо по този начин !!!
цитирай
4. borsi - Само съдът може да установи исти...
15.02.2010 20:28
zaw12929 написа:
Само съдът може да установи истината и пред него трябва да се направи иск и доказателства ще се намерят, ако е така


Май се шегуваш :))) Тези некадърни и корумпирани помияри не могат разели на две магарета сено.
Напълно и вярвам на женицата. Мъжът и бе боклук и в цяла Варна това се знаеше, но не мисля, че другите прокурори са по-добре и нищо чудно един боклук да е очистилв втори!

Та нали ако са нормални хора никой няма да ги допусне в прокуратурата?!
цитирай
5. анонимен - Колев да не е по стока
15.02.2010 20:33
Служих със сина му в Плевен, голям дебил, навси4кото отгоре си придаваше и важност. Никой не го уважаваше. Няма съмнение за мен, 4е и баща му е бил същото говедо. Изобщо т.н . лидери в Вългария не са никакви лидери, а двуличници.
цитирай
6. анонимен - филчев, асан омеров - трактора
15.02.2010 22:04
Филчев, Асан Омеров - Трактора, Филко Славов - трилъри.
Къде живееме, на кой свет сме?
Спасявайте се поединично, кой като може!
цитирай
7. анонимен - Извинете, но този, когото гръмнаха ...
15.02.2010 22:20
Извинете, но този, когото гръмнаха на "Абоба", как се казваше, също беше съвършен катил. Твърде малко знаем, но този си го е заслужил, макар че знам малко за негови деяния, но от сигурен източник. А какво казват след толкова години, пределно ясно е, че не върши работа, затова и го казват.
цитирай
8. sisielle - хаха
15.02.2010 22:35
Аз се чудя , кой го взе на работа този , то по физиономията му личи , че е некадърник и бандит!!! Много ми беше противен и продължава да ми е!
цитирай
9. анонимен - бтв
16.02.2010 00:53
защо не поканихте този гост преди 1-2 седмици? медиите според мен са част от октопода
цитирай
10. анонимен - are be sho i viarvatae? zastoto e bolna kato Filio, a ne e li tia ubiicata kakto na myzyt si taka na advokatkata.
16.02.2010 03:05
Ako Filio e Psihopat , tazi kukovica e pat, patka i s goliaaami p, P.

ako bese u red do sega da sa ia emnali za plesteni. na men mi pisna da slusam kak slu4aino otishla w kabineta na Filio i namesto da mu napravi edna civina svirka, poema se celiat 4len sys vsi4kite opcii- zela 4e gledala kak Filio izpadnal w kriza w koiato mojel da izbiva advokatki s bradvi.
gorkata tia
цитирай
11. анонимен - METO
16.02.2010 03:07
za ei takova zaglavie ako utre Filio ludia byde opravdan po vsi4ki obvinenia, ti kakwo ste pravis? Ste si smenish li BLOKA, prdlon Bloga?
eto go tvoeto zaglavie:
Никола Филчев сам убил ямболската адвокатка.

lipsva v nego 4e si go 4ul w tramvaia ot advokatkata predi da se diplomira
цитирай
12. zaw12929 - Посдравления за постинга, за да се дискутира и не
16.02.2010 12:41
остане и капка съмнение в невинността на Филчев :
Филчев тогава е бил в правителствена делегация извън България- вече установено , но за склеротирали баби трябва да се каже отново. Тя има право да търси истината, а заинтересовани и дават думата...

" Филчев е психопат !!! " кой може да си позволи такова нещо безнаказано :
друг психопат. Но го моля, да не пише коментари!
цитирай
13. анонимен - филчев
16.02.2010 15:32
Аз отдавна съм подозирал че самия президент първанов има пряко участие в много от тези убийства,включително и на сестрите Белнийски . Сега да се разнищи случая,когато фичев и трактора са в немилост.
цитирай
14. анонимен - кой кого убил
16.02.2010 16:56
Филчев бил летял за Либия - летял, ама в колко часа? И какво му е пречило на този откачен да я убие, после да вземе един душ, да закуси с настроение, да си събере багажа, и да отлети с Фалкона. Елементарно е - проверете по часове и минути!!! Никакво алиби няма Филчев, само си приказва, друг е въпроса дали той е убил адвокатката - това само съдът може да реши, ако не сме Филчевистко-Сталинистка държава...
цитирай
15. анонимен - време е за Филчев
16.02.2010 17:06
ВРЕМЕ Е ЗА ФИЛЧЕВ...
Време е, и вече го започнаха, но не е ясно как ще го приключат - в ареста /съответно - в съда/, или в главата /съответно - да носи много поздрави на Николай Колев и ямболската адвокатка/... Твърде му е голяма работата на Филчев обаче - ако умирише ареста, ще се усмърди цялата държава!!! Ако пък вземе нещо да се "самоубие", или да падне от високо - кой ли ще повярва?!...
Едно е сигурно обаче: не мине ли през Филчев "Октопода" - никакъв октопод не е това, ами някакъв ситен калмар, за мезе, или направо – разпухана медийна медуза! А от това как ще мине - в ареста, или в главата, ще си направим най-верните изводи и за батБойко - кой е, какво иска, как го постига, каква му е идеята за държавността в България…
Филчев, Филчев - тръпнеш ли в мрака, чакаш ли с примряло сърце дали няма да изхлопа входната врата? Ако знаете как обича властта тоз субект, как хубаво му беше всички около него да тръпнат от страх, с примрели сърца да чакат тежката му дума - същи малък, български проектосталин. А във витрината, пред кабинета му - ножове, саби, кинжали, от Главпрокурора Азърбайджана, Туркменистана, Узбекистана, ех, и прочие...Ясен стил, ясни идеи за демокрация и законност, които той уверено прокарваше в пост/но/тоталитарен Булгаристан. И един пак ясен и прост, по ленински, основен негов управленски принцип: "Я Началник - ти дурак, Ти Началник - я дурак!"
Филчев отдавна не е Началник, знае, че се намира във втората част на принципа – в ролята на Дурака. Знае, че затова трябва да си наляга парцалите, и да си трайка. Защото, ако дурака почне да прави проблеми, спрямо него се прилага друг основен управленски принцип "Ест человек, ест проблем. Нет человека, нет проблем". Този принцип Филчев вече го е прилагал като субект, към проблемни обекти-человеци… Нищо чудно скоро и той да стане обект, проблеми около него колкото щеш...
Зимата вече отминава – иде пролет, време е за дълбока оран… Намерихме Трактора, май е време да намерим и Тракториста??? Изобщо, време е за Филчев, той знае много…
А за всички е време е да разберат, че има и други принципи – „На каквото си постелеш, на такова ще легнеш”, „С твоите камъни - по твоята глава”, „Който сее ветрове, ще жъне бури”…

цитирай
16. анонимен - Срам!
16.02.2010 20:36
Колкото повече слушам и гледам изявленията на тази клета женица-съпругата на убития прокурор, в мен се утвърждава убеждението, че нещо не е наред в прокуратурата. Нима всички са с психически отклонения.
цитирай
17. анонимен - ЛЪЖА!Долна!
16.12.2010 15:08
Глупости!Пълна измишльотина! Нанак Колева се е стила да говори!!! Ненаяде се и тя! Всичко е заради наркотици в "Старата изба"!Ако някой види на живо Орлин Аврамов може да си глътне езика от ужас!
цитирай
18. анонимен - adobe reader open in browser
17.02.2012 19:50
adobe flash converter adobe read write http://etbyppp.hostingsociety.com/acrobat-creator-pdf.html acrobat creator pdf
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14579728
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031