Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2009 19:02 - Кощунство с паметта на достоен български офицер
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1686 Коментари: 1 Гласове:
0



Кощунство с паметта на достоен български офицер Четвъртък, 12 Февруари 2009 09:41 Димитър ГРЪНЧАРОВ image image image

 

image

Генерал Луков

Дълбоко уважавам правота на всеки да чества своите празници по начин, който той самият счита за най-подходящ! Също така, знае се, че ползването на личното право по никакъв начин не бива да нарушава правата на околните, а околните за БНТ е целият български народ.

На някого от ръководството на телевизията с ретроградно мислене му е хрумнало, че едно такова честване може да бъде излъчването, за  кой ли път, на 50 български филма. В това няма нищо лошо, стига да става дума за “Козият рог”, “Време разделно”, “Аспарух” и др. п. За съжаление се започна с “На малкия остров”, а снощи бе излъчен и “Черните ангели”.

На ръководството на националната медия все още не му достига интелект да разбере в кое време живеем и слугувайки на така наречената тройна коалиция (за мен тристранния пакт), си позволява предавания, с които ни отдалечава исторически, политически и културно от естествената среда, в която от две години насам живее и се развива нашата страна – ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. В страните от този съюз не съществува колебание какво представлява КОМУНИЗМЪТ. Той е осъден във всички форми, независимо колко са напудрени, лустросани и фалшиви!

Недопустимо е в ХХІ век в една европейска страна да се представят филми със съдържанието на тези два, за които споменавам по-горе, дори  учебниците ни по история все още не са изчистени от фалшификати на много ниско интелектуално равнище. Между обикновените зрители от по-младото поколение има не малко, които биха могли да приемат като образец на поведение представените в романтична светлина “герои”, които всъщност се причисляват към категорията на най-долнопробните терористи (знаем какво е отношението към тероризма в културния свят!). Това е жестоко. Вместо да играе своята възпитателна роля за по-нискокултурните и по-малко познаващи историята, с тези апологетски представени младежи се търсят евтини дивиденти за техните наследници, които все още ни управляват и са изпълнили като метастази целия ни обществен организъм.

Подобни филми  биха могли да бъдат излъчвани, но с една предварителна или последваща лекция, която да осветли историческата действителност и открои грубата им манипулация, чийто ефект е търсен при създаването им, а и в момента. Например – каква е съдбата на избягалите от “малкия остров” все още глупави идеалисти – комунисти. От острова при бягството заминават 27, или 28 от тях и се озовават в “страната на своите мечти”, в каквато искат да превърнат и нашата. От тях в родината се завръщат само 6, които по един или друг начин успяват да се измъкнат, останалите през тридесетте години на миналия век преминават през МЕСОМЕЛАЧКАТА на любимия на всички комунисти “велик вожд и учител” Сталин – достойна “награда” за техния идеализъм и глупост – позорна смърт в КГБ.

Най-меко казано, излъчването на филма “Черните ангели” бе кощунство, бе израз на абсолютната дегенерация на следовниците на тази партия. Достойният български офицер, многозаслужилият за народа си и войската му ген. Христо Луков бе убит на 13.02.1943 г. на стълбите пред скромната си къща. И пред смъртта си, вече тежко ранен, той демонстрира качествата на българския офицер, борейки се героично с терориста, но загива пред очите на дъщеря си. Точно в дните, в които цялата културна, демократична общественост отдава почит към героизма на този генерал, да пуснеш в националния ефир тази перверзно представена версия за убийството му и за комунистическия терор, пълна с лъжи и небивалици, е просто ПРЕСТЪПНО, както е престъпно някакви дегенерирали наследници на терористите да изцапат с червена боя паметната плоча и къщата на този български герой. Трябва ли да забравим, че в онези страшни септемврийски дни на 1944 г. командирите на две от всичко пет действащи български армии – 3-та и 4-та – ген. лейтенантите Н. Христов и Ив. Стефанов, бяха убити от две изчадия в човешки образ – Дана Мураданларска и Митка Гръбчева (втората в действителност е от организаторите на бандата, представена така идилично във филма).

Стига толкова комунистически лъжи – лъжи в историята, лъжи в представянето на целите си, лъжи в обещанията, когато, изпаднали в нехарактерна за тях обстановка, се борят с демократични методи за власт, лъжи към партньорите в коалицията (ако са в такава), лъжи и кражби спрямо Съюза на Европа, в който с толкова мъки и борби влязохме и в който вече едва ни понасят заради техните неспиращи негативни прояви.

Не се ли умориха? Нека вече малко да си починат! Ако ли пък все още считат, че имат сили за продължаване на безобразията, нека нещастният български народ намери здрави сили и ги прати на заслужена и по възможност безсрочна почивка. ЗАСЛУЖАВАТ ГО!


Димитър ГРЪНЧАРОВ    (УС на Съюза на ВВНВУ, ШЗО и РВГ)


http://www.pro-anti.net/actual/2122-07.html



Тагове:   офицер,


Гласувай:
0



1. анонимен - Не само БНТ, но и всички останали медии
15.02.2009 11:36
с малки изключения, слугуват на престъпната комунистическа мафия,която сега управлява страната ни.Този факт е срамен и позорен за българската журналистика.Комунистите владеят и четвъртата власт,с която си служат по най-безогледен начин за манипулация на населението.Всичко е впрегнато за продължаване на властта им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14605658
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930