Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2010 22:37 - Росен Петров: Аз, Слави и Бойко сме говорили за партия; Бойко да си гледа държавата, Слави - шоуто
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 14777 Коментари: 23 Гласове:
9

Последна промяна: 21.01.2010 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  21 януари 2010, 19:01 Политика
  image Слави Трифонов и Бойко Борисов наистина са обмисляли идеята да създадат нов политически субект. Това обяви пред "168 часа" бившият главен сценарист на "Шоуто на Слави" Росен Петров. Във вторник Трифонов отрече да е поискал от Борисов 50% от ГЕРБ и добави, че никога не е искал да се занимава с политика.

Спомените на Росен Петров са по-различни: "Истината е, че разговори относно появата на нова партия имаше. Говорили сме аз, Бойко, Слави. По това време Борисов още беше главен секретар на МВР. Говорехме за някакъв идеалистичен проект, но той така и не се роди".

"През 2005 г. Бойко стана кандидат-депутат от НДСВ, после напусна царската партия, направи си ГЕРБ с други хора. Идеята за ГЕРБ си е негова, с нас разговори не е водил",  превърта лентата Петров.

За намерения на Трифонов да иска част от партията на Борисов обаче той отказва да коментира.  "Ако се наложи, ще свидетелствам по този въпрос само пред Слави и пред Бойко Борисов", категоричен е водещият.
/БЛИЦ


http://www.blitz.bg/news/article/68614



Бойко да си гледа държавата, Слави - шоуто 
20 януари 2010, 19:51  
София, България image   След вчерашния провал на предаването на Слави Трифонов и нефелния му опит да се оправдае за обвиненията на премиера Бойко Борисов, „цялата истина” така и не стана ясна. По принцип много обичам някой да ми казва цялата истина, особено с внушението да бъде истина от последна инстанция. И друго ми беше интересно – за първи път в журналистиката виждам 7 души да интервюират един и от това да произходи най-неразбираемата говорилня. Най-малкото не се разбра какво стана около парцела на Слави около „Кемпински”. Но това също е част от цялата истина.

Сега се научавам от един братски сайт, че развръзката между премиера и шоумена може да настъпи в предаването „Нека говорят” на бившия главен сценарист на Слави, Росен Петров. Позамислих се, опитвайки се да си представя например как в САЩ Дейвид Летърман и президентът на страната спорят по медиите верни ли са мераците на водещия да придобие 50 на сто влияние в Демократическата (да речем) партия и за един имот във Флорида и после отиват при Джей Лено да се доразберат.

И капка истина да има в идеята за телевизионна среща между двамата, като гражданин съм длъжен да кажа: „Г-н премиер, гледайте си държавата и управлението, защото те са сериозна работа, а не са шоу, особено на ваш гръб. Освен ако не искате държавата да заприлича на чалга-предаване. От тия, със затихващ рейтинг и съмнителни достойнства. Тия, които на Нова година се опитаха да ме забавляват с отец Нафърфорий и „Деба маа му”. А сега, пак като истина от последна инстанция, тотално оплюха цялата българска журналистика, виждайки единствения коректив на властта, събран в едно студио и около една маса.

Ако иска „наведената” журналистика и всички, които я правят - да му отговарят, ако иска - да го подмине с мълчание. Аз само ще напомня, че когато създавахме първите частни ежедневници след 10 ноември, Слави и компания са били гимназисти.

Та така. Всеки да си гледа работата. Бойко - държавата, Слави – шоуто. Ако все още е шоу и ако не иска с подобни предавания да остане единствения му зрител.

Между другото, най-добрият показател за отношението към Слави и неговото шоу са стотиците коментари под публикациите в електронните издания.

Евгени Петров, БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/68513


Тагове:   партия,


Гласувай:
9



1. анонимен - пепи
22.01.2010 09:24
Поредния гъзолизец.
А, и не разбрах. Това вина лие, че някой е бил гимназивт през 1990 г.
цитирай
2. анонимен - Скорпион
22.01.2010 10:24
Браво!!!
цитирай
3. meto76 - Въпроса с имота на Слави, върху к...
22.01.2010 10:42
Въпроса с имота на Слави, върху който искал да строи пък не му разрешили наистина не бе засегнат в предаването.Така и не се разбра защо са си развалили отношенията двамата, освен че Бойко се бил променил като взел властта.
цитирай
4. анонимен - Вярно е.....
22.01.2010 10:44
Браво на Евген Петров....!
Пепи,ти вероятно си още гимназист....:)))
цитирай
5. анонимен - te moje da sa bili gimnazisti no n...
22.01.2010 10:45
te moje da sa bili gimnazisti no napraviha mnogo pove4e za Bulgaria ot kolkoto ti nqkoga she napravish skapan guzolizec.A tebe koi te e chuval,shtoto az ne sum.
цитирай
6. meto76 - Аз бих казал, че направиха доста за ...
22.01.2010 11:12
Аз бих казал, че направиха доста за себе си, за България имаха заслуги около свалянето на Жан Виденов заедно с още много хора и толкова.
цитирай
7. анонимен - kukoto
22.01.2010 12:08
До №5- В тези форуми докога ще пишат разни пещерняци които освен да обиждат останалите други аргументи нямат. Само един критерий вземете и ще разберете колко струва този Слави-Напусналите го таланти.
цитирай
8. анонимен - Ще видим
22.01.2010 12:53
какво ще става в неделя при Росенчо Петров!
цитирай
9. анонимен - Hellfire
22.01.2010 13:01
Слави не е нищо повече от един повярвал си селтак. Лошото е, че у нас такива селтаци са много...
Ако искал щял партия да направи, ракета-носител щял да бъде...
...Тази работа не става само с ядене, трябва и акъл...
цитирай
10. rat - Аз искам да попитам, кога Слави о...
22.01.2010 13:02
Аз искам да попитам, кога Слави отрече, че е искал нещо от ББ. Той не направи опровержение, а просто си говориха общи приказки. Така, че този постинг не уличава никого в лъжа, и ако това е смисъла на постингът, не се е получило нищо.
цитирай
11. meto76 - Аз искам да попитам, кога Слави о...
22.01.2010 13:21
rat написа:
Аз искам да попитам, кога Слави отрече, че е искал нещо от ББ. Той не направи опровержение, а просто си говориха общи приказки. Така, че този постинг не уличава никого в лъжа, и ако това е смисъла на постингът, не се е получило нищо.



Там е работата че си говориха общи приказки, а не отговориха на важните въпроси, като например Искал ли е Слави да строи в Зелените площи на София или не?Спазва ли закона Слави или за него закона не важи. Защото и този селянин утре ще направи партия като Боко и народа ще се юрне да гласува за него, а после ще се окаже че някоя икономическа групировка като Мултигруп стои зад него.
цитирай
12. анонимен - наивник
22.01.2010 13:25
Най-добре е Слави да замълчи по този въпрос, така както с мълчание отминаваше всички, които го напуснаха. Нека остави другите да се поупражняват върху него. Всичко ще е за три дни. След време ще пеят друга песен. Спомнете си случая със медицинските сестри в Либия. Хубавото на словото е това, че остава във времето и ще се чете и ще се знае за всеки колко е тажал на мястото си в съответното време. Според мен Слави изпитваше неудобство, че трябва да отговаря на такива въпроси. Ако имало такива разговори, то те са били само между мъже и много отдавна във времето. Представяте ли си какво би настъпило ако започнем да доказваме всеки приятелски разговор? Ужас!
цитирай
13. анонимен - Mento 76 kogato razberes 4e 4algata na Borisov ste ni zatrie a ne skopeniat plujak ot Plievyn s negowoto kakto ti kaza ebano show ste mine jivotyt i na vnucite
22.01.2010 14:41
kakyv parcel be kakvi 5 kv metra? tova s parcela si bese cista proba manipulacia ot strana na Borisov. Kato kmet toi ima to4nata info koe "markovo" lice v BG kade kakvi markovi parceli ima i crez gradoustroistvenni planove po sela gradove i palanki moje da manipulira vseki koito iska nesto da pravi s parcelyt si.
ta si napravete kato MVR sekretar kakvo e mogyl da nauci, iztrie i prenapise. Naprimer ot Peest pevec lesno da stane Peest Pederas i tn ot Plateni danyci da stane NEplteni danyci i tn.
a pokrai Tato se e naucil ko sa idiotite i koi mrysnicite-zatova Bobyca e uspesen.
цитирай
14. rat - Аз искам да попитам, кога Слави о...
22.01.2010 14:47
meto76 написа:
rat написа:
Аз искам да попитам, кога Слави отрече, че е искал нещо от ББ. Той не направи опровержение, а просто си говориха общи приказки. Така, че този постинг не уличава никого в лъжа, и ако това е смисъла на постингът, не се е получило нищо.



Там е работата че си говориха общи приказки, а не отговориха на важните въпроси, като например Искал ли е Слави да строи в Зелените площи на София или не?Спазва ли закона Слави или за него закона не важи. Защото и този селянин утре ще направи партия като Боко и народа ще се юрне да гласува за него, а после ще се окаже че някоя икономическа групировка като Мултигруп стои зад него.

И ти ако имаш място зад НДК и ти ще искаш да строиш там. Аз не защитавам Слави. Просто казвам, че той не е излъгал, както намекваш ти в постинга си. Като гледам кви политици има, Слави си е направо гений. Не виждам нищо лошо, ако искал да участва в политическия живот на България. Писнало ми е от хора с професия Политик. Те некви гольовци пълни, политици ще ми стават. Слави поне нещо е постигнал в живота си, защо на тази възраст да не поиска нещо повече.
цитирай
15. анонимен - Спрете с тази "история" дами и господа!
22.01.2010 15:03
Честно казано целия блог се напълни със статии за Слави Трифонов и Бойко Борисов.Всеки коментира каквото си поиска без да е запознат напълно с истинската история.Дори и Слави да е искал да се впусне в политиката - няма нищо лошо в това.Взаимоотношенията между тях никой няма да разбере.Няма нужда да се обижда когото и да е било.Едни харесват Слави, други Бойко, а други нито един от тях.Но всъщност няма никакво значение кой какво е искал.Важно е сега г-н Борисов като министър-председател да си свърши задълженията ,с които е натоварен и да направи всичко необходимо да изведе държавата ни на едно по прилично ниво сред останалите европейски държави. Слави е шоумен и има своите почитатели.Стига вече с тези обиди.Съсредоточете се над други по-важни неща, а не хвърляйте злоба и омраза към никой,защото това няма да реши никому проблемите.Политиката е игра ,но не за всеки . А към автора на постинга:има и други теми,много по-важни от тази "история".Просто това вече стана банално да се пише.
цитирай
16. анонимен - слави все още си вярва ха ха
22.01.2010 15:09
Всичко което е правил през последните 20 год. е било в негов интерес.Изостави хората които му подадоха ръка в началото,когато дойде от село .Повярва си че е велик и недосегаем ,и талантлив.ТАЛАНТ имаха хората който го приеха в КУ-КУ.Смешното е че той продължава да си вярва.Недостоен и дребен човек !
цитирай
17. анонимен - Анонимен 15 е прав!
22.01.2010 15:37
А ти Мето си като един кон с капаци човече. Казвам ти започваш да ме дразниш. Вечно си на първа и анонимните дебили ти четат тъпотии. Вземи се осъзнай. За мен си адски тъп и ограничен в мисленето си. Само мога искрено да ти се смея и да те правя на гъз в този блог- а ти си точно такъв.
цитирай
18. анонимен - реплика
22.01.2010 15:51
анонимен написа:
До №5- В тези форуми докога ще пишат разни пещерняци които освен да обиждат останалите други аргументи нямат. Само един критерий вземете и ще разберете колко струва този Слави-Напусналите го таланти.


Напусналите го таланти, както се изразяваш, ако не беше Слави и до сега нямаше да са таланти и щяха да са национално неизвестни.
Не пиша в защита на Слави - смятам, че този формат на шоуто се изчерпа преди поне година, но не мога да отреча таланта му да открива и "създава" звезди, естествено говоря за национално ниво.
Освен актьорите и певците които излязоха от това шоу ще ти напомня, че и дует "Каризма" първоначално беше открит и издаден от музикалната компания на Слави...
цитирай
19. анонимен - Идиот
22.01.2010 16:19
В крайна сметка като чета повечето коментари излиза ,че Слави е прав за това ,че Борисов каза че е искал 50% от ГЕРБ за да може всички да казват -ето този прави скечове за Премиера не защото прави грешки или лъже ,а защото не са му дали каквото е искал и да строи.Така ,че целта е постигната.На всички ,които имат нещо между ушите си им е ясно за какво е цирка,а на феновете на Борисов и на тези ,на които вятърът плющи свободно между ушите защото няма какво да го спира ,каквито и доводи да им се изтъкват не искат да слушат .За тях всичко ,което се говори по тв или се пише по вестниците е 100%-това истина.
цитирай
20. анонимен - и слави иска кокала
22.01.2010 19:34
Предаването му загива,какво друго да прави.Едни от най добрите в шоуто си тръгнаха.Предаването на Росен Петров е много по готино.А това предаване за оправданието беше пълна боза-направили си сценарий и си говориат глупостите дето му изнасят.Незнам бтв що не го свали от ефир това предаване.
цитирай
21. анонимен - бобено зърно
22.01.2010 20:56
има значение формата на главата-на слави тя е като бобено зърно
цитирай
22. анонимен - Слави сие 1 човек на бсп защо Костов го изхвърли.
22.01.2010 21:57
анонимен написа:
Слави не е нищо повече от един повярвал си селтак. Лошото е, че у нас такива селтаци са много...
Ако искал щял партия да направи, ракета-носител щял да бъде...
...Тази работа не става само с ядене, трябва и акъл...

цитирай
23. анонимен - @22 - айде бе откога Костов не е от БСП
24.01.2010 15:26
?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14611075
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930