Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2010 11:11 - Атака партия на олигофрени и побойници:Волен Сидеров = Юрий Галев
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.02.2010 11:27


Сидеров: Няма да ми заповядва русокоса арийка! 04 февруари 2010 / News.dir.bg Германската авиокомпания “Луфтханза“ е подала жалба срещу Волен Сидеров за нанесени обиди. Полицията във Франкфурт разследва случая.
Точно заради това говорителите на “Луфтханза“ и на полицията във Франкфурт, с които разговаря „Дойче Веле“, нямат право да дават официално информация, назовавайки имената си.

„Дойче Веле“ публикува разказа им. 53-годишният български политик се качил в самолета на германската авиокомпания, пътуващ на 3 февруари следобед от София за Франкфурт. Сидеров отказал да се подчинява на реда в самолета и се държал доста предизвикателно. Стюардесата се опитала да го успокои, но не успяла. С неуспех завършили и опитите на самия пилот. “В такива случаи“, заяви говорител на “Луфтханза“, “ние сме длъжни да уведомим полицията на летището, на което ще кацнем, защото носим отговорност за всички пасажери на борда“.

Още повече, че лидерът на българската партия “Атака“ продължил да буйства по време на целия полет - хвърлял храна в коридора и обиждал персонала, наричайки членовете му “нацисти“ и “антисемити“. Според представителя на “Луфтханза“ Сидеров изкрещял на стюардесата, която го помолила да се държи прилично, следното: “Няма да ми заповядва някаква си русокоса арийка!“ И някои от пасажерите помолили българския политик да се държи както трябва, но техните призиви го разярили още повече.

Заради буйстващия български гост пилотът приземил самолета не на предвидената писта с ръкав до самата сграда, а на странична позиция. Целта била да не се стига до скандали и на самото летище във Франкфурт. Алармираните от екипажа полицаи вече чакали самолета на самата писта и извършили проверка на документите на Сидеров в самия самолет. Лидерът на “Атака“ продължил да сипе ругатни и по адрес на полицаите.

Сидеров е бил пиян. Това потвърдиха говорители на авиокомпания “Луфтханза“ и на полицейския президиум във Франкфурт. Полицаите били принудени да пуснат българския политик заради показания от него дипломатически паспорт.
“Ако този човек не разполагаше с дипломатически паспорт, той щеше да бъде временно арестуван“, заяви говорител на полицейския президиум. В такива случаи преди да пуснат задържаното лице полицаите са длъжни да вземат пръстови отпечатъци, да направят снимки, както и да поискат парична гаранция, тъй като става дума за чужд гражданин. Всичко това било спестено на Волен Сидеров.
 
Съветник от "Атака" преби служители на лифт в Боровец

Общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи пребили двама души от охраната на лифта на Боровец, съобщи бТВ.

Причината е, че не пуснали сина му да се качи без билет. Побоят е станал малко след 18,00 часа в събота на пропускателното устройство на лифта Мартинови бараки на Боровец.

"Цялата работа се касае за 17 лева, което е нощната тарифа за каране, за 17 лева", каза Добри Александров, ръководител на звено "Лифтконтрол".

Видеокамерите са записали как Юрий Галев-младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта. Записали са как бащата Галев и компанията му пристигат и нападат охранителите. Битите момчета с в болницата в Самоков и са подали жалби за побоя.

"От побоя имам синини по лицето, травми по главата, нанесени щети и тук едното ребро ме наболява, но не е нещо счупено. Снощи колегата ни ни пусна, след това дойде баща му с човека, първо нападнаха Ванката, разби пропусното, нападна моя колега и аз скочих да ги разтървавам, налагаха ни, аз се отбранявах и се предпазих, впоследствие разбрах от колегите, че бил Юрий Галев", разказа Христо Маринов.

"Дойде младо момче, искаше да му отворя служебния вход, той отказа да си купи билет, каза, че миналата година не е плащал и тая година няма да плаща, вдигна телефона и след три четири минутки изскочиха, разбиха го, почнаха мен, включи се и третият колега. После разбрахме, че това бил Юрий. Каза: „Не че не мога да си купя карта, но не искам", спомня си и Атанас Стефанов.

От полицията в Самоков издирват Галев-старши заради побоя.

Това не е първият побой в биографията му. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел "Рила" и открива безразборна стрелба с "Калашников", тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка.

 

 

http://www.dnes.bg/crime/2010/01/31/obshtinski-syvetnik-ot-ataka-prebi-slujiteli-na-lift-v-borovec.85187



http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/02/03/852550_policiiata_vuv_frankfurt_zadurjan_e_deputat_ot_ataka/

http://dnes.dir.bg/2010/02/04/news5821494.html


Тагове:   атака,   партия,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580863
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031