Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2011 20:09 - “ГМО – враг на Шабленска селищна система!”
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1534 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.10.2011 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Причините за земетресението

Днес цял ден слушам и гледам дискусии каква ли е причината за земетресението край Шабла.

Имаше най-различни тези. Особено ме впечатли тази, че земетресението е резултат от сондирането за шистов газ в района. Изпитвам дълбоко уважение към досетилите се да я издигнат. За съжаление обаче, като привърженик на неоспоримите истини и разобличител на мръсните конспирации, съм длъжен да предупредя тези без съмнение добросъвестни, но наивни природозащитници – подвели са ви! Заблудили са ви! Истинската причина е съвсем друга!

А тя е: земетресението е резултат от отглеждането в Добруджа на ГМО. Въобще и не помисляйте да ми се смеете – само издавате некомпетентността си в областта на генотектониката. Ето истината, каквато е:

През последните години в Добружа масово се отглежда ГМО рапица, и то предимно от най-зловещия и най-модифициран сорт “Канюла”. Тъй като е манипулиран да съдържа неприродно високо съдържание на растителни мазнини, които не може да удържи в себе си, този сорт капе върху почвата генетично модифицирано рапично масло, пригодено за гориво-смазочни цели. Маслото се просмуква в дълбочина, по хода на естествените пукнатини в земната кора, и стига до цепнатините между земните тектонични блокове, които се трият и притискат едни други. Като подобрява хлъзгането между тях, ГМО маслото улеснява движението им един спрямо друг, и оттам напоследък опасно зачестилите земетресения в Добруджанския регион. (Епицентърът на земетресенията се оказва извън брега, тъй като течението на подземните реки отнася част от маслото към морето.)

И това е само малка част от истината. Под цяла Добруджа има огромно сладководно езеро, на което се държи водният баланс на тази област. Всички жители там пият от тази вода, реките извират от нея и цяла Добруджа се полива с нея. Просмуквайки се в земята, ГМО маслото попада в това подземно езеро, а оттам във водата за пиене и поливане. Логичният резултат е, че ако в Добруджа се засади не-ГМО рапица, заради поливането с ГМО-заразена вода тя също става ГМО – генетичната зараза се разпространява. И това е най-малкият проблем! Чрез тази вода модифицираните рапични гени попадат също така в другите растения, садени там, например в житото – изобщо не се чудете, ако хлябът “Добруджа” ви мирише на бензин. Нещо повече, тези гени попадат и в поените с водата домашни животни, и правят месото и млякото им негодни за консумация. Изследвания на руски учени сочат, че ушите на отглежданите в Добруджа крави за последните 10 години са придобили форма, 50% по-подобна на рапични листа. И като за капак, тези гени попадат и в хората в региона! Разполагам с изтекла информация, че правителството прикрива резултатите от ужасяващи изследвания, и че тайно пробутва в храната на добруджанци лекарства, които да им пречат да започнат да консумират нафта и двигателно масло.

Уви, тези мерки не могат да ни предпазят от неминуемата катастрофа. Мой колега само преди месец се върна от Добруджа и разказа ужасяващата история на фермера Панталей Христозов. Като умен и наблюдателен българин, той бързо забелязал, че орната му земя е богато напоена с нещо, което горяло и топлело чудесно. В неосведомеността си той го взел за нефт, без да подозира, че всъщност е генно модифицираното масло на рапицата, която сади. И която неизвестни лица с английски акцент му пробутали с огромна отстъпка и обещания за нечувана реколта. Неосведоменият за ужасите на генетиката нашенец използвал буците пръст като гориво, за да сготви жена му вечерята (за която не смогнал да се прибере поради обществена заетост). Какъв бил ужасът му, когато съпругата и децата му на следващия ден се били превърнали в рапични стръкове, вкоренени на двора… За съжаление, колегата ми беше така непредпазлив да разкаже за интервюто в по-широк кръг на познайници. Очевидно сред тях е имало правителствени агенти, защото още на следващия ден той бе прибран в лудница, където започнаха да го тъпчат с лекарства за промиване на мозъка и забравяне какво е видял. Даже вече му бяха изфабрикували история, че е луд от години – нещо, което той е отричал при всеки повод, и често ни е предупреждавал изрично, че не е.

Отглеждането на ГМО рапица в Добруджа има и друг съсипващ околната среда ефект. Водещи американски учени са открили, че прелетните птици над Добруджа непрекъснато намаляват през последните години. Причината е, че рапичните мутанти тайно ги дебнат и ловят, за да захранват неприродната си извънмерна нужда от хранителни вещества. Тъй като са растения, те заравят и разлагат костите на хванатите птици, като източник на минерали – затова не остават видими следи. А тъй като вследствие на усвояването на птича ДНК са развили и птичи поглед, ГМО рапиците отдалеч забелязват опитите хищничеството им да бъде проследено и при наблюдение старателно се преструват на обикновени растения. И тъй като прелетните птици рано или късно ще свършат съвсем, генетичните мутанти без никакво съмнение ще насочат апетита си към единствената друга храна наоколо – естествено, нас. Като се има предвид интелигиентността и координираността им (въпреки всички наблюдения никой не е успял да ги издебне как ловят птиците), без никакво съмнение срещу тях няма да бъдат взети мерки, преди да е станало твърде късно и всички да сме се превърнали в тяхна храна.

Най-сетне, отнасяният в Черно море ГМО продукт оказва смразяващите си ефекти и там. Заради него Черно море преживява такъв невиждан вреден цъфтеж, че Световната картографска организация препоръчва то да бъде именовано на картите като “Цветно море”. Съответно, количеството сероводород във водите му се покачва от ден на ден и съвсем скоро ще достигне повърхността, а след това ще се надигне някоя тиха нощ над нея като облак смъртоносен газ и красивите крайбрежни български градове ще бъдат изтровени. Малкото оцелели българи ще бягат към планините, където с ножове и камъни ще се избиват за възможността да застанат на по-високо и да спасят живота си за по-дълго. А съседските държави ще гледат доволно през границата, ще изчакват да завземат опустялата българска територия и ще си взимат поуки защо не биват да садят ГМО. Без да се досещат, че отровената със сероводород вода на Черно море ще прелее и в Средиземно, а оттам и в Световния океан, и ще унищожи цялото човечество.

Но темата на това предупреждение е ролята на ГМО във вчерашното земетресение – а тя далеч не се изчерпва само с улесняването на движението на земните пластове. Само преди дни смесен френско-английски научен екип обяви резултатите от дългогодишните си изследвания в Добруджа. Ето извадка от монографията им, спешно изпратена за публикуване в ноемврийския брой на “Нейчър”:

Отдавна е известно, че през Динозавърската ера Добруджа е била центърът на обитаемия свят, най-плодородната и развита негова област и люлка на всички господстващи видове, включително на динозаврите. Това е мястото, където те са живели най-дълго и са се развили най-много. Затова дълбоко под Добруджанското плато лежат затрупани най-многото кости на най-големите динозаври, живели някога на Земята.

В една нормална държава те биха търпеливо очаквали мъдрите палеонтолози да ги разкопаят, класифицират и изложат в най-добрите музеи на света, на пълно с гордост и достойнство място. У нас обаче единственото, което достига до тях, е отровното, антиприродно и кощунствено ГМО рапично масло. То се просмуква в тях и модифицира гените им, като им придава растителни качества. След достатъчно модифициране тези огромни кости неизбежно поникват и започват да растат към повърхността, размествайки земните пластове по пътя си. (Именно това е причината за вчерашното земетресение – на смазването и раздвижването на пластовете се дължи земетресението отпреди 2 години пак там.)

Това не са само предположения. В работата си учените неведнъж са установявали контакти с работещите непосредствено край тях сондьори на “Шеврон” и неофициално са научили, че сондите неведнъж са се чупели при натъкване на филизи на динозавърски кости, всяка година все по-близо до повърхността. Въпрос на още само година-две е тези филизи да се покажат, да цъфнат и вържат и да започнат да раждат ужасяващи количества гигантски динозаври. Какво ще стане после знае всеки, гледал сериала “Джурасик парк”.

И всички тези настоящи и неминуеми бедствия се дължат на само един от антиприродните и античовешки ГМО продукти – рапичното масло! А помислете колко още други не са изследвани с такива подробности и зловредните им ефекти още не са известни докрай. Помислете за картофите “Амфора”, генетично модифицирани да наподобяват древногръцка керамика с цел улесняване на производството на ментета. И не са само те – не се ли досещате какво всъщност иде да рече слоганът “Баща ми е картоф от Самоков”, пробутван под маската на реклама?… Ами царевицата с гени от микроби, уж да я пазели от вредители? Помислете логично – дали тя не освобождава в организма ни микроби, като я изядем? Не освобождава, ама друг път!

… Уви, обемът свободно място на сървъра, на който се хоства този блог, е ограничен. Затова не е възможно тук да бъдат изложени и малка част от всички злини, чрез които ГМО застрашават човечеството. Крайно време е обаче да защитим непоколебимо лозунга “ГМО – враг на Шабленска селищна система!”. И да започнем унищожаването на генетично модифицираните организми, генетичните манипулации и изобщо генетиците веднъж и завинаги. Преди те да са унищожили нас.


http://www.gatchev.info/blog/?p=1285


http://svejo.net/1285513-globalization-gmo-vrag-na-shablenska-selishtna-sistema




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14614171
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930