Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 14:09 - Кольо Парамов: ДАНС подслушва Първанов и мен по поръчка на Станишев
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове:
1



Парамов: ДАНС подслушва Първанов и мен по поръчка на Станишев
3 декември 2013


Финансистът Кольо Парамов обяви, че президентът Георги Първанов (2002-2012 г.), Кръстьо Петков и той са подслушвани от ДАНС по поръчка на Сергей Станишев, защото подготвят нов ляв проект. От БСП определиха изявлението като политическа поръчка. Първанов нямал такава информация.
"Бях сигнализиран от чужбина, че съм разработван вече в комплект с президента Първанов и с професор Кръстьо Петков по нашата обща инициатива за изграждане на цялостен национален нов ляв блок", обяви вчера пред OFFnews Парамов.

Тази сутрин той разказа подробности пред Нова телевизия. По думите му преди време е бил прикачен към група, която е подслушвана, за което нямал нищо против, тъй като не е работил против държавата и няма от какво да се притеснява.

Но в момента, в който започнахме организационни ангажименти, свързани с реализирането на нов ляв блок, и беше ангажиран Първанов, вече не можех да мълча”, добави финансистът.

Парамов уточни, че в ДАНС върви разработка срещу него, свързана с ДДС-източване. Той подозира, че покрай нея е бил „прихванат”, а по-късно следен заради левия проект с Първанов. 

На въпрос дали и в момента телефонът му се подслушва, той отговори, че Станишев е тръгнал бос през просото и е стигнал до величини на парадиране на ръководство и контрол на всички в държавата.

Време е да бъде озаптен, вече няма компромис по този случай. Няколко пъти предупреждавах Станишев, този път го правя много сериозно. Станишев да спре и да успокои наемниците си", каза още Парамов. 

Попитан има ли доказателства, че го подслушват Парамов каза, че във времето всичко ще си дойде на мястото и има доказателство за всичко.

Подслушването винаги е било СТАНДАРТ на ДС и БСП. Дори когато искаха да прикачат всичко на ГЕРБ се видя че всъщност са подслушвани само политици и привърженици на ГЕРБ и се правеха компромати срещу тях. Но ЦАЦАРОВ се занимава само с политици...


  Според него ДАНС е на път да се превърне в 6-то управление на Държавна сигурност, а лидерът на БСП преследва чрез политическо-полицейски методи своите противници. 

"Няколко кутии на Пандора сега ще излязат", заяви той пред bTV.

От БСП: Това е налудничаво

"Тезите на финансиста Кольо Парамов за подслушване са налудничави. Човекът или има очевидна политическа поръчка, или е нещо друго, но да твърдиш, че Сергей Станишев бил подслушвал Първанов е и смешно, и налудничаво", заяви депутатът от БСП Антон Кутев.

Първанов: Има всякакви хипотези

Нямам такава информация и не искам да влизам в схемата на непрекъснати обвинения за подслушвания, каза пред "Фокус" самият Георги Първанов.

Той добави, че "някакви съмнения" дали е бил подслушван е имал нерядко.

"От втора, трета ръка съм чувал подобни подхвърляния, внушения, но се стремя да бъда на нивото на един сериозен държавник, който не обръща внимание на недоказана информация", коментира Първанов.


http://dnes.dir.bg/news/sergey-stanishev-georgi-parvanov-kolyo-paramov-15663695?nt=4



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14635298
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930