Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2015 11:33 - НА ВНИМАНИЕТО НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2277 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР

ГОСПОДИН МИНИСТЪР,

Аз съм позитивен човек. Мисля много позитивно.

На времето, когато лежах самотен в килия в старозагорския затвор ми хрумнаха много идеи в помощ на народното стопанство, което беше много болно и кашляше лошо. Поредицата кръстих”Идиотски идеи в помощ на народното стопанство на Народна република България”

Сега виждам, че във ваше лице тези идиотски идеи имат много сериозна конкуренция. Чрез идиотските предложения за създаване на едни странни данъци вие направо ме нокаутирахте.

Въпреки това аз ще ви припомня тогавашните ми идеи, защото можете да ги ползвате и сега:

1.       За листовете формат А-4 отиват големи разходи в държавния апарат. В същото време се ползва само едната страница, а втората остава празна. Понеже не могат да се пишат две заповеди на един лист, защото получателите са различни, ви предлагам да цепите листа на две дотогава, докато останат накрая листове, които имат само една страница.

2.       В Селскостопанската академия да създадат мелез между пуяк и крава. Така ще се получават от този хибрид мляко, яйца, перушина, кожа, рога и копита. Ще се охраняват от хибрид между каракачанска овчарка /Такива отглежда вашият началник/ и дрон. Така ще ги следи на земята и във въздуха и ще ги завръща.

3.       Да се възстановят парните локомотиви по международните дестинации. В резервоара с гореща вода да се слага по един тон сурова царевица. Пристига влакът в Белград- докато чака, кондукторът и началник влака продават на гарата царевицата, зареждат с нова, която реализират в Будапеща, Виена и т. н. Експресът се нарича „Кукуруз друс-друс”.

Засега другите идеи ще ги спестя, за да ви дам идеи и за идиотски данъци. Знам, че не могат да бъдат толкова идиотски като вашите, но все нещичко може да се вземе.

1.       „Данък секс”. Всеки български гражданин, който прави секс повече от един път месечно е длъжен да си плаща данък от 1% от доходите си за всеки тек. Жените имат право на два пъти месечно, за да пуснат и на любовника си. Изключение има само за народните представителки и министърки от кабинета, които трябва да плащат „Данък вибратор” в рамките на половината от доходите си.

2.       Да се въведат винетки за пешеходци. Лепва се водоустойчива винетка на челото на всеки пешеходец, който се движи извън махалата си. Да се създаде и КАТ за пешеходци КПТ/ Контрол на пешеходния транспорт/. 

3.       Да се създаде „Данък пръдня”. Който не пръдне повече от три пъти на ден да се облага с данък „Мълчалив задник”. Тези, които пърдят, да си слагат тръбичка в задника и да събират пръднята, за да си варят боба с нея. Все пак пръднята е високоенергийно химическо съединение и има висока енергийна стойност. В това отношение към Народното събрание, кабинета и прокуратурата да бъдат прокарани дебели маркучи, които да събират енергията от тези институции директно в „Топлофикация”-София. Специален статут да се даде на вашето министерство и лично на вас. Обществото разчита много на вас и подчинените ви за безплатно отопление. А можем и да изнасяме гориво. Нищо, че няма „Южен поток”. Може и по старата тръба.

Засега мисля, че е достатъчно. Пожелавам ви приятно пръцкане и да снабдявате гостите си с добър армейски противогаз.

Винаги съм на ваше разположение!




Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Може и още-
19.11.2015 15:47
трябва да се помисли и за пускане на водата в клозета, къпането, ходенето по малка нужда и т. н. А защо въздухът да е безплатен? Нали уж няма безплатни закуски?
цитирай
2. christo46 - милост за пенсионерите
19.11.2015 22:51
Да се инициира клинична пътека за пенсионери "Евтаназия по милост", която да бъде напълно покрита с ресурсите на здравеопазването, социалното осигуряване и съответно на финансите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742902
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031