Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2016 11:46 - Собственик feytsbuha Яков Greenberg, известен още като Марк Цукерберг - внук на Дейвид Рокфелер
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1432 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image  image image Собственик feytsbuha Яков Greenberg, известен още като Марк Цукерберг - внук на Дейвид Рокфелер image imagerusfront2012 5-ти ноември 2013 Оригинален, взет от selenadiaimageimage
Който и нормален, за дълго време остана че Zucker - марионетка, която постави на обществеността да играе ролята на "момче гений" и покрива до шпионаж, контрол и общо наблюдение на хора. Не и за всякакви други цели, които не feytsbuh необходими, тъй като бизнес е несъстоятелно, че се оказа последната си aypio, макар и разумно и без излишни докове всички реализирани много отдавна.


Собственикът на акциите е еб банка контролира tseeru. 

Защо всичко това окабеляване? 

История Zucker - стръв за млади глупаци, които си мислят, че могат да станат богати и известни, благодарение на своята интелигентност, талант и други devaysa да отстояват себе си в обществото.Така циците тълпа отвлече от търсенето на същността на събитията и са принудени да тичат като протеин откат, докато те не са един куп пепел ще остане. 

Идеята е толкова прост, че не богат чичо в нещо, което не инвестира и не правите такъв талантлив и далновидна, лицето на неговия. За да стане това, трябва само едно нещо: трябва да бъде първородството си, че е генетично продължи да се състезава. всичките си други качества - силни и слаби страни, не играят никаква роля. 

Маркузе Tsukerbberg, че е Jacob Greenberg, то е същото като си гонят Пинд, Fakerberg, правнук на Морис Грийнбърг, на главен изпълнителен директор на AIG по-рано и сега VC Starr - най-големите застрахователни гиганти Corporation Smith (застрахователни - един от фирмата далаверите COP, вторият след лихвите по заем). 
В такива семейства, има не един магнат, ако не е пълноправен член на семейството надолу, тя автоматично ще направи магнат като Zucker, следователно deushka Zucker - не друг, а Дейвид Рокфелер. 
http://occupywallst.org/forum/mark-zuck erberg-е-внук-на-на Дейвид-Рокфелер-R /


Ротшилд притежава 8% дял еб един, който за пореден път доказва, че Rtshd и Rkfeller - едно и също нещо, за от поробен кученца предположил едва наскоро, когато се предполага, че "Юнайтед" под маниаци на конспирацията вият. 

Все още има Ранди Jayne Зукърбърг (natoyaschego друго име), "по-голяма сестра Zucker" сравнително добре познат интернет-anterperner, че е бивш маркетинг директор feytsbuha. Освен това, хората измислили, че тази жена не е вероятно да сестра, и леля Zucker там са изготвени опашки мазнини, защото лелята плътно свързана с предизборния щаб на демократите, но сега това не е за нея. Работата е там, че всички побъркани за обществените подправките. Сред другите причини, Inc. Смит, голям док в окултизма прави това, за да могат да магьосници не може да повлияе на нематериално ниво. 

Чудя се защо такова хладно директор на баща Финчър не ни каза всичко за тази дума? 
Социална мрежа, или защо татко Финчър хленчих 
http://konhobar.wordpress.com/sinema-vi филма социално-мрежа-живот-срещу-EW / /

Между другото, историята излезе на бял свят, защото някой Яков Грийнбърг е арестуван за марихуана и автоматично sfotat в района. Кой е снимка на непознат тийнейджър може да види fakerberga лицето. 

В допълнение, те казват, че примамката на патица не е 28, като тя е представена, и 23. 


Между другото, на втория класически заблудата от този вид - е Geits. Това не е компютърна маниак, нарушена, тъй като ние представен в митологията и наследник мултимилионери на семейството, това семейство е плътна и има дълга история на евгениката, работи по този въпрос с други олигархични кланове.



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. panazea - Хе хе , Захари , някой трябваше да им го каже !
29.12.2016 12:21
Нали Цукерберг е внук на наша еврейка от Солун !
Е трябваше да се издигне детето !
Да се създаде легендата за надареното наше момче , което видите ли със собствени усилия станал милионер.
Тъпа приказка за прости парчета . Ама минава !
цитирай
2. zahariada - Да
29.12.2016 17:56
Благодаря ти, Panazea!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39762682
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031