Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2018 19:39 - Защо БСП скочи срещу истините на Валери Симеонов, а мълчаха когато Радев и Йотова коленичеха пред Кирил
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 593 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Целта на операцията е рутене на държавата, излизане от ЕС и НАТО   image

Симеонов и Нинова

08MAR2018   Димитър Иванов

Подъл рекетьорски капан залагат БСП  на правителството на Бойко Борисов, европредседателството и  визията ни пред партньорите. След скандала „Гинка”, Нинова се опитва в движение да яхне нов измислен  скандал – Борсов да се разграничи от думите на Валери Симеонов, изречени вчера за руския патриарх Кирил – втроразрядно ченге от КГБ, трафикант на цигари. 

Малко преди това Волен Сидеров и Красимир Каракачанов поискаха пратньорът им да се извини на Кирил Гундяев, засвидетелствайки руска преданост. Всъщност драмата с Валери Симеонов е напълно измислена и несъстоятелна,  защото вицепремиерът изрече публично истини, за които отдавна са писали обилно руски, европейски и български медии. Под разграничаване, БСП и г-жа Импексова, както в столетницата иронично наричат лидера си, разбират отстраняване на Симеонов от важния пост и правителството. Това безспорно ще доведе до сътресение в и без това сложната правителствена коалиция и напълно прогнозируемото  

падане на правителството и предсрочни избори

Валери Симеонов пък е добре избрана мишена – не е светец, дръзкият език често му навлича гнева на опоненти, но БСП и господарите им в Кремъл никога няма да му простят, че беше един от върлите противници на АЕЦ „Белене”, че дари собствени средства за паметник на героя ген. Колев, разбил руснаците в Добруджа.

 „Да си налягаме парцалите, избори по никое време ще потопят страната в хаос. Да си събираме ума и да не действаме като че ли чакаме някакво чудо. Чудото, ако стане, ще бъде лошо чудо”, побърза да охлади страстите на политическия елит анализаторът  Михаил Константинов.

За БСП и Нинова обаче  няма спиране, те ясно са обявили курс на въоръжена борба и рутене на правителството, и са готови да се хванат за всеки повод, който може да нагнети напрежение и да катурне кабинета. Такава им е задачата, спусната от Кремъл и те на всяка цена са готови да я изпълнят, обяснявайки патетично, че го правят в името на българските граждани. В случая отново разчитат на емоционалния и честолюбив Борисов, който да се разграничи светкавично от Симеонов. Тази схема се оказа печеливша за червените другари на няколко пъти. Накараха председателя на парламента Димитър Главчев да се извини за това, че е спазвал правилника на Народното събрание, а след това да си подаде оставка от поста. Същото се случи и с депутата Антон Тодоров. Но не така столетницата действа, когато нейните рожби трябва да си посипят главите с пепел.

Случаят с Валери Симеоонв е пределно ясен – изявление му бе в лично качество като политик и лидер на НФСБ, не ангажира правителството. Той беше предизвикан да каже  истини за руския патриарх, защото гостът се държа към България 

арогантно, надменно, като с руска губерния,

каквато реално сме в техните очи. Всъщност Симеонов защити националното достойнство – това което президентът Радев не успя да направи, позволявайки на някакъв си Гундяев да се изживява като генерал губернатор, да тропа по масата на българския държавен глава и генерал от НАТО, който за съжаление се оказа с мислене и манталитет на старшина. 

Три дни БСП мълча за позорното поведение на своя президент, който заряза издигането на националното знаме на 3 март в София, за да бъде компаньонка на руския патриарх. Замълчаха подло и за колениченето на вицепрезидента Илияна Йотова пред Кирил, което нито е канонично, нито е достойно, нито е европейско. Дори иконата им Тодор Живков се е снишавал, лавираше с целувки уста в уста, но не е коленичел публично, а представете си тези продажници какво правят, когато са насаме със съветските/руските си другари?

Но това поведение е обяснимо за една небългарска партия, за едно сациалдемократическо менте, което проби преди години в ПЕС, имитирайки реформа, промяна и скъсване с комунистическото минало и руския слугинаж. Истината обаче се оказа тъжна и страшна – БСП не е осенена от никаква  промяна и реформа, стои си здраво закотвена там долу, при пещерния сталинизъм и кремълско крепостничество и отново иска да повлече със себе си цялата държава.

Какво по-ярко доказателство за това от вчерашния измислен протест пред МС. Тръбяха за него цяла седмица, чакаха автобуси от цялата страна, накрая събраха 300 червени маргинали с развяти комунистически знамена, които се изживяваха като спартанци. Само, че МС не е Спарта, България е Спарта, а тези руски агенти искат точно нея да срутят. Най-парадоксалното  и разобличаващо истинската същност на червената партия  е, че митингът уж бе посветен на ЧЕЗ,  а червените другари крещяха 

България да излезе от ЕС и НАТО

В същото време внушават на обществото, че се проваляме с европердседателството – пълна шизофрени, но за позитанци тя е напълно обяснима. Нинова няма право на повече провали. Трябва да изпълни плана на ген. Решетников и да компрометира и дестабилизира страната. Червеното лицемерие все пак би трябвало да има мярка и да предполага някакво дъно. Но за нашите социалисти-комунисти няма спирка, няма спирачка. Те винаги са готови на черното да кажат бяло – чекиста от КГБ да приветстват като светец, милионера и развратник със светски изкушния да словославят като месия, поругателят на националната ни история и достойнство да превъзнасят като защитник на българщината. Това е резултатът от гузната съвест на БСП. Независимо под каква форма са мимикрилали, винаги остават руска и съветска военизирана структура в България, пета колона, която е готова да потопи страната в кръв. Правили са го през 1923 г., възпроизведоха го и през 1944 г. Готови са и сега да давят в кръв порива на българите за европейско бъдеще и независимост.



Гласувай:
4



1. getmans1 - https://www.youtube.com/watch?v=yYk8RVCDn4Y
18.03.2018 20:19
След 1:45 минута ще се сетиш какво искам да кажа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4086150
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031