Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2019 09:10 - Могат ли гражданите на САЩ да победят войските на ООН в Америка?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2019 09:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Могат ли гражданите на САЩ да победят войските на ООН в Америка?

image

image

https://www.thecommonsenseshow.com/can-us-citizens-defeat-un-troops-on-america-soil/?fbclid=IwAR3rsu6eHa__3fQlQTs6lL87OIEMXT5qPZDpF4lcCFGXRXFn99ym0PlSgEA

Учреждението практикува да побеждава американските единици, които ще се борят да защитават хората в предстоящото военно подчинение, наложено от чужди войски от ООН в UWEX 16.

Войски на Ft. Карсън ще работи с чуждестранни войски, за да побеждава гражданските сили с бойни войски.

Чуждестранни наемници се обучават в Северно Колорадо, за да победят партизанските сили, съставени от американски граждани.

Международното летище в Денвър току-що извърши макет на партизанско нападение на летището.

Чуждестранни войници от Полша и Дания се обучават за масово задържане и конфискация на оръжие в лагер Грейлинг в Мичиган.

Горепосочените истории ще бъдат разгледани в следващото издание на Red List News. Засега тези истории илюстрират, че сегашната Хунта, която управлява DC, се готви да се бори с американски граждани в партизанска война и ние сме Виет Конг.

Страните са изтеглени

Предстоящата гражданска война ще се състои от сегашната администрация, ДХС, китайците, руснаците, полските войски, войници от Дания, Германия и Франция, както и канадците, които са задължени по договора да помогнат на нашето правителство да свали и американец. въстание, срещу американската армия и американския народ. Това ще бъде действие на ООН

Може ли партизанската война да успее? Подготвена ли е Америка да се бори с партизанска война?

Четири вида конфликти

Военните стратези идентифицират четири нива на конфликт; (1) ядрена война е коз  карта  на всички конфликти; 2) конвенционална война; (3) партизанска война; и (4) тероризъм.

Тероризмът е най-предпочитаният вариант от всяка бунтовническа група. С тероризма няма абсолютно никаква надежда за окончателна победа, защото територията никога не е заета. Поради тази причина никой не се стреми да се занимава с тероризъм, ако има жизнеспособна алтернатива, а американският народ има избор, като се има предвид колко добре сме въоръжени. Въпреки това, тероризмът, произтичащ от победена партизанска сила, е различна възможност, тъй като би представлявал обратно положение на американския партизанин, ако те бъдат победени.

Моля, позволете ми да направя една точка напълно ясна, всички ние в тези тежки обстоятелства ще бъдем участници на първа линия. Да бъдеш овца няма да осигури оцеляване, това ще означава само, че ще умреш като овца. Повечето американци ще бъдат цели на окупационните сили, както докладът на МИАК, който обяви, че либертарианците, конституционалистите, поддръжниците на втората поправка, поддръжниците на Рон Пол, ветераните и сега християните са местни терористи. Има ли малко повече смисъл защо ДХС направи тези смели прокламации за това кой е местен терорист?

DHS разбира и демонстрира тяхното разбиране за тези факти и също така е подготвило за това, което току-що написах в предишния параграф.

Може ли партизанската война да успее?

Партизанската война през по-голямата част от човешката история не е нова. Племенната война, която традиционно изхвърля една партизанска сила срещу друга, е най-старата форма на война. Новата "конвенционална" форма на война, която разпръсква партизани срещу "конвенционалните" сили, е по-нова, тъй като е възникнала в Месопотамия преди 5000 години.

Добрата новина за бъдещите американски борци за свобода е, че от 1945 г. партизанската война става все по-успешна, но за съжаление партизанските бойци все още губят по-голямата част от времето. Един  анализ  на миналите конфликти с участието на партизанска война, показва, че само 25% от партизански сили, от 443 такива конфликти, тъй като 1775, са били успешни. Правителството надделя почти 64% от времето, а останалите конфликти завършиха в безизходица. От друга страна, след края на Втората световна война процентът на успеха на партизанските сили наистина нарасна до 39,6%. Но това все още означава, че правителствените сили продължават да преобладават 51% от времето.

Когато в предстоящите години американският народ участва в партизанска война, хората имат по-малко от 40% шанс за успех.

Партизанските войни рядко са кратки и в резултат на това не благоприятстват американската култура и нашата колективна психика на незабавно удовлетворение. Когато американците обърнат ключа на стената, очакваме светлината да се включи. Дали американците ще оставят настрана своите права, както и утвърдения си мек начин на живот и ще се издигнат до случая? Само времето ще покаже.

Успешна партизанска война

Виетнамската култура с външен локус на контрол, преобладаващ над хората, в които групата е по-важна от индивида, е перфектният начин на мислене за партизанските бойци. Това може да се окаже най-голямото предизвикателство пред американските бунтовници, тъй като партизанската война не е нещо, което човек обича да шофира над скоростта. Това е начин на живот, много труден начин на живот, изпълнен с мизерия, крайни жертви и неописуеми загуби.

Успешните партизански лидери като Лоурънс Арабия, Мао, Кастро и Гиап се съгласяват, че има три фази на всяка партизанска война. Въпреки това, преди фазите да могат да се разгърнат, има две предпоставки, които трябва да бъдат изпълнени.

Първото условие, което е предпоставка за партизанска война, се основава на факта, че трябва да има решителна битка за системите на убежденията на хората като цяло. Глобалистите са инвестирали милиарди долари, за да доминират в основните медии. От другата страна са алтернативните медии. И двете страни се борят за контрола върху системите на убежденията на страната и лошите момчета печелят, като се има предвид неотдавнашното и неконституционно приемане на неутралност на мрежата и сега превземането на интернет от ICANN.

Днес в съда на общественото мнение съществуват две много различни идеологии. От една страна, бъдещите бунтовници са умели да изобличават загубата на национален суверенитет и граждански свободи всеки шанс, който получават. Обратно, глобализираните доминиращи медии харчат милиарди долари, за да убедят масите, че няма такова нещо като теория на конспирацията и въпреки някои правителствени некомпетентности, правителството обича и защитава своите хора. А глобалистите са донякъде ефективни. Забелязали ли сте, че когато описвате глобалистически вдъхновена конспирация, като това, което се случи в Бенгази, и без значение колко добре документирана е вашата позиция, вашата аудитория често отговаря с „трябва да сте един от тези теоретици на конспирацията“. рядко са атакувани, защото са точни, но идеята за съществуването на какъвто и да е вид заговор е онова, което се оспорва. Този вид програмиране от медиите е брилянтен и ефективен. Кой печели тази война на думи? Журито все още е излязло, но безспорният извод е, че идеологическите бойни линии за предстоящия конфликт са очевидно привлечени.

Глобалистите продават овцете на идеята, че трябва да ви контролираме, за да ви предпазим (от заплахата от нашето творение), а другата страна казва: "Ще вземем шансовете си, ще ни даде свобода."

Втората предпоставка, която трябва да бъде изпълнена преди да се спусне в партизанска война, се състои в това, че и двете страни участват в надпревара във въоръжаването. В отговор на заплахата от администрацията на Обама да завладее оръжията ни за фалшивите флагове от клането на Aurora Batman и Sandy Hook, американците започнаха да купуват оръжие, което продължава и до днес. DHS се е заела със собствено натрупване на оръжия, тъй като са закупили 2,2 милиарда боеприпаси, за да отидат с 2700 нови бронетранспортьори и това не е всичко. Федералното правителство е инвестирало в 30 000 безпилотни самолети, супер войнишки роботи и техники за събиране на разузнавателни данни, които са невероятни.

Архитектът на съпротивата на Виетконг, Vo Nguyen Giap, веднъж каза, че войната срещу французите, а по-късно и срещу американците е „народна война“. Центърът на тежестта е винаги хората. Това не е само център на тежестта на врага, но и център на тежестта на собствените сили. “Сърцата и умовете” на хората определят победителя във всяка “народна война”.

Во Нугиен Джап

Гиап провъзгласи още, че: "Освободителната война на виетнамския народ доказва, че в лицето на един силен враг, който е жесток, победата е възможна единствено чрез обединяване на целия народ в лоното на твърд и широк национален обединен фронт. въз основа на работническия-селски съюз. ” ( Военното изкуство на народната война,  стр. 97-98).

 "Употребата на страх е ключът към контрола върху волята на хората

Giap

 

image

Генерал Во Нугиен Джап, архитект на стратегията на Виет Конг.

Гиап ни казва, че страхът от потисника е силен съюзник. Кажете на съседите си за DHS и техните 2.2 милиарда боеприпаси и техните 2700 бронетранспортьора. Говорете за програмата за трудова заетост на гражданите. Нека хората да знаят, че могат да бъдат отвлечени от улицата без надлежна процедура под NDAA. Говорете с приятелите си за лагерите за задържане и автобусите на Wackenhut, които ще ви отведат там заедно с влаковете, които съдържат окови. Попитайте съседите си как можем да изплатим 238 трилиона долара в нефинансирани мандати? Накарайте приятелите си да видят, че валутният срив е неизбежен.

 

Време е да изплашим екскрементите на нашите сънародници, защото тези заплахи са реални и застрашават живота на мнозинството. Базираният на факти страх и повторението на посланието са нашите най-добри приятели по отношение на привличането на обществеността към нас. Впоследствие, когато започне Фаза 2 на партизанската война, ние имаме подкрепата на хората. Въпреки това, не губете време върху овцете от твърда сърцевина сред нас. Не се нуждаем от мнозинство, за да водим успешна партизанска война.

Гиап и колегите му бяха брилянтни, за да изкарат думите си по такъв начин, че да демонизират враговете му, като по този начин се сближиха хората. Обърнете внимание на употребата на термина „народната война“. „Хората“ вече възмущават елита, защото знаят, че не са и никога няма да бъдат част от елита.

Средните хора разбират, че златното правило се основава на онези, които имат златото, за да направят правилата. Гиап беше майстор на превръщането на завистта в негодувание и след това в омраза. Хората емоции, преди да действат. Следователно, ние в алтернативните медии трябва да продължим да обръщаме внимание на емоциите на хората.

Не забравяйте, че използването на термина „хора” изгражда чувство за колективна идентичност, което е необходимо във всяка успешна революция. Ето защо, колеги патриоти, всяка дума, излизаща от устата ви, трябва да говори за тези проблеми в колектива. Ние сме срещу тях, не черно срещу бяло, гей срещу прави, гражданин срещу незаконно. Последните конфликти са създаването на глобалистите, които ни разсейват, докато продължават да ни поробват. Това е класова война и трябва да разбиете посланието в главата на хората, че лидерите на големите корпорации не плащат данък и работите до юни всяка година, като изплащате дълга си на това престъпно правителство.

Ако говорите с приятелите си за бейзбола, времето и картите на детето ви, не пропускайте да изгубите зъби за глобалистите.   

Спечелване на съзнанието на хората 

Покойният полковник Дейвид Хакуърт ,  силно декориран ветеран от войната във Виетнам, веднъж каза на PBS, че много рано знае, че ако САЩ ще спечелят Виетнамската война, трябва да спечелят хората. Французите направиха грешката да игнорират хората и американците извършиха същата грешка. Виет Мин и по-късно Виетконгът спечели сърцата и умовете на хората и по този начин спечели всеки партизански конфликт. 

Хакворт споменава следната метафора в интервюто си за PBS: „Партизанинът е рибата, а хората са водата. Ако искате да убиете рибата, премахнете водата. Ако искаш да убиеш партизанката, отстраниш хората, защото намират всякакъв вид помощ, медицинска помощ, поставят капаните на мините, осигуряват разузнаването и осигуряват наблюдателите на следите. Те са морето, в което плува партизанът. "

Побеждаването на висша сила?

Повечето хора погрешно смятат, че американската гражданска война ще се провали, защото другата страна ще има най-опустошителното оръжие и по-голям брой военни. Този факт обаче не се оказа решаващ фактор във Виетнам. Третият фактор, необходим за успешното участие в гражданска война, ще се състои в решимостта на бунтовническите сили.

Преди повече от два века китайският военен стратег Сун Дзъ говори за важността на поставянето на по-ниска военна сила на „земята на смъртта“. Терминът „земята на смъртта“ просто означава, че предаването не е опция, тъй като е равнозначно на сигурна смърт. Ако една бунтовническа група смята, че няма друг избор, освен да спечели или да умре, те ще се превърнат в страшна бойна сила, независимо от несъответствията във военната сила. Затова е задължение на всички нас да продължаваме да посочваме как другата страна вече се подготвя за геноцид чрез използването на катастрофални събития с фалшив флаг, масови кръстосвания и безразборни екзекуции. Девизът на всяка бунтовническа сила трябва да бъде, че за всеки десет души, които врагът изпраща на нашите брегове, трябва да се стремим да изпратим девет вкъщи в торбичката, за да може в крайна сметка всяка бунтовническа група да постигне окончателна победа чрез изтощение.

Колко време ще продължи успешната гражданска война?

Няма твърд и бърз отговор на въпроса колко дълго американският народ ще трябва да се съпротивлява, докато опозицията не вземе решение за рисково възнаграждение, за да прекрати потисничеството. Руснаците, ДХС и канадците можеха да се износят след няколко години. Руснаците демонстрираха липсата на решителност на своята култура в Афганистан. Канадците са почти толкова меки, колкото американските хора днес. DHS ще се разпадне емоционално след няколко години. Въпреки това, всяка огромна военна сила от азиатска култура вероятно ще има постоянна сила.

През вековете във Франция доминиралият Виетнам. Обаче, когато виетнамският народ е завладян от бруталните сили на Япония през 1941 г., хората са поставени на земята на смъртта. Когато Япония е победена през 1945 г., французите се завръщат в бившата си колония. Въпреки това, Giap и Viet Minh, предшественикът на Viet Cong, отказват да капитулират и силите на Giap побеждават французите в битката при Dien Bien Phu през 1954. Имате ли резултат, до този момент? Виетнамците се бориха без прекъсвания 13 години.

След разгрома на френските граждани, френският Индокитай беше разделен от ООН на Северния и Южен Виетнам и беше направен по такъв начин, че да гарантира продължаването на военните действия и последва гражданска война между Севера и Юга. В крайна сметка Съединените щати изпратиха сухопътни войски във Виетнам през 1964 г. Войната продължи до 1975 г. Да, това е вярно, за да се постигне окончателна независимост, виетнамският народ преживя 34 години война. Виетнамците имали поговорка „Родена на север, за да умрат на юг“.

Китайците и севернокорейците ще имат същата решимост. Въпреки това, военните планиращи в тази страна имат планове да се справят с китайците много рано в този идващ конфликт въз основа на този принцип и това ще бъде разкрито в следващата част на тази поредица.

Америка ще се бори

imageКазвате, че нямате стомах за такъв конфликт? Твърде късно е! Войната вече е обявена за вас, когато тази администрация предаде NDAA, която даде на Обама властта да грабне американците от улицата без надлежен процес за неопределено задържане или по-лошо. Войната вече е обявена за вас, когато Обама е постановил изпълнителна заповед 13603, която позволява на правителството да набере гражданите си в работни бригади, независимо от здравето и възрастта. Войната вече е обявена за вас, когато DHS постигна споразумения с водещите спортни франчайзи и търговските центрове, за да могат техните съоръжения да бъдат използвани като лагери за задържане. Беше обявена война на американския народ, когато на незаконния чужденец, който бил отглеждан от комунисти, за да донесе тоталитаризъм в Америка, бе позволено да окупира Белия дом.

заключение

Лично аз не желая този сценарий да се разгърне. Ето защо, как мога да бъда сигурен, че Америка ще се изправи пред случая и ще се бие? Когато американците станат свидетели на това, че техните приятели, семейство и съседи се елиминират с крайни предразсъдъци, американците ще осъзнаят, че сме поставени на земята на смъртта и няма да имаме друг избор, освен да се борим до смърт.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39920510
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930