Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2014 04:00 - Как ревнуват зодиите
Автор: kayfolog Категория: Забавление   
Прочетен: 4667 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кои зодии ревнуват безумно и защо? Кои започват да се чувстват собственически с хората, които обичат? Кои ще почувстват чувство на завист към материалните притежания и богатствата на другите?

image Овен

Ревнува, когато губи първенството. Овенът не издържа второто място. Когато почувства, че идва втори в сърцето и съдбата на интересуващото го лице, ще прояви ревността си с агресивно поведение.



 image
Телец

Разбира се, че Телецът ревнува, но просто успява да го скрие! Показва ревност, когато почувства, че партньорът му  губи интерес към него. Когато се почувства несигурен, показва една тенденция на притежателно отношение към партньора си.

 

image
Близнаци

Трудно ще видиш Близнак да ревнува. Той усеща това чувство повече в детска възраст, не толкова като голям. Ако като възрастен почувства някаква ревност, то ще е защото партньорът му е дал някакъв повод  да вярва, че му изневерява.



image
Рак

Ракът не само ревнува, но и ще ти го покаже по всякакъв начин. Когато изгуби ласката, вниманието под всякаква форма в отношенията- било то приятелска, или романтична, даже ако майка му покаже предпочитания към някое друго от децата ѝ , тогава има много силни излбици на ревност.

 

image
Лъв

Лъвът ревнува хората, които имат повече пари или материални блага от него. Иска да е лидер и пионер във всичко. Така че, когато някой, дори от най- близкото му обкръжение, има повече пари или се сдобие с нещо, което Лъвът е искал много,  тогава той проявява огромна ревност.

 

image
Дева

Трудно изразява чувствата си, каквито и да са те.  Затова и ревността е една емоция, която трудно ще покаже, но и също така трудно ще почувства.Чувства се уверен в себе си и се доверява на хората , с които общува.

 

image
Везни

Не ревнуват особено Везните. Чувства, че ревността е едно отрицателно и лошо чувство и не иска да се чувства виновен. Затова се радва с радостта на другите и има доверие на партньора си.

 

image
Скорпион

От най- завистливите зодии е с най- собственическото чувство.  Когато е с един човек, приятел или партньор,   иска да е само за него. Не може да раздели никого и нищо. Когато партгньорът му поиска да чувства някаква свобода, тогава показва  голяма ревност и агресия.

 

image
Стрелец

Стрелецът е достатъчно ревнив. Може да е либерелен човек, но  много пъти чувства ревност. Ако почувства, че интересът на неговия партньор се премества от него към друго лице или че мнението му не се зачита от партньора му, тогава се самоизяжда от ревност.



image
Козирог

 Рядко е да види някой Козирога да ревнува и в редките случаи, в които ще го направи е, защото някой друг има по- висока професионална степен или по- голяма финансова свобода от него.  Само някой, който знае много добре характера му би могъл да разбере, че Козирогът ревнува.


image
Водолей

Водолеят ревнува и, разбира се, достатъчно. Чувства ревност, когато не е в центъра на компанията, когато пъртньорът му започва да поглежда наляво и надясно. Със силно развито чувство за собственост е и ревнува, когато губи територии в сърцето на някого.

 

image
Риби

Рибите са безумно ревниви, особено по отношение на сърдечните отношения.  Ревнува, когато някой има здрава любовна връзка. Ще покаже невероятна ревност даже и по отношение на приятелите си, които са талантливи личности и привличат интереса на другите.


Източник: Интернет




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kayfolog
Категория: Забавление
Прочетен: 559153
Постинги: 166
Коментари: 10
Гласове: 131
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930