Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2008 14:31 - Нетолерантно? А кой изнасилва малките момиченца?
Автор: meto76 Категория: Други   
Прочетен: 1881 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.06.2008 14:49


Нетолерантно? А кой изнасилва малките момиченца? дата : 27 юни 2008 г. 11:33 ч. автор : Силвия Йотова, в. "Новинар" image
Всички приказки за морал, семейни и християнски ценности са параван. Снимка: БГНЕС


 

 

 

 

image  image  image

image image

Тъкмо се чудех кой изнасилва малките момиченца!? Това просъска онзи ден дъщеря ми, преминавайки набързо покрай телевизора, откъдето националистът Боян Расате зовеше населението да даде нетолерантен отпор на хомосексуализма с аргумента, че педофилските престъпления се извършват изключително от хомосексуалисти и по тази причина те трябва да бъдат забранени, наказани и затворени.

Дъщеря ми е в онази възраст, в която на тийнейджърките им е безпощадно ясно кой изнасилва малките момиченца, защото от години са обект на мръсни, арогантни, агресивни и травматизиращи подмятания, погледи и движения от страна на мъже с абсолютно еднозначна и не подлежаща на съмнение сексуална ориентация.

Именно към тези мъже са насочени посланията на Расате и именно те ги приемат без никаква съпротива. Можете да ги видите навсякъде - мъже без задръжки, мъже без работа или пък с гадна или зле платена работа, мити-недомити, прани-недопрани, вмирисани, с прорасли или бръснати вратове (неизвестно защо междинно положение в подстрижката на средния българин няма); мъже, които говорят само за секс, но не ги бива в секса и имат жени, които мразят да правят секс и са в цикъл шест пъти в месеца.

Мъже, падащи си по нимфетки и отглеждащи в къщите си нимфетки, които, докато растат, посещават кастингите за моделки, звезди и айдълки, а като пораснат се прехранват с проституция под различни форми.

Това са мъже, които са толкова безпросветни или некадърни, или бедни или пък са едновременно толкова безпросветни, некадърни и бедни, че мразят себе си, а по тази причина и околните.

Това не са всички мъже в държавата, които имат нетърпимост към хомосексуалистите, нито пък са всички мъже, които вършат безобразия. Но точно тези мъже са обект на политическия интерес на Расате и Атака, която с известно закъснение се присъедини към призивите му.

Всички приказки за морал, семейни и християнски ценности са параван. Крайната цел е в годината преди изборите да се привлекат един милион комплексари плюс относителен дял пенсионери и пенсионерки, които на младини са били принудени по комсомолски и профсъюзни събрания да обсъждат нравственото разложение на този или онзи член на колектива и оттогава имат уплах от секса и викат на съпругите си "другарки".

Една армия гласоподаватели, които вече са разочаровани от левите послания, спряха да намират утеха в Крумовите закони, победите на Калояна и националистическите изстъпления, но в социалното си отчаяние имат нужда от враг - лесен за идентификация и най-вече лесен за докопване. Олигархията очевидно е недостъпна, правосъдието не работи.

Гражданските протести са досадна и уморителна работа, защото искат хъс, въображение и последователност. Не е като да висиш по джапанки с неизрязани нокти пред кварталната кръчма и да зяпаш момиченцата.

А особено удовлетворяващо би било да счупиш главите на двама-трима разпасани травестити или да видиш някоя лесбийка на подсъдимата скамейка, защото е имала нахалството да си роди дете, без да дава пет пари за донора на семенния материал.

Националистите, фашистите, религиозните фундаменталисти и всякакви други социални неврастеници призовават всеки "нормален" българин (по-горе е описано какво се разбира под "нормален") в събота да прояви въображение и да направи каквото може, за да провали гей парада.

Целта е да станат първа новина във вечерните емисии и да попаднат на първите страници на вестниците. Ако хората се поддат на тази безсрамна провокация, със сигурност ще влязат в новините, може да влязат и в парламента.

Но ако някой се заблуждава, че така ще се преодолее бедността, мизерията, несигурността и морална разруха, срещу които претендират че се борят фашистите, да не се сърди после на гейовете. Моралната разруха е плод на страха и омразата, не на свободата.



http://analysis.actualno.com/news_168460.html






Гласувай:
0



1. meto76 - http://www. youtube. com/watc...
27.06.2008 14:50
http://www.youtube.com/watch?v=4oqwhdxtgDE
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14584306
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031