Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2016 07:53 - Тръмп, невероятен! Повтаря всичките ми тези от последните 9 години. Браво!
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 9121 Коментари: 14 Гласове:
12

Последна промяна: 17.11.2016 07:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тръмп за Русия, Сирия, ДАЕШ, Ирак, Либия.
Не очаквайте продажните псевдо-медии или псевдо-журналисти да ви информират какво мисли Тръмп по тези въпроси!
И да не забравите да споделите!
Нека повече хора научат тези неща, а грантомотивираните да седят в несвяст пред изпразнените си от съдържание и смисъл ФБ статуси, и да си броят жълтите стотинки в скъсаните джобовете.
Малко да им се засвири и на тях вятър в отделителната система!


Око да види




Тагове:   Тръмп,


Гласувай:
18



1. kuschel - "Трябва да се отървем от хора, ...
17.11.2016 07:59
"Трябва да се отървем от хора, които секат глави!"
"Какво постигнахме като премахнахме Кадафи и Садам...хаос"

За мен е огромно удовлетворение, че новият президент на САЩ мисли и говори като мен. Това означава, че светът може да си отдъхне. Голямата опасност отмина, поне за сега.
цитирай
2. dartanjan - Понеже си търсиш отчаяно спасители ...
17.11.2016 08:14
Понеже си търсиш отчаяно спасители сред хората защото не искаш да приемеш Творецът като висш авторитет в товят живот поради някакви твои морални съображения, а спасители сред хората няма, прегледай поста ми "Клоунадата наречена американски президентски избори" за да разбереш който движи политикат ав света, какви са крайните му цели и на кого служи. Може да рти подейства отрезвяващо. Прочети също последнат пророческа книга от новият завет Откровение и ми кажи намираш ли паралел между действителността днес и Библиейските пророчества за краят на света. Това в случай че истината те интересува и те вълнува повече от безсмислените страсти и политичекси интриги.Който иска да бъде свободен и достоен човек ще търси истината а не страстите, които лукавият ескплоатира много успешно.
цитирай
3. kuschel - Защото съм атеист и не вярвам в Го...
17.11.2016 08:16
Защото съм атеист и не вярвам в Господи.
цитирай
4. dartanjan - Атеизма е религия на беззкаонието, ...
17.11.2016 08:57
Атеизма е религия на беззкаонието, самоунищожението чрез главоломният упадък на морал в обществото. Той стои вътху планини от лужи известни като масово пропагандираната еволюциона митология, която няма научна основа, но е посветена на каузата "Novo ordo seclorum". Всички световни масови убийци, убили стотици милиони невинни хора в последните два века, са вярвали в еволюционната митология. Тази митология ражда чудовища. Тези факти изглежда че не ти правят впечатление защото начина ти на мислене е същият като на тези срещу които се уж се бориш и успешно се вписваш в Хегеловата диалектика на скритите от погледа управници на този свят. Чието управление скоро ще бъде иззето от Божият Син при негово славно завръщане. Но къде е са религиозните атеисти тогава?
Еклесиаст
"12:13 Нека чуем краят на цялото слово: Бой се от Бога и пази заповедите Му, Понеже това е всичко за човека
12:14 Защото, относно всяко скрито нещо, Бог ще докара на съд всяко дело, Било то добро или зло."



цитирай
5. saankii - Kуш, недей смесва нещата така....като боза..
17.11.2016 10:44
какво общо има Тръмп с Генерала?
ще видим...
Геополитиката е да можеш, да четеш
зад кулисите, а не да събираш 2 +2..
това го може всеки гимназист..
FED има Думата , засега..
страхотно Шоу,апропо...
цитирай
6. kuschel - Юлия, не ме учи на геополитика, ако ...
17.11.2016 11:31
Юлия, не ме учи на геополитика, ако обичаш. Това е област в която съм професионалист. Казвам ви просто да си отдъхнете. За педалите обаче идват тежки времена.
цитирай
7. anin - Привет!
17.11.2016 11:38
И аз вярвам, че чрез Тръмп започва Ново начало за света ни!
Който не го усеща, значи не разбира нищо от геополитика... :)
цитирай
8. anin - https://youtu.be/CCjOjjRShJ0
17.11.2016 12:36
По темата е
цитирай
9. saankii - хахааха...
17.11.2016 12:43
анке, кушель отдавна си говори сам...
но след твоята подкрепа..
аз просто напускам...Сцената
анка киното каза...
цитирай
10. kuschel - Анин, безумието най-после трябва ...
17.11.2016 12:59
Анин, безумието най-после трябва да спре. Либералната слободия създаде невероятен хаос в света.
цитирай
11. dartanjan - Както се казва надеждата умира п...
17.11.2016 14:00
Както се казва надеждата умира последна.

Ако човек имаше потенциала сам да изработи рецепта за своето благополучие, Бог нямаше да се намеси и да ни даде Божието слово и закон.

Уви, историята ни разкрива шест хилядолетия изпълнени с грях, насилие и страдание, и все още се лутаме в безумието на нашите плътски страсти. Това което се е случило отново ще се случи. И отново света ще потъне в духовеният мрак на тъмнот средновековие по същата причина, акто първият път. Тогава хората които са отвърляли Бог зараси своят гродост и суета в благодатното време, ще търсят Бог но няма да го намерят, ще молят за прошка и но Той няма да чуе. вратата на Божият милост ще бъде безвъзвратно затворена за тях. Като стана в Ноевите дни. Защото тези които искат истината те я намират бързо, и се посвещават на нея , а тези които не я искат, цялото време на вселената и всики аргументи и факти няма да са им достатъчни за да я приемат. Затова благодатното време е към своят край. Следва най-страшната криза в човешката история, в която ще бъде пресят всеки човек и ше бъде проверена неговата вяра, любов и стремеж към истината за да бъдат пресяти светии от грешници.
цитирай
12. saanki - колега Дъртанян,айде баста Спам...
17.11.2016 14:18
Вот уже два дня, как в России почти никого не интересует Дональд Трамп. К информации о его телефонной беседе с президентом Владимиром Путиным население одной седьмой части суши отнеслось примерно с такой же ленивой прохладцей, как к сообщениям о землетрясении в Новой Зеландии, которую подавляющее большинство россиян в глаза ни разу не видела и никогда не увидит. Или к новостям о массовой миграции редких перуанских тушканчиков из Венесуэлы в Боливию. Забавно, но не более того. Ну, позвонил, доложился и молодец. Иди теперь к инаугурации готовься. Да толерантную гомосятину, митингующую против твоего избрания, успокоить не забудь. А то смотреть противно. Тем более, что у нас тут у самих такое «шоу трансвеститов» намечается, что даже обещанный арест Хиллари Клинтон будет выглядеть на его фоне жалко и не смешно.

Автор: Борис Терехов 17.11.2016

Источник: stockinfocus.
цитирай
13. ozgojovan - Не бива да изпадаме в детска радост ...
17.11.2016 15:59
Не бива да изпадаме в детска радост от появата на нормален човек на президентския стол в САЩ. Тръмп може да измени на собствените си принципи, може да бъде убит, а може и да направи Америка отново силна- нещо което никак, ама никак не искам да се случи. За мен би било прекрасно Америка да е слаба, немощна, разбита, и в руини, а Русия и Китай да колят и бесят в самата Америка и да имат военни бази на американска територия. Силна Америка е заплаха за свободата, мира и сигурността в света, така че помислете дали е в наш интерес американският президент да бъде силна личност начело на силна държава....
цитирай
14. kuschel - Америка има 21 трилиона външен д...
17.11.2016 17:31
Америка има 21 трилиона външен дълг, които тежат на целия свят. По-добре да работят и да си печелят сами парите. Да спрат да произвеждат безумни количества оръжия, защото после ще трябва да ги използват някъде. Да спрат да изнасят демокрация, че така дестабилизират целия свят. Ако напрежението с Русия спадне, от това ще спечелим и ние защото ще се върнем на руските пазари и ще започнем изгодни проекти и т.н.т. И нещо много важно. Тръмп е против тоталната педерастия която заля света. От европейските главатари половината са педали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377641
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031