Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2017 09:13 - Канибализъм в Библията
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4180 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 04.03.2017 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Обичайните аргументи на вярващите, когато нещо не им изнася са следните: това е извън контекста, това е притча или алегория и не трябва да се приема буквално и неведоми са пътищата божии. Има и още: ти нищо не разбираш, защото не четеш библията както трябва.
Какво значи да чета правилно? Без да се замислям?

image

Съвсем малко християни ли нехристияни са наясно с чудовищния характер на някой части от Библията, сборник текстове налудно наричан понякога Свещената Книга. По-подходящото наименование за нея след прочитане би било чудовищна книга. И все пак за нея в средите на вярващите се твърди, че била вдъхновена лично от Бога. Може ли един бог да стигне до там, че да одобрява актове на канибализъм като сваряване и изяждане на малки деца?

Това не са просто цитати, това са доказателства за маниакална извратеност.

Направих си труда да издиря пасажите с канибализъм в Библията. Е, сигурно има и още

Ако смятате, че това е извадено от контекста, моля обяснете ми тогава контекста. Защо това присъства в книга диктувана лично от бог? И ми подайте горчицата.

image

Правоверни извънкласови мюсли(евреи) прилагат халака- еврейско религиозно право"аллахизират"(ВАРЯТ) грешен Арйан.Bhai Dyala бе доведен в откритото пространство пред Kotwali. След това той е бил помолен от главния Кази или да прегърнат исляма или да се изправи пред смъртта.


4 ЦАРЕ гл. 6:28 „И царят й рече: Що имаш? А тя отговори: Тая жена ми рече: Дай твоя син да го изядем днес, а утре ще изядем моя син. 29 И тъй сварихме моя син та го изядохме; и на следния ден й рекох: Дай твоя син да го изядем; а тя скри сина си.“

image


ЛЕВИТ гл. 26:29 „Ще ядете месата на синовете си и месата на дъщерите си ще ядете.“

 image


ЕРЕМИЯ гл. 19:9 „И ще ги направя да ядат месата на синовете си и месата на дъщерите, и ще ядат всеки месата на другаря си, при обсадата и при утеснението, с което ще ги утеснят неприятелите им и ония, които искат живота им.“

image




Гласувай:
3



1. ernest - А Браво!
04.03.2017 10:43
Разбира се към всеки стих би трябвало да има и обяснение за какво става въпрос. А не както казваш - изваден от контекста. В Новия завет за Исус - това е добре известно, че е алегория и се използва именно тялото и кръвта на Исус понеже Неговото тяло става жертва и Неговата кръв се пролива заради греховете на хората. А на различни други места е различно. Примерно понякога, ако хората не слушат Бог изпадат в проклятие и се стига до това да ядат децата си в утеснението, в което се намират и това е наказание. Хората сами са си виновни за нещата, които правят и състоянието до което се стига. А Библията не е идеална книга, въпреки, че повечето малоумници (в почти всички църкви) прекаляват с тази тема и не гледат нещата обективно и реално. Тя е разкази преразказани, понякога дори с грешки и разминавания при различни преразказвания за един и същ случай на друго място и някакъв % вече наистина с божествен характер, като Божиите заповеди.
Не пишеш, че в Библията има и специално описано, какви храни са чисти и може да се ядат и кои са нечисти и не трябва да се ядат от последователите на Бог.
цитирай
2. oia - Преди всичко за кой се говори в Би...
04.03.2017 19:16
Преди всичко за кой се говори в Библията ????? Ако е само за Исус, с какво е заслужил, такова внимание, ако е за Христос--с какво е заслужил това
страдание ???? Въпроса е---кой и какъв е Исус, и как го допълниха с Христос.
Както за всяка лъжа и измислица идва Видов ден, така ще стане и с най- голямата такава сътворена, като разпятие, Разпети петък какво е---празник на позора, или празник на терора. На кому е необходима кръвна жертва ???
На Бога Отец ли--или на невежеството и заблудата. Този, който ти е дал всичко, иска доказателства с кръвни разпри и деяния. ли????? Не само съмнително, ами и унизително Невежеството и заблудата са несъвместими с ВЯРАТА в ОТЦА. Вярата е висша функция, която няма нищо общо с идиотизма на определена прослойка---алчни, бездарни и коварни твари, които векове наред управляват сценарий, чрез така нареченото Разпятие Христово. Дойде края и на това невежество, а след това и на зблудата.
Нима Отец, предлага избавление чрез кръв, нима това е доказателство за
обич към ближния. Хайде да отидат да ги разправят на други. По- скоро има един въпрос---с този позорен акт, тълпата какво е разпънала----
какъв алгоритъм е задействала. Невежеството никога не е било за
БЪЛГАРИТЕ, и няма -- и да бъде. Нека не вдигат повече ръка срещу БЪЛГАРИТЕ, защото бива отсичана. Звучи фантастично, но е сигурно !!!!!!!!!

















+
цитирай
3. radostinalassa - Левашов
09.03.2017 16:03
Слушали ли сте лекциите на Левашов в Ютуб?Той е бил човек с уникални способностии твърди,че Исус не е име,а значи месия и е син на Йехова.Славунският Христос е Радомир и т.н.След лекциите му 3 свещеници са хвърлили расата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685930
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031