Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2022 15:48 - Дейвид Айк за проекта "Огледало": Елитът изпадна в паника, когато видя бъдещето
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2488 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.08.2022 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image                                                   четвъртък, 4 август 2022 г.

Дейвид Айк за проекта "Огледало": Елитът изпадна в паника, когато видя бъдещето  

 Земята преживява най-мрачните времена в най-новата си история.

Ценностите навсякъде падат като трева, правилното става погрешно - психологическата война срещу човечеството набира скорост.

Има ли помощ в последния момент?

Това е ужасяващ въпрос, който си задават милиони разтревожени хора.

Точният отговор на този въпрос е труден, тъй като резултатът зависи от различни фактори, но преди всичко от информираността и поведението на широката общественост.

Въпреки ужасяващите обстоятелства британският писател и познавач Дейвид Айк призовава народите по света да се борят и да упорстват, подчертавайки, че голямата война е в последната си фаза.

Изглежда, че много малко хора разбират какво се случва в момента. Мнозина са объркани, някои са шокирани, други са уплашени и отчаяни - в крайна сметка те също са уплашени и отчаяни хора, които се поддават на натиск и правят това, което се иска от тях.

На пръв поглед има борба с вирус, но в действителност е нещо много повече, защото всъщност е борба с масовото пробуждане, което се случва и от което никой не може да избяга, защото това е еволюционен процес, който вече е обявен в Библията.

Елитите в сянка, които имат проблем с това, защото тяхното хилядолетно управление е към края си, се опитват да предотвратят процеса. Те създават страх и натиск. И двете са инструменти за репресия и служат за постигане на пълно подчинение - оттук и внушението: просто следвайте инструкциите и правете каквото ви кажем. Тогава нищо не може да се случи.

Такива присъди обикновено са познати само в страните с комунистическо управление, но не и в демократичните държави. Държавите, които доскоро все още се смятаха за демокрации, направиха 180-градусов завой с появата на "модната болест" и сега показват на хората истинското си лице.

Всеки, който твърдеше, че "модната болест" не е нищо повече от прикритие с цел установяване на Нов световен ред, бързо беше признат за привърженик на теорията на конспирацията, защото никой не иска да повярва, че това се е случило, което дори не може да се представи, защото всеки тайно все още се надява, че всичко това е просто лош сън, който в крайна сметка ще доведе до пробуждане.

В крайна сметка остава само въпросът как ще изглежда светът след пробуждането, дали един ден ще се върне към този, в който сте живели преди, или ще бъде различен. Един напълно чужд свят, в който никой не би искал да живее. Сега решението е изцяло в наши ръце.

Ще продължим ли да допускаме диктатура под маската на здравето или ще си върнем свободата? Както често се случва в живота, резултатът зависи от мнозинството. Ако то продължава да се ръководи от страха, ще се стигне дотам, че диктатурата в името на здравето скоро ще определи ежедневието ни.

"Модната болест" бе планирана чак за 2050 г

Редица инсайдери се опитват да разкажат на хората какво се случва тук повече от година. Сред информаторите има редица известни лекари и учени, които не са привърженици на теориите на конспирацията, защото искат да помогнат според своите знания и убеждения, защото смятат, че е техен дълг да предупреждават хората, за да не им навредят.

Тези хора често рискуват не само кариерата си, но и живота си и този на семействата си. Дейвид Айк съобщава, че "Модната болест" е била планирана чак за около 2050 г. , за да се въведе "нов световен ред", но се твърди, че е билa предложена от самия елит заради масовото пробуждане на населението на Земята.

Според Айк операцията е извършена без съгласието на тъмните сили на заден план, така че новата система е наречена Build Back Better вместо New World Order и е приета от Организацията на обединените нации.

Интересно е, че "Build Back Better" беше и лозунгът на кампанията на Джо Байдън, защото той очевидно е архитектът на Новия световен ред заедно със своята вицепрезидентка Камала Харис.

Зад привидно безсмисления лозунг, който се превежда приблизително като "по-добро възстановяване", едва ли може да си представим нещо полезно. Какво е значението на трите думи? Едно е ясно: преди да построите нещо ново, трябва да съборите старото - и това се случва навсякъде по света.

"Болестта" се използва за унищожаване на икономиките на всички страни в ООН, за да се възстанови нова икономическа система в съответствие с Новия световен ред.

Следователно Новият световен ред не е нищо друго освен Четвъртата индустриална революция. Голямото пренастройване, "новият световен ред", се осъществява зад гърба на световното население с помощта на климатичните промени и "модната болест" и никой не го забелязва.

Ето защо Байдън избра "по-доброто възстановяване" като скрито послание на Новия световен ред, защото тези три вълшебни думички оставят много възможности за тълкуване.

Перестройката може да означава, от една страна, че е по-добре обществото да се намеси и да възстанови икономиката, преди тя да се срине напълно, а от друга - че светът ще се възстанови по-добре от всякога.

Има ли мафия, която управлява планетата?

С други думи, Организацията на обединените нации планира да преоткрие света според правилата на играта на една малка, богата, но много тънка и потайна клика, която обича да се представя за филантроп.

В действителност обаче една клика, маскирана като неправителствена организация, не е нищо друго освен мафия, тъй като тя съществува от стотици години не само в Италия и Япония, но и в почти целия свят.

През 2001 г. Ханелоре Гуде Хохенцинер публикува "Дженовезе - мафиотско семейство, превърнало страха в пари" - изключително четивна книга, издадена от Hein-Werlag. Това е забележително добре написан труд, който на 400 страници впечатляващо описва, че организираната престъпност не може да оцелее без политика.

Хохенцинер описва сложните взаимоотношения между държавата и организираната престъпност и разкрива идеологическите прилики между тайните служби на САЩ и престъпните картели.

Още през 1988 г. , с оглед на нарастващата интернационализация на организираната престъпност, Министерството на правосъдието на САЩ стига до отрезвяващото заключение, че наказателното право може да се справи само с едната страна на опасността, която представлява организираната престъпност, тъй като другата страна, както всеки правен сектор, се основава на приемането от потребителите.

Това означава, че лихварството, порнографията и наркотиците са възможни само ако има достатъчно заинтересовани страни, като в този случай търсенето определя предлагането. Изводът е, че обществото е отговорно за всички злини в света, защото дава сигнали за приемане на искането.

Починалият преди няколко години разобличител Фил Шнайдер заяви, че "новият световен ред" е извънземен план. Доколко това твърдение е вярно, не мога и няма да преценя тук, защото почти нищо не се знае за действителното влияние на извънземните сили върху Земята.

Може би създаването на Новия световен ред е причината, поради която правителствата мълчат за съществуването на извънземен живот. Дори и алтернативни изследователи вече предполагат, че пълзящата централизация на властта е опит на извънземни сили.

За съжаление за това има само доказателства под формата на изявления на известни информатори. Но дали те са действително верни, или са само умело отклоняване на вниманието, за да се защити програмата на тайните планове, е само една от многото други тайни до днес (порталите в пространство-времето, създадени от физиците, отвориха вратата за междупространствените същности).

Едуард Сноудън: "Земята се превръща в държава за наблюдение!"

Едуард Сноудън също така твърди, че правителствата използват "модната болест", за да провъзгласят нов световен ред и да контролират човечеството по безпрецедентен начин. Сноудън предупреди за това още преди години, като каза, че обществото ще се насочи към автокрация и че това ще стане много бързо

В крайна сметка изпълнението на програмата се осъществи по почти коварен и лукав начин, предизвиквайки страх от истински древен вирус. Страхът продължава да се фокусира върху вируса, докато населението не осъзнава реалната опасност, която представлява ваксината. Сноудън казва:

"С разпространението на автокрацията се приемат извънредни закони, а когато жертваме правата си, жертваме и способността си да спрем плъзгането към един по-малко либерален и по-малко свободен свят. Наистина ли вярвате, че когато приключи първата вълна, втората и евентуално 16-ата вълна, мерките ще приключат?" 

Сноудън отбелязва, че подобно на 11 септември пандемията ще бъде използвана за налагане на още повече мерки за наблюдение и сигурност, които няма да бъдат премахнати. Всеки трябва да е наясно с факта, че почти всички правителства обичат кризите, защото когато хората се страхуват от нещо, те са по-склонни да се откажат от свободата си, защото вярват, че правителството ще се погрижи за всичко.

Така че всеки трябва да се запита дали политиците, корумпираните учени и медицинските специалисти преувеличават опасността, която представлява "болестта", например, за да получат финансова и политическа изгода. Дейвид Айк вярва, че елитът е изпаднал в паника, когато е видял какво е бъдещето на човечеството чрез своето Огледало. Така те обявиха пандемия, която всъщност беше планирана едва за 2050 г.

Преди няколко години информатори като Дан Буриш твърдяха, че учени са пътували във времето с помощта на Огледалото, за да научат повече за ранната история на Земята и за важни бъдещи събития. Смята се, че системата е с извънземен произход и е разположена в подземна лаборатория в хангар S-4 в Зона 51.

Твърди се, че машината на времето е имала шест генератора на електромагнитно поле, въртящ се цилиндър с регулируема височина, в който се подавал аргон. Цилиндърът, който може да се завърта на 90 градуса спрямо хоризонталната си ос, бил заобиколен от мощни електромагнити.

Чрез промяна на характеристиките и подреждането е възможно да се използва хиперпространството, например да се отварят червееви дупки в различни вселени. По този начин е възможно да се изкриви локалната структура на пространство-времето както напред, така и назад на големи или малки разстояния спрямо настоящето.

Чрез промяна на настройките на захранването и ориентацията е възможно да се генерират изображения от минали и възможни бъдещи събития, които били заснети с помощта на устройства за аудио-видео запис с висока резолюция.

Малко след края на Втората световна война тайно световно правителство иска да се намеси глобално в човешките събития, като създаде военно-промишлен комплекс, който да доведе Земята до времева рамка, определена от тайния елит, за да попречи на човечеството да се пробуди по този начин.

Както съобщава Айк, според вътрешни военни източници проектът на елита очевидно се е провалил, защото не е дори частично напреднал и защото се осъществява без необходимото съгласие на техните тъмни, извънземни контрольори.

Не мога нито да потвърдя, нито да отрека дали тази история е вярна, или е само една от многото приключенски легенди.

В "Безкрайната любов е единствената истина: всичко останало е илюзия", публикувана през 2005 г. , Дейвид Айк изхожда от предположението, че цялата ни физическа реалност се основава на илюзия и следователно съществува само в мозъците ни.

Освен това Айк твърди, че се намираме в един вид холографски интернет, в който мозъците ни са свързани с централен компютър, който ни подава колективна реалност, която ние получаваме и декодираме под формата на вълни и електрически сигнали на триизмерно ниво. Така в крайна сметка ние преживяваме и виждаме реалността така, както би трябвало да я възприемаме според нашите контрольори.

Наистина звучи много авантюристично, макар че в такива времена е трудно да се повярва в обратното, защото светът, в който живеем, е излязъл от релси.

От друга страна, подобни истории могат да помогнат за по-лесното понасяне на реалността - поне докато човечеството не започне отново да мисли съвсем ясно.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748302
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031