Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2012 10:48 - Бойко искал секс от Сесил Каратанчева
Автор: meto76 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2831 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 13.07.2012 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бойко искал секс от Сесил Каратанчева       Снимка: Livesport.bg image Бойко Борисов     „Ела в хотелската ми стая“, пише премиерът в SMS до 14-годишната тенисистка

Б.Б. Как върви подготовката?

 С.К. Хубаво е.

 Б.Б. Само за любов, нали?

 С.К. Хубаво е времето за тенис.

 Б.Б. Беше много красива вчера.

 С.К. Кой е?

 Б.Б. Б.Б.

 С.К. Мерси много.

 Б.Б. Какво ще кажеш да ми дойдеш на гости в хотела сега?

 С.К. Мога, ако баща ми ме придружи.

 Б.Б. Е, не. Айде да го отложим за друг път.

 

Сесил Каратанчева image -

Това ехронологията на съобщенията, които са си разменяли премиерът Бойко Борисов и 14-годишната тенисистка Сесил Каратанчева. Скандалът излезе днес на първа страница едновременно в опозиционните издания „Галерия“ и „България днес“. Интервю със Сесил Каратанчева е направено преди година от журналист от „България днес“, но шефовете на вестника преценили тогава, че е по-комфортно да не се дава гласност на скандала.

 

Заради мълчаливия отказ Радослав Каратанчев предоставя готовото интервю на Явор Дачков, който решава да

Радослав Каратанчев image Дневник

го публикува веднага в „Галерия“. Вестникът излезе в сряда в София, а от днес и в цяла България, След като от „България днес“ виждат собствения си материал в конкурентния вестник, решават все пак да го публикуват. Така днес скандалът лъсна на челните страници и на двата вестника.

 

В интервюто Сесил разказва, че се е запознала с Бойко Борисов на демонстративен мач на кортовете на Левски. Тя играла в тандем с Пламен Минчев срещу премиера и Никол Димитрова. Загубилата двойка трябвало да даде минимална сума заради бас.

 

Сесил Каратанчева image -

Понеже Каратанчева и Минчев загубили, Сесил тръгнала да дава парите на премиера. Той обаче не ги взел и й казал да ги предаде на охраната му.

 

Двамата си разменили телефоните, а половин час по-късно получила първия SMS от премиера. Дотогава Сесил

Бойко Борисов image Livesport.bg

живеела в затворена среда, била само на 14 години и за нея имало само тенис и дисциплина. Първото съобщение не успяла да го разбере, защото нямала никакъв социален опит. Показала го на баща си и на други хора. Никой не посмял да й обясни какво означава, но признали, че бил изключително неприличен, за да бъде пращан на младо момиче като нея. Това съобщение Каратанчева не го помнела дословно.

 

Минало доста време и Каратанчева заминала с Академията на Болитиери в САЩ. Гледала турнира „Насдак“ и получила още няколко SMS-а:“Как си?“, „Как върви подготовката?“. Отговорила „Хубаво е“, а той й върнал: Само за любов, нали?“. Тя отвърнала: „Хубаво е времето за тенис“. Той отговорил нещо в този дух и попитал кога ще се прибира.

 

Сесил Каратанчева с баща си image -

Сесил "оценила", че Бойко флиртува. Веднага звъннала на баща си и му разказала. На Радослав Каратанчев му станало много непроятно и направо побеснял, пише "Галерия".

 

През 2005 г. тенисистката изиграла няколко мача на „Ролан Гарос“ (тогава е на 15г.) и победила във втория кръг. От федерацията по тенис я поканили на вечеря с Бойко Борисов. Облякла се официално. Била на една маса с баща й, шефа на федерацията Пламен Минчев, заместника му Стефан Цветков, Оги Илиев и бизнесмен от Ямбол. Бойко разказвал как бил хванал пратка с наркотици, спомня си Каратанчева.

 

По-късно получила SMS от непознат номер:“Беше много красива вчера“. Отвърнала:“Кой си ти?“. „Никога няма да

Сесил Каратанчева image Фейсбук

забравя, че не ми написа името си, а само Б.Б. Отговорих: „Мерси много". Не съм искала да влизам в разговор“, разказва в интервюто си тенисистката.

 

Показала SMS-ите на баща си и му споделила, че това е „супер неприлично“. Тогава баща й казал да пише на Борисов, че може да отиде ако единствено татко й я придружи. Точният отговор от премиера бил:“Е, не. Айде ще го отложим за друг път“.

 

Бойко Борисов image Livesport.bg

По-късно Сесил заминала за клубни мачове в Германия. Един ден звъннал телефона на баща й, обаждал се Бойко Борисов. „По това време имаше кметски избори. Разговорът беше в смисъл, че отнякъде е изтекла информация за неговите SMS-и. Бойко приказваше на татко как комунистите сега ще го съсипят, щял да стане голям и проблем и добави:“Моля те, Радо, аз я обичам като дъщеря. Тя е такова слънце и страхотно дете. Никога не бих направил такова нещо“, разказва Сесил.

 

Баща й отговорил, че знае как стоят нещщата, но не бил сигурен как трябва да реагира в ситуацията. Журналисти така и не се обадили на Каратанчев и скандал не избухнал.

 

Чак сега Каратанчеви решили да проговорят, защото Сесил била наранена от начина, по който „се изгаврили“ с баща й. Преди година Радослав Каратанчев беше освободен от ръководството на държавната фирма „Академика“.

 

Обидена съм също така и за нещата, случили се преди години. Вече съм на 22 и гледам по друг начин на онези SMS-и. Беше много

Сесил Каратанчева image -

неприлично за човек като Бойко Борисов, на неговите години и с влиянието, което има, да се обръща по този начин към мен. А и знам, че медиите си мълчат. Никой няма да напише нещо срещу Бойко Борисов. Никой не му държи сметка за мръсните неща в миналото, както се случи с доста други хора“, твърди Сесил Каратанчева.

 

И още. „Не искам повече да си мълча. Мълчах достатъчно. Обиколила съм доста страни. Никъде не е възможно такъв човек да стане министър-председател. Или ако е станал и нещо подобно се разчуе, веднага ще му се поиска оставката. На Запад хвърчат глави за доста по-малки неща. Вижте какво стана с Тайгър Уудс – от него се дръпнаха най-мощните спонсори само защото е изневерил на жена си. Там все пак има някакви морални устои, а в България всичко е възможно“, казва в заключение Сесил Каратанчева.

http://www.livenews.bg/Boyko-iska-seks-ot-Sesil-Karatancheva--34111


http://svejo.net/1576668-globalization-boyko-iskal-seks-ot-sesil-karatancheva




Гласувай:
5



1. meto76 - Явно курвите в БТВ са на привършв...
13.07.2012 10:49
Явно курвите в БТВ са на привършване!
цитирай
2. apostapostoloff - Крушата си имала опашка...
13.07.2012 13:28
Уволнили баща и от държавна фирма и тя, уличената наркоманка, решила да си отмъсти на премиера!
цитирай
3. karambol5 - Писнало ми е да чета глупости, пи...
13.07.2012 18:45
Писнало ми е да чета глупости ,писани от някой , който се опитава да си прави ПР на чужд гръб ..
цитирай
4. chernavoda - НО ДРАСКАЧЪТ НА КАКВИ ВНУШЕНИЯ РАЗЧИТА-Б.Б. НЕ Е БИЛ ТОГАВА ПРЕМИЕР И
16.07.2012 00:16
И СИ ЛИЧИ ЧЕРНОГЛЕДСТВОТО НА ДРАСКАЧА ДА ПРЕДСТАВЯ ЖЕРТВАТА КАТО 14 ГОДИШНОТО ДЕТЕНЦЕ, А ЛОВЕЦЪТ-АВАНТЮРИСТ КАТО ПРЕМИЕР-РАЗВРАТНИК. ЛИЧИ ГЛУПОВАТ ПОЧЕРК НА ДРАСКАЧ КОЙТО ВМЕСТО ДА ИЗБОДЕ РЕНОМЕТО НА ДНЕШНИЯ ВЕЧЕ ПРЕМИЕР, ИЗБОЖДА ОЧИТЕ НА ЧИТАТЕЛЯ...ПОМИЯРИ ДРАСКАЧИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14582807
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031