Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2009 16:45 - Аз бях на концерта на Мадона :)
Автор: meto76 Категория: Музика   
Прочетен: 4288 Коментари: 7 Гласове:
2

Последна промяна: 30.08.2009 16:49


Нашето Слънце съществува от около 5 милиарда години, сигурно ще същестува още толкова. Нашата планета е тук от няколко милиарда години. Динозаврите са властвали на нашата планета десетки милиони години. Човешката цивилизация като такава същестува от едва 10 000 години. Ние живеем в 21 век от рождението на една нищожна човешка личност. Нашият живот трае около 70-80 години за някои повече за други по-малко, което е един миг във вечността. Ние сме едни прашинки. Малко са хората които ще оставят нещо след себе си, и с което ще бъдат запомнени от бъдещите поколения. Мадона е такава личност. Музикален символ на 20 век. Нейните песни ще останат и след нея и ще я помнят може би още столетия. ЗАСЛУЖАВАШЕ ЛИ СИ КОНЦЕРТА НА МАДОНА ПАРИТЕ? Отговорът е толкоз естествен, че няма накъде. Естествено че всяка стотинка си заслужаваше. Кога Мадона ще дойде пак в България? Отговорът е никога. Това бе първото и последно нейно посещение в тая затънтена територия наречена не знам защо държава. Да дойде Мадона за концерт на 100 км от моя роден град и аз да не ида. Е, нищо няма да се случи и ако не ида. Но все пак ще има едно неудовлетворение, защото не всеки ден звезда от такава величина ще дойде на крак тук. Какво са 100 лева, когато хорат ходят да я гледат за концерти в Лондон и Париж и плащат много повече за пътуване и хотели. Един ден моите деца ще ме питат : Коя е тази баба, тати? А аз ще им отговарям : Това е Мадонна деца, и баща Ви е ходил на нейн концерт!


ЕТО ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ във в-к Дневник, КОИТО МИ ДОПАДАТ :

Не слушам Мадона, но вчера бях на концерт. Бил съм на повечето от големите концерти състояли се през последните 10-15 години в България и на някой концерти в близките западни страни, но вчерашния концерт беше наистина уникален. Беше повече от концерт - истинско авангардно шоу, изпипано до последния детайл с много професионализъм талант. А Мадона - голям артист поклон и поздравления. Плейлиста беше доста добре подбран, не очаквах да чуя толкова много от старите и песни. Мексиканските танци и циганските песни, социалните послания към публиката направиха концерта уникален. Истинска наслада да гледаш танцьорите и видеоефектите. Концерта си струваше, ще се помни цял живот. Добре е за България да има повече такива концерти.
Виждам, че има много разочаровани хора, наблюдавайки вчера публиката повечето от тях май за първи път бяха на концерт от такъв мащаб и очаквайки, че са дали 150 лева трябва да получат нещо, като на концерт на Слави - 10 биса или певица на масата, като в Син сити. Смешно ми е, когато някой каже че е дал 200 лв за билет на Мадона и нямало седящо място за него, ами това е концерт за фенове не е опера. Цената била много висока за България - на мен пък ми се струва, че не цената е висока, ами май заплатите тук са по-ниски от нормалното.
Закъсненията са съвсем нормални, човек отивайки на такъв концерт трябва да му е пределно ясно, че не отива на симфонична музика и да бъде готов да изкара 4-5 часа на стадиона.
Истина е обаче, че организацията беше слаба от страна на българския организатор, но това май вече е в реда на нещата. Аз бях с билет за 110 лв и бях в сектор А, където хората бяха платили минимум по 160 лв - това е недопустимо, но Мадона няма нищо общо с това.

 

шоуто беше грандиозно!!!! най-добротор което е имало в България! аз бях на оградата на сцената - в самия край на последната песен тя слезе от сцената от към нашата страна и мина покрай феновете за малко - беше уникално въпреки че охраната я пазеше!!!! заслужаваше си всеки лев за златния кръг!!!!


 

Всеки лев си заслужаваше!!! Страхотен концерт! Отидох бременна в седми месец и смея да кажа, че това беше нещо невероятно!!!!     Относно организацията - ужасно огорчена съм, истинското неуважение беше демонстрирано от СМЕ, които просто си бяха оставили ръцете! Не е нормално всеки да може да си ходи в който сектор си иска, да няма никакъв контрол и да няма нито един, подчеравам нито един, стюард! Цените на билетите именно затова са цени. Много неща могат да се предвидят - като стюардите, които да следят и да помагат; като поставянето на допълнителни клетки, за да няма загуба на обхват; като самото усещане, че има организатор, който иска да се върнете на неговия концерт, а не ви третира по най-долниоя начин.
Относно всички хейтъри(защото сте точно такива) - не сте били на концерта, очевидно е - всеки един човек, който кара 60 хиляди души (а те бяха толкова, злобички мои) да останат с притаен дъх, за да видят какво ще стане в следващия миг, заслужава едно - адмирации. Вашето ежедневие е злободневие неслучайно.
Концертът беше уникален спектакъл. Както прочетох по-горе - това не е типичният концерт, за да има бисове или пеене на химна или каквото друго бленува душичката ви...точната дума за мен си остава спектакъл и Мадонна го прави брилянтно.

  В няколко реда ще споделя някои мои усещания след концерта:

М оре от положителни емоции и щастие!
А ртистичност, визия и ефекти - невиждани в България на живо!
Д оказа,че си невероятна професионалистка!
О тлична работа в екип - заслужавате си всеки лев!
Н яма и една непремислена секунда в шоуто ти !
А з и хилядите, насладили се на концерта, ти БЛАГОДАРИМ !
    Който си харесва Мадона ще си е слуша. Който си слуша чалга - ще си я слуша )).
Май някои още не можаха да разберат, че хората са различни. Напр., сещам се за приказките, че мажоритарните избори ще дадат възможност на личности да влязат в парламента. Да, ама една подробност - за някои личност е професор еди-кой си, но за друг личност е Азис . Разберете - винаги сме били и ще бъдем различни. И по времето на комунизма бяхме различни, но системата не даваше възможност да се проявят различията ни.
И сега за Мадона - едни ще почнат да я оплюват, други ще оплюват чалгата и ще се почне една )).
    Харесва ви или не, но Мадона си остава една от най големите звезди в цялята история на шоу бизнеса....адски съжалявам, че нямах възможност да съм на стадиона...а четейки голяма част от коментарите тука се убеждавам още веднъж колко завистлив е българина и как мрази успелите и реализирали се хора...


Тагове:   концерт,   Мадона,


Гласувай:
2



1. viki02 - А не може ли да слушаме
30.08.2009 18:10
и чалга , и МАДОНА,
ПЪК И страната ни не е толкова лоша. Бих казала, красота!
Виж...
http://of-downloader.data.bg/?p=/xps/PPS/Krasiva_Balgariya_.pps
цитирай
2. meto76 - Природата не е лоша. Хората са не...
30.08.2009 19:06
Природата не е лоша.Хората са некачествени.
цитирай
3. emil60 - Това сме ние!
30.08.2009 20:30
Често пъти съм се притеснявал от някои хора - нали всеки ден се срещам с доста от тези, меко казано неадекватни, откачени, щури, скръндзи, лъжци, измамници... С течение на времето се убедих - те се харесват такива... Факт. Тъжен, но факт... А иначе знаете - слушам и Мадона, и Софи Маринова, и Патрисия Каас, и Андрея Бочели, мога да продължа, но то се подразбира... Радвам се, че у нас се случи такъв концерт... Дано има още и повече...
цитирай
4. meto76 - http://bgvesti. com/index. ph...
30.08.2009 20:39
http://bgvesti.com/index.php?option=com_content&view=article&id=36313:2009-08-30-08-41-29&catid=48:-r&Itemid=84
цитирай
5. анонимен - Me
31.08.2009 00:54
Альо, аФтора.. чак толкова патос не е нужен говорейки за една неможеща да пее но с добър екип примадона..

Песните Й ми харесват много повече в студиен вариянт. Живо набутване си е да я слушаш на живо.. дори мъчение..

Вярно, подскача като дърта планинска коза на сцената.. но и я това не е толкова добра..


Жалко че КРАЛЯ на ПОПА не мина по тези земи. За него по бихва валидни патосните думи драснати от теб
цитирай
6. анонимен - ХЕХЕ
15.05.2010 16:11
Дори Мадона да не можеше да пее,но пък да има 500 000 000 щатски долара,пак щяха да да дойдат 66 000.

Оборотът и от концерта само в България е няколко милиона.Представете си колко стотици милиони е взела от другите държави.

+Тя е кралицата не само на попа ,но и на музиката.
цитирай
7. анонимен - Да допълна
15.05.2010 16:17
анонимен написа:
Дори Мадона да не можеше да пее,но пък да има 500 000 000 щатски долара,пак щяха да да дойдат 66 000.

Оборотът и от концерта само в България е няколко милиона.Представете си колко стотици милиони е взела от другите държави.

Тя е най богатият човек в историяата на музиката с притежание от половин милярд $

+Тя е кралицата не само на попа ,но и на музиката.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14579917
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031