Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2009 23:55 - Листите на "Атака" написани от семейство Сидерови
Автор: meto76 Категория: Новини   
Прочетен: 1099 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.06.2009 23:55


Сидеров не е Атака, обявиха бивши съратници

imageБивши депутати, областни координатори и активисти от "Атака" призоваха гражданите да не гласуват за партия "Атака" на предстоящите парламентарни избори.

Митко Димитров - бивш депутат от Атака обясни, че в момента в цяла България ври и кипи едно недоволство.

Той ежеминутно получавал писма и телефонни обаждания от симпатизанти на партията с въпроса: Защо Волен Сидеров ни предаде, след като ние бяхме плътно зад него пет години?

„От цяла България ми се обаждат чисти националисти, които ми казват ние искаме да гласуваме за партия Атака, за идеите, с които се започна, а в момента има само парашутисти, заяви Димитров, допълвайки, че тези недоволни симпатизанти на партията искат извънреден конгрес, на който лидерът Волен Сидеров да обясни защо е така.

По думите му Сидеров е регистрирал една търговска марка. По закон Атака е партия, всичко друго се узаконява на принципа на едноличните търговски дружества.

„Много ни е хубава партийката, ама този булеварден председател буквално ни сваля процентите", каза бившият народен представител от Атака.

Той разказа, че само преди два дни близо 300 човека в центъра на Ямбол са чакали Сидеров, за да сложи началото на някаква кампания, а той с трима човека отишъл в едно училище, където бил посрещнат от две ученички, които получили подаръци. Това той определи като пълно незачитане на кампанията.

През тези четири години парламентарната група на партия  Атака не е правила никаква политика.

През по-голямата част от времето групата служеше за разнасяне на плакати по съдилища, където беше и лидерът й, а народните представители бяха използвани да се вади Димитър Стоянов от 1 РПУ, възмутено обясни Димитров.

Той коментира, че каквито и да са изборите - те нямат значение, тъй като точно в края на мандата са се раздали висши административни длъжности с удължен мандат от квотите на сегашното мнозинство и на административно ниво всичко е стопирано.

Антон Сираков (на снимката), който е бивш зам. председател на Атака заяви, че Сидеров „просто е готов да изрази един политически слугинаж."
В момента с бюлетина номер 5 не се гласува за Атака, заяви Сираков.

„Кой плаща за автомобилите? Кой плаща за шофьорите на тези автомобили, кой плаща на тези гавази да ни пазят от народната любов? Защото това са много пари, които не вярвам да са отчетни пред Сметната палата.", акцентира Сираков.

Той подчерта, че през 2007 Атака печели в големите населени места, сред хората с висше образование - „с каквото наскоро и Волен Сидеров се сдоби", а сега е точно обратното - в малки населени места, сред хората със средно образование.

От своя страна Никола Николов от национално движение „НИЕ" заяви, че партията Атака е била създадена след „НИЕ", „когато вече е била пробвана почвата за националистическата идея в България."

Той припомни, че Волен Сидеров е бил сред първите чакащи, когато през 2001 г НДСВ са раздавали листите и първоначално е бил кандидат в Ямбол. Лично по нареждане на Симеон Сакскобургготски Волен Сидеров не е попаднал в листите на НДСВ поради „установени нерегламентирани взаимоотношения с ДС".
Николов обясни, че нерегламентирани контакти с ДС означава „чул видял и донесъл на някой по нагоре в йерархията."

Никола Николов отправи призив към симпатизантите на НИЕ на гласуват за РЗС.
По думите му в момента Атака трасира пътя на т. н. Четворна коалиция, където се пласира и Лидер.

Листите на "Атака" бяха написани само от семейство Сидерови, с участието на Десислав Чуколов, тези листи са пълни с "парашутисти", които се появиха от нищото и заеха избираеми места, заяви в заключение Костадин Костов бивш главен координатор на Атака в София.

http://news.ibox.bg/news/id_1416323908


Тагове:   новият левски,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580643
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031