Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2010 23:57 - Потресаващата изповед на второ момиче, малтретирано от Орлинов
Автор: meto76 Категория: Новини   
Прочетен: 13342 Коментари: 22 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Потресаващата изповед на второ момиче, малтретирано от Орлинов

imageПетя Вълчанова е родена във Варна. От 10 г. живее в Италия, където работи за мебелната компания "Мартинели" - отговаря за фабриките й. На 23 март вечерта случайно научава в телефонен разговор със своя приятелка, че футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов е бил арестуван, след като е пребил приятелката си.

Самата Петя е била подложена на насилие от същия човек преди няколко месеца, но е предпочела да премълчи и да се справи сама с шока и ужаса. Сега обаче е твърдо решена да говори и за целта се е обадила в редакцията на "24 часа".

Петя, откъде познаваш футболиста Орлинов?

- Всъщност не познавам него, а интимния му партньор Конда Кондов. Той е мой приятел от 15 години, когото много обичах. Идвал е много пъти в Италия, бяхме близки и му имах огромно доверие. Конда е фризьор, собственик е на салоните "Нуши" във Варна и София.

Според теб Орлин е гей, така ли?

- Не искам да слагам етикети на хората. За Конда знам със сигурност, че е гей, признавал е пред мен, че е влюбен в Орлин. Те са заедно от времето, през което въпросният футболист е играл в "Спартак" (Варна) или нещо подобно. Аз съм убедена, че с Конда са интимни партньори.

Те заедно ли живеят?

- Онази вечер, когато се случи всичко, разбрах, че живеят заедно, но по един особено странен и жесток начин.

Какво се случи с теб?

- Беше средата на септември. Бях във Варна и вече си заминавах, но се случи така, че отмениха полета ми до София. Заради това изпуснах и самолета за Италия, при което се наложи да прекарам една нощ в София. Пристигнах вечерта и реших да не се обаждам на приятели и да ги притеснявам. Планирах да запълня времето и отидох на фризьор. Отидох във фризьорския салон "Нуши" и на излизане срещнах моя дългогодишен приятел Конда. Той страшно ми се зарадва и ме покани на вечеря. В този момент обаче се обади въпросният му приятел Орлин. Отидохме да го вземем от някакъв рожден ден на член на борда на ЦСКА. Така разбрах, че е футболист, виждах го за първи път. На вечерята това момче говореше неща, които не пожелавам на майка му да чуе - колко
жени е пребил, как ги е ритал в ребрата, невероятно вулгарно и цинично говорене. Когато отиде до тоалетната попитах Конда това момче добре ли е. За огромна изненада той го защити, каза ми, че жените сами си го търсели. Всъщност, бях чувала от познати, че въпросният Орлин имал раздвояване на личността - бил добър спортист, но изведнъж ставал страшно агресивен, при това не само към жени, но и към близките си хора.

С какво точно се хвалеше?

- Пред мен говореше без всякакви задръжки. Разказа ми най-малко 10 случая, в които е пребивал
жени, и се гордееше с това. Останах силно озадачена, но си помислих, че не е моя работа да го съдя. Приех го като интимен приятел на Конда и толкова. Разбрах, че моят приятел е влюбен до уши в Орлин и се опитах да проявя разбиране - никога не ми е въздействала неговата сексуалност, не ме интересува кой с кого спи. Когато свършихме с вечерята, Конда ми каза, че няма да ме пусне на хотел. Думите му бяха: "Когато съм идвал в Италия, ти винаги си ме посрещала. Аз сега си смених квартирата и имам стая, където можеш да спиш." Съгласих се, защото бях уморена, а полетът ми беше в 6,30 ч на другата сутрин.

Къде те закараха?

- Не мога да посоча адрес, не познавам София, но беше луксозно селище извън града, имаше много камери и охрана. Качихме се в апартамента, който се оказа малък - кухня, хол, спалня с две легла. Веднага си личеше, че там живее момче - имаше мъжки обувки навсякъде. Заклевам се, че не знаех чия е тази квартира.

Защо отиде - не те ли притесни поведението на Орлин?

- Притесни ме единствено фактът, че цяла вечер не спря да пие и да пуши. Видя ми се странно за спортист, но не беше моя работа. Щом се качихме в апартамента, помолих Конда да ми покаже къде ще спя, извиних се и легнах. След известно време, не знам колко, защото бях заспала, се събудих от това, че някой ме пипа по цялото
тяло. Държеше ми ръцете. Веднага си дадох сметка, че не е Конда, който знам, че е гей със сигурност. Беше Орлин. Сетих се какво разказваше за жените, които е насилвал, и се опитах да запазя спокойствие и да не викам. Започнах да му говоря, че съм приятелка на Конда, че това е абсурдно, а той не спираше да ми повтаря, че като съм красива не мога да си позволя всичко.

Ох, тупти ми сърцето, докато разказвам това сега. Беше ужасно груб. Този ужас продължи около 15-20 минути, аз не спирах да се извинявам, казвах, че съжалявам, ако съм го обидила и че ще си тръгна веднага. Не знам защо се мъчех да съм деликатна, усещах, че човекът е луд. Започна да ми дърпа косата. Не можех да повярвам, че на 27 г. ще ми се случи такова нещо, не можех да викам, нищо. Не помня как успях да се освободя. Отидох в другата стая, където спеше Конда, и го помолих да спре приятеля си. Нямах глас, нямах и сълзи. Бях в шок.

Какво правеше Орлин?


- Крещеше, че съм курва. Тогава казах на Конда: "Как може, това момче ме познава от 1 час", при което Орлин побесня и ми заби жесток юмрук право в лицето. Бях застанала до стена, ударих си главата и паднах като круша. Загубих съзнание за малко, не можех да помръдна. Конда започна да ме прегръща, но вече осъзнавах, че е фалшив. Цялата история беше подла, очевидно нагласена. Орлин започна да ме рита. Успях да стана някак, избягах в спалнята. Не помня как си събрах нещата, излязох с тениската, с която бях. Чувах, че Конда се моли на Орлин да ме остави и му обяснява, че не съм "такава".

Той обаче пак се нахвърли върху мен. Представете си в какво състояние съм била, щом нито веднъж не повиших тон и не изпищях.

Как свърши всичко?

- Измъкнахме се с Конда, мъкнех сама тежкия куфар, качихме се в колата му и чак тогава избухнах в сълзи. Той ми каза, че сега ще отидем у тях и чак тогава осъзнах, че квартирата е на Орлин. Отидохме в неговата, легнах и не продумах. На сутринта си заминах, копнеех да се махна, в Италия се чувствам у дома. Дума не казах на близките си.

Не си споделила тази история с никого?

- Казах на приятел тук, в Италия. Той ме успокои: "Петя, на всяко прасе му идва Коледата. Рано или късно Орлин ще сбърка и ще попадне на момиче, което ще има смелостта да се оплаче." Аз нямах такъв кураж. Най-много ме потресе обаче предателството на моя приятел Конда.

Как си го обясняваш?

- Убедена съм, че между Конда и Орлин е имало заговор, Конда му е дал възможност да се отнесе към мен по този начин. Знам, че е имало и други момичета, които са поставяни в такава ситуация, за да се хареса Конда на хетеро
сексуалните. Между гей и педераст има разлика, а това са педерастки истории. А Орлин пък не може да приеме факта, че е бисексуален и избива комплексите си чрез насилие.

Изглежда, още си силно емоционална на тази тема. Не си преодоляла шока, нали?

- В Италия ходих на психолог, много е трудно да се преодолее такова нещо. Но подчертавам, че нито се срамувам, нито се страхувам. Искам това интервю да послужи на много
жени и момичета като поука. Насилието е нещо, от което може да се отървеш само ако те подкрепят хората около теб. Не съм дала повод да бъда бита, грешката ми е само, че се доверих на приятеля ми. Подкрепям горещо момичето, която лежи със счупен нос в болницата, и му съчувствам. Аз, слава богу, се отървах само с ритници и един юмрук в лицето, но искам това, което съм преживяла и знам за Орлин Орлинов, да стигне до майка му, до Българския футболен съюз, треньорите му и неговия отбор. Защото това момче има проблем и трябва да му се помогне. Футболистите са идоли на децата, те са звезди, но не може повече България да си затваря очите за насилниците.

Готова ли си да повториш историята си пред съда, ако се наложи?

- Не само пред съда, където и да е.

снимка: "24 часа"

http://pikantno.eu/viewnews.php?id=5390




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. meto76 - Аз съм потресен от липсата на реа...
26.03.2010 00:00
Аз съм потресен от липсата на реакция на ръководството на ЦСКА. В Англия за една обикновена изневяра на капитана на националния им отбор бе отнета капитанската лента, а човека бе разпънат на кръст.Тук какво? Вместо да го изгонят от отбора.Мълчат като затапени.Ебати държавата и морала на това обществото.Но каквито феновете, такива и футболистите, такова и ръководството на клуба.МУТРИ.
цитирай
2. meto76 - http://www. blitz. bg/news/ar...
26.03.2010 00:04
http://www.blitz.bg/news/article/74024
цитирай
3. dolce - ..............
26.03.2010 02:25
абе ейййййййййййй
има ли морла в БГ
доста риторичен въпрос
простичко с една дума
НЯМА
ДНЕС ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮ С БАЩАТА НА ВЪПРОСНИЯ .....................
//НЯМАМ СПОМЕНАВАМ ИМЕТО МУ ЩОТ МЕ Е ГНУС//
БИЛ ГОТОВ ДА УМРЕ ЩОТ НЕ ВЕРВАЛ
А СИ ЛИЧЕШЕ ЧЕ ТОЙ Е НАПРАВИЛ ТОЗИ ИЗВЕРГ
ПРОСТО МОМЧЕТО СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИКО
ИМАМ ДЪЩЕРЯ НА ТЕЗИ ГОДИНИ
МАЙКА МУ ЖАЛНА НА КОПЕЛЕ КОЕТО НЕ ДАЙ БОЖЕ И НАПРАВИ ТАКОВА НЕЩО
ЛИЧНО ЩЕ ГО ОДЕРА ЖИВ И НЕ МИ ПУКА ОТ НИЩО
ТЕ ТОВА Е
цитирай
4. анонимен - В България няма правосъдие - точно ...
26.03.2010 12:07
В България няма правосъдие - точно затова престъпниците не се притесняват открито да се "хвалят" с престъпленията си, а бащите им да ги защитават.
цитирай
5. анонимен - direct
26.03.2010 13:03
и присъда няма да го оправи- най-много условна да му дадат. Но виж ако му натрошат краката да седне в инвалидна количка- това ще най-доброто му възмездие. Не може изверзи които бият пребиват и убиват да искате да им се помогне- да се превъзпитават...на това общество му трябват крумовски закони - ама за всички от това леке до президента без изключение. Не може вечно да чакаме господ да ги накаже- цялата ни нация е деградирала от своето търпение и нищо добро не я чака, ако не се вземе в ръце и не почне да раздава правосъдие както трябва. Какъв е смисъла от Великеден- идва отива си и нищо не се променя. Чудя се защо още населяваме земята....и докога
цитирай
6. анонимен - този човек е за доживотен затвор ...
26.03.2010 13:16
този човек е за доживотен затвор смърт за изверга управляващи слезте долу при хората и сложете вече нещата в ред ако не изживейте момента на тези момичета и много други като тях,
цитирай
7. анонимен - този човек е за доживотен затвор ...
26.03.2010 14:05
този човек е за доживотен затвор смърт за изверга управляващи слезте долу при хората и сложете вече нещата в ред ако не изживейте момента на тези момичета и много други като тях,
цитирай
8. анонимен - Ммммм-да.....
26.03.2010 14:20
Сега мацката вече ще знае че на обратните не може да се вярва - няма приятелство, няма морал, няма ценностна система за тях. Те са болни, криви мозъци. Аз също познавам педали - много са сладкодумни, забавни, шашави - но никакво приятелство с тях. Ще те преметнат,ще ти направят номер, ще те унижат уж на шега - но целта им е да ти спретнат ситуация и да се кефят после. Ето този случай - давала му подслон, вярвала му , а той - право в устата на вълка я натресъл. По-далеч от тях - това е моето мнение.
цитирай
9. анонимен - Учен
26.03.2010 14:37
Продавам снимки на НЛО, локализирано от мен в небето над ндк
15 лева парчето.
Не останаха!!!
цитирай
10. анонимен - а бе какви фабрики на мартинели в Италия?
26.03.2010 14:42
ХАХАХАХА!!!
НЯМА такова нещо, хахахах
ВСИЧКО Е ОТ КИТАЙ, ДА ЕБА И ЦИГАНСКАТА ФИРМИЧКА!!!
МАРТИНЕЛИ, да звучи италианско!!!
БОЖЕ ОПАЗИ!!! ХАХАХА
ТЪПА КИФЛА!!
цитирай
11. анонимен - НЯКОЙ ГО НАРЕЧЕ -ТОЗИ ЧОВЕК. КАКВО ...
26.03.2010 14:43
НЯКОЙ ГО НАРЕЧЕ -ТОЗИ ЧОВЕК.КАКВО ЧОВЕШКО ИМА В ТОЗИ ЗВЯР.ПРОСТАЦИТЕ РИТАТ ПО НЯКОЙ ДРУГ МЕСЕЦ ТОПКА И СЕ СМЯТАТ ЗА ВСЕСИЛНИ.ИЗРОДИ.ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ,ЗАЩОТО НЯМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ.
цитирай
12. kass - meto76
26.03.2010 14:43
Няма ли мъже в тая държава, как приемат това? Няма ли адвокати, съдии, треньори и съотборници с мъжко достойнство???
цитирай
13. анонимен - Учен
26.03.2010 14:45
светена вода - 25 лв за 0,5 литра!!!
С ваши бутилки обаче, наливна е - в бидончета.
цитирай
14. анонимен - ритни топка
26.03.2010 16:39
"Момчето има проблем и трябва да му се помогне"
Да имам идея за това! Едва ли само тези две мацки са били малтретирани от тоя психо.Нека вс. пострадали го наритат, начупят,насинят,наранят и ако все още има проблем момчето да го ликвидират!
цитирай
15. karambol5 - Радва ме това, че е решена да говори ...
26.03.2010 16:47
Радва ме това,че е решена да говори не само пред съда !
Орлинчо Господ ще го съди ,щом в България няма адекватно правосъдие !
цитирай
16. анонимен - РЕКЛАМА
26.03.2010 16:47
Голяма реклама му цапнаха на салона "Нуши". Другото нещо, този Конда е с 30 % собственост на тази малка верига салони! А дружеството е ООД, който разбира от фирмена организация знае за какво иде реч!
цитирай
17. karambol5 - Верно, че голяма реклама му цапнаха ...
26.03.2010 17:12
Верно ,че голяма реклама му цапнаха на тоя салон. Интересно - аз го чувам за пръв път ,ама аз не съм гей , а и по фризьорски салони не се мотая ,за да си убивам времето.
цитирай
18. анонимен - просто мнение
26.03.2010 18:24
Милото момиче!
Абе няма ли кой да му начупи канчето на тоя нещастник? И как не ги е срам неговите родители, че звяр са гледали в къщата си?!
цитирай
19. анонимен - Защо ЦСКА
26.03.2010 18:37
Заща любимият отбор, чийто играч е, досега не е направил изявление? Защото няма да има и съдебни последствия, затова. Нямало основания за завеждане на дел, ега ти бклукчавата скапана държава!
цитирай
20. анонимен - Курвенска история
26.03.2010 20:40
....
цитирай
21. анонимен - АНОНИМЕН
26.03.2010 23:05

цитирай
22. анонимен - 11
29.03.2010 16:36
Е какво,вие й вярвате на ТАЗИ,така ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14579778
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031