Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2010 20:34 - Песента на Миро сред най-нехаресваните на Евровизия
Автор: meto76 Категория: Новини   
Прочетен: 17492 Коментари: 37 Гласове:
10

Последна промяна: 30.05.2010 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Песента на Миро сред най-нехаресваните на Евровизия   

image

  Въпреки че Миро твърди, че цяла Норвегия пее "Ангел си ти", песента се оказа най-нехаресваната от всички Очаква се над 120 млн. зрители от цял свят да наблюдават финала в Осло тази вечер. След като стана ясно, че песента на нашия Миро „Ангел си ти” е сред най-нехаресваните според класация на Google, тази вечер предстои да разберем кой ще спечели песенния конкурс Евровизия и в коя страна ще се проведе той догодина.

Само преди година в Москва като победител триумфира цигуларят Александър Рибак, който въпреки че е от Беларус, спечели конкурса за Норвегия с песента си „Fairytale”, която събра рекордните 387 точки. По този начин той връчи домакинството за тазгодишната надпревара на норвежката столица Осло.

Именно миналата година Google проведе за първи път проучване за победителя в конкурса и в крайна сметка позна, че това ще бъде Александър Рибак. Интересен факт е, че към този момент в класацията на Google за най-харесваните песни от тазгодишното издание на Евровизия българският представител Миро и песента му „Ангел си ти” са поставени на последното 39-о място с 0 точки. Той дели тази позиция още с представителите на Словения и Литва, които също са без точка в актива си.

Според най-известната търсачка в света днес безспорен фаворит за победата е 18-годишната германска Лена Майер-Ландрут, която не отстъпи първото място в прогнозната класация за нито един ден. Към този момент най-силна конкуренция на Лена според Google са песните на Гърция и Сърбия, класирани съответно на втори и трети място. Според повечето от букмейкърските къщи обаче тя ще има сериозна конкуренция и в лицето на 17-годишната представителка на Азербайджан Сафура.

В полза на германската песен „Satellite” на Лена тази вечер говори факта, че досега страната, която е една от основателките на този конкурс, е печелила надпреварата само веднъж. Това се случва през 1982 година, когато друга изпълнителка Никол триумфира с песента „Ein BiЯchen Frieden". През последните години Германия традиционно остава в дъното на класацията.

Според специалистите сред останалите фаворити за спечелването на конкурса са представителите на Армения, Израел и Турция. В крайна сметка обаче зрителския вот по време на цялото шоу и 15 минути след него ще определи кой ще бъде победител и къде ще се проведе Евровизия догодина.

Може да следите актуалната класация на Google -
ТУК

Георги Красимиров Георгиев, БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/79779


РУМЪНСКАТА ПЕСЕН ЗА МЕН БЕ С КЛАСИ НАД ОСТАНАЛИТЕ И ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ №1






Тагове:   Миро,   Евровизия,


Гласувай:
10



1. анонимен - Мирченце може да твърди че не и гей. . ...
29.05.2010 22:13
Мирченце може да твърди че не и гей..., но всички виждат че е един дрогиран педераст!
цитирай
2. meto76 - Мирченце може да твърди че не и гей. . ...
29.05.2010 22:16
colobur написа:
Мирченце може да твърди че не и гей..., но всички виждат че е един дрогиран педераст!


Не може да пее и не може да губи.Това е резултата от нашето участие в Евровизия.Миро е мъжкото копие на Галка.Лекенце Смрадливо.
цитирай
3. анонимен - Ot UK
30.05.2010 03:40
Tova be6e edno neverotno predstavqne za BG. Nai-duhovnata pesen i neveroqtno izpylnenie! Razbira se, za hora koito ne sa bili angeli ili ne sa se sybudili, ili nqmat Lubov kakto se pee v pesenta, vis4ko ostava nerazbrano.
Tazi pesen ne e za pobeditel na Evrovisiq, nqma kak mnozinstvoto prostoludie da glasuva za neq, poneje tova ne e tqhna pesen. Pesenta e za duhovnite hora, koito 6te nasledqt zemqta. za ostanalite ima MTV i t.n.
4est pravi na vsi4ki vzeli u4astie v predstavqneto i vyv videoklipa. Mojelo e i mnogo po dobre da se napravi, no edva sega prohojdame i kato kontrast na vsi4ko ostanalo tova e naistina edno Grandiozno predstavqne.
Uspeh i za napred :)
цитирай
4. анонимен - Аз съм ангел от Wall Street.
30.05.2010 05:10
Аз съм ангел от Wall Street.
цитирай
5. osi4kata - вече споделих,
30.05.2010 05:26
че от моя гледна точка - Миро е двадесет пъти по-добър от инфантилната немска девойка. Само Ангелите ми дойдоха малко в повече, но... Догодина ще изпратим вещици :))).
Време е някой да извика с пълно гърло "Царят е гол!"
цитирай
6. анонимен - Не е проблемът, че е гей, а че се надува!
30.05.2010 09:50
Германката Лена спечели с небрежнярска секси песничка. От нея струи живот, любов и непринуденост. Ние за жалост никога не можем да бъдем непринудени, а именно това се цени най-много. Проблемът не е, че Миро е гей, а че е адски претенциозен. Поне това личи от натруфения му клип. Никой не харесва претенциозни и натруфени хора. Събудете се!!! Приемете се такива, каквито сте! Бъдете естествени, обичайте живота и евентуално тогава ще почнат и околните да ви обръщат повече внимание. Дотогава ще си останем безинтересни и леко отблъскващи!
цитирай
7. анонимен - ти си прав за превзетостта,
30.05.2010 10:38
но това все пак беше шоу. а не селска вечеринка.
Превзетостта е част от шоуто.

КАЗАХ ВЕЧЕ, ВЯРНО Е, че ангелски криле е неистово клише, но имаше признаци на класА в цялато представяне. Не се опитвайте да ми обяснявате, че постното германско девойче, облечено в черно като малолетна гръцка вдовица, с никакви гласови качества заслужава признание. Нека си струи живот от нея - с всички 18-годишни е така, но да спечели с тази посредствена песничка - а, стига, де!

оси4ката

цитирай
8. loran - meto76 - Мирченце може да твърди че не и гей. . ...
30.05.2010 11:24
meto76 написа:
colobur написа:
Мирченце може да твърди че не и гей..., но всички виждат че е един дрогиран педераст!


Не може да пее и не може да губи.Това е резултата от нашето участие в Евровизия.Миро е мъжкото копие на Галка.Лекенце Смрадливо.

Първо - не е гей, а би сексуален .... има разлика и то голяма .Относно смърденето.Мирише превъзходно даже без парфюм... Държанието му към жените е уникално,за разлика на някои други хора ! Те си знаят кoи.
Второ - Да ,не може да пее на живо ,но той си го знае много добре.Просто тази песен не е за такъв формат изява!
Трето - пълна простотия е , да се определя един човек що за стока е по сексуалната му ориентация
цитирай
9. анонимен - toi ne gei
30.05.2010 11:29

Az mnogo go haresvam i vqrvam 4e nqkoq godina shte spe4elim no az mislq 4e trqbvashe da izleze s magi i s pesenta-cvetut e moi tq e mnogo dohovita ta pone da se klasirame.
цитирай
10. анонимен - Ех, да имаше конкурс за най-неха...
30.05.2010 11:42
Ех, да имаше конкурс за най-нехаресвана песен.....
цитирай
11. osi4kata - много важно,
30.05.2010 11:59
че не са ни харесали отново.
Те никога няма да ни харесат, защото не сме като тях.
Не знам защо толкова се опитваме да им се харесаме.
Откак се помня,ние българите все се напъваме да се харесаме на някого.
цитирай
12. iliyata - Хората искат шоу
30.05.2010 12:20
Когато се явиха Елица и Тунджи, те направиха шоу и дори щяха да спечелят, ако не беше гласуването тип "братски вот".
Песента на Миро е средна по хубост, така да се каже, и не става за Евровизия. Просто й липсва оригиналността и шоуто, а относно клишираните моменти - да, откриват се и в ангелския мотив, и в текстта.
цитирай
13. meto76 - че не са ни харесали отново. Те ни...
30.05.2010 12:22
osi4kata написа:
че не са ни харесали отново.
Те никога няма да ни харесат, защото не сме като тях.
Не знам защо толкова се опитваме да им се харесаме.
Откак се помня,ние българите все се напъваме да се харесаме на някого.



Как румънците ги харесват и се класираха трети; как Азърбайджан ги харесват, те дори не са в Европа, а нас не ни харесват и винаги сме били онеправдани. Може би все пак сме некадърни и песента не е нищо особено.А другите хора са се представили по-добре от нас.Имаше една приказка за космоса и ракета.Миро да не реве, а да загуби мъжки и да си признае, че другите са по-добри от него.Песента му е гола вода.Това е.
цитирай
14. osi4kata - в никакъв случай
30.05.2010 12:26
не искам да кажа, че Миро трябваше да спечели, но чак пък на последно място...

Какво шоу направи германката? Глас ли имаше? С какво ги грабна? Или искат да ни наложат, че по време на рецесия трябва да сме като бити от градушка.
а, стига, че се ядосах!
цитирай
15. denijane - и аз
30.05.2010 12:57
не съм доволна от това, че германката спечели. На мен ми хареса албанската песен и то много.
Колкото до Миро, не го гледах, защото забравих, а и защото не исках да го гледам. Той не беше моят представител на Евровизия. И не защото не харесвам Миро, харесвам песните му, но не ми хареса начинът, по който еднлично беше избран от Канал 1 за представител. Това беше гнусно.

Колкото до песента, на български тя звучеше приемливо. Хубава мелодия, текста е простичък, абе готина беше. Обаче на английски...ужас! Повтарят се fallen angel и salvation и това е. Ми то това не е песен, а проповед! Много много ме разочарова английският вариант на песента.

Според мен шанс в Евровизия ще имаме едва когато започнем да пускаме фолк певци. Просто защото 80% от талантите в България са в този жанр (не за друго, а защото е по-комерсиален, а всички трябва да оцеляваме някакси). Ако отрежеш 80% от талантливите млади хора, шансът ти става мнооого малък. Пък и в Евровизия има тонове такива като Миро. Виж Азис е единствен :) А след като така или иначе голяма част от България харесва този тип музика, би било малко лицемерно да се срамуваме от нея.
цитирай
16. анонимен - ефи
30.05.2010 13:01
Няма какво да се пънем--песен като песен,певеца е добър,готин--всичко си е на местото.Обаче!!!Като чуят "българин"все едно им се бърката червата !Не ни дишат,мамка им!!!
цитирай
17. iliyata - ООООООООООООООО
30.05.2010 13:04
И да допълня, че половината песен на Миро беше: Оооооооооооооооооооо и после пак: оооооооооооооооооо. Е то за това окане първо място няма да дадат. Пак казвам - иска се нещо свежо, нещо различно.
цитирай
18. osi4kata - ООООООООООООООО,
30.05.2010 13:14
хехехе. ми доста беше, ама това е. Свърши вече.
Догодина не допускайте някой да наложи представител на евровизия от името на цялата ни нация. Миро не е лош певец, но хореографията беше блудкава. А ИНАЧЕ "оооооооооооо" е елемент от фолклора ни ;).

Айде, със здраве и не се срамувайте толкова, че сме българи. Ние сме най-живописната и най-темпераментната нация.
цитирай
19. анонимен - За Миро съм
30.05.2010 13:50
Имаше абсолютно малоумни песни, които бяха на финала! Песента на Миро беше къде-къде по-добра! Но по стар български табийет, трябваше да го оплюем, жалко за нас! За мен вотът беше нагласен! Нямам нищо против Лена и успеха й, но имаше и по-добри песни от нейната! За песните на Ирландия, Исландия и Белгия-просто нямам думи! Все ми е на ума, че който и от България да се яви (дори и да е безкрайно талантлив) няма да пробие!
цитирай
20. анонимен - Евровизия и Миро
30.05.2010 15:11
Перерастката мафия в БНТ просто некоректно изтласка , както тя умее, Миро напред . Нямам нищо против педерасите, но и те имат предел-това с Миро беше прекалено. Няма глас и песента беше неподходяща с провикванията О-О-о много натрапливо и ....Драго Чая изкара меден месец за сметка на нас данъкоплатците, ето затова могат да бъдат ненавиждани меките китки!Нагли!
цитирай
21. анонимен - Спиро не става
30.05.2010 15:20
Спиро е някакъв лигав педал и ако трябва да бъдем откровени песента му е пълна боза.Просто не мога да разбера,как такива посредствени хора имат толкова голямо самочуствие.Да го духат и той и Драго чая.
цитирай
22. анонимен - Ммммм
30.05.2010 15:28
Абе не е лоша българската песен, даже си е много хубава! Ангел си ти, ама не си за Евровизия или поне не за победител на Евровизия.

И само аз ли намирам песента на това доста лъчезарно момиче от Германия - Лена за доста дебилна? Според мен, изобщо не заслужаваше тази песен да спечели.

Молдовците се представиха с много хубаво и свежо парче и общо взето и самото им излъчване беше такова. Но, както някой беше казал: "...Евровизия - изобщо не става въпрос за песни, става въпрос за държави..."
цитирай
23. meto76 - Какво винаги международното по...
30.05.2010 16:00
Какво винаги международното положение ни е виновно и пак сме преабани.Надявам се на Миро да му е харесало ... преебаването.Следващият път пак да участва, дано остане доволен.
цитирай
24. анонимен - Хич не ми дреме, че Миро е на последно място
30.05.2010 17:07
Особено, след като видях кой спечели! Да им е жива и здрава победителката, заслужават си я)))))


цитирай
25. loran - Какво винаги международното по...
30.05.2010 17:08
meto76 написа:
Какво винаги международното положение ни е виновно и пак сме преабани.Надявам се на Миро да му е харесало ... преебаването.Следващият път пак да участва, дано остане доволен.

Много ясно ,че пак би участвал.Тук става въпрос и за пари.И все пак нищо лошо не е направил човека- пее си! Не ми се прави - Ако ти сложат 40 000 в торбичката и ти ще идеш,и хоро ще играеш
цитирай
26. анонимен - семата песен не струваше
30.05.2010 18:16
но не виждам,защо ви вълнува сексуалната ориентация на миро. какво общо има тя ? като ви се пише тук - пишете си...ама по темата.
цитирай
27. анонимен - Кво му е на Миро?!
30.05.2010 18:53
Аз имисля, че Миро стои много добре на сцена и като цяло пее много добре. Този конкурс е б.си комерсиалния като цяло. Да не говорим, че тия полски ши.ове са ужас!
цитирай
28. анонимен - Думи нямам
30.05.2010 19:19
Думи нямам какви завистливи нещастници сте повечето. Миро има страхотен глас и излъчване. Не е виновен той, че конкурсът е абсолютно политизиран и е ясно, че няма скоро да влезем в 10ката. Живи и здрави да сте всичките, че тая злоба бързо съсипва човека.
цитирай
29. sestra - Общо взето си оставам изумена от избора на германската песен,
30.05.2010 19:37
хич, ама хич не става според мен. И стига сте плюли по нашите хора на този конкурс. Всяка година може да се види , че това е някакво политическо шоу с демонстрации на лоялност от едни страни към други.
цитирай
30. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
30.05.2010 19:41
Честно казано изобщо не съм гледал конкурса, защото съм отсвирили Евровизия още преди години. Порнографски конкурс като цяло.
Та това иде да рече, че не съм слуша песните за които говорите, но чух тази на Миро и определено не смятам, че струва повече, отколкото е получила...Дет са вика, да си кажем истината в Очите..
А лоран, моите уважения, ама румънската песен хич не е хубава. Няма нищо, което да впечатлява в нея. Ама разни хора, разни вкусове.
denijane да пускаме чалга пeвици там? То вярно, че е порнография конкурса, ама е за музика, нe за порнопевачки. А и истината е, че на европейците чалгата никак не им харесва. От личен опит говоря.
цитирай
31. анонимен - ХА,ХА ,ХА,......
30.05.2010 19:47
Абе, оставете хората да си пеят ,циганската чалга!Не се ли гордеете, че единствени в света, разбираме от циганска музика?!
НЕ Е ЛИ ВЪЛНУВАЩО?
цитирай
32. анонимен - Но защо така?
30.05.2010 20:49
Аз много я харесвам...
цитирай
33. анонимен - Блажени са верующите!
30.05.2010 21:06
Кой го пусна тоя да представлява България ?!?!?! Абе хора,кога избирате някой не гледате ли за къде го избирате-това момче може да твърди многоработи,но освен да пее в кръчме за другаде не го бива:))))) После тоя ни бил виновен,че не разбира "духовността на мелодията,другите не ни харесвали /?! /трябвало да се доказваме ит.н.Живея в чужбина и там никой не се интересува откъде си,а КАКВО МОЖЕШ И КАКВО ПОКАЗВАШ !!! Останалото е АЛЛА-БАЛЛА!Докато пращат такива посредствени изпълнители недейте чака по... предно място :))))) А тоя "любимец 13 " по-добре да тренира следващите години да се предвижи напред в класирането оти голяма пушилка вдигна,че видите ли първото място е СЪВСЕМ НАШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ДА,АМА НЕ!Така е кога човек се самозабравя...и надценява
цитирай
34. анонимен - ХОРАТА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ.....НИЕ ОТКРИВАМЕ "ТОПЛАТА ВОДА"!
30.05.2010 21:44
В БЪЛГАРИЯ ,НЯМА ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР НА ПЕСНИТЕ! В ЧУЖБИНА ,ТОВА СЕ ПОСТИГА ,ЧРЕЗ БРОЙ ,НА ПРОДАВАНИТЕ ПЛОЧИ....У НАС СЪС... ЕСЕМеси/пълна порнография/!!!!
Така ,че не задавайте тъпия въпрос...."Кой го е изпратил ,Тоя"...!
цитирай
35. анонимен - 4e zasto ne gei i zasto puk da ne e ne nomer 1.Da Miro e nomer 1
30.05.2010 22:01
4oveka si pee i to dobre,talantliv ima glas adali e gei ili ne mislja 4e na nikoi ne mu vliza v rabotata.I kakvo hubavo i be6e na ligavata germanska pesen,dali puk ne be6e stra6no smislena, deto izpulnenieto se gur4e6e vurhu edno izre4enii.Koe tolkova smisleno i hubavo izleze ot neinata pubersko detska pesni4ka.Ako trjabva da buda 4esna na6ata pesen ima6e smisul i zvu4e6e hubavo.Bih predpo4ela da se izpulnjava ili na angliiski ili na bulgarski.Na angliiski ne6to kato 4e li v prevoda ne be6e kakto trjaba.
Moite lubimii pesni ne moga da gi podredja vsi4ki sa hubavi: Bulgaria, Georgia, Croatia Sweden ,Cyprus, France,Turkey
цитирай
36. анонимен - edin deliormanski pedal na kakyvto ...
30.05.2010 22:25
edin deliormanski pedal na kakyvto i pederast da se pravi nikoga nema da byde priet za homosexual.

vinagi ste si ostne edna obiknovenna ambriajna kurva.

цитирай
37. анонимен - Абе много е важна секс ориентацията ...
02.06.2010 11:46
Абе много е важна секс ориентацията на Миро. Ако не беше педалче нямаше и да помирише осло. Жалко за нормалните талантливи изпълнители в бг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580354
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031