Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2010 20:51 - Скандал в „Станция Нова”: Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна
Автор: meto76 Категория: Новини   
Прочетен: 19502 Коментари: 42 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Гласувай:
8



1. meto76 - Голям ебач се извъди тоя Гоце. Коя ли ...
05.06.2010 20:52
Голям ебач се извъди тоя Гоце. Коя ли ще е нашенската Моника Люински?
цитирай
2. анонимен - Колкото повече, толкова повече!
05.06.2010 21:25
Колкото повече наближават изборите, толкова повече помия ще се плиска! А журналистите услужливо ще я размазват
цитирай
3. анонимен - толкова повече помия ще се плиска
05.06.2010 22:56
само дето не разбрах дали това е вярно или не,защото ако е вярно не е помия,а ИСТИНА.
цитирай
4. meto76 - Колкото повече наближават избо...
05.06.2010 23:03
анонимен написа:
Колкото повече наближават изборите, толкова повече помия ще се плиска! А журналистите услужливо ще я размазват

Ама той Гоце за наше щастие в тези избори няма да участва! Опазил ни господ от трети мандат на авджията-комплексар.
цитирай
5. анонимен - Аферим, машалла!
05.06.2010 23:07
Гоце Ебачо...хехехехе
цитирай
6. анонимен - след 20 години "демократичен ...
06.06.2010 02:47
след 20 години "демократичен преход" отново и отново едни и същи бивши нискоразредни партиини работници са в новините на деня---та въпроса ми е прехождаме ли към нещо и ако е така,какво е то?
цитирай
7. анонимен - Волен
06.06.2010 06:50
Не плюйте Гуце,вие го избрахте уроди седерастични....
цитирай
8. анонимен - георги Първанов
06.06.2010 07:34
За георги Прванов-човекът не е учил дипломация или Кембридж.Всичко човешко му е присъщо.Клел се е да е ПРезидент,а не да не изневерява на Зорка.Всяка крушка си има опашка.Не се знае кога и от кой храст ще изскочи заек
цитирай
9. анонимен - ДОЛУ ГОЦЕ
06.06.2010 07:51
ДОЛУ ГОЦЕ
цитирай
10. анонимен - за гоце
06.06.2010 09:04
гоциту-московския балканец вероятно няма връзка с централата си изатова ги върши еднииииии ,че ум да ти зайде,но толкова може толкова се излага.
цитирай
11. анонимен - za ivo indjev
06.06.2010 09:26
a ivo kak popadna v prezidenstvoto i na kogo se klahja6e predi . mnogo jurnalisti obslujva vlastta i kogato nabliji da se emenja bjgat pri novite. Bdjko da se pazi ot takiva,Goce taka ili ina4e si otiva. Trjabva da ima zakon za otgovornost na izdatelite na pe4atni izdania,kakto e v USA.
цитирай
12. анонимен - примитивизъм
06.06.2010 09:59
Мине не мине време и някой позабравен журналист изплува от небитието със поредната скандална информация
цитирай
13. анонимен - ДЕМАГОГИЯ- ПРЕЗИДЕНТ
06.06.2010 10:17
Любовните похождения на президенчето са нормално нещо за номенклатурата от край време. Но ме интересува защо той си мълчи и не казва нищо за тройната коалиция,КОИТО ОСТАВИХА 15 милиона задължения,разсипана икономика,ужасна инфраструктура,неизплатени задължения към бизнеса,необезпечени договори за милиарди,надута неработеща администрация/от техни лизачи ,боклуци/,митници,здравеопазване,корумпирана съдебна система.На-бедната,най-корумпирана държава в ЕС.А после Б.Б. ИМ ВИНОВЕН.
цитирай
14. анонимен - doomchant
06.06.2010 10:36
Интересно след като разполага с информация за не само неетично, но дори и престъпно поведение на Президента, защо не заведе дело? Почти всеки един политически лидер би му оказал подкрепа за дело срещу Първанов, особено Борисов и Костов. А той пише книга, публикува статии, дава интервюта, само че не дава на съд Първанов.

Което е съвсем нормално. Като бивш придворен журналист Иво Инджев се радваше на популярност и известност. Сега без покровител от горе му се налага да се изявява и утвърждава като жълт журналист, какъвто му е капацитета.

А цялата тази шумотевица може да привлече вниманието на днешния Командир и Спасител. И тогава г-н Инджев, намерил своя нов господар, може отново да се превърне в топ журналист, които вместо да списва жълтинки ще тръби истината и громи неправдите от трибуната на някое добре платено телевизионно предаване. Поне тази истина и тия неправди за които му е платено да говори де.
цитирай
15. анонимен - Пак маститият
06.06.2010 10:48
шпионага и лизач ивото инжев, като дърта махленка курва разнася измислени клюки по махлата. Това е; свинята си е свиня и може, и знае само да рови по бунищата и там да търси препитание за дечицата. Нали ги е навадил доста и трябва да папат не какво да е, а нещо подбрано. В калта, боклука, блатата, по кенефите, къде ли не, само да има кой да му споносорира мероприятията.
Гледай го невинното гълъбче, как умее да твори и чурУлика, когато му се плаща добре и богато...
Какво може да се очаква от отличника и възпитаника на ДС и КГБ СЛУЖБИ И ШКОЛИ, дипломираният шппионин от доброто старо време, затрил не една и две човешки съдби. Нали затова са му плащали тогава.
А СЕГА СЕ Е ЗАЕЛ, ЗА ОЩЕ ПО ДОБРА ЗАПЛАТА ДА ПЕТНИ И ЦАПА С КАЛ И ВЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТИ...
нАПРЕДВА В ЗАНАЯТА ПРАСЕТО МУ С ПРАСЕ.
Подпомаган от платена дружинка хористи, пазарени да държат исото на неговите клевети и евтини лъжи.
Боже, Боже кво не прави човек за пари. Тоя май бий всички световни рекорди.
цитирай
16. apostapostoloff - Големи тикви
06.06.2010 11:00
От отлично осведомени източници узнах следното: след като Гоце прочел книгата на Инджев, веднага си разплел пуловера, а след това си преместил х.я от единия крачол в другия.
цитирай
17. анонимен - ДО ЗАБЛУДЕНИТЕ ХОРА
06.06.2010 11:18
Престъпленията на червената номенклатура е много трудно,да не кажа невъзможно доказуема.Защото те са обвързани,като свински черва,парите са в тях,а с пари всичко се копува.Докато има адвокати на дявола,корумпирана съдемна система,закони създадени от тях за тях така ще бъде.За какъв съд ми говорите,за какви пет ЛЕВА.
цитирай
18. анонимен - СМЕНИ СИ ЧИПА
06.06.2010 11:29
Прави ми впечетление ,че подръжниците на партията майка са много цинични,явно ги стяга обувката.Имате претенции,без покритие,типично за мафиотската ви партия.
цитирай
19. анонимен - до 2
06.06.2010 11:41
Абе ти си много заблуден бе. Като в оная приказка за голия цар. Всички му виждат голия задник, но чепоратите комуняги, нали е техен човек, се правят на слепци. Тая помия за която пишеш си е направил самия Първаноглу прелюбодееца, или Гоце трипера, или Гоце архара, все гафове сътворени от самия него. Така, че няма нищо предизборно, а тоя е този, които вместо да се скрие още повече си показва наглата муцуна по медиите.
цитирай
20. анонимен - ДС
06.06.2010 11:47
Гоцето- бъдещ президент на Ловно-рибарския съюз. Долен гаден педал убива нещастните животни за едното удоволствие само. Изверг мръсен и тоя гад да бъде президент, егати недомислието.
цитирай
21. анонимен - Ууууу,Гоцееее
06.06.2010 12:29
цял си в лайна бе селяндур...
цитирай
22. анонимен - Никой няма право да си играе с живота на хората
06.06.2010 13:07
Иво Инджев падна до най-ниската степен - журналист на жълтите новини. Че Първанов трябваше да бъде сменен и недопуснат за втори мандат, това е истината. Неговия личен живот, залитанията му към хубави жени, това не може да бъде основна причина за разкарването му. Колкото и да отрича, той е създателя на Тройната коалиция; той и ДПС са Сиамски близнаци, което се оказва много лошо за България; накрая има нещо, с което не съм съгласен, в противоречие на много хора. Това е безрезервното даряване на биооргани. Защо? Защото, това е предпоставка за развихряне на Медицинската мафия, след познаване на биологичните качества на даден индивид, той да бъде познесен, като "жертвено агънце" за спасяването на живота на някой мастит олигарх, който плаща много добре. Вместо да се изготви строг закон, за преследването на такава мафия, президентът е най-големия глашатай за безрезервното и поддържане. Немалко деца и хора изчезнаха, никой не знае къде и за какво. Като имам в предвид, че Българинът е най-незащитен в собствената си страна, не очаквам никаква подкрепа от страна на властимащите за преследването на тази мафия. Особенно, след като от най.високо равнище идейно я възхваляват. Разбира се, има Космически закон, според който Злото се връща винаги при създателя си. Дай Боже, това да се случи.
цитирай
23. анонимен - Борисова
06.06.2010 13:52
Така ли ? Президента залитал по хубави жени , имал си личен живот моля не го пипайте . А,и ако иска да залитне по дъщеря ти или жена ти и да му я осигурят и после да я принудят да каже в медиите , че това не е вярно ? Я моля стига сте го защитавали , щото на него хич не му дреме за нас . Мълча толкова години, и сега мно о о о о г о е отворен . Свършва му мандатчето и пак трябва да се намести някъде и пак ще излъже доста будали да гласуват за него. Е честото на печелившите , после що сме били такава смотана държава.
цитирай
24. анонимен - nikoi niama pravoGOCEG
06.06.2010 14:18
GOCE TURSKO/CIGANSKIA BARON .NE ZASLUZAVA VNIMANIETO NA BALGARITE.CARVULA SE RAZDA CARVUL.
цитирай
25. raders - Иво Инджев падна до най-ниската ...
06.06.2010 15:09
анонимен написа:
Иво Инджев падна до най-ниската степен - журналист на жълтите новини. Че Първанов трябваше да бъде сменен и недопуснат за втори мандат, това е истината. Неговия личен живот, залитанията му към хубави жени, това не може да бъде основна причина за разкарването му. Колкото и да отрича, той е създателя на Тройната коалиция; той и ДПС са Сиамски близнаци, което се оказва много лошо за България; накрая има нещо, с което не съм съгласен, в противоречие на много хора. Това е безрезервното даряване на биооргани. Защо? Защото, това е предпоставка за развихряне на Медицинската мафия, след познаване на биологичните качества на даден индивид, той да бъде познесен, като "жертвено агънце" за спасяването на живота на някой мастит олигарх, който плаща много добре. Вместо да се изготви строг закон, за преследването на такава мафия, президентът е най-големия глашатай за безрезервното и поддържане. Немалко деца и хора изчезнаха, никой не знае къде и за какво. Като имам в предвид, че Българинът е най-незащитен в собствената си страна, не очаквам никаква подкрепа от страна на властимащите за преследването на тази мафия. Особенно, след като от най.високо равнище идейно я възхваляват. Разбира се, има Космически закон, според който Злото се връща винаги при създателя си. Дай Боже, това да се случи.


Това, което разправяш е страшно, ако е истина
цитирай
26. анонимен - От Слави Трифона:
06.06.2010 15:19
Защо агент Ивайло, не е написал книга за Красимир Гергов, нали той го махна от БТВ, а не президента??? По лошо ли е да си развратник и бракониер, от това да си най-големият перач на червени пари - плюс функцията най-голям цензор, и кой знае още какво???
цитирай
27. boristodorov56 - Какво очаквате от един циганин?
06.06.2010 15:29
Какво очаквате от един циганин?
цитирай
28. анонимен - и 14 и 15
06.06.2010 15:59
Що не си заврете взаимно главите в гъзовете си големи като хралупи. Тъпанари професори недоумки и неудачници. Как сте се докопали до комп с тия две гънки.
цитирай
29. анонимен - истината за гоци
06.06.2010 16:01
на istinatazaproekta.bg
цитирай
30. анонимен - Пеева
06.06.2010 16:50
Защо Гергов да го маха?Президент не е ли най-високо?А, не изпълнявай!
цитирай
31. анонимен - ГОЦЕ...."ИЗПЯТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕСЕН" НА ПАРТИЯТА МАЙКА!
06.06.2010 16:53
"ПРОЕКТА НА ГОЦЕ" Е НАЙ-ТЪПАНАРСКАТА КОНЦЕПЦИЯ, ЗА НОВА "ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ" НА ЕДИН ПРОВАЛЕН ,ДОНОСНИК И ОТЯВЛЕН КОМУНИКТИЧЕСКИ ПОМИЯР,
ПРЪВ БЛИЗАЧ НА РУСКИ БОЛШЕВИШКИ ЗАДНИЦИ!
НЕ ВИЖДАМ ,КОЙ ЩО-ГОДЕ СВЕСТЕН БЪЛГАРИН ,ЩЕ СЕ ХВАНЕ НА СКУДОУМНИТЕ ИДЕИ НА НОВОПРЕДЕРЕШЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПИШМАН-ВОДАЧ!
ГОЦЕ Е БИТА КАРТА, НА ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРЕХОД !
ЕДНА "ИЗПЯТА ПЕСЕН" НА ПАРТИЯТА БКП/БСП-ДС!
цитирай
32. анонимен - Нека олаби
06.06.2010 16:57
Какво пък толкова е станало? Нека олаби и Гоце, нали и той душа носи. Толкова други неща има, за които да отговаря мастията му с мастия комунистическа, те взели под чаршафите да му се ровят!
А, и да му имам вкуса на Гоце - с циганка! Ужас!
цитирай
33. анонимен - Димитър Кърнев:
06.06.2010 17:22
Къде са тези които подкрепиха Първанов за втори мандат, Део - не беше ли и той от тях, също и Цонко от Каварна???
цитирай
34. анонимен - БЕЗОТГОВОРЕН-ПРЕЗИДЕНТ
06.06.2010 17:37
Да оставим ловжийските и любовните му истории.Но когато страната е в тежка криза/тройната коалиция казваше ,че няма такава и крадеше като за световно/да бъде отговорен и помага за преминаването през нея,а не да спъва правителството и да осъществява своя проект.Нали уж беше социален президент-демагог.
цитирай
35. анонимен - Иван и Андрей:
06.06.2010 17:55
Георги Първанов е наистина социален президент, но малоумният Дянков не е - и не ще да отмени малоумният данък за фирмите на богатите!!!
цитирай
36. анонимен - NOVA PORN
06.06.2010 18:14
Иван и Андей новите телевизионни курви . Какво да очакваме от НОВА -най жълтата и лайняна "медия"в българския ефир . БТВ правят метани на Бойко ,НОВА пък правят сеири на който си плати ...въобще някой поема ли отгоорност за това което пуска в ефир -НЕ !!!
цитирай
37. анонимен - Агент Гоце:
06.06.2010 19:39
Агент Ивайло, дали взима някакви психични лекарства? Костов - Милиардера, ли е финасирал книгата, както финасира книгата на осиновената дъщеря на Блага Димитрова?
цитирай
38. tareva - за Първанов
06.06.2010 20:25
Звучи невероятно, не ми се вярва
цитирай
39. flyco - :)
06.06.2010 20:42
Гати анонимния наплив! Това ако не е страх, здраве му кажи.
цитирай
40. анонимен - НЯМА ДА ЧАКАМЕ ДЪЛГО....
06.06.2010 21:08
Гоце и "червената мафия", умират от страх да не би, пратеника на ЦРУ да е прошушнал на Бойко, политическите кръгове-защитниците на "Октопода"!
ЯВНО ГОЦЕ И КОМПАНИЯ, НЕ ИМ Е ЧИСТА РАБОТАТА....ЩЕ ВИДИМ, КОГО ЩЕ
БОМБАНДИРАТ, ХОРАТА НА ЦЕЦО!
МАЙ НЯМА ДА ЧАКАМЕ ДЪЛГО.....!
цитирай
41. анонимен - Трактор на торище:
06.06.2010 23:47
Бойко е доказан мафиот и убиец! Фалшификатор на цигари, и и и....
цитирай
42. анонимен - за гоце
08.06.2010 06:56
много моля за политически трупове или добро или нищо,да го изпратим до сирешник с оваци,довиждане другарио ГОЦЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14579550
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031