Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2011 18:09 - Антоний Странджев: Целият ми разговор с Ваньо Танов е истина, трябва да си олигофрен, за да не се сетиш, че и другите разговори са действителни
Автор: meto76 Категория: Новини   
Прочетен: 2855 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 16.01.2011 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Антоний Странджев: Целият ми разговор с Ваньо Танов е истина, трябва да си олигофрен, за да не се сетиш, че и другите разговори са действителни 16.01.2011 г. 13:41 ч. imageimage image  

Разговорът между мен и Ваньо Танов, който чух в интернет, действително е проведен от мен, звукът на гласа е мой, диалогът  е мой, спомням си добре цялата ситуация и стоя зад думите, които съм казал тогава, заяви пред „Канал 3” бившият заместник-директор на Агенция „Митници” Антоний Странджев. По думите му целият разговор е истина и няма смисъл да го питат изречение по изречение дали е казвал нещо или не. „Всичко, което е публикувано, е точно така”, призна Странджев.

 

Той заяви, че не може да каже дали е автентичен или не разговорът между Бойко Борисов и Ваньо Танов, тъй като не е присъствал на този разговор. „Аз потвърждавам това, което аз съм разговарял с г-н Танов. След като то е автентично, то трябва да си олигофрен, за да не се сетиш, че и предишните разговори, както и следващите разговори, които днес (бел. ред. – вчера) ги чета като продължение, публикувани в пресата и в интернет, трябва да не съществуват. Смисълът и всичко останало си потвърждава, че тези разговори са действителни”.

Странджев твърди, че разпореждането на министър-председателя Бойко Борисов за спиране на проверката на фирма „Леденика” не е изпълнено от митничарите. „Ние си продължихме проверката по случая, съставихме съответните протоколи, които са изведени и са депозирани в деловодството на агенция „Митници”, заяви той пред „Канал 3”.

Бившият заместник-директор на Агенция „Митници” отрече да е звънял на бизнесмена Михаил Михов, станал известен като Мишо Бирата, след разговора си с Ваньо Танов. Той обясни, че е успял да намери телефонния номер на Михов чрез шефа на митницата в Лом, който пък се свързал с шефа на охраната, и пуснал впоследствие този номер като SMS на Ваньо Танов. „Вече г-н Танов дали е разговарял с него, нямам идея, но след като има толкова много СРС-та, това нещо трябва някой да го е документирал в края на краищата”, отговори Странджев.

Според него това, което се случва в момента в държавата, не е нещо уникално и в него няма нищо чудно. По думите му, когато става дума за пари, няма никакъв имидж, той вече не е важен. Странджев заяви, че организираната престъпност в България върви заедно с управляващите, независимо кои са те. „Няма организирана престъпна група от мафиотски тип, каквито са групите в България, която да работи заедно с опозицията. Това е смешно”, коментира бившият заместник на Танов.

Цялото интервю на Сашо Диков с Антоний Странджев можете да прочетете
тук


http://glasove.com/article-11561.php




Гласувай:
4



1. анонимен - агенти на короната
16.01.2011 18:35
1) Симеон/Шимон/ Дянков - министър на финансите и вице-премиер - е евреин. Предполагам сте го виждали да се снима с кипата си.

2) Доскорошният министър на отбраната на България бе евреинът Николай Младенов, карал казарма в Израел, завършил Royal College в Лондон с дипломна работа на тема "Израелски ядрени сили". Това до голяма степен обеснява защо бе нападнат при посещението си на българските войници в Кандахар. Естествено, отнесоха го българи, а не човек от "избраните". Та, малко след това Младенов си смени поста и сега е министър на ВЪНШНИТЕ РАБОТИ.

3) И, въпреки, че има българско име(както и двамата герои, изброени по-горе), новата представителка в ЕК за България - Кристалина Георгиева също е еврейка.

цитирай
2. meto76 - И какво като са евреи!Трябва да сме ...
16.01.2011 21:31
И какво като са евреи!Трябва да сме горди от този факт!
цитирай
3. анонимен - нема такава държава
16.01.2011 22:12
Спрямо народа ни, имам предвид етническите славяни, българи, се провежда геноцид. Унищожена е българската душевност, а някъкъв евреин с име meto76 ми говори, че трябва да съм горд от това. Ако това не е еврейска наглост, не зная как бих могъл да го нарека. Всички тези представления в държавата, доколкото все още я има се опитват да отвлекат вниманието от нищетата до която достигнахме под мъдрото еврейско ръководство. За това и подлогата на еврейската телевизия бтв, Слави Трифонов, е като показател за апатията обхванала хората. Пееики "нема такава държава", еврейските му господари свеждат факта до населението, въпреки, че то го знае. А какво ще последва?
цитирай
4. meto76 - Първо българите не са етнически ...
16.01.2011 22:40
Първо българите не са етнически славяни.Поредната заблуда на комунистическа пропаганда, която имаше за цел да ни сродява с изродите от север. Ние сме прабългари. Мнозинството от създателите на тази държава са прабългари, в което мнозинство са се претопили траки, славяни и много други племена. А ако някой провежда геноцид спрямо българите - то това са руснаците с високите цени на газта и другите горива, които ни продават, определено не са евреите виновници за нашите беди.
цитирай
5. mt46 - А аз се чудех -
17.01.2011 08:03
защо Дянков е толкова стиснат и не дава коледни добавки... :)) Не бива да свеждаме проблемите до ЕТНОСА. Проблемът не е в евреите като народ, а в шепа МАСОНИ, които управляват света.. Проблемът не е в СРС, а в МАФИЯТА, която се е докопала до записите - и по този начин може да контролира всеки във властта и всяка власт /в миналото, сега и утре/... Това е страшното!...
цитирай
6. анонимен - когато не ти достигат знания
17.01.2011 11:18
meto76, кои са тези прабългари, траки, славяни? Защо всеки българин разбира какво говорят чехи, сърби и руснаци но не разбира без обучение езика на дойчовци и евронормани. На ключови управленски постове в руският Газпром са евреи, и един от тях е бившият управляващ Газпром, а после и министърпредседател, професор Примаков (Киршблат). Евреин е и президента на Русия, Медведев. Под изродите от север разбираш лапландци, датчани, шведи, норвежци или финландци? Прочети какво пише Йорданус за остров Скандза, и кои са готите. Примитивността в България стана повсеместна, и такива като теб явно влизат в тази категория. Защо тогава не престанем да взимаме горива от руснаците, а не ги взимаме от Ирак, Либия или Иран? Освен това президентите и на Либия и на Иран са евреи, а духовния водач на Иран е от азербейджански (тюркски) произход. Да вземем от английския гигант "Шел", още повече, че за откриването на нефт във Венецуела, за дъщерна американска фирма на "Шел" от 1912 до 1920 година са работили двама българи, единият от които е Любен Христофоров. Не очаквам ти или такива като теб да се замислят, но може би някой все пак ще потърси данни за да не се говорят смешни неща, че българите не са славяни което е тъждествено с траки, гети, скити, пелазги. Дойчовците и всички други еврейски формирования на континента не са готи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580757
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031