Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2018 18:13 - Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1851 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бившият личен лекар на Бил Гейтс в Сиатъл, през 90-те години на миналия век заявил, че основателят на Майкрософт, който финансира разработването на ваксини, „отказал да ваксинира децата си“

 Според него неговите деца „били забележителни деца, много умни и жизнерадостни“ и Гейтс заявил, че не им трябват никакви ваксини.

Според очевидци тези думи предизвикали вълна от негодувание сред лекарите на симпозиума, които обвинили лекаря, че нарушава лекарската тайна.

Бил Гейтс има три деца – Дженифър, Рори и Фиби; те са родени между 1996 и 2002 г. и според личния му лекар никое от тях не е ваксинирано и всичките са здрави.

Оказва се, че елитите също не ваксинират децата си. Но и Гейтс, и елитите настояват обикновените хора да ваксинират своите деца.

По данни на изследване в Калифорния децата, които не са ваксинирани, са бели и са от най-богатите семейства в Лос Анджелис.

Броят на неваксинираните деца от 2007 до 2013 г. се е увеличил от 1,54% до 3,06%. Това са над половин милион деца, които се отказали от ваксините; от тях 17 хиляди са от богати семейства.

По данни на CNN броят на семействата, отказали ваксиниране на децата си, е най-висок в райони с високи нива на доходите като Orange County, Santa Barbara и Bay Area.

В изследване, публикувано в American Journal of Public Heath , били разгледани над 20 хиляди калифорнийски училища, и било установено, че отказът от ваксиниране се среща два пъти по-често сред деца, които посещават частни елитни училища.

„Много богатите и привилегировани родители знаят много за ваксините и не искат да рискуват, когато става дума за здравето на собствените им деца. Безпокоят ги страничните им реакции, включително и аутизмът…“

Бил Гейтс не е глупак, за да ваксинира на децата си отровния субстрат, който самият той разработва, и прекрасно знае, че ваксините се произвеждат за депопулация на населението.

Установено е, че ваксината срещу полиомиелит погубва децата. Вместо да бъде забранена, тя се разпространява с високи темпове в много страни.

На конференция в Калифорния през 2010 г. Гейтс неочаквано призна, че неговата благотворителност е насочена към съкращаване числеността на населението.

(бел.ред. Бил Гейтс: “В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…”)

Ето видеото:

 

 

На закритата конференция в Лонг Бийч, Калифорния, в речта си Гейтс, един от най-влиятелните хора в света точно изрече, че очаква ваксините да се използват за съкращаване на населението. На елитния Световен икономически форум в Давос през януари 2010 г. Гейтс заяви, че през следващото десетилетие неговият фонд ще отдели около 10 милиарда долара за разработването и доставката на нови ваксини за децата.

И през 2016 г. Гейтс отново призна, че ваксините се създават за депопулация на населението.

Замисляли ли сте се от какво се правят ваксините?

Изходната суровина за тях са трупни органи и кръв на хора, например починали от хепатит, от които се отделят ваксинните вируси. След като вирусът е отделен, започват да го отглеждат в специфична културна среда, като и този път като „хранителен субстрат“ използват кръв, тъкани и органи на хора и животни.

Вирусите се размножават лошо в здрави клетки, затова за да се отгледат, производителите на ваксини обикновено използват болни, генетично дефектни животни – например мишки, от специални „ракови линии“, първоначално предназначени за провеждането на онкологични експерименти. Когато вирусите се размножат, ги убиват с формалдехид – мощна противоплазматична отрова, мутаген и канцероген, който се използва за балсамирането на трупове. Формалдехидът остава във ваксинната доза.

На изхода ваксините съдържат клетки от мъртви органи и тъкани на животни – клетки от бъбреци на ембриони на мишки и маймуни, клетки от абортирани човешки ембриони, ракови клетки от линията HeLa, кокоши белтък – който е силен алерген, кръвна суроватка от кучета, маймуни, овце, свине и крави, хидролизиран желатин, силнодействащи антибиотици.

Като дезинфектанти, консерванти, сорбенти и пр. добавки вкарват във ваксините големи количества фенол, метилиран живак и другата опасна отрова – 6-феноксиетанол – антифриз, алуминиев хидроокис, оцветители, органични разтворители, глицерол, сулфитни и фосфатни съставки и др.

Ваксините често се замърсяват от странични микроорганизми. В тях се откриват ракообразуващият маймунски вирус SV40, цитомегаловирусът, вирусът на птичия рак, пестивирусът, мутиращи вируси на гъски, кучета и зайци, нанобактерии, микоплазми и дори най-прости едноклетъчни животни – например акантамеба, известна като „амебата, която изяжда мозъка“.

И тази „гърмяща бомба“ се инжектира на кърмачета и малки деца… 

Издателство “Распер”




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Днес вече мисля
24.02.2018 18:34
че децата не бива да се ваксинират. кАК МОЖЕ ДА СЕ ВКАРВАТ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ОТ ЖИВОТА НА ДЕТЕТО ХЕПАТИТНИ вируси, формалдехид, живак и алуминий. това е лудост или замислен геноцид
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20119411
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031