Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2022 09:06 - ШОКОВО ОТКРИТИЕ: Всеки път, когато една жена прави секс с мъж, тя запазва неговата ДНК в мозъка си
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 3018 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ШОКОВО ОТКРИТИЕ: Всеки път, когато една жена прави секс с мъж, тя запазва неговата ДНК в мозъка си

07.08.2022 г. / От Итън Хъф /


image

Ново изследване от Сиатълския университет и Центъра за изследване на рака Фред Хътчинсън случайно разкри , че част от ДНК от всеки мъж, с когото жената прави секс, в крайна сметка остава с нея завинаги, заседнала в мозъка ѝ.

Първоначално проучването имаше за цел да установи дали жените, които забременеят със син, в крайна сметка стават по-предразположени към развитие на определени неврологични заболявания, които са често срещани при мъжете. В крайна сметка разкрива още по-големи мистерии за вътрешната работа на женския мозък.

Оказва се, че неврологичната система на жената често крие „мъжки микрохимеризъм“, което означава, че мозъкът й абсорбира мъжка ДНК, която остава с нея, когато се размножава с такъв. Колкото повече мъже спи една жена, толкова повече мъжко ДНК става част от нея.

Проучването обяснява, че при 63 процента от тестваните жени (37 от 59) е установено, че имат мъжки микрохимеризъм в мозъка - и в множество региони на мозъка. Това означава, че мъжкото ДНК вече е част от неврологичните системи на тези жени.

За да остане политически коректен, проучването заключава, че мъжката ДНК трябва да е дошла от мъжка бременност . Реалността обаче е, че дори жени, които никога не са били бременни, но са спали с много мъже, носят същия мъжки микрохимеризъм като жените, които са майки на момчета.

Колкото и да се опитват да скрият истината, изследователи, които са били достатъчно смели да разкрият този феномен по-нататък, са заключили, че сексуално активните жени всъщност поглъщат мъжка ДНК всеки път, когато участват в акта, независимо дали са забременели или не и да роди дете.

 

„Освен известните бременности, други възможни източници на мъжки микрохимеризъм включват неразпознат спонтанен аборт, изчезнал мъжки близнак, по-голям брат, прехвърлен от майчиното кръвообращение, или СЕКСУАЛЕН АКТУАЛ“, обяснява един доклад.

„Мъжкият микрохимеризъм е значително по-чест и нивата са по-високи при жени с индуциран аборт, отколкото при жени с друга история на бременност. Необходими са допълнителни проучвания, за да се определи специфичният произход на мъжкия микрохимеризъм при жените.

Има много неизвестни мистерии за половия акт, поради което той трябваше да остане свещен

Някои от предложените причини за мъжкия микрохимеризъм изглежда малко вероятно да обяснят констатациите на изследователите, тъй като не са достатъчно чести явления. Също така не е съвсем обичайно мъжки близнак да „изчезне“ или по-голям брат да прехвърли ДНК чрез кръвообращението на майката.

Не, единственото логично заключение е, че простият акт на секс, независимо от резултата, е достатъчен, за да прехвърли мъжката ДНК в мозъка на жената, където остава завинаги и става част от нейния собствен генетичен състав.

„Това има много важни последици за жените“, съобщава Newspunch . „Всеки мъж, от когото поглъщате сперматозоиди, става жива част от вас за цял живот. Жените, подложени на аутопсия в това проучване, са били в напреднала възраст. Някои са носили живото мъжко ДНК в себе си повече от 50 години.

„ Спермата е жива . Това са живи клетки. Когато се инжектира във вас, той плува и плува, докато не се блъска стремглаво в стена, а след това се прикрепя и се забива в плътта ви. Ако е в устата ви, той плува и се изкачва в носните ви проходи, вътрешното ухо и зад очите ви. След това се вкопава. Навлиза в кръвния ви поток и се събира в мозъка и гръбначния ви стълб.

Жените, които се пазят за брак и които правят секс само с един мъж, се свързват само с този мъж и само с него. Вече знаем, че жените, които участват в безразборен секс, променят телата си по начини, които едва сега започват да се разбират.

Още интересни научни новини като тази можете да намерите на Brain.news .

Източниците за тази статия включват:

Newspunch.com

PLoS.org

NaturalNews.com




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - О,
12.08.2022 19:22
Топчестите глинени фигурки на неолитните "Венери", вероятно са тогавашният Плейбой, изобразяващ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ жени,"спечелили" най-много секс с най-много мъже. До днес се срещат жени с подобно телосложение, и ДО ДНЕС се радват на необяснима привлекателност за мъжете. въпреки че хич не приличат на модерните модели-скумрии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740005
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031