Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2023 08:23 - Проститутки се събират в Давос за годишната среща на глобалния елит - където търсенето на сексуални услуги се взривява по време на икономическата среща на върха
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 856 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 22.01.2023 08:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Проститутки се събират в Давос за годишната среща на глобалния елит - където търсенето на сексуални услуги се взривява по време на икономическата среща на върха
  • Проститутки отчитат скок в бизнеса по време на годишната среща на лидерите
  • Придружителите се резервират в хотелите на делегатите заедно с бизнес ръководителите
  • Секс работничките се обличат в бизнес облекло и се докосват до световния елит 

От ДЖАК НЮМАН ЗА MAILONLINE

ПУБЛИКУВАНО: 10:10 GMT, 17 януари 2023 г АКТУАЛИЗИРАНО: 19:47 GMT, 17 януари 2023 г

ите

 

Глобалният елит, който се захваща с най-големите световни проблеми - включително неравенството между половете - на срещата на върха в Давос, подклажда вълна от проституция в швейцарския курортен град.

Търсенето на секс работа нараства рязко всяка година на срещата на световни лидери и бизнес магнати, които пристигат от цял ​​свят, за да се търкат раменете един с друг.

Придружителите се резервират в същите хотели като шефовете с висока власт и техните служители по време на петдневната среща на върха, която започна на 16 януари.

  Топ историиот Daily Mail 01:00 часа imageimageimageimageimageДвойка се среща лице в лице с редки гигантски калмаригмуркане край Япония

Една проститутка на име Лиана каза, че се облича в бизнес облекло, за да не изпъква сред ръководителите, въпреки че проституцията е законна в Швейцария.

image / 28px 21px no-repeat; display: flex; -webkit-box-orient: horizontal; -webkit-box-direction: normal; flex-direction: row; -webkit-box-align: center; align-items: center;">+4 Вижте галерията
     

Саломе Балтус (на снимката), проститутка и писателка, е отседнала в хотел близо до Давос по време на срещата.

Тя каза пред Bild , че редовно вижда американец, който посещава Швейцария няколко пъти в годината и е сред 2700-те участници в конференцията.

Лиана таксува около 700 евро (760 долара) за час и 2300 евро (2 500 долара) за цяла нощ, плюс пътните разходи.

Мениджърът на една ескорт услуга в Аргау, на 100 мили от срещата на върха, казва, че вече е получила 11 резервации и 25 запитвания - и очаква много повече да последват тази седмица.

Тя каза 20 Minuten : „Някои резервират и ескорт за себе си и за своите служители, за да купонясват в хотелския апартамент.“

Саломе Балтус, проститутка и писателка, публикува в Twitter: „Среща в Швейцария по време на #WWF означава да гледаш дулата на оръжията на охранителите в коридора на хотела в 2 часа сутринта – и след това да споделиш с тях подарените шоколадови бонбони от ресторанта и да клюкарстваш за богатите... #Davos #WEF."

Украинката Олена Зеленска говори на Световния икономически форум     Заредено : 0% Напредък : 0% 0:00 часа Предишен Играйте Пропускане Без звук   Текущо време0:00 часа / Продължителност Време3:17 Цял екран Нужен текст                       image / 28px 21px no-repeat; display: flex; -webkit-box-orient: horizontal; -webkit-box-direction: normal; flex-direction: row; -webkit-box-align: center; align-items: center;">+4 Вижте галерията
     

Търсенето на секс работа нараства рязко всяка година на срещата на световни лидери и бизнес магнати

36-годишният мъж е отседнал в хотел близо до Давос по време на срещата, но отказа да разкрие кои са влиятелните клиенти. 

Тя предупреди: „Повярвайте ми, не искате да влизате в съдебни спорове с тях.“

През 2020 г. разследване на The Times  установи, че поне 100 проститутки пътуват до Давос за срещата на върха според швейцарски полицай.

Един официален шофьор на форума каза, че е взел една проститутка, която твърдеше, че е била принудена от своя „шеф“ да спи с по-възрастен клиент в хотел за делегати.

Сред темите за обсъждане на тазгодишната среща на върха са войната в Украйна, глобалните нива на инфлация, изменението на климата и неравенството.

Първата дама на Украйна Олена Зеленска ще направи рядко международно обръщение днес на годишната среща.

Пандемията Covid-19 торпилира събитието през последните две години, но пролетна версия се проведе преди осем месеца.

image / 28px 21px no-repeat; display: flex; -webkit-box-orient: horizontal; -webkit-box-direction: normal; flex-direction: row; -webkit-box-align: center; align-items: center;">+4 Вижте галерията
     

Ален Берсет, президент на Швейцария, Олена Зеленска, първа дама на Украйна, Урсула фон дер Лайен, президент на Европейската комисия и основателят на Световния икономически форум Клаус Шваб, позират заедно днес

Десетки сесии във вторник ще се съсредоточат върху толкова различни въпроси като равенството между половете, връщането на производството, зеления преход, усилията за прекратяване на туберкулозата и пресечната точка на храната, водата и енергията, в които ще участва актьорът Идрис Елба. 

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и китайският вицепремиер Лиу Хе също са сред ораторите.

Очакват се близо 600 изпълнителни директори и повече от 50 държавни или правителствени ръководители, но никога не е ясно колко конкретни действия произтичат от елитното събитие.

Елитното събиране редовно е осуетявано от критици, които твърдят, че присъстващите са твърде недосегаеми или прекалено ориентирани към печалбата или властта, за да отговорят на нуждите на обикновените хора и планетата.

През цялата седмица критици и активисти ще чакат пред конферентния център в Давос, за да се опитат да потърсят отговорност от вземащите решения и бизнес лидерите.

Всичко започна в неделя, когато десетки климатични активисти, някои с клоунски грим, посрещнаха снеговалежа, за да развяват банери и скандират лозунги в края на крайбрежната алея на Давос, пътна артерия, която сега е облицована с лога на витрини на корпоративни титани като Accenture, Microsoft, Salesforce, Meta , както и селски „къщи“, които насърчават националните интереси.

Грийнпийс Интернешънъл също разкритикува използването на корпоративни джетове, които превозват големи пари, заявявайки, че подобен транспорт, отделящ въглеродни емисии, намирисва на лицемерие за събитие, рекламиращо стремежа си към по-зелен свят.

Той каза, че над 1000 полета на частни самолети са пристигнали и излетели от летища, обслужващи Давос през май.

Президентът на форума Борге Бренде призна в неделя, че някои правителствени лидери и главни изпълнителни директори летят по този начин.

„Мисля, че това, което е по-важно от това, е да се уверим, че имаме споразумения за това как като цяло се движим и разширяваме границите, когато става въпрос за зелената програма“, каза той.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. ivo1 - Това са представители на хазарс...
22.01.2023 12:07
Това са представители на хазарската мафия - интересно колко от тях са рептилоиди в човешки образ?!?За тия на груповата снимка става дума.
цитирай
2. zahariada - Да
22.01.2023 12:55
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739378
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031