Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2006 18:07 - Необходимо ли е да се осъди комунизма (снимките не се препоръчват на хора със слаби нерви)
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 12320 Коментари: 15 Гласове:
1

Последна промяна: 05.05.2010 20:43


Необходимо ли е да се осъди комунизма... Фотоархив на комунистическите зверства (част І - Китай и Тибет)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІ - Азия и Куба)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІІ - Европа) Висшият комунистически морал: Убивай!
http://www.epochtimes-bg.com/2006-01/2006-12-25_01.htm

Source: lietuvos.net  

ВНИМАНИЕ! Този архив съдържа сцени на комунистически терор и преднамерено планувана политика на масово изтребване, такива каквито ги е запечатил фотоапаратът - брутални, садистични, човеконенавистни.

Продължаващото и днес преследване на Фалун Гонг от ККП
image
image
image
image
image
image
image

1999 г.: "Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!" е личната заповед на Генералния секретар на Китайската Комунистическа Партия (ККП) и държавен глава Джиян Дземин срещу последователите на медитативната практика Фалун Гонг. Така започва продължаващото вече повече от 7 години преследване на 100 милиона души от всякаква възраст с присъщите за комунистическия апарат нечовешки методи на унижения, изтезания, изнасилвания и убийства.

Всички смъртни случаи на Фалун Гонг да се обявяват за самоубийства!”.е следващото нареждане на лидера на ККП, който лично издава заповед да се създаде изпълнителен орган със специалната мисия унищожаване на Фалун Гонг. Този орган е прословутото "Управление 610" – бюро, наподобяващо Гестапо, стоящо над правителството и подчиняващо се единствено на Джиян Дземин. Зверствата, които Управление 610 извършва и продължава да върши, са неописуеми и извън всякакъв здрав човешки разум.

Със своите над 100 милиона последователи, Фалун Гонг е най-голямата група от хора в света, която бива преследвана и избивана системно от 1999 г. насам.

[clearwisdom.net] [faluninfo.net/610/index.asp]

image
image
image
image
image
image

Комунистическа диктатура в Китай
imageКитай е на челно място в света като полицейска държава, както и със своите репресии и антихуманност. [prisonplanet.com]

image
[thenausea.com]
Политиката на публични екзекуции съществува все още в Китай, като жертвите биват измъчвани докато се признаят за „виновни”, след което се убиват най-брутално. [prisonplanet.com]
image
image
image
image

Кръвопролитията от 4 Юни 1989 на площад Тянънмен
image
image
image
[christusrex.org]
image
image
[64memo.com]
Избиванията на площад Тянънмън, Пекин на 4-ти юни 1989 г., завършили с 10,000 ранени и 2,000 убити, предимно студенти, млади хора и интелектуалци.

image
image
image
image
image
[christusrex.org]

Установяване на комунизма в Китай и Великата "Културна" революция
image
Китайската комунистическа партия (ККП) и начинът й на "разговор" с нейните опоненти. Поданници на Китайската Народна Република намериха смъртта си с милиони в резултат на екзекуции, преднамерен глад или в многократните вълни на самоубийства. С помощта на Съветските комунистически съветници, Мао създава Китайски Гулаг - империя от робски трудови лагери, препълнени с гладуващи "контра революционери". [lietuvos.net]
image
Под властта на ККП над 80 милиона китайци биват избити, оставяйки след себе си своите разбити семейства. [lietuvos.net]
image
image
image
image
image
[lietuvos.net]
image
Културната революция на Мао доведе до зверства, които бяха малко известни преди това. Революционерите взимат на прицел най-вече образованите и интелектуалците. Посредством измъчвания на публични места, младежи, известни като Червеногвардейци, често избиват хора, които не носят със себе си малката Червена книжка на Мао, или които не знаят наизуст комунистически химни. По това време цели стени са покрити със съдържанието на Червената книжка, за да се гарантира, че хората я четат.
image
image
По време на Културната революция десетки хиляди учители, политици и хора на изкуството биват изтезавани и убити от Червеногвардейците. [eastturkestan.net]
image
image
[harunyahya.com]
Китайски комунизъм в Тибет
image 1950-2006 г., Геноцидът в Тибет.
Една шеста от населението на Тибет бива изтребено в затворнически лагери или посредством принудителен глад. Шест хиляди будистки манастири, храмове и други културни паметници биват разрушени. Най-често посочваната цифра за смъртните случаи от 1950 г. насам от ръцете на ККП е 1 200 000. Тази цифра е посочена в Our Times, в Законодателната Камара на САЩ и на Интернет страницата www.freetibet.org .

Сравнете тази цифра с около 3 000-те жертви на диктаторския, антикомунистически режим на Чили; само за една година в Тибет са избити 30 пъти повече хора, отколкото през целия период на диктатура в Чили.

Сравнете участието на международната общественост в борбата за осъждане на Генерал Пиночет за неговите престъпления, с безразличното отношение на същата тази международна общественост към едва оцеляващия в момента Тибетски народ . Източник: Microsoft Encarta 1996, World English Edition.

 

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...
Необходимо ли е да се осъди комунизма...
Фотоархив на комунистическите зверства (част І - Китай и Тибет)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІ - Азия и Куба)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІІ - Европа)


Тагове:   китай,   нерви,   необходимо,   осъди,


Гласувай:
1



1. анонимен - Ужасно е :(((
24.12.2006 18:10
Опитах се да ги изгледам, но не стигнах и до средата
цитирай
2. voucher - потресаващо е
27.12.2006 10:05
нямам претенции, че разбирам ото политика но според мен не става въпрос за комунизъм, а за отприщване на някакъв скрит садизъм у хората. Което ако не се лъжа присиства във всякаква форма на диктатура, дори и в някои древни племена и времена.
цитирай
3. meto76 - Баш за комунизъм иде реч.
28.12.2006 18:40
Баш за комунизъм иде реч.
цитирай
4. platttonnn - голата истина
30.12.2006 13:04
Затова бяха така уплашени,през 1989г,те знаят какво са вършели,но ние сме слепи,нерешителни,разединени-за което те и слугите им работят непрекъснато-а често и безотговорни към собственото си бъдеще!Чудесно е,че има млади хора,които гледат смело жестоката реалност. Една от причините,поради които държави с диктаторски режими изостават катастрофално е,че способните,свободолюбивите и предприемчиви хора биват избивани до крак.Остават сервилните и безлични типажи.Затова така рядко се среща достойната и почтена дързост.Обикновено сме заобиколени от арогантни и безпринципни позьори и малограмотни хитреци.
цитирай
5. анонимен - Комунистическата партия в Китай взема органи от живи практикуваи Фалун Гонг
01.01.2007 01:27
Дейвид Килгор, бивш канадски държавен секретар и Дейвид Матас, адвокат по международни човешки права, представиха доклада си за вземане на органи от живи Фалун Гонг практикуващи в Китай.

Килгор и Матас откриха доказателства, че болници, центрове за арестувани и дори съдилища в Китай, са обрекли на смърт огромен брой практикуващи Фалун Гонг. Докладът е в резултат на двумесечно независимо разследване и е озаглавен “Доклад за твърденията за вземане на органи от практикуващи Фалун Гонг в Китай”.

Той беше публикуван на 6 юли 2006 г. и може да бъде прочетен:

на английски: http://organharvestinvestigation.net

на български: http://www.falun-bg.info/a_v_t/text/kilgor-matas/report/Web/kilgor-matas-report-bg.htm

на български в PDF формат: http://www.falun-bg.info/a_v_t/text/kilgor-matas/pdf/Kildor-Matas-report-bg.pdf
цитирай
6. анонимен - много хубаво е но нека някой ми об...
02.01.2007 16:27
много хубаво е но нека някой ми обясни как така вечре два трупа са върнати в България без органи - едно сърце и два бъбрека и то от братска Испания а?
цитирай
7. анонимен - KAK DA POMOGNETE ZA OSYZDANETO NA KOMUNIZMA
29.01.2007 15:42
NA TOZI WEBSITE: WWW.EPOCHTIMES-BG.COM MOZHETE DA DADETE GLASA SI V SVETOVNIA ARHIV NA MEDIATA THE EPOCH TIMES, KYDETO GLASA SI ZA OSYZHDANETO NA DEJSTVASHTIA VSE OSTE KOMUNISTICHESKI REZHIM V KITAJ SA DALI GLASA SI DOSEGA NAD 17 MILIONA DUSHI. NAPRAVETE GO I VIE! VSEKI DEN SE PODPISVAT PO 20 000 DUSHI!
цитирай
8. анонимен - postoti
14.12.2008 13:54
spord men tova ne svarano s noviqt komunizma koito be6e do koro v balgariq tova predi mn godini nqkakvi izvratenqci
цитирай
9. анонимен - антикомунист
23.06.2009 11:02
Най-опасният комунизъм е бил винаги в Русия и Китай !! Това е най-мръсната и долна напаст,връхлетяла света!! Този червен плевел трябва всячески да се изкорени!!А за младите,които не знаят и не помнят червения диктат,не се чудете и усмихвайте невярващо!Молете се само да не се завърне с нова сила!!
цитирай
10. анонимен - anonimen
23.06.2009 14:57
kakvo triabva da e kaje!Sled vidianoto,mai niama smisal ot komentar,prosto,ne 4ove6ki 1,ne znam kak da se izkaja za delata na tezi izvergi.Dano pove4e mladi hora go vidiat i pro4etat ,pak ne e sigurno 4e 6te shvanat za kakvo ide re4,ama dano........?
цитирай
11. анонимен - Подобни зверства е имало и по вре...
25.06.2009 10:59
Подобни зверства е имало и по времето на фашистката диктатура,не можем да гледаме нещата едностранно.Всяка една диктатура е нещо безобразно.Аз съм с десни разбирания,но твърдя,че нещата трябва да се погледнат от всякъде.Ето,дал си снимки от комунистическите концлагери,ами по времето на Хитлер?!?Същата работа.
цитирай
12. анонимен - НЕРЕГИСТРИРАН, НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА
18.09.2009 02:00
КАКТО ТЕ СА ГО ПРАВИЛИ НАВРЕМЕТО, БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, ТАКА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО НАПРАВИМ СЕГА: УНИЩОЖЕНИЕ НА КОМУНИЗМА НА ВСЯКА ТЕРИТОРИЯ И НА ВСЯКА ЦЕНА. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.
цитирай
13. анонимен - за човешките зверства
25.09.2009 10:53
Няма друго живо същество на земята - освен човека с вродена паталогия на мозъка по рождение
В каквито и да си искате идеологии да го обвините: - Сталин,Хитлер,Мао,Франко,Пиночет,Пол Пот,Хумейни...и още и още...Те край нямат исти, НО всички те, принадлежат към хомо сапиенс -патологичния завършек на веригата от биологични единици в еволюцията на земята..
.Когато се случват,такива ужаси предизвикани от хората...след това,същите те, за кратък период от време са благородни,съзидателни,добронамерени,градивни...А после отново пощуряват и ако не могат да вършат на практика подобни ексцесии,то бездарните скодоумни"творци"от медиите ни идват на "помощ"...И започват да ни заливат със извратеняшки,клипове,филми,реклами,крими-хроники,дяволи,таласъми,върколаци,катастрофични бедствия,бездарни забавления и радиопрограми предназначени за измъчване на затворници и концлагеристи с непрекъснатите повторения на една и съща музика в продължение на години...Същите тия извратеняци се наричат медиатори,медийни личности,манипулатори на общественото съзнание. Заради тях стават убийствата в училищата,заради тях се появяват тел.измамници... - пр.(за 1год. БТК са прибрали от станционарни тел.над 300млн.лв.от такса ТА,от хората в цялата страна- без дори да си кажат за цяла год. и едно "АЛО"),ами другите мобилни извратеняци, То,те милиарди от както съществуват....
Кой ги ражда всички тия извращения?... - повече от очевадно Е!
Това са гадовете, който по време на война се превръщат в горе видяните съдисти.
Основния патогенен източник в човешкия мозък,който ражда тези инцесии в поведението на гада - човек е безмерната алчност!...
Заради алчността се продават деца за органи...
Заради алчността се избиват тюлени и делфини,милиони животни в кланици...
Заради алчността се продава дрога,алкохол,генномодифицирани храни,плацебо-лекарственни препарати...
заради алчността се строят АЕЦ-ове,изсичат се безогледно гори,асфалтира се и се бетонира бъдещето на поколенията след нас...
Заради алчността на извратеняци учени страда цялото човечество на единственното райско място в безкрайния космос Майката Земя...
...,а-про-по...същите тия скодоумници били открили вода на Луната...- " Голееми Яйцаа".
цитирай
14. анонимен - Рекламное агентство полного цикла «ТЕС»
20.12.2011 13:58
<img>http://s017.radikal.ru/i438/1112/81/bb0bf9c1cafc.jpg</img>

<b>Рекламное агентство «ТЕС» Санкт-Петербург </b>- это коллектив творческих людей, которые всегда помогут в организации любых рекламных кампаний. Наше рекламное агентство успешно выполняет взятые на себя обязательства, и благодарные отзывы клиентов - главное тому подтверждение. Обратившись в рекламное агентство "ТЕС", вы почувствуете, что мастерство и профессионализм наших сотрудников – это не вымысел, а реальный факт.
В отличие от других рекламных агентств, рекламное агентство полного цикла “ТЕС” дает гарантию на выполнение заказанных услуг. В случае выполнения не качественной и неудовлетворительной работы, мы переделываем работу за свой счет!
Рекламное агентство «ТЕС» в Санкт-Петербурге достигает максимальных результатов при минимальных затратах.

<a href=http://www.tecspb.ru/reklama-v-podezdax.html>рекламное агентство москва</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/reklama-v-podezdax.html>реклама в лифтах бизнес центров</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/rasklejka-obyavlenij.html>расклейка афиш спб</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/reklama-v-podezdax.html>реклама на стендах в подъездах</a>
цитирай
15. анонимен - adobe reader other versions
17.02.2012 20:02
pdf attachment will not open acrobat reader pdf http://uasaeat.hostingsociety.com/acrobat-writer-distiller.html acrobat writer distiller
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14578931
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
Необходимо ли е да се осъди комунизма... Фотоархив на комунистическите зверства (част І - Китай и Тибет)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІ - Азия и Куба)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІІ - Европа)
Source: lietuvos.net  
ВНИМАНИЕ! Този архив съдържа сцени на комунистически терор и преднамерено планувана политика на масово изтребване, такива каквито ги е запечатил фотоапаратът - брутални, садистични, човеконенавистни.

Канибализъм в Комунистическа Русия
image
Санкт Петербург - по време на глада от 1917-1919 г. членовете на комунистическата партия са живели приятен живот, …докато канибализмът става форма на оцеляване за обикновените хора...
Комунистически зверства
image
Орша, 1918 г.. Членовете на комунистическата партия изтезаваха, кастрираха... беше кланица... всеки ден, от самото начало на 1917 г.

imageКиев, Украйна, 1919 г.. Масови кланета от страна на болшевиките.

imageЕстония, 1919 г.. По време на нахлуването в Естония руската Червена армия изтезава и избива естонци и царистки руски поданици.

image
Жертви на Сталинизма
Унгария под комунизъм
image
Унгария, 1919 г.. Известният унгарски комунист Бела Кун и неговите другари одират (на живо) десетки политически "врагове" на комунизма.

image
Унгарската комунистическа революция от 1919 г. Изтезания и убийства - всекидневна практика на комунистическите привърженици.
image Необходимо е хората да знаят, че комунизъмът - тоталитарна система, с нищо по-добра от многообразния фашизъм - е до голяма степен отговорен за превръщането на 20-ти век в най-кървавия век на човешката история. Навсякъде където последователите на Маркс са били в състояние да заграбят властта, е имало репресии, терор, мъчения, масови убийства и в много случаи геноцид на класова основа. Не мога да наблегна достатъчно силно колко е важно това да бъде прочетено, защото съм чувал достатъчно често от твърде много "полезни идиоти" да казват неща като "Аз всъщност не гледам на комунизма като на нещо лошо." (Whoppi Goldberg) и "Когато комунистически СССР беше суперсила, светът беше по-добро място." (Janeane Garofalo) .

* * *

Признания бяха извличани посредством ужасни мъчения. Жени и деца на обвинени бяха държани за заложници и често споделяха тяхната съдба. Деца под 17 годишна възраст биваха изпращани в селища на НКВД. Препълнени килии, изградени за до дванадесет души побираха по сто човека, така че затворниците трябваше да лягат настрани като сардели - и само на смени. Повечето не можеха да издържат денонощните побоища повече от няколко месеца и предаваха Богу дух, въпреки че малцина изключителни индивиди се държаха.

Ужасът в Гулаг беше невъобразим. Лагерите бяха брутални и унищожителни за човешката душа, управлявани от закоравели престъпници за пазачи. Пътуването до лагерите беше смъртоносно и можеше да продължи с месеци. Работата на открито беше задължителна докато температурите паднеха до -50C. Затворниците се държаха гладни и биваха нападани от епидемии. Може би най-доброто нещо за тях беше, че от тях не се очаква да живеят повече от две години. В Колимев оцеляха само три на всеки сто души. От Новая Зембла изобщо никой не се завърна.

* * *

Намиращо се точно до източната граница на Германия с Литва, градчето Немерсдорф беше първото, което попадна в ръцете на победоносната Червена армия. Опустошено от 11-ти батальон на генерал Гатлитски, неговите войници изнасилваха, плячкосваха и убиваха с такава луда свирепост и кръвожадност, че накрая за да се възстанови дисциплината и да се изпратят войниците обратно във войната трябваше да бъдат приложени наказателни мерки. От сградите висяха руски плакати, които гласяха "Бойци! Мажданек не прощава. Отмъщавайте без милост!". Когато съветският 4-ти батальон завзе градчето пет дни по-късно, едва ли имаше останал жив обитател там. За врати на хамбари бяха заковани голи жени, групово изнасилвани и след това използвани като мешени. Много жени и момичета даже по на осем години биваха изнасилвани толкова пъти и така брутално, че само от това умираха. Деца бяха застрелвани безразборно, а тези, които се опитваха да избягат отиваха под веригите на съветските танкове. Четиридесет френски затворници от войната бяха застреляни на място като шпиони, докато приветстваха пристигащата Червена армия като освободител. Седемдесет и една жени и един мъж бяха намерени в къщите, всичките мъртви. Всички жени, включително момичета между осем и дванадесет годишна възраст бяха изнасилени.   

В други села на източна Прусия, в триъгълника Гумбинен - Голдар – Ебенроде сцените бяха същите – момчета и стари мъже бяха кастрирани и очите им извадени преди да бъдат убити или изгорени живи. В близкия Метгетен, предградие на Конигсбърг, който беше освободен от германската 5-та дивизия Панцер, в голяма вила бяха намерени около 60 жени в обезумяло състояние. Те бяха изнасилвани по 60-70 пъти на ден. В почти всяка къща бяха намерени групи от изнасилени и убити жени и деца. Телата на две млади жени бяха намерени ръзкъсани на камиони, за всеки от които бе вързан по един от краката им - за да разкъсат телата на жените камионите се движат в противоположни посоки. На ж.п. гарата на Метгетен бе намерен влак със седем вагона бежанци от Конигсбърг, като във всяко купе имаше седем до девет жестоко обезобразени тела. Александър Солженицин, бивш капитан от съветската армия, си припомня: "Всички от нас знаеха много добре, че ако момичетата бяха германки, те можеше да бъдат изнасилени и след това застреляни. Това беше почти като бойна отличие.". (Детайли на тези и други зверства са записани в Източната Документална Секция на германския федерален архив в Кобленц).

Плануван Глад в Русия
image
Гладът в Русия от 1921 г. - Червената армия и членовете на комунистическата партия конфискуват храната и зърното от селяните (главно в поволжието и украинските степи), оставяйки ги да измират от глад.
image
Жертви на глада от 1921-23 г.
image
Гладът в Украйна от 1932-34 г. - плануван геноцид от Съветския комунистически режим. Между 6 и 8 милиона (според някои данни и 10 милиона) украинци умират от глад в житницата на Европа, докато същевременно Съветският режим изпраща 1.7 милиона тона зърно на Западните пазари за да се отърве от него.
image
 
image
Жертви на глада от 1921-23 г. в резултат на комунистически репресии и марксистка идеология.
image
1918-29 г.. Комунистите избиват между 10 и 15 милиона души, противопоставили се на заграбването на собствеността им от комунистите, т.н. колективизация (цифрата не включва тези, които умират от глад)
image
image
Испания по Сталиниски
image
1937 г.. Испанската гражданска война е обявена за събитието на XX век, за което най-много се е лъгало. Лоялисти (интернационал-социалисти) се опитват да установят Сталиниска държава в Испания, а не "демокрация"...
Литва и Латвия в комунистически ръце
image
1941 г., Каунас, район Правиенскес, Литва. Повече от 100 000 литовци биват заточени в Сибир (почти всички намират смъртта си в трудови / концентрационни лагери). През 1940-1941 г. московски комунисти и местни сътрудници изколват 35 000 от гражданите на Литва.
image
1941г., Рига, Латвия. Масово клане в сградата на ГПУ. Отстъпващите към СССР комунисти избиват всички затворници, сред тях много образовани хора, които се противопоставят на комунистическия режим в Латвия.
image
1941 г., Райнай, Литва. Комунистите избиват всички, за които подозират, че не споделят марксистките идеи.
image
1941г.. Съветската окупация на Латвия. Училищният директор A. Cuibe е садистично заклан, само защото вярва в независима Латвийска република.
image
1940 г., Русия. Катинското клане в гората близо до с. Гнездово недалеч от Смоленск – място, където комунистическа Русия избива масово 25 000 - 27 000 полски граждани.
Комунизъм в Югославия
image1945 г.. Снимка на италиански затворник от войната (POW) в комунистически концентрационен лагер. Комунистите в Югославия, предвождани от Тито, избиват между 1.2 - 2.13 милиона души при демоцид.
image
1945 г., Югославия. Италиански затворник от войната в комунистически концентрационен лагер.
Полша и Прусия в комунистически ръце
image
Едва в 1990 г. Михаил Горбачов признава, че НКВД (Народный Комиссариат Внутренних Дел, терористичен инструмент на комунистическата партия на Съветския Съюз) е избивал поляци, като потвърждава наличието на още две масови гробища, подобни на Катинското: Меднойе и Пятихатки.
image
Затвор на НКВД в гр. Виница. Този затвор е имал капацитет от 2 000 затворника, но за периода 1937-38 г. е бил препълван почти постоянно, с над 18 000 души затворени в него. Почти през цялата 1938 г. всяка вечер десетки затворници са били отвеждани извън затвора и откарвани до близкото автомобилно депо на НКВД. Там ръцете им били връзвани зад гърба и един по един те били отвеждани до циментена площадка за миене на коли. Когато затворниците стигали до края на площадката, те били прострелвани в тила така, че когато паднат кръвта им да изтича в намиращия се отстрани отходен канал.

Всички затворници били цивилни лица, повечето украински селяни и работници. Всички екзекутори са под закрилата на тогавашен СССР и днешна Русия...
image
1944 г., Немерсдорф, Източна Прусия.
Когато (немците) си възвръщат Немерсдорф от Съветската Червена армия преди Коледата на 1944 г., те намират повече от обилни доказателства за зверствата на руснаците. Червеноармейците разпъвали и заковавали по вратите на хамбари и др. невинни деца и жени, изкормвали червата им и очевидно извършвали всевъзможни зверства - всички жертви били не само изнасилени, но и били понесли скотски актове на содомия. В частност, мъжете на това селце изтърпели от руснаците най-жестоките и неописуеми изтезания - никой не оцелял. Що се отнася до децата и пеленачетата, главите им били разбити в тухлените стени...

В листовка, адресирана до съветските войски, членове на комунистическата партия написват: "... германците не са човешки същества... нищо не може да ни зарадва повече от труповете на германците." (Anatol Goldberg, Ilya Ehrenburg, p. 197). "Войници на Червената армия! Избийте германците! Избийте всички германци! Убивайте! Убивайте! Убивайте!" (Christopher Duffy, Red Storm on the Reich).
image
1945 г., детски концентрационен лагер "Бузлук" в Казакстан, СССР, за деца от полски произход. Някои от децата биват спасени от индийски махараджа от Гу-Джарат, който ги обявява за свои собствени деца и организира транспортирането им до Индия. Около 1000 деца биват спасени по този начин.
image1945 г., детски концентрационен лагер "Бузлук", Казакстан
image
НКВД - институцията на комунистическата партия за разправа с нейните опоненти.
Зверства по социалистически
image
Престъпленията, извършени от Национал Социалистите на Хитлер и Интернационал Социалистите (комунистите) на Сталин срещу поляците между 1939-45 г. не дават възможност за разграничение.
image
1945 г., Прага. Мъж, жалещ членовете на семейството си, изнасилени и убити от комунистите. Марксистите са насърчавали Червената армия да изнасилва жените. Всички, които са се съпротивлявали, са били разстрелвани.
image
Ноември 1956 г., Будапеща, Унгария. По нареждане на съветската комунистическа партия на 4ти ноември 1956 г. четвърт милион съветски войски със стотици танкове навлизат в Будапеща и потушават Унгарската революция. Само в Будапеща биват избити около 30 000 души, а общо 3 000 000 души са изпратени в изгнание извън пределите на Унгария.

Комунистите заявяват, че са „смазали силите на реакционната конспирация срещу унгарския народ”.

Злодеите на комунистическата партия са все още живи в Русия. Никой не е осъден или затворен за убийствата на търсещите свободата си унгарци.
image
Пражката Пролет
е период на политическа либерализация в Чехословакия, започнал на 5ти януари 1968 г. и завършил през август същата година, когато Съветският Съюз и неговите съюзници от Варшавския Договор (с изключение на Румъния) окупират страната. Повече от 100 души загубват живата си, а 300 000 напускат Чехословакия.
 
image
1945 г., Германия. Тази снимка показва жена, изнасилвана и изтезавана до смърт. Забележете дълбоките нарези от щик горе на дясното бедро и ожулванията на лявото бедро, и това, че левият крак на жертвата е прерязан под коляното. Вагиналната област на жертвата е напоена с кръв от изнасилването с щик.

За периода 1945–1946 г. съветската Червена армия, предвождана от комунистите, е изнасилила почти 70% от германските жени. Тези, които са се съпротивлявали, са били убивани. Никой не е осъждан за тези престъпления.
imageПрез 1945-46 г. съветските комунисти организират едно от най-ужасните кланета в Европа, в Малката Литва (известна като Прусия при немската окупация и Калининград при руската). Генерал Иван Данилович Черняковски и I. Ehrenburg издават листовка, озаглавена "Убивайте", която бива разпространена сред войниците на Източния фронт:

"Сега разбираме, че германците не са хора. Сега думата "германец" е станала най-ужасното проклятие. Но нека не говорим. Нека не се изпълваме с възмущение. Нека просто да убиваме. Ако не убиете германеца, той ще ви убие. Той ще отвлече семейството ви и ще го изтезава в проклетата си Германия. Ако сте убили един германец, убийте още един." (Anatol Goldberg, Ilya Ehrenburg, p. 197). "Войници на Червената армия! Избийте германците! Избийте всички германци! Убивайте! Убивайте! Убивайте!" (Christopher Duffy, Red Storm on the Reich).

От 1 694 000 души приблизително 800 000 биват убити, оцелелите биват осъдени на заточение в Сибир или изгнание в Германия или Литва. В Източна Прусия биват убити приблизително 2 000 000 души.
Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...
Необходимо ли е да се осъди комунизма...
Фотоархив на комунистическите зверства (част І - Китай и Тибет)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІ - Азия и Куба)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІІ - Европа)
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031