Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2008 15:18 - АМЕРИКА Е ПРЕД СЪДБОНОСЕН ИЗБОР
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 891 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.11.2008 21:14


АМЕРИКА Е ИЗПРАВЕНА ПРЕД СЪДБОНОСЕН ИЗБОР. ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАЧЕЛО НА НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ЩЕ СТОИ АФРОАМЕРИКАНЕЦ. ТОВА Е СЪДБОНОСНА ПРОМЯНА. НЕ ТОЛКОВА ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНИ С НЕЩО В ПОЛИТИКАТА, КОЛКОТО ЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ИЗТРИЕ РАНИТЕ НА СЕГРЕГАЦИЯТА И РОБСТВОТО. ОТ ТУК НАТАТЪК НЯМА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТОЯННОТО РЕВАНЕ ЗА ДИСКИРИМИНАЦИЯТА. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ АМЕРИКА ЩЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ТОВА Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ МЕЧТИТЕ СИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЕДНО ДЕТЕ НА КЕНИЕЦ, С АРАБСКО ИМЕ ДА СТАНЕ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ. НО ДАЖЕ И ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА ДА НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ТОВА КОЕТО ПОСТИГНА ДО ТУК Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. 


ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА ОТРАЗЯ АМЕРИКАНСКАТА ИЗБОРНА НОЩ И ПРОМЯНАТА ПРЕД КОЯТО СМЕ ИЗПРАВЕНИ НА ТОЗИ БЛОГ.



Ето една дискусия по повод американските избори в един български сайт :


Пуснато на: 03.11.2008, 19:45 - от Иван 88
Ае тука долу какви глупости ми приказват за Обама,че бил мохамеданин?!Християнин си е човекът.И какви са тия глупости на демократос,че Маккейн бил герой от войната,християнин и анти-комунист.И какво от това?Това не са квалификации за президент.Маккейн както казах е изключително неадекватен по много въпроси.Често сменя позицията си,твърде дясно Бушенски ориентиран,а и също и той говори,че войната в Ирак била успех,което са пълни глупости.

Искам да попитам такива като лайф и демократос,какво харесвате в Маккейн?Коя негова политика по даден въпрост подкрепяте?Отговорете ми без да плюете Обама.


Пуснато на: 03.11.2008, 20:47 - Само Левски
Иване, Маккейн е въплащение на най-добрите ценности на консерватизма и дясната идеология.Малка държава, която не преразпределя средствата като взема от богатите за да ги даде на бедните, а дава възможност на бедните да станат богати, чрез ниски данъци и малки регулации.Обама като всеки левичар щял да обложи богатите и фирмите с големи данъци, за да има пари за социални програми.;Измама голяма.Това е грешна политика - облагат се активните хора, които откриват работни места и правят бизнес, за да се дадат средства на мързеливите чернилки; независимо дали ги наричаме негри или цигани като в България мързела си е мързел.Макейн е трето поколение аристократ, от добро потекло въплащение на американските традиции и ценности.С добро образование и възпитание, човек възпитан да обича родината си; който е рискувал живота си за нея; въпреки че е имал възможност да се скатае.Баща му и дядо му са адмирали.Обама се обявава за всеобщо здравно осигуряване, нещо което не се харесва на американците защото води до допълнително облагане и отнема правото на избор дали да се осигуряваш или не.Спомняте ли си обръщението на българите в чужбина, които трябва да плащкат здравни вноски въпреки че не живеят в България.Макейн е прав резултата от такова всеобщо здравно осигуряване ще лошо здравеопозване като Канада и Англия - така каза той.Така че единия защитава работещите и предприемчивите, а другия защитава интересите на мързеливите и крадливите цигани.Лошото е че след неуспешната политика на БУШ най-вече във финансовата област победата на Обама за мен е сигурна.Съжалявам за Макейн, защото това е човек,за който девиза от предизборната му програма важи с пълна сила - страната на първо място и заслужава да бъде президент.



Пуснато на: 03.11.2008, 20:55 - Иван 88
А мерси САМО ЛЕВСКИ!Ей това исках да чуя.Само не съм чувал Обама да дава на чернилките и циганите,като той спомена цялата средна класа.Неговият план включва намаляне на данъците на цялата средна класа.Радвам се,че и Маккейн има добри финансови планове,само че нещо явно са му изневерили,защото в началото на кризата той имаше само нападки срещи Обама,а не спомена нищо за това как ще се справи с този проблем.

Но както казах,Маккейн основно го провали вицето му-идиотката Палин.Също и неговата неадекватност по някои важни въпроси донякъде на мен не ми се понрави,но Палин си остава основната причина.

Пуснато на: 03.11.2008, 21:07 - Само Левски
Иване, Аз не виждам разлика между Сара Пейлин и Обама и двамата са еднакво неподготвени да бъдат президенти на САЩ, за разлика от Макейн. Наистина Обама казва, че щял да намали данъците на 95% от населението.Спорно е доколко процента е точен.Той определено има интерес да твърди така, но не трябва да забравяме че останалите 5% дават работа на тия 95% и ако тия 5% богати американци собственици на корпорации се обложат с високи данъци какъв ще е резултата - естествено че резултата ще е закриване на работни места изнасяне на производства в чужбина, където данъците са по-ниски; увеличаване на безработицата; по-ниски приходи в хазната, поради спадналата икономическа активност и в крайна сметка левичарската фразеология - дайте да вземеме от богатите и да дадем на бедните ще се обърне срещу самите бедни.Така че американците не са толкоз глупави и вижте че след всички провали на БУШ, все още 44% подкрепят републиканците и което е огромна заслуга най-вече на дясната идеология подкрепяща индивида и даваща му свобода на изява и вървяща против колективизма на левичарството.


Тагове:   Америка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14615739
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930