Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2009 13:03 - Сеир по Байганьовски - Станишев срещу Бойко
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 2120 Коментари: 6 Гласове:
0



Сеир по Байганьовски - Станишев срещу Бойко   image

Не се интересувам от разни Vip, Big, Galosh Брадъри, Айдъли и така нататък. В смисъл, какви реалита са това? Далеч по-интересно и забавоно ми е да наблюдавам титаничната битка между БатБойкоБорисов (БББ) и другаря СерГЕЙ Дмитриевич СтаниШЕФ (инициалите са му СДС, което малко тъпо, така че за кратко ще го наричаме само СерГЕЙ или СтаниШЕФ).

Да я наблюдаваш е все едно да четеш за пореден път "Бай Ганьо". Само че по някакъв начин разделен на две. Единият - мощен балкански мъжага се бие в гърдите и слава богу не казва "Булгар, Булгар"....все още, а другия само гледа да го подхлъзне по някакъв начин и да припечели. Този път не пари, а гласове. Предизборно. Парите идват по време на мандата. Дори да спрат част от тях от Евросъюза.

И докато двамата Байганьовци се карат, хората не печелят нищо, освен сеир. Боклукът си стои, въпреки, че в София се изсипаха камиони от всякакви размери, капацитети, окраски и регистрационни номера. Единствената им функция май е да симулират дейност и да създават задръствания в процеса.

Бойко писка за продене път и се оплаква от обстоятелствата. Нищо ново под слънцето. Като, недай боже стане премиер вече си има готови оправдания - предишното правителство и Световната Финансова Криза. Както винаги на него, някой, някъде, за нещо му е виновен, а той е невинното малко момченце, което само му пречат големите батковци.

А иначе се опитва да се прави на Марлон Брандо в "Кръстникът". Парадоксално, нали?

А другарят партиен секретар...така де, министър-председател?! Какво за него? Не прилича на истински пример за подражание на младия комсомолец? Отдавна е посветен в мръсните номера на партията си. На предишните избори изкараха протежетата си от "Атака" да взимат гласове от десните избиратели. Както и притеснително големия брой на лумпенизирани националисти.

Сега, първо изкараха наглед маргиналналната,но пък ченгесарска фигурка на Яне Янев - новият Волен Сидеров. Който осъществи ритуалното си политическо самоубийство с предложението си за вдигане на границата за коалиции на изборите на 8%.

Движение "Напред" на Ковачки - също създадено, с единствена цел да отнема традиционно десни гласове.

Призивите на "Президента на всички Българи" - Георги СЕДЕФЧОВ Първанов - са част от играта - и неговата собствена и тази на столетницата.

И сега разбира се пълния театър около боклука в София. В смисъл и на малките деца им е ясно, че на никой от гореизброените лица не му пука за това София да е чиста. PR. Черен PR. Българите, типично по Байганьовски винаги са обичали да гласуват "против". Едни ще гласуват против БББ другите против Другаря СтаниШЕФ, трети ще гласуват на няколко места по време на ексурзия, четвърти пък ще гласуват, защото нямат повече от две гънки в мозъка - избирателите на "Атака".

НДСВ, гледам че отново са разцепили мрака - ще вземат 25 депутатски места??! Това е единствената причина, въобще да ги споменавам. И как ги преброихте? След всички кражби, заменки, реституции, проституции и най-вече след националното предателство на всички които гласуваха за вас на предишните избори, се чудя какви дебелокожи копелета трябва да сте, за да не сте се скрили в миши дупки, всичките.

И разбира се моите любими - тези, които въобще няма да гласуват, обаче после ще псуват най-много седнали с ракийка пред телевизия "Планета". Защото ги мързи, защото се оправдават, че "нямало за кой", или просто защото не им пука.

Циркът, колеги е ужасен. На моменти ужасно забавен. Тоест, щеше да бъде ужасно забавен, ако тези хора всъщност не ни управляваха. Байганьовщината продължава да си е типично българска черта. Байганьовците избират най-големия Бай Ганьо да ги представлява.

Съжалявам. С фигури като БББ винаги ще си останем в милиционерска държава. С другаря СерГЕЙ - в соц-република. ДПС и "Атака" няма смисъл дори да ги коментирам.

Изборът е Ваш.
Обаче България е Наша.

http://oblakoff.blogspot.com/2009/04/blog-post_13.html




Гласувай:
0



1. tili - Беше ми казала една дърта комунистка - професорка в СУ
13.04.2009 15:10
Навремето, в началото и с ехидна усмивка:"Времето е ваше, а останалото - наше." Май излезе права. Не се гнусят от нищо! Всичко, което казваш е така, но ЕНП припозна ББ като свой. Няма да гласувам за него, но ще преглътна бъдеща управленска коалиция.
цитирай
2. анонимен - yJcJZnZFoYJvWF
09.06.2011 21:51
ThereВ’s a sceret about your post. ICTYBTIHTKY
цитирай
3. анонимен - kLDzSZedSQglERQal
10.06.2011 10:45
IWTPkk <a href="http://rlrafmerobgf.com/">rlrafmerobgf</a>
цитирай
4. анонимен - tOcSACfKqIjAoZykYm
10.06.2011 15:16
oxaNET , [url=http://xdikzhwoxrvx.com/]xdikzhwoxrvx[/url], [link=http://nfgblvhhbmzc.com/]nfgblvhhbmzc[/link], http://mlcuqfqqkqym.com/
цитирай
5. анонимен - IrGNTNFhxG
13.06.2011 13:06
olSSCn <a href="http://ovnekgdcpnuv.com/">ovnekgdcpnuv</a>
цитирай
6. анонимен - RgjRecYHjB
14.06.2011 13:15
QxGwtM , [url=http://vdeylrermnwp.com/]vdeylrermnwp[/url], [link=http://dvigyfnadrym.com/]dvigyfnadrym[/link], http://ndvchpmdyivh.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580162
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031