Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2009 12:15 - Пламен Константинов: Влизам в политиката, избрах НДСВ
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1665 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 09.06.2009 12:23


Пл. Константинов: Влизам в политиката, избрах НДСВ Вторник, 9 Юни 2009   image По-добре е каквото и да е правителство отколкото политическа криза, каза Константинов. Позитивите на настоящето управление се дължат на министрите на НДСВ, смята той.

Вярно е, че ще вляза в политиката. Дошъл е моментът, в който трябва да потърся промяна, вкл. и поради здравословни проблеми. Аз се интересувам от политика, чувствам, че това ще бъде моята среда, добави той и изрази желание да направи нещо добро за държавата си. Това обяви по БТВ Пламен Константинов, капитанът на българския национален отбор по волейбол.

Политика се прави с убеждение, категоричен беше той. Моите са дясноцентристки. Ако спомена, с кои партии съм разговарял, това ще бъде удар под пояса, защото ще излезе, че или аз съм им отказал, или те на мен. Симпатизирам на хора от цялото политическо пространство, но съм избрал НДСВ, защото това е партията, която има най-добрият екип от професионалисти, което е най-важно за човек, влизащ тепърва в политиката.

По-добре е каквото и да е правителство отколкото политическа криза, каза Константинов. Трите партии, участнички в Тройната коалиция, трябва да се разграничат на изборите и да се види кой какво е направил. Позитивите на настоящето управление се дължат на министрите на НДСВ.

http://frognews.bg/news_12674/Пл_Константинов_Влизам_в_политиката_избрах_НДСВ/


Големият наш волейболист и капитан на националния отбор Пламен Константинов потвърди решението си да влезе в политиката на идващите парламентарни избори.

Пред БиТиВи той разказа, че е имал разговори с много политически формации, но е избрал НДСВ.

Аз избрах НДСВ, подчерта Константинов и уточни, че това е партия, която има най-добрият екип от професионалисти, доказани в политиката.
„За човек, който тепърва ще навлиза в политиката е много важно да попадне точно на такъв екип", изтъкна той.

Волейболистът заяви, че изборът му за влизане с политиката е свързано и с лични здравословни проблеми - „Това ме наведе на мисълта, че трябва да потърся промяна", коментира Константинов, обяснявайки, че продължителна контузия най-вероятно ще го принуди да сложи край на спортната си кариера.

15 години играя в чужбина и помагам за тамошния спорт, сега искам да правя неща за България, категоричен е той.

Все още не е ясно, дали ще бъде мажоритарен кандидат - както се говори във Варна, или ще поведе листа на жълтата партия.

Пламен Констатинов смята обаче, че политиката  трябва да се прави с добри идеи. Според него един политик без убеждения няма бъдеще. Моите убеждения са дясно-центристки, поясни той.
По думите му, за да бъде една страна социална, тя трябва да има стабилна икономика и долбра данъчна политика.

Константинов е категоричен, че отминалите евроизбори са доказали, че не сме готови за избори две в едно (теза, противоположна на политиката на НДСВ).

Според него, също така, на партиите от тройната коалиция - на прага на новите избори, трябва да се гледа като на три различни политически субекта. По думите му голяма част от позитивите на кабинета „Станишев" са именно от участието на НДСВ министрите в него.

Ние сме на прага нови парламентарни избори и на някои хора им е удобно да говорят за тройната коалиция - но на тези избори трябва да се погледне по отделно на трите партии, отбеляза Пламен Константинов.

Убеден съм, че навлизам в една територия, която е опасна, но не се притеснява, вярвам си. И в спорта има игри, които остават скрити, обобщи волейболистът.

http://news.ibox.bg/news/id_261803267



Тагове:   НДСВ,


Гласувай:
0



1. анонимен - Пламене,
09.06.2009 17:20
що ти трябва да се омърсяваш. Помагай ако желаеш, но не влизай. Не защото ти е рано, а защото трябва да запазиш уважението на ВСИЧКИ ТВОИ ПОЧИТАТЕЛИ. Не гледай Меглена Кунева, тя е от "стара партийна коза яре".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14617246
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930