Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2009 00:12 - Съдружник на ексминистър Гайдарски го набил и му взел частната болница!
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1422 Коментари: 0 Гласове:
1



image Георги Ифандиев Константин Тренчев ме осъди благодарение на поръчкови съдии, твърди Георги Ифандиев Константин Тренчев осъди тв-водещия Георги Ифандиев, научи вестник „ШОУ”. По този повод наш репортер се срещна с един от най-гонените и уволнявани български журналисти.

- Жоро, какво става с делото, което Константин Тренчев води срещу теб?
- Спечели делото и в Софийския апелативен съд. Понастоящем той е в състояние да осъди всекиго. Съдът му е подчинен. Тъй като Интернационалът стои зад него и го е абонирал за успеха. Босия ми разказа как през 1990 г. новите господари опитали да вербуват самия него. Той им обяснил, че не става за ченге и напуснал. А Тренчев, който влязъл в посолството им след него, останал там няколко часа.
Пази го и произходът му. Лечителят на трупове е близък роднина на Георги Димитров и Никола Вапцаров. Ала най-важното е, че е масон. Забележи: синдикалистът се прави на източноправославен, а носи наметка с малтийски кръст и е част от тайно общество, свързано с католицизма. Днес Тренчев и подобните му притежават не само съда, но и държавата. Негова бивша юристка споделила с моята адвокатка, че при споменаване на името му всички в съдебната система треперят от страх. Като чу това, Босия рече: „Не ги е страх от него, а от господарите му”. Прав е. След последното съдебно заседание, пред група от около десетина души, адвокатка, присъствала в залата заради друго дело, ме предупреди: „Нямате никакъв шанс. Това е най-поръчковият състав на Софийския апелативен съд.” Признаха го и други юристи, врели и кипели из залите и коридорите на столичната Съдебна палата. Същото бе и в Софийския градския съд с неговия доскорошен

поръчков председател Светлин Михайлов и любовницата му Богдана Желявска.

Всички те плачат за затвор. Вместо това... правораздават. Правосъдието у нас е купено, и то много отдавна!

- Сега какво?
- Ще обжалвам пред Върховния касационен съд. Ако и там ги е страх от старозагорския патоанатом, ще стигна до Страсбург. Рано или късно ще има развръзка. Ако хората не накажат този скрит болшевишки агент, Господ ще го стори.

- Вече минаха 20 години от 10 ноември. Няма ли да мирясаш?
- Много ми се иска, но няма как. Две десетилетия след датата отново сме на изходна позиция. Все едно нищо не е станало. Номенклатурата на БКП, БЗНС, ДКМС и ДС е навсякъде. Виж само кой оглави Конституционния съд – синът на Петър Танчев! Затова нямам право да спирам. Просто справедливостта не бе въздадена. Все някой трябва да казва истината такава, каквато е – право куме в очи. И да не позволява народът съвсем да заспи и да забрави.

- С какво се занимаваш сега? Къде си ходил напоследък?

- Преди седмица бях във Видин. Там ме посрещнаха с новина, която кой знае защо е укривана от обществото. Помните ли Радослав Гайдарски? Беше министър на здравеопазването в първия кабинет на Сергей Станишев. Той притежаваше болница в центъра на Видин, за която по-рано доста се говореше. Малък палат, който вече не е негов.

- Как не е негова? Продал ли я е?
- Не, глупостта е характерна черта на комунистите. За да не го обвинят в конфликт на интереси, докато е бил министър, прехвърлил дяловете, неговия собствен и на жена си, на своя съдружник Илия Трендафилов. Това момче е представител на алчно червената мафия. Според мои познати от Видин, които добре познават неговото минало, този Илия бил агент и на Държавна сигурност, и на криминалната милиция. С много труд и връзки се сдобил с диплома за средно образование. Обаче сега е сред най-крупните собственици в крайдунавския град. Та, след като се оказало, че по документи притежава цялата болница, този

Трендафилов изгонил Гайдарски и жена му.

Понеже те се опитали да му се противопоставят, ги и понабил. Е, не лично, а наредил на дебеловрати момчета. Бившият ортак на хирурга, който играе в един отбор с видинския митрополит и с другаря Андрей Пантев, отстранил и всички доктори, като ги заменил със свои послушници. Сега вместо да се наслаждава на посланическото кресло в Токио, обещано му от Сергей Станишев, някогашният шеф на здравеопазването кротува до „второ нареждане” в родното си село Градец и оплаква своята глупост. Като същевременно проклина предателската същност на своите червени приятели и донеотдавнашни съдружници. От депутат и министър от БКП- БСП се превърна в селски фелдшер. Иначе казват, че бил добър коремен хирург.

- Друга новина имаш ли?
- Ами пак видинчани се възмущаваха от поредното герберско назначение. Знаят ли хората кой е новият им министър на просветата? Бащата на Сергей Игнатов – другарят активен борец против фашизма и капитализма Симеон, е бил секретар по идеологията и пропагандата на Окръжния комитет на БКП – Видин. Преди промените проводил синчето си да учи в Ленинградския университет. Понастоящем баща му Симеон Игнатов май продължава да е главен секретар на Бюрото на Българския антифашистки съюз! Це Це – Цецка Цачева, е бивша партийна секретарка от БКП. Другата муха Це Це на ГЕРБ – формалният партиен гаулайтер Цветан Цветанов, е син на личния шофьор на зловещия заместник-министър на МВР ген. Григор Шопов, който ръководеше репресиите, извършвани от ДС. Сам той винаги е бил милиционер. Внукът на активния борец Николай Младенов е последният комсомолски секретар на Учкома на ДКМС в цялата столична Английска гимназия. Син е на Живков, номенклатурен дипломат. Той е масон, който с връзки се е измъкнал от военна служба – досущ като Волен и „Алберт” Коритаров. Сега е... военен министър! Беше и говорител на... СДС?!

Симеон Дянков и Румяна Желева са болшевишките черешки върху герберовата торта.

Той е възпитаник на Ловешката езикова гимназия – ковачница на кадри за ДС. Казват, че баща му носел пагони на офицер от тайните служби на аления фашистки режим. Комунистическото чедо Желева, пък е замесена в далаверите на Кръстьо Петков, Валери Жак Натан и Мирчо Циганина. Като прибавим и комуниста „Гоце” Първанов, става ясно: все едно 10 ноември не е настъпвал. Другарите са навсякъде… Днес властват слугите на Политбюро. Правят се на... „десни”. С тях са криптокомунистите от СДС, ДСБ, „Атака”, РЗС... А яркочервените богаташи от БСП и ДПС играят ролята на „лява” опозиция. Фарс, подигравка, срам! За това ли мечтаехме? Обаче най-страшното е, че на народа това му харесва. Затова сега, след като прокудиха и детето ми, на мен не ми остава нищо друго, освен да помоля Бог да прости България и малцината достойни българки и българи, които са останали в нея.

Едно интервю на Георги Захариев

http://www.blitz.bg/news/article/66069



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14579127
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031