Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2009 15:07 - Бойко, бъди мъж!
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 882 Коментари: 0 Гласове:
1



Евгений Тодоров - 21 Декември 2009 Години българските политици дърпат народа ни като запъното магаре, сега Бойко Борисов обаче гледа да слезе при народа
image
Eвгений Тодоров

Бойко Борисов, мачото на новата политическа епоха, се държи като таен хомосексуалист, когото тайните служби манипулират. Почти като Яне Янев – ако се вярва на Волен Сидеров.Само че този път в ролята на тайните служби е същият Волен Сидеров.Бойко знае, че забраната на новините на турски ще се възприеме от Европа почти както възродителния процес отпреди 22 години. Не смее обаче да спре напъните на Волен и кърши ръце като хомосексуалист малко преди да бъде разкрит от тайните служби. И търси изход.

 Първо се опита да се измъкне с идеята за някакви си социологически проучвания – докато някой навярно му обясни, че отношенията между мнозинството и малцинствата не се решават със социологически анкети.След това дойде великата идея за Референдума.

 Знаейки предизвестените резултати, Бойко Борисов вече предвкусваше момента, когато от Европа ще протегнат ръка да му издърпат ушите, но той ще усмихне хитричко като ученик, който е успял да препише, без да го хванат, и ще промърмори: „Аз не съм виновен, народът, народът не иска новини на турски.”

При всичкото ни уважение към българския народ сме сигурни, че ако редовно се провеждаха референдуми, сега България нямаше да бъде член на Европейския съюз и на НАТО, АЕЦ „Козлодуй” щеше да работи на вечни времена, армията ни щеше да бъде въоръжена още с ракети СС 23, на американските самолети щеше да бъде забранено завинаги да минават над въздушното ни пространство, а ако се върнем още по-назад във времето, на турците нямаше да бъдат върнати старите им имена, а референдумът за превръщането на България в 16-та съветска република щеше да завърши с 99,99% процента успех.

20 години българските политици – каквото и да си мислим за тях, дърпат народа ни като запъното магаре – с надеждата да направи две-три крачки напред.Сега Бойко Борисов обаче гледа да слезе при народа, да се омеша с него и да му прехвърли отговорността за недалновидната си коалиционна политика.

Вместо да ревне гороломно: "Ще видите, като ви спретна едни предсрочни избори!"

На 15 юли в този блог си позволихме да сложим заглавие над един коментар „ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО, ИЗБИРАШ ВОЛЕН”.Още тогава предвидихме, че рано или късно от „Атака” ще поискат нещо, което ще направили за резил партията с „Е” – като Европа, в абревиатурата на името си.

В цялата работа обаче има нещо оптимистично.Ако случайно все пак има референдум, хората на Доган няма да се хванат на въдицата и въобще няма да гласуват. Мотивацията за гласуване посред зима ще бъде никаква и до урните ще отидат само верни твърди атакисти.

Бойко Борисов вече ще бъде натиснат от Европа и няма да смее да каже и думичка в подкрепа на референдума.

В крайна сметка против новините на турски ще гласуват 99% от пусналите бюлетината, но това ще бъде безкрайно далеч под нужните 4 милиона гласа. И някой ще трябва да обяснява за какво изхарчихме 20 милиона.

Европа ще се стресне от резултатите, които ще изглеждат като див балкански национализъм и ще тръгне да ни превъзпитава.И като потекат едни реки от програми за изграждане на етническа толерантност. Като се заформят едни кръгли маси, семинари, доклади, мониторинги, хепънинги и т.н.

Да припомним, че със същата цел досега в България влезе над милиард суха пара, а резултатът е никакъв. Даже обратен.Няма да ни е лошо да си разпределим още един милиард.Така че Бойко да не му мисли толкова. Като няма кураж за избори, да прави референдуми.

http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=14&ct=50&id=21260




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14582980
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031