Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2010 13:49 - Екатерина И. искрено съжалява за Хитлер
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1513 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 27.01.2010 15:04


  Екатерина И. искрено съжалява за Хитлер image От Юлиан Попов Всички статии на автора

Екатерина И. твърди, че искрено съжалява, че Хитлер не е наоколо, и смята, че той би свършил добра работа. Хитлер би се справил с циганите.

Екатерина И. не се притеснява от възгледа си, чието публично заявяване е криминален акт и би могъл да я вкара в затвора в ред европейски страни. Тя би могла да бъде преследвана и в България по член 162 на Наказателния кодекс, който гласи: "Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към расова, национална или етническа вражда или омраза или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева..."

Екатерина И. не се притеснява да сподели с всички и коя е, какво прави и какво друго я вълнува. Любими книги са й "Под игото" и "Отнесени от вихъра", любимият й филм е "Аспарух", обича да слуша Андреа Бочели. Готова е винаги да помага на хората и винаги е готова да се учи. Тя е на средна възраст, през 1987 г. е завършила е Техникум за обществено хранене в София, а сега върти козметично студио "Пустинна Роза" в "Люлин-8". С две кликвания в Google ще намерите и имейла, и мобилния телефон на Екатерина.

Екатерина И. не се притеснява предимно защото не е сама. Тя беше член на групата във Facebook "Кастрирайте първо циганите, а после бездомните кучета". Групата достигна около 20 000 членове. (Групата "Не искам да ме подслушват" има 5000 членове.)

Хилядите горди с националната си принадлежност членове на групата й се надпреварваха в своите технически предложения за решаване на проблема, с който се бяха захванали. Думите

геноцид, сапун, сода каустик

летяха весело вътре като лотарийни топки, хвърлени от хора, които не правеха и опит да се скрият. Напротив, те гледаха всеки посетител усмихнати от снимките си, често прегърнали невръстните си деца или любовта на своя живот, с която наскоро бяха сключили свещен съюз, най-вероятно благословени от местния православен свещеник.

Еакатерина И. вероятно не знае, че една от първите инициативи на холокоста е именно стерилизацията на циганите. После идва ред на хората с наследствени болести, но покрай тях и на много други. Не след дълго десетки хиляди "несъвършени" граждани с умствени увреждания са просто избити. Тези акции може би са се сторили на множеството германски Екатерини оправдани и необходими за предпазване на чистотата и просперитета на германската нация. Същевременно те полагат основите на най-зверската глава в човешката история.

Спасяването на българските евреи по време на Втората световна война може и да е един от най-светлите моменти в съвременната история на България. Противопоставянето на холокоста независимо от съюза ни с Германия е най-сериозното историческо основание на България да бъде член на Европейския съюз. Екатерина И. може би не знае, но именно

предотвратяването на нова европейска война и на нов холокост

е основната и дори единствената причина за създаването на ЕС.
Именно тази идея, изложена в декларацията на Шуман, Европа празнува на 9 май. Заради разликата във възгледите ни за чистотата на нацията Сърбия още не е в ЕС, а България е, независимо че преди 20 години за нас Югославия беше Запад. Екатерина И. вероятно ще ми каже да не сравнявам евреите с циганите. Нейният идол обаче не е правил разлика между тях. Той е правил единствено разлика между "нас" и "тях".

Спасяването на евреите винаги ме е карало да си мисля, че България няма нужда от закон срещу отричането на холокоста или пропагандата на нацизма. Екатерина И.  и двайсетте й хиляди приятели от Facebook обаче ме карат да се замисля дали не е необходим закон в "толерантна" България, който да е специално насочен към актове на

глорификация на престъпни режими, практикували геноцид

Или може би, наред с противопоставянето на следенето в интернет и защитата на личните данни и кореспонденция, на нас ни трябва и закон, който се движи в обратна посока – преследва публични прояви в интернет, които биха били наказуеми от закона, ако се извършваха в реално, а не във виртуално пространство.

В резултат на много оплаквания Facebook групата е закрита. Дали това е победа на нормалните над онези, чиято инфантилност се е смесила примитивната им омраза? За жалост не е. На мястото на тази група са се появили няколко други – "Набираме цигани за ядрени опити" (в която някоя си Жени Ж. ги праща "направо в газовите камери") и уж шеговитата група "Да подарим безвъзмездно 1 милион цигани на Щатите по случай 4 юли", която предлага циганите да бъдат използвани за "кукли за краш тест", а нейните над 35 000 членове също не пропускат да предлагат "Аушвиц", сапун, разстрел и издавяне. В неин отговор се е родила групата "Подаряваме 1 милион български расистки отрепки", засега само с 630 членове.

Други от същия автор може да прочетете на блога му
www.julianpopov.com

http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/01/26/848230_ekaterina_i_iskreno_sujaliava_za_hitler/

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2731231


Тагове:   хитлер,


Гласувай:
2



1. rat - Насякъде е пълно с инфантилни ко...
27.01.2010 14:04
Насякъде е пълно с инфантилни комплексари.
За подобни действия трябва да се търси съдебна отговорност. Тук имаш моите поздравления за постинга.
цитирай
2. meto76 - Насякъде е пълно с инфантилни ко...
27.01.2010 15:07
rat написа:
Насякъде е пълно с инфантилни комплексари.
За подобни действия трябва да се търси съдебна отговорност. Тук имаш моите поздравления за постинга.



Е все пак сме от едната страна на барикадата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14618135
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930