Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2010 20:26 - Чечения - нов господар, убийства и отвличания по старому
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 5936 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. meto76 - http://liternet. bg/publish2...
29.03.2010 20:29
http://liternet.bg/publish23/m_ivanova/sigurnostta.htm

Какви са днес реалностите в Афганистан, в Чечения? Как виждате отговорността на Запада към тях?

- Афганистан беше оставен в руини от съветските войски. Талибаните го доразрушиха и в момента сред тези руини се прави опит да се гради нещо, което се надяваме, че е демокрация. Що се отнася до Чечения, тя се намира в една абсолютно катастрофална ситуация, където не само руските войски упражняват непоносимо насилие, което не е осъдено по някакъв начин и от никого, във всеки случай не и от руския военен съд, защото досега няма нито един случай на наказание. С единствено изключение - полковник, който беше убил едно момиче, след като го беше изнасилил, но в действителност и той все още не е осъден, защото неговото действие се разглежда като психиатричен инцидент. Не, ситуацията в Чечения е ужасяваща, доста по-лоша от тази, която видях, когато бях там нелегално през юни 2000, просто защото руската политика е чеченизацията, тоест организирането на милиция от убийци и гангстери под предводителството на младия Кадиров, които измъчват и взимат заложници по един толкова ужасен начин, че дори част от руските официални представители са ужасени от тези си съюзници. Там ситуацията отива към изчезване на населението. Аз сравнявам това с тридесетгодишната война, която е струвала вероятно живота на 7 от всеки 10 германци. Това не е дори програмиран геноцид, защото руската армия е толкова разпокъсана и недисциплинирана, че тя няма програма, но резултатът е, че когато една армия е разюздана, когато тя е оставена на самата себе си и на произвола и прави, каквото си иска, всичко е възможно, нищо не е забранено и едновременно с това става дума за АРМИЯ ОТ ГОЛТАЦИ, защото войниците са лошо платени и много зле третирани от своите командващи и естествено, тази армия извършва всякакви възможни и невъзможни беззакония, тя се превърна в армия от нихилисти, която няма никаква вяра, никакви принципи и идеали, която продава своето оръжие на съпротивата, която превежда нелегално хора; самият аз бях преведен, независимо че бях нелегален. Никой никога не ми поиска документи, особено пък полковниците от ФСБ, които ме превозваха срещу долари. Така че тази армия, която не вярва в нищо и която си позволява всичко, е истинска рана, тя е чума за населението, което губи живите си сили все повече и повече, и сега целият Запад одобрява негласно руската стратегия, целият Запад е съучастник в това престъпление.
цитирай
2. анонимен - ЦРУ и мосад от десетилетия подст...
30.03.2010 08:37
ЦРУ и мосад от десетилетия подстрекават война между Чечня и Русия. Именно те стоят зад атентата в московското метро.
цитирай
3. анонимен - a sa afture, zemi napisi nesto s aritmetikata za Vietnam, i Irak
30.03.2010 13:43
i pokazi snimkite na US grobistata i bilnicite za amerikanski veterani koito sa bili zalivani ot svoite sys chimikali.

i posle si pusni Forest Run, pa preglytni ako te svie pod gyrloto.

Vseka voina e otvratitelna, pliueiki samo edna voina ozna4ava ce podkrepia i Pyrvata i Vtroata svetovni voini,

zasrami se, pubere!
цитирай
4. анонимен - Бих искал......
30.03.2010 16:19
Бих искал да знам ,кой ще се застъпи за хилядите мирни граждани в Афганистан,Ирак,Сърбия .....убити от " добрите " американски бомби или множество безчинства ,извършени от амер.войници? Американските инструктори години наред обучаваха талибаните и в Афганистан и в Чечня,въоръжаваха ги.За какво ? Но за това като че ли не се говори .В угода на Америка,ругаем винаги "лошите" руснаци.
цитирай
5. meto76 - Докато Чечня няма да се оправи ни...
30.03.2010 20:21
Докато Чечня няма да се оправи никога, то Ирак след 5 години ще бъде райска градина в сравнение с днешна Русия, в която ще царства страх и мизерия.И това ще е благодарение на САЩ. Ирак го чака съдбата на Западна Германия и Япония след ІІ световна война т.е. американска окупация и просперитет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14605938
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930