Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2010 11:13 - Учен от БАН контактувал с извънземни
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 4859 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 23.05.2010 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Наши учени разчитат посланията в житните кръгове, които от 20 години се явяват в различни части на света
Сн.: БГНЕС
Учен от БАН контактувал с извънземни 23 май 2010 / News.dir.bg

Лъчезар Филипов, заместник-директор на Института за космически изследвания към БАН е съобщил, че “извънземни се намират навсякъде около нас, и ни наблюдават постоянно“.
Получих имейл с нова информация по странния случай на Лъчезар Филипов, пише Тим Броснан в търсачката за блогове Technorati, цитиран от БГНЕС. Авторът припомня публикации от ноември 2009 на лондонските Daily Telegraph и Daily Mail, в които се говори за това че Лъчезар Филипов и екип учени от БАН са интервюирали няколко извънземни (не се съобщава по какъв начин) и че отговорите на техните въпроси били записани в житните кръгове.
Според друго британско издание, Telegraph, академията издала доклад за тези случаи, но той трябва да се потърси онлайн.

Намиращ се във Финикс радиоводещ за паранормалното Кевин Смит съобщава, че се свързал с Филипов по телефона малко след публикуването на статиите и българинът се съгласил да даде интервю, заявявайки, че е негов “дълг“ да направи публични откритията на неговия екип. Тогава, казва Смит, добрият доктор спря да отговаря на мобилния си телефон.

Изминаха дни на радиомълчание преди хърватски новинарски екип да получи разрешение да интервюира Филипов в сградата на БАН в София. Но 19-минутното интервю не е било използвано понеже, според журналистите, Филипов бил “в нетрезво състояние“. Смит заявява, че се сдобил с видеокопие на интервюто, което съдържало много близки планове на лицето на Филипов и, според мнението на Смит, Филипов страдал от безсъние

The Telegraph се позовава на неотдавнашен “разгорещен дебат“ около “ролята, правдоподобността и
реформирането на БАН, така че може би съобщението на Филипов е единствено странно и дълбоко подвеждащ рекламен трик. Имейлът, който получих от Смит потвърждава, че той е изгледал “цялото 19-минутно видео на опита за интервю на новинарския екип след като Филипов е бил обработван около 10 дни“. “Това видео“, според Смит, никога не е било излъчвано от тях, но е поучително. 

В края на миналата година британски медии коментираха с ирония сензационното изявление на зам.-директора на Института за космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов, че той и колегите му работели по разгадаването на символи, съобщавани им от извънземните. "На Земята тази страна е известна с евтините ски писти, черноморските курорти и гордата си славянска култура.
По всичко личи обаче, че славата на България се простира извън нашата планета”, писа лондонският Меtro
. Коментирайки съобщението, че нашите учени анализирали 150 житни кръга, появили се в различни точки на света, които кръгове съдържали отговори на въпросите, зададени на космическите пришълци, изданието пита: "Един от тези въпроси трябваше да бъде: "А не се ли сетихте първо да се свържете с НАСА?". Историята беше отразена подробно и от Daily Telegraph и Daily Mail.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6440167


Тагове:   бан,   извънземни,


Гласувай:
2



1. meto76 - Ето за какво се харчат парите на д...
23.05.2010 11:15
Ето за какво се харчат парите на данъкоплатците.За доклади на тема "Сексуалните контактите на пияни академици от БАН с извънземните".
цитирай
2. misbis - аз не бих погледнала с насмешка на това изявление
23.05.2010 11:36
Темата за НЛО и извънземни умишлено е била превурната в посмешище по майнд контрол програмата.
Правителствата на “силните“ страни отдавна са подписали споразумения с не дотам доброжелателни пришълци. Технологиите им срещу това да си експериментират с земните хора на воля...не случайно толкова отвлечени хора има в САЩ.
Поредицата на Спилбърг Taken в много отношения е като документална.
В момента в САЩ има няколко движения,които натискат администрацията на Обама да каже истината за извънземно присъствие на земята.Те отдавна са сред нас.Но приличат на човеци и не ги различаваме.
Кубрат Томов също знае за истинската ситуация,но никога не каза цялата истина-за рептили и прочие намеса....причината,няма вече значение..
И Едгар Митчел вече каза гласно,че има извънземно присъствие.
Ето част от прессклуб конференцията
http://www.youtube.com/watch?v=uuKiWmsGIwc
цитирай
3. misbis - те парите на данъкоплатците отиват именно военните да си произвеждат извънземната техника за военни цели и майнд контрол
23.05.2010 11:37
и естественно,че има учени,които работят за тях..и си мълчат....

meto76 написа:
Ето за какво се харчат парите на данъкоплатците.За доклади на тема "Сексуалните контактите на пияни академици от БАН с извънземните".

цитирай
4. loran - Браво ! Това вече ме шашна.(
23.05.2010 16:11
Браво ! Това вече ме шашна.(
цитирай
5. анонимен - Дали Симеон Дянков няма да излезе прав .....
23.05.2010 16:26
Един от синодално-феодалните старци "говори" не от вчера...
Останалите лапат тихичко, правят се на неразбрани гении и плачат като вдовици ....за пари !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14579705
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031