Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2010 01:52 - Татяна Дончева: Цветан Цветанов има интереси в тютюневия бизнес
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 2666 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 30.05.2010 17:35




Дончева: Цветан Цветанов има интереси в тютюневия бизнес

Имам сериозни съмнения, че Цветан Цветанов има интереси в тютюневия бизнес и за това иска да махне Ваньо Танов и да сложи свой човек начело на митниците, заяви Татяна Дончева, лидер на "Движение 21“ и бивш депутат от БСП по бТВ.

Върви много интересен процес у нас – няколко фигури от БСП – Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Румен Петков тръгват на война с директора на агенция "Митници“ Ваньо Танов. Струва ми се, че Цветан Цветанов не е далече от интереси в "Булгартабак“ и тютюневото лоби в БСП дава странно рамо. А Румен Петков е в прекрасни отношения с това правителство и особено с Цветан Цветанов, твърди Дончева. А никой от сегашното правителство не търси бившия вътрешен министър Румен Петков, за каквито и да било дела. Цветанов атакува Ваньо Танов, защото иска да го махне и да си сложи свой човек в митниците, заяви Дончева.
Много е смешно, когато Движението за права и свободи реагира така странно на нарушаването на правата и свободите. Би трябвало, след като съществува 20 години в българския политически живот, то наистина да докаже в един такъв момент, че наистина е за права и свободи на всеки български граждани. Ахмед Доган има аспирации към властта и истинските отношения на сегашната власт с Ахмед Доган съвсем не са тези, които Ахмед Доган и властта твърдят. Това може да се види по няколко прости факта. Първо, по отношение на банката на Доган – Корпоративна търговска банка, която влезе мощно по времето на НДСВ в банковия сектор. Тя се разви много добре по време на тройната коалиция и се разбра, че половината от парите на държавните фирми и сега са там. Това, според Дончева означава, че държавата е в прекрасни отношения с лидера на ДПС и че министър-председателят и други хора от ГЕРБ могат да говорят, каквото си искат. Ние пък водени от максимата "Гледай ги какво правят, а не какво говорят“, можем да направим само един извод – че те са в прекрасни отношения, казва Дончева. Явен съюз между ГЕРБ и ДПС може би не е възможен, но защо им е явен, щом тайният им върши такава работа, смята тя. Важно е дали той реално съществува или не. А медийната империя на Ирена Кръстева и Делян Пеевски на практика обслужва правителството, заяви Дончева. Те бяха изключително арогантни и цинични преди изборите миналата година, след което до такава степен прегърнаха правителството, че чак ще го удушат. В същото време забелязвате, че ДПС е под чадър при сегашната репресия. Там са обвиняеми Валери Цветанов и Нихат Кабил, като двамата са на практика значително дистанцирани и отстранени от ръководството на ДПС. Какво стана с парите от Министерството на бедствията и авариите? Какво стана с парите, които потънаха там? Какво стана с Емел Етем? Какво стана с Джевдет Чакъров? Какво се търси в сарая на Доган? Даже барбекюто стои там. И защо всъщност се вдигна пушилка с Цанков камък? За всеки нормално мислещ човек това са явни доказателства, че ДПС и ГЕРБ са в прекрасни отношения. Преди няколко седмици Доган направи изявленвие, че правителство без ДПС не би било стабилно, тоест „думам ти, дъще, сещай се, снахо“. ДПС иска да влезе в управлението, с тази разлика, че има още няколко кандидати за клона на управляващите – и "Атака“, и ДСБ. И малко ми е чудно как ГЕРБ ще ги съвмести на клона, коментира Татяна Дончева. /БГНЕС

София / България

http://news.v2.bgnes.com/view/835517


"Поразяващата уста" Татяна Дончева за Бойко Борисов, Георги Първанов, политиката, властта, парите, престъпността, Политбюро, мутрите, правосъдието, спецслужбите, агентите и т.н.





http://22chasa.blogspot.com/2010/05/blog-post_8743.html




Гласувай:
2



1. meto76 - http://22chasa. blogspot. com...
30.05.2010 17:22
http://22chasa.blogspot.com/2010/05/6.html

Цветан Цветанов с 6 апартамента в столицата

цитирай
2. анонимен - ЗА цВЕТАНОВ -СПРЕТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ
10.10.2010 15:09


докато си ги мерите ,некое дете ще отиде под гумите на някой автобус - НАПРАВЕТЕ НЕЩО СПРЕТЕ ТОВА ПРОДЪЛЖАВАЩО БЕЗУМИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! -

господин учителю Смиленов-срещу това безумие сътворено от Кметството Сандански има училище и свеки божи ден тези деца са подложете на опасността да отидат под колелата на някой автобус , защо нищо не правите , живота -здравето на тези деца е в опасност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Тези който са подписва ли нямат ли дица не са ли майки и бащи, НЕ всичко е пари и ако не ние то тези деца ще Ви поидкат отговорносг за тези престъпти решения . ГОСПОД ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НИ .................и след като няма власт той да им поиска отговорност!!!
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ -

Господин Смиленов, бездействието Ви по този случай минава всякакви законови и морални норми ,ако загине някае дете то кой ще носи отговортост за това!!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНЕ , ВАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ СЪЩО !!! И ЗАЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !!ДА ХОДИМ НА КОНЦЕРТ НА ВЕСКО МАРИНОВ БЕЗ ПАРИ !!СРАМ !!! НОРМАТИВА ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДНА АВТОГАРА Е ПЕТ ДЕКАРА !! искане !! за РДНСКА -Благоевград защо се допусна автогарата в Сандански да се разпарчаса на два парцела -Магазин "Била" и автогара ,която не отговаря на никави изисквания -дори е опасна и за живота на гражданите -къде е ролята на РДНСКА -Благоевград!! Ако загине недай боже някое дете на коя съвест ще лежи - ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Откъдето и да го погледнеш!!! Защо някой хора се опитват да решават нещата посфактом.защо не се търсят причините за да се стигне до тук .Кой е взималтези престъпни решения решения ?? Кой си е затварял очите и срещу какво ?.защо гражданството не е било уведомено? Защо ? ЗАЩО НЕ Е ПРОВЕДЕНО ОБЩЕСТ ВЕНО ОБСЪЖДАНЕ !!Защо са прескочени законови процедури ??Събраха се много ЗАЩО ?? докога нас гражданите на гр.Сандански ще ни правят на маймуни !! докога !!къде е и нашия зам . областен управител г-н Баханов ,що се и той крие !! г-н Симитчиев разпоредете проверка !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14614254
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930