Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2010 20:56 - Красимир Гергов отсече “Слави си заминава!”
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 28870 Коментари: 56 Гласове:
17

Последна промяна: 02.06.2010 20:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 



Юбилеят на Би Ти Ви изкара на бял свят доста противоречия, грешки и недостатъци на националната телевизия. Сантименталното пътуване през десетте години показа категорично истината, такава, каквато е. Спряган за собственик, но не доказан досега, олигархът
Красимир Гергов си призна – Би Ти Ви е моя! Това трябва да ни е достатъчно за някои изводи. И въпросителни. И заключения: Бившо ченге е собственик на телевизия, друг доносник стопанисва радио, а ние очакваме да бъдем информиране адекватно! Ще има да почакаме… В сутрешния блок на Би Ти Ви Гергов даде подробно интервю, в което се опита да обясни някои неща, за други беше категоричен, а трети дипломатично премълча. Той не е афиширал собствеността си, заради ограниченията на Закона за радиото и телевизията от 1998г. „Беше създаден един друг закон, в който нямаше право хора, които имат рекламен бизнес, да правят електронни медии и затова през годините е трябвало да бъда консултант или някакъв друг партньор на тези компании, с които съм участвал заедно с тях в електронни медии.“ Заобиколките в закона са типични за бившите ченгета. Бащата на Красимир Гергов е бил активен борец, брат му е бил милиционер, много пред да завърши ВИФ той подава молба за да започне работа като постови офицер в УБО. Както се казва – още в млада възраст е започнал активно да гради кариерата си. Питам се – кое е по-голямото зло?
Ами ако собственик на Би Ти Ви беше някой, който е близък с ДПС? И как така някой, пък бил той и Красимир Гергов публично ще си признае, че е нарушил закона, а прокуратурата ще си трае? Ще си трае и още как. Същото овчедушие се наблюдаваше и при двамата водещи, които трепереха от ужас да не сътворят някой гаф пред самопоканилият се гостенин. Човекът, който ни натресе Ники Дудука сравни правенето на телевизия с работата в магазин „Плод-зеленчук“ и продължи да невротизира водещите, като намекна че ще резне 25% от заплатите на персонала. Ножицата на Гергов ще подреже и Дългия, защото самият той си призна, че не го харесва. Славчо става неудобен, тъй като говори против властта, а властта както знаем, е необходима при протекциите за строеж на разни голф-игрища и изложбени зали. Слави ще си замине, защото Би Ти Ви не е бунтарска телевизия, а и никой няма нужда от бутафорните бунтове на учиндолския левент. В държава, в която бодигардът на Тодор Живков е премиер, а синът на шофьора на шефа на държавна сигурност е министър на МВР, всичко е възможно. Едно бившо ченге може да си позволи да кадрува в една национална телевизия, да се освободи от един бивш водещ и шоумен /за последен път Слави направи истинско шоу някъде в края на миналия век, или по едно и също време с Лили Иванова/ и накрая да заяви, че е трябвало да се крие от закон, който е незаконен. Показателно е, че точно Гергов реши и изказа мнението си гласно и в разрез с онова, което наговори Вики Политова в интервю за часови ежедневник. Все пак той е собственик, а Политова е просто изпълнителен директор, който ще изпълнява онова, което Гергов каже!

http://moon-magazine.info/?p=791


Тагове:   отсече,   “слави,


Гласувай:
18



1. анонимен - Какво повече искате от Слави?
03.06.2010 03:33
Наистина вече прекалявате!!! Само помислете, какво повече искате от Слави ???
Търпите разни мутри да ви управляват, гласувате за тях и се прехласвате пред глупостите им, премълчавате фрапантните им грешки, които ще плащат и вашите внуци, радвате се като малки деца на разни чалга простакеси, гледате идиотски, порно (в буквалния и в преносния смисъл) предавания по каналите, и единственото, което ви пречи е Шоуто на Слави ????
Слави Трифонов, неговата музика, неговият екип и идеи помогнаха за изкарването на хората по митингите през януари 1997 г. или не си спомняте? Тогавашните му текстове бяха пошли, но на никого не правеха лошо впечатление.
1. Човекът поддържа ежедневно шоу вече толкова години!
2. Всеки от нас има незабравими негови предавания.
3. Всеки от нас си е тананикал преработени народни песни от неговия бенд.
4. Само това, което направи за фолклора, в момент, в който НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от автентичния фолклор, как го популяризира, как го модернизира, заслужава уважение.
5. Да не говорим за алтернативното мнение, сатирата спрямо вече четвърто поред правителство!
6. Аз имам класическо образование, слушам предимно симфонична музика и съм изключително щастлив, че в ефира на бозаджийските телевизии в България има истински музиканти с академично музикално образование, които водят предаване и НЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА КАЗВАТ СВОЕТО МНЕНИЕ!
7. Ако имаше по-малко безгръбначни българи, може би наистина щяхме да живеем по-добре всички. Обаче за безгръбначността ни НЕ Е ВИНОВЕН СЛАВИ ТРИФОНОВ.
цитирай
2. анонимен - Красимир Гергов отсече- НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНИТЕ СЪМ
03.06.2010 05:33
Не шоуменът Слави е камъчето в обувката ни, а ченгетата, които ни управляват. Харесваш не харесваш Слави, просто сменяш програмата. Не знам друг българин да е пълнил стадионите като" Шоуто на Слави"...Дори световноизвестният 50 цент сбра едва стотина души, барабар с полицаите..
Не е радостно, че ще свалят"Шоуто на Слави" от екран, а твърде тревожно..
НЕСМЕНЯЕМИ са неокапиталистите, деца и внуци на бившите активни борци на БКП и ДС, корумпираната съдебна система и т.н...както и робската психика на българската рая, която винаги вижда сламката в чуждото око и никога гредата в своето.
Тревожно е, че Главният прокурор на републиката НЕ се самосезира във връзка с "откровенията" на ченгето Гергов. Бивши доносници и мошеници- НЯМА.
цитирай
3. анонимен - ТОЯ БОКЛУК СЛАВИ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕ...
03.06.2010 07:17
ТОЯ БОКЛУК СЛАВИ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ,АКО ГО МАХНАТ ОТ БИТИВИ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМ ПАК
цитирай
4. анонимен - пратете слави отново по кабеларките !
03.06.2010 07:46
анонимен написа:
ТОЯ БОКЛУК СЛАВИ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ,АКО ГО МАХНАТ ОТ БИТИВИ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМ ПАК

и аз !
цитирай
5. анонимен - ГЕргов...
03.06.2010 08:29
Колкото и да се прави на ловък играч, докарвайки някакъв дизайн на сериозен бизнесмен, с елегантни очилца и зализана физиономия, все пак не е чак толкова голям артист и все нещо се изплъзва от режисираната му поява.
Само един цитат от интервюто пред btv (пред зяпналите го в захлас Цолова и другарчето й) е достатъчен.
- Години аз нодих дела за да може вие да говорите сега ТОВА КОЕТО ТРЯБВА.
Звучи демократично и като свобода на словото, ама не е....
Поредния жалък манипулатор....
цитирай
6. анонимен - Стига с този Слави
03.06.2010 09:23
Ха-ха-ха ! Слави бил голям шоумен?
Мръсен продажен чалгар, който допринесе най-много за съсипването и опростачването на културата ни.
Освен това е платен от червените ченгета манипулатор на общественното мнение, винаги всъщност е бил против това, България да стане истински демократична държава. Той е продукт на ДС и олигарсите, които го използваха да плюе против хората, които искаха да променят България.
Само селяндурите и тъпанарите му се радват!
цитирай
7. анонимен - Да го духате всички боклуци които ...
03.06.2010 09:33
Да го духате всички боклуци които пишете срещу Слави.Браво Слави ти ни радваш с всичко и с оркестъра си ,който е феноменален ,изключителни музиканти,пълнят ми душата,въобще няма какво друго да гледам ,нещо автентично освен твоето предаване.Ефира е пълен със сапунки,турски сериали(правим теманета на Доган и тълпата му),с екшъни американски омръзнали ми до краен предел да ги гледам с техните кървища и колко са велики и непобедими,все те са най-справедливите на света ,а то е точно обратно.Те са кръвопийците на тоя свят и всички злини идват от Америка и евреите.Браво Слави.Дано си преместиш предаването по-рано,че заспивам в 22.30,работа ни чака на другия ден.С теб спя по спокойно и с надежда за нещо хубаво на другия ден.
цитирай
8. анонимен - до 6
03.06.2010 09:35
Хей лайно ,я да млъкваш бе кретен.Какво разбираш ти от култура бе селяндур.
цитирай
9. анонимен - Слави е най-големия чалгар в България
03.06.2010 09:49
С неговото псевдо (пишман) полит-данс-попфолк-найтшоу с недодялани, архаични стереотипи (бацо Гацов и тем подобни) и абсолютно просташки вулгарни скечове може само да бъде поканен в некоя долна кръчма да весели най-долните слоеве.
Слави шоу е абсолютната клоака на българската телевизия. Чалгата се изроди от българската естрада, Слави шоу се изроди от развлекателните ТВ предавания.
цитирай
10. анонимен - Подкрепям номер 6!
03.06.2010 09:53
Слави издигна чалгата в национална религия и е прост селяндур!
Ако Гергов разкара този омръзнал на всички досадник, ще свърши наистина нещо полезно за народа! :РРРРРР
цитирай
11. анонимен - Долу Слави
03.06.2010 09:54
Не гледам БТВ именно заради Слави Трифонов и турските сериали!
цитирай
12. анонимен - УРАААА, А ДАНО! И БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ...
03.06.2010 09:59
УРАААА, А ДАНО! И БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ГЛЕДА!
цитирай
13. анонимен - Гергов в затвора!!!
03.06.2010 10:27
Слави може и да не е перфектин (то пък кой ли е?), но в сравнение с другите като него - шоуто на канала и комиците е далеч по-добре. Пък и си има политическа позиция, която не се притеснява да заяви.

А онзи доносник Гергов, не е ли много по-нагъл, като открито заявява, че е пристъпвал закона?

Гергов в затвора!!!
цитирай
14. manuelche - ?
03.06.2010 10:28
Първо, това беше отречено като поредния жълт слух.
Второ, това, че никой не гледал Слави и прочее са бълнувания. Шоуто му продължава да е на първите места по рейтингите и по теглене от Замунда.
Трето, прекалява с критиките, но е единственият, който действително критикува. Прав е, че българите трябва да излязат от телешкия унес и да се осъзнаят, че нещата никак не вървят на добре.
цитирай
15. анонимен - W
03.06.2010 10:29
В шоуто на Слави работят професионалисти,но изпълняват под вяздействието на своя шеф , партийни поръчки.Затова свободомислещите хора спряха да го харесват.Пари,пари,ах пари .Слави се е самозабравил,взел се е много на сериозно,слез на земята ,погледни си тъпата, мутренска физиономия.Много си се променил ,казвам го със съжеление .Плащай си данаците в Българария. Не маниполирай наивните хора.Ти си лъжипатриот.
цитирай
16. анонимен - Отдавна не гледам тази програма, ...
03.06.2010 11:21
Отдавна не гледам тази програма,защото няма нищо ново и интерсно.
цитирай
17. анонимен - прочетох всички мнения до сега и ...
03.06.2010 11:24
прочетох всички мнения до сега и искам да изкажа своето .всички които плюят по слави са толкова жалки и елементарни че чак им съчувствам.предполагам че дори нямат и основно образование,защото образован човек ,който е гледал предаванията на слави не би имал такова кретенско отношение към шоумен номер едно в българия.стойностното винаги е имало излив на такива кухи мнения,които изобщо не трябва да се зачитат.за 10 години се потвърди ,че по добър от слави няма и този факт някои не могат да преживеят и именно заради това решават ,че шоуто на слави ще трябва да се ликвидира.и дори да успеят да го ликвидират някои невзрачни господа те ще си останат завинаги такива и никога няма да имат популярността ,която слави има и ще продължава да има.
цитирай
18. анонимен - Нашите властващи си умират от кеф ...
03.06.2010 11:28
Нашите властващи си умират от кеф като ги хвали някой. Но именно в това им е проблема и това изобщо не работи в техен интерес. Опита е показал, че за да се свърши една работа качествено, трябва да има градивна критика, посочване на грешки и проблеми и насоки за техните решения. Един-единствен който се е заел с тази никак лека задача е Слави Трифонов. За най-голямо народно съжаление му пречат заслепени, прехвалени и високомерни личности.
цитирай
19. анонимен - слави
03.06.2010 11:33
съгласна съм с номерата 6
цитирай
20. анонимен - W
03.06.2010 12:03
ЗАЩО НЕ ВОДЕШЕ ГРАДИВНА ПОЛИТИКА ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,А СЕ МАЗНЕШЕ НА ДОГАН И СИЕ ,БИЛ ПАТРИОТ ,СМЕШНИК.СТИГА ,ДА СЕ МАХА ОТ ЕКРАН ТАЗИ МУТРА.СЦЕНАРИСТИТЕ МУ ДА СПРАТ ДА ПИШАТ ЗЛОБНИТЕ СИ ПРОСТОТИИ,СМЕШНИ СТАНАХТЕ ПОКРАЙ СЛАВЧО.А СЕЛЯНИТЕ СТЕ ВИЕ,ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО,АНДРЕШКОВЦИ.
цитирай
21. анонимен - ЗА СЛАВИ
03.06.2010 12:04
НЕ ГЛЕДАМ СЛАВИ ВЕЧЕ ГОДИНА И ПОВИЧЕ НЕМИ ДОПАДА ЕДНО И СЪЩО СЕ ПОВТАРЯ , ПРЕКАЛЯВА С ИЗРАЗА МОИТО ШОУ МОЯ БИГБЕН , КАТО ЧИЛИ НЯКОЙ МУ ГО ИСКА ,ТЕ САМИ БЯГАТ ЕДИН ПО ЕДИН , С ЕДНА ДУМА ВЪЛК ЕДИНАК , ГОЛЯМО ЕГО ИМА , ДАСЕ ПРИЗЕМИ МАЛКО ,АКО СЕМАХНЕ ОТ ЕКРАН ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ, ПОНЕ ФИЛМИ ТУРСКИ ДА ГЛЕДАМЕ, ПОНЕ СА ПОУЧИТЕЛНИ
цитирай
22. анонимен - тото
03.06.2010 12:07
анонимен написа:
прочетох всички мнения до сега и искам да изкажа своето .всички които плюят по слави са толкова жалки и елементарни че чак им съчувствам.предполагам че дори нямат и основно образование,защото образован човек ,който е гледал предаванията на слави не би имал такова кретенско отношение към шоумен номер едно в българия.стойностното винаги е имало излив на такива кухи мнения,които изобщо не трябва да се зачитат.за 10 години се потвърди ,че по добър от слави няма и този факт някои не могат да преживеят и именно заради това решават ,че шоуто на слави ще трябва да се ликвидира.и дори да успеят да го ликвидират някои невзрачни господа те ще си останат завинаги такива и никога няма да имат популярността ,която слави има и ще продължава да има.


Доста бъркаш относно образованието, а и се научи да използваш ГЛАВНИ букви преди да правиш характеристики! Шоуто на Слави не го гледам от около година и половина. Единствено ми се е случвало да седна и да гледам в понеделниците вечерта на актьорите, но и това ваче не го гледам, поради: водещия най-безцеремонно прекъсва говорещия с разни тъпи подмятания; 90% от написаното от сценаристите е срещу Бойко, а точно Славчо да се прави на най-загрижения... може, ама не сега. Яд го е пича, че не му дадоха 50% от кабинета и да си строи в градинката до Японския... Да не говорим, че ръси вулгаризми / леко прикрити зад червена точка /, които някак си ти се набиват в ушите и водят до отвращение. Когато ми се гледа ИСТИНСКО шоу гледам Лари Кинг или Джей Лено - те са класика. Нашия дългуч си е жалко копие. А да не говорим пък за тоя.. Сиромахов ли беше.. Той пък е жалко копие дори и на жалкото копие Слави. Така че по-добре е да го махнат тоя и да се опитат да направят нещо като Аламинут или Пълна лудница...
цитирай
23. анонимен - Ура за демагогията!
03.06.2010 12:11
С какво се е заел Славчо? Демагога говори едно ,а върши друго.Слави говори за олигарси ,а общува и е приятел с тях.Популярен е и си мисли ,че всичко му е позволено.Не е нужно да пишем обидни думи и да стигаме до неговото просташко ниво, а да погледнем делата му.Защо не отговори нито веднъж за незаконно купените си имоти или парите в чужбина?Защо се е заел с популяризиране на чалга културата?От неговото шоу само просташки изрази,псувни и идиотски вицове.Ако не го спрат БТВ много,ще загуби.
цитирай
24. анонимен - страничен поглед
03.06.2010 12:22
Слави играе ролята на родолюбец.Имаше един период от време,когато хората се хващаха на тези номерца.Това време безвъзвратно отмина.Медийният му образ се оказа сепунен балон,който се спука под натиска на фактите.Конфликтът Борисов-Трифонов доказва правотата на думите"Няма вечни приятели,има вечни интереси"А що се отнася до Гергов, той действа като картица.Всяко излизане на светло е в негов ущърб.
цитирай
25. анонимен - нещастници
03.06.2010 12:23
И аз прегледах по диагонал горните "мнения". Прави ми впечатления, че пишещите, повечето дебили, се вълнуват главно от това, дали Славито е гений или некадърник, а за Гергов, дето, по заповед от "несъществуващото" ДС, ви промива мозъчетата вече 20 г. чрез медиите, в които е набъркан, та ви бърка и в джоба (защото потребителят плаща рекламата) с пипалата си, обхванали рекламния бизнес, почти никой не се интересува. Добре, че един-двама са се сетили, колко по-опасен е Гергов от Слави. А и двамата служат на червената мафия - преди ЦК/ДС, сега - независими "предприемачи" и "социални" демократи.
цитирай
26. анонимен - аз
03.06.2010 12:25
ТОЯ БОКЛУК СЛАВИ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ,АКО ГО МАХНАТ ОТ БИТИВИ ЩЕ ГИ ГЛЕДАМ ПАК и аз...и аз...и аз
цитирай
27. анонимен - За Слави и неговата орда
03.06.2010 12:26
Слави е изключителен шоумен. Аз поне не познавам друг с неговия ранг като шоумен. Като шоумен мога само да му се възищавам на организаторските, артистичните и всички други неща, които го правят обичан от толкова хора. Като човек - той падна толкова ниско, още от времето, когато започна в бТВ. Обърна цялото си шоу за лична саморазправа с Иван Костов.Какви ли не глупости и простотии чухме от неговата уста и от неговите сценаристи (крайно ограничени хора - без собствено мнение). Сега битката продължава срещу Б.Б. Но кой е Слави та си позволява това - един природно надарен с талант и килограми мъж, на който му бяха необходими повече от 10 години и скъпи подаръци да вземе висше образование, човек, който нито веднъж не упрекна събратята си по далавера от ДПС - Доган в неговото шоу ще каже за "обръча от фирми" (може пък и да е рязан- знам ли)или пък видния български историк Гоце - ще връщаме руския комунизъм. Не може от малкия екран да се правиш на баш българин, а да нападаш само неудобните на себе си лично. Една лъжа повторена многократно става истина - това е мотото на Слави. Оплюва управляващите, а рейтига им е толкова голям. Къде е истината - в Слави или в НАРОДА. Ами неговите сценарисчета, които в последно време се изявяват и като артистчета - боже опази българската култура от тези набедени таланти.Който може да работи сам - си тръгва от шоуто (изключвам музикантите- те са длъжни само да се усмихват на шегите на Дългия и сие и да си гледат работата, а те са наистина много добри).Тези сценарисчета - утре кой ще ги храни-книгите, които издават и никой не чете?.Не обичам насилието в нито една негова форма. Може би комиците на Слави ако се вживяваха в ролите на Доган, Станишев, Първанов в същия стил, както с Б. Б. можеха везните да определят истината, но сега е само ЛЪЖЕПАТРИОТИЗЪМ!
цитирай
28. анонимен - Агенции: до 75% от българския зрител гледа Биг Брадър и Слави Шоу
03.06.2010 12:32
Хляб и зрелища! Това е златната максима от времето на колизеума и гладиаторските битки.
Най-лошите новини и най-пошлите шоу програми събират най-много аудитория. Факт.
Какъв зрителски интерес има към един театър или хубав български филм? 5-10% привлича. Към Биг Брадър, Азис Шоу или Слави Шоу? до 75% интерес.
А кажете вие сега защо?
цитирай
29. анонимен - Учиндолският левент да пали - писна ...
03.06.2010 12:46
Учиндолският левент да пали - писна ми от псевдопатриотизма му. Ако иска парче от политическата питка, да отива на избори.
цитирай
30. анонимен - Не е лош Слави.....,ченгетата,ченгетата......!
03.06.2010 12:55
Преди години редовно сялото семейсто гледахме БТВ....Сега не...,а ми само простотия -ясно такава е ,,политиката".Ми то навсякаде ченгета, ми то не е обидно за тях,.Все едно да кажеш на циганина......, Циганин"... Аз израснах с децата -ченгета . Бащите, бабите, дядовците на всички са ,, партизани"..Не откривам топлата вода....Всич'ки ,, деца'' са по върховете..,на големи служби и са най кадърни и не сменяеми....? Но така е власт как се дава.....?.....ми само с кръв, но кой му се дава ...,кой му се мре от глупавичкия народ...Така ,че ни ,,управляват',',,мачкат''ще ни мислят всеки ден закончета... Пак Слави нека си прави предаванията..Но прекалява с хумора си и тези 3 глупака..Не може цял народ да те гледа и да гожорят цинизми....,на някои може да му се хареса.. Ами , да направят предавания в ,,НАРОДНИЯ ТЕАТАР''- и желаещите там да го гледат....? Бат Слави- ПОМИСЛИ голяма кратуна имаш на раменете си.... С поздрав мил: Д. Д.
цитирай
31. анонимен - do 21
03.06.2010 12:59
това наистина ли го мислиш , много жалко
цитирай
32. анонимен - Зз съжаление...
03.06.2010 13:05
......откакто хумора на Дългия се преобрази в заяждане НЕ ГО ГЛЕДАМ -нито на обед нито вечер . Живее си човека в някаква измислена реалност където всички са американци с немска педантичност обаче слушашт мангалска музика.Освен простите 12-16 годишни момичета и момчета никой друг не му обръщат внимание на тоя. Лошото е че учиндолския пор обича да се показва и затова никога няма да се оттегли ДОБРОВОЛНО от ефир.
цитирай
33. анонимен - До всички който защитават славито
03.06.2010 13:19
Нарочно го пиша с малка буква името на слави защото лецимерите нямат място на публично място.Колеги който защитавате слави-----напишете колко пъти е усмивал ДУГАН,ПЪРВАНОВ,СТАНИШЕВ.Пише се голям патриот а май е долно турско микере което си продаде идейте на студентите--КУКУбенд и почти никой от основателите май не остана само лаещи змиичета дето вече им се вижда края.Колкото по бързо се махне тази маскара толкова по добре поне за някой все още от бенда и жалко за някой който явно с маниполаторски договор ги държи от късо.
цитирай
34. анонимен - против Слави
03.06.2010 13:35
Радвам се , че го свалят от ефир. Няма да си служа с определения и квалификации, но мога да кажа , че аз се отвращавам от този човек и неговото предаване. Няма да обсъждам неговото неистово желение да определя отношението на хората към определени политици .Той отдавна е надскочил сянката си , но иска още и още.Наподобява ми на един древен "герой"- Калигула , но с тази разлика , че онзи е бил от царски род и все пак е имал възпитание, нещо което на Слави определено му липсва.Приличат си по това , че и двамата са неимоверно извратени .Извратеняци!
цитирай
35. анонимен - До 33
03.06.2010 13:38
Май си пропуснал доста предавания на Слави.Че от както се пръкна ГЕРБ и Бойко той последните 2 години осмиваше и критикуваше тройната коалиция и парламента.само с Президента не съм забелязал да се заяжда.Гледай да не кажеш ,че хем е бил с Бойко хем го е критикувал пред иизборите,че ще станеш смешен.А сега наистина май единствен се осмелява да задава неудобни въпроси каквито и да са му подбудите.Какво им е на 25 -те въпроса към Бойко-да вземе да им отговори.Мен лично ме интересуват отговорите
цитирай
36. анонимен - ПАРАНОЯ
03.06.2010 13:39
Горкият Славчо,той е болен.Страда от мания за величие.Дано му помогнат психиатрите.Лошото е,че е ръжен или бели ръкавички в ръцете на червената мафия.Боже помогни мо,той не знае какво прави,заслепен от злоба.
цитирай
37. анонимен - алекс
03.06.2010 13:50
Славчо да отговори,каква е връзката му с Маргините ,с Адамов ,за 50% влияние в ГЕРБ,за хотелчето ,което му отряза Б.Б.
цитирай
38. анонимен - Риторичен въпрос:
03.06.2010 13:51
Защо това не се случи по времето на "тройната коалиция"?
цитирай
39. анонимен - До Гергов
03.06.2010 14:03
Г-н Гергов, как успяхте да приватизирате всичките елитни хотели на "Сънчев ден" в "Константин и Елена" гр.Варна ведно с ресторантите и плажната ивица.Преди вас варненци можехме да влезем в комплекса от горната страна, да си оставим колите и да плажуваме с удоволствие, след като се знае, че плажната ивица е държавна граница и няма нищо общо с вас.Сега сме принудени да слизаме на плажа близо 1км. южно и да се блъскаме пред др.хотели.
Знаем също ,че за вас специално се колят живи кокошки , след което да ви ги поднасят опечени за консумация.Много добре сте свикнали, като ченгета на тези боноси.Не знаем също как приватизирахте Пловдивския панаир, а сега излиза, че сте собственик и на Би Ти Ви.Блазя Ви .Добре сте се справили с ограбването на този народ.Богатейте но лакомията е до време.Никой не я взема съссебе си.
цитирай
40. анонимен - Слави правеше интересни шоута, ...
03.06.2010 14:06
Слави правеше интересни шоута, изпя хубави български песни, покрай останалата чалга, гостуваха му интересни хора, но отдавна се показа какъв е всъщност. Уж защитник на слабите, а воден от конюнктурни политически интереси. Подел е акция срещу правителството, от която и хромите разбраха, че го стяга чепика и иска власт. Все едно трябваше да гласуваме за Доган, Сергей, Яне или "царя". Изказва неадекватни псевдоинтелектуални мнения, предназначение за най-широката публика. Неслучайно най-кадърите му хора го напускат, макар че едва ли ще са по-добре материално осигурени на друго място.

Много падна нивото на това шоу. Но най-важното е, че Слави се промени...или просто показа какъв е всъщност. Съжалявам. Така мисля.
цитирай
41. demonwind - На Слави
03.06.2010 15:10
му е през оная работа дали ще го изхвърлят - човекът си има железен договор, според който, ако Гергов го изхвърли, ще трябва да му шарне няколко милиона неустойка. А Слави просто ще отиде в някоя кабеларка, която след най-много година и половина ще се гледа навсякъде (почти всички вече са качени на сателит), защото таксата "телевизор" ще стане задължителна, демек вече няма да има ефирни телевизии, а само сателитни - така е вече и в Испания...
цитирай
42. анонимен - "Шоуменът" от Учиндол е ...
03.06.2010 15:23
"Шоуменът" от Учиндол е просто един пейзан и бездарен чалгар, издигнал се благодарение на нахалството и простотията си. Освен всичко друго е и неприкрит придворен минетчия на агент Гоце, като явно се надява да получи шефско място в бъдещата му партия (пази, Боже!). Тъй че ако ченгето Гергов го разкара, това ще е вероятно едничкото добро дело, което е сършил през живота си.
цитирай
43. анонимен - Слави ме отказа да гледам Би Ти Ви селд "Господари на ефира"
03.06.2010 15:30
Толкава лигав и самонадеян е станал, че не съм гледала шоуто му от Коледа насам. Жалко само за добрия Бенд и Нели. Иначе да се маха от екрана, защото вече се е изчерпал и хората не могат да слушат вулгарния му хумор и самохвалство.
цитирай
44. анонимен - истината за проекта
03.06.2010 15:51
истината за проекта на istinatazaproekta.bg
цитирай
45. lado - Първо Ге(р)гов пред съда, после и ...
03.06.2010 16:16
Първо Ге(р)гов пред съда, после и Слави по реда си! За примитивите - Кр.Гергов е различен по име от Гергов с панаира. Но не и по биография изаслуги към ченгета,ДС и комуняги. ЧЕ едно магаре ли се казва Марко!?
цитирай
46. анонимен - Няма що
03.06.2010 16:32
Да, снемете го и запълнете ефирното време с цирковите изпълнения на Бойко и Цецко! Поредният, който иска да покаже, че "не работи под натиск". Пълни нещастници!
цитирай
47. анонимен - Като започнат да фалират телевизии
03.06.2010 16:33
Ще започнат и да питат хората кого искат да гледат
цитирай
48. анонимен - Интересно - оповестява се реалния ...
03.06.2010 18:15
Интересно - оповестява се реалния собственик и в същото време се обмисля свалянето на Слави.Кое е интересното?Ами хитрия подход - да се освободим от втръсналия на всички развратник, който доста допринесе за опошляването на сегашните тинейджъри и бъдещи "ръководители" на тая държавица.Защо хитър?Ами разбра се отчетливо,че собственик е WJC и естествено същия трябва да се дистанцира от хора подкопаващи морала.А защо не се оповести ОТ КОГА WJC е собсвеник.Да си припомним някои от протоколите на цион - "...да развращаваме гойската младеж..."Работа е свършена ,или поне достатъчно, сега се дистанцираме и продължаваме нататък...
цитирай
49. raders - Хляб и зрелища! Това е златната м...
03.06.2010 19:03
анонимен написа:
Хляб и зрелища! Това е златната максима от времето на колизеума и гладиаторските битки.
Най-лошите новини и най-пошлите шоу програми събират най-много аудитория. Факт.
Какъв зрителски интерес има към един театър или хубав български филм? 5-10% привлича. Към Биг Брадър, Азис Шоу или Слави Шоу? до 75% интерес.
А кажете вие сега защо?


Елементарно. Има два вида изкуство: изкуство за елита и изкуство за тълпата. Съответно тълпата е доминираща, а в България това става все по-очевидно. С което се съобразяват и така наречените шоумени.
цитирай
50. roy - към 49 - има голяма доза истина - т...
03.06.2010 19:18
към 49 - има голяма доза истина - трябва да се замислим и да вземаме решения ,а не само да мислим
Към Радерс - Това е истината ,но ние неможем да променим света ,само можем да се нагласим спрямо него и да извлечем някаква полза.Нямам идея къде точно е мястото на патриотизма...
цитирай
51. анонимен - "ЛЕНИНОВИТЕ ПРИНЦИПИ И НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ!
03.06.2010 20:32
КАКВО ШОУ Е ТОВА, Т.Н."ШОУ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ".....ТА ,ТО СИ Е АБСОЛЮТНО ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ, НА ПОЛИТИЧЕСКА ТЕМА, С АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА НАСОЧЕНОСТ,А В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ-ГАРНИРАНО, С ЛИЧНИ НАПАДКИ СРЕЩУ ПРЕМИЕРА.
ОТКРОВЕННО КАЗАНО,...НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ЕДНО ШОУ-ПРЕДСТАВЯЩО СЕ ЗА ВОДЕЩО, В МОДЕРНИЯ МУЗИКАЛЕН ЖИВОТ НА СТРАНАТА,...ТРЯБВА ДА ДАВА
ПОЛИТИЧЕСКИ ТРАКТОВКИ НА ЗЛОБОДНЕВНИ ТЕМИ...??!

ЯВНО, ВОДЕЩИЯ НА ТОВА ШОУ, СПАЗВА СТРИКТНО "ЛЕНИНОВИТЕ ПРИНЦИПИ И НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ", СПОРЕД КОИТО :
......"ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, СА ПРОСТО НЕЩО-С ТОВА ,МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ВСЯКА ОБИКНОВЕННА ГОТВАЧКА!" /В.И.ЛЕНИН/
цитирай
52. анонимен - Ми незнам какъв е Слави,
03.06.2010 20:49
а и въобще не ми дреме, обаче лятното му турне беше фрашкано с народ . Явно много хора го харесват.
цитирай
53. penchoan - В България няма цензура, има търговия на медии
03.06.2010 21:01
Никой серизен зрител няма да съжалява за края на пошлото чалгаджийско предаване. И без това там отдавна не ходят хора с авторитет, а персони от рода на Мишо Шамара и Гоце Първанов. Лошото е, че не го свалят за нецензурния клозетен хумор - това трябваше да направи СЕМ, а заради заяждане с премиера Борисов. Така правителството се надява да задържи сриващият се рейтинг на министър-председателя.
цитирай
54. marystaneva - Слави - лъжепатриота
04.06.2010 13:53
demonwind написа:
му е през оная работа дали ще го изхвърлят - човекът си има железен договор, според който, ако Гергов го изхвърли, ще трябва да му шарне няколко милиона неустойка. А Слави просто ще отиде в някоя кабеларка, която след най-много година и половина ще се гледа навсякъде (почти всички вече са качени на сателит), защото таксата "телевизор" ще стане задължителна, демек вече няма да има ефирни телевизии, а само сателитни - така е вече и в Испания...


Да, но "железният" му договор изтича след няколко месеца...

Шоуто си беше много хубаво докато Слави не го превърна в заяждане с Бойко, който тогава все още беше кмет, а не министър-председател. Всичко започна в началото на 2009-а. Слави беше "болен от грип" около месец и половина. Сиромахов водеше шоуто. По време на "боледуването" на Слави започнаха да напускат свестните хора - Росен, Стефка... Пак по същото време Бойко не му даде 50% влияние в ГЕРБ, а СО отказа да му разреши да строи в скъпата градинка, която си е купил. И като "оздравя", се започна атаката срещу Бойко. За всеки що-годе информиран човек е ясно за какво става дума. Да не говорим че големият "патриот" има офшорка и не плаща данъци в България, където печели парите си. Ботев най-добре го е казал в стихотворението си "Патриот":
"Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!"
http://www.litclub.com/library/bg/botev/poezia/patriot.htm
цитирай
55. анонимен - 52. Ти направо ме уби...
05.06.2010 07:55
Че, какво по Ленниско от това ".... антиправителствена насоченост...", ха-ха-ха.
И това за готвачката ..., ами Боко напълно пасва и го потвърждава!
цитирай
56. анонимен - Roy
05.06.2010 08:00
Ти наистина нямаш представа къде си бе, пич.
Ако си под 30 и не искаш да промениш света, ми че ти вече си за пенсия, бе човек!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14625698
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930