Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2010 21:47 - Лизането на задници у нас се превърна в нов групов спорт!
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 5244 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 30.08.2010 21:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Лизането на задници у нас се превърна в нов групов спорт!

Автор е lado

Екзистенциална скука....Единственато ми разнообразие е да намеря нещо подходящо за поздрав към baimomchil...(пусни си клипа, баймомчиле, и наздраве!)

Ловят ги, пускат ги...В промеждутъка едни 500 000 лева са изтеглени от банка...
После пак така...
Бе тия нямат ли въображение!? Или просто това си е тарифата?
Дянков се скри, няма словесни фойерверки...
Борисов редува футбол с тенис , но с безобразно еднообразна неловкост и липса на техника...
И тук се пръква новият политически групов спорт - лизането на задници от големи групи и на открито!
Сакралното в акта - интимността , отиде по дяволите!
Колкото повече, толкова повече! Цели трибуни охкаха и пъшкаха от удоволствие, когато премиерът ни улучваше топката! Хора, дошли да засвидетелстват неугасващата си любов към пожарникаря, издигнал се до политически висини, ако в политиката можеше да има такива.
Омерзително....
Гротескно... 
Абсурдно...
Не чух да са събирали пари за благородна кауза, тогава остава едно единствено обяснение - Вождът да си начеше егото! А блюдолизците и гъзолизците - езиците.

"Мисля, че театърът на абсурда не съществува. Абсурден е нашият свят. Това определение - "Театър на абсурда" - всъщност го измисли един английски критик, който изглежда не успя да роди нещо по-умно...  абсурдното e  в живота. Другото няма смисъл".       Йонеско

И още една редичка от отявлени наколенкаджии, естествено - политици , но от местната власт,  даде заявка за новия колективен спорт.

Кметовете на Созопол - Панайот Рейзи, на Несебър - Николай Димитров, на Свети Влас - Иван Николов, са изпратили писмо на самия Божидар Димитров, в което се обявяват в негова  подкрепа на  усилията му за популяризиране на откритието в Созопол, обявено като мощи на Свети Йоан Предтеча. Според тях дебатът за истинността на откритието е абсолютно "ненужен и вреден" за "българския туризъм и държавата като цяло".
Мощите вече вършели чудеса - Димитров даде пример с рускиня, която била оглушала и онемяла при някой от "чеченските атентати“ в Москва, но проговорила, след като се поклонила пред мощите. И  обясни, че нямало смисъл находката да се изследва, тъй като истинността й и без това нямало как да се докаже с абсолютна сигурност.
"Колкото повече туристи - толкова по-пълна държавна хазна. Това е от полза за всички ни”, заявяват кметовете в писмото си до Божидар Димитров.
Кое държи първенството тук - слагачеството или ламтежа за пари?
Че защо направо не намерим, използвайки същите методи, всички липсващи световни реликви и направо да станем не Ерусалим, а Вавивлон?

" ПОЛИТИКАТА Е МНОГО МРЪСНА РАБОТА, ЕДНО ГОЛЯМО ЗЛО, което непрекъснато руши нашия свят, че хората просто нямат нужда от нея, от политиката. От политиката имат нужда единствено политиците, КОИТО НЕ УМЕЯТ ДА ВЪРШАТ НИЩО ПОЛЕЗНО и затова са станали такива."  
Йонеско

http://lado.blog.bg/politika/2010/08/30/lizaneto-na-zadnici-u-nas-se-prevyrna-v-nov-grupov-sport.598300

http://www.free-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=307:asslicking-has-become-a-common-sport-in-bulgaria&catid=1:bulgaria-articles&Itemid=12



Тагове:   спорт,   нов,   НАС,


Гласувай:
5



1. lado - И един коментар,който ми хареса много!
31.08.2010 12:59
fireball - Поскрепям те - ето го и моето предложение
30.08 18:09 ОКРЪЖНО № (не се чете) СУПЕР-МЕГА-ХИПЕР СЕКРЕТНО!
ДО ВСИЧКИ СТРУКТУРИ И КМЕТОВЕ В СТРАНАТА

С оглед гарантиране на предстоящия туристически сезон, призоваваме ВСИЧКИ на неуморна работа по откриване на антични предмети и старини от национално и световто значение. По-долу е поместен индикативен списък с предметите, които е ЖЕЛАТЕЛНО и СЛЕДВА да бъдат открити, както и съответните УКАЗАНИЯ!

СПИСЪК 1

1. Люлката на Исус (без пелените и памперсите!)
2. Трънения венец (при липса на подходящ материал може да се използва такъв от запустели земеделски земи)
3. Рудниците на цар Соломон (от наличните и изоставени такива, да се предложат за одобрение няколко обекта)
4. Кивота (допустимо е да се открият няколко, което ще доведе до конкуренция между отделни общини)
5. Вавилонската кула (може да се използва някой подходящ хотел по Черноморието, като се фасонира по подходящ начин за случая)
6. Скрижалите на Мойсей (могат да се покажат отделни фрагменти (парчета вар, бетон, плочки, останали от някой строеж), но не и целите плочи. Историята все пак трябва да се уважава!
7. Егидата на Атина Палада (спокойно може да се вземе от реквизита на някоя фолк-певица)
8. Лирата на Орфей (да се провери не е ли останала някоя вехта китара от завода „Кремона” в Казанлък)

ДА НЕ СЕ ОТКРИВАТ!

1. Копието с което е прободен Исус (да не стане някой сакатлък!)
2. Кутията на Пандора (по понятни съображения)
3. Гръмотевиците на Зевс (с оглед да се опази енергийната система от непредвидени аварии)
4. Троянския кон (поради размерите му и отсъствие на подходяща инфраструктура)


Забележка:
1. Министерството на финансите ще осигури средства за всяко предложение свързано с откриване на Седемте чудеса на Света, с изключение на Пирамидите, по понятни съображения.
2. Списъкът подлежи на актуализация.

цитирай
2. анонимен - незнам
31.08.2010 14:57
Абе в тая урна ,ако не са мощите на светеца-то кво остава на народеца.Ще/забранена дума/ се кланя на златната кутийка с надпис дар от ББ.Ако историци дето не знаят кво е"детеродни органи",бъркат.Тогава ще се кланят само на надписа ББ
цитирай
3. анонимен - МНОГО Е ГРОТЕСКНО И ОМЕРЗИТЕЛНО ,НАИСТИНА......
31.08.2010 20:17
АЗ ,КАТО ПАРТИЕН ДРУГАР И РУСКИ ВЪЗПИТАНИК ,....НЕ ЖЕЛАЯ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО СЪС БЛИЗАНЕТО НА ГЕРБАВИЯ ЗАДНИК НА БОЙКО БОРИСОВ.....!!!
КЪДЕ-КЪДЕ, Е ПО ВЪЗВИШЕНО ,ДА ЛИЖЕШ ЗАДНИКА НА ТАКЪВ ВЕЛИК РЪКОВОДИТЕЛ, НА ТАКАВА ВЕЛИКА СТРАНА КАТО РУСИЯ И НЕЙНИЯ ВОЖД--ДРУГАРЯ ПУТКИН!!!
ТОВА ,НАИСТИНА ТЕ ИЗВИСЯВА,ДО ВЪРХОВЕТЕ НА СВЕТОВНИЯ ПРОГРЕС И ЧОВЕШКОТО/РАЗБИРАЙ-ПАРТИЙНОТО/ДОБРУВАНЕ!
ДА ПРИЗНАЕШ ,ЧЕ СИ СЛАВЯНИН ИЛИ СЛАВЕН ПОТОМЪК НА ЧИНГИС ХАН ОТ СТЕПИТЕ НА ИРАН ИЛИ АЗЕРБАЙДЖАН,ВНУК НА КАЗАНСКИТЕ ТАТАРИ Е
НАПРАВО СРОДЯВАНЕ, С НАЙ-ЧИСТИТЕ ДУШЕВНО, И ДЪЛБОКО АЛКОХОЛИЗИРАНИ ПИЯНИЦИ НА РУСИЯ, КОЕТО Е ПОВОД ЗА НЕНАДМИНАТА ГОРДОСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!
СПОРЕД МЕН,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ ВСИЧКИ БИБЛЕЙСКИ ТЪРСЕНИЯ И АРХЕОЛОГИЧЕСКИ РАЗКОПКИ ПОРАДИ РАДОСТНИЯ ФАКТ ,ЧЕ ВЕЧЕ СА НАМЕРЕНИ УСРАНИТЕ ГАЩИ НА ДРУГАРЯ ЛЕНИН И БАЩИНИЯ ,АРМЕЙСКИ СЮРТУК НА ПЪРВИЯ СЕКРЕТАР НА БСП И ХЕРСОНСКИ ПЕДАЛ ---СърГей станиШЕФ!!!!
ТОВА, РЕШАВА ЗАГАДКИТЕ НА МИНАЛОТО НА ПАРТИЯТА И ЧЕРТАЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ,ОТ МЛАДАТА СМЯНА НА БКП/БСП И ДС/ДПС!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14578938
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031