Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2010 21:34 - Бившата шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева с измислена биография
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 5875 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 12.10.2010 21:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Калина Илиева с измислена биография 


12 октомври 2010, 00:39
    София, България   image

  От Берлинския институт, който тя твърди, че е завършила, обявиха, че нямат такава студентка и такава специалност Скандалната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева засенчи всички сапунки - бременна ли е, тежко болна или нарочена за уволнение, пише в. "ШОУ" в новия си брой. Развръзката на “политическата сапунка” дойде с sms-a, който тя изпрати до земеделския министър Мирослав Найденов. Той гласял “Родих!”.

Освен бебе, Калина Илиева “роди” още куп новини. Както “ШОУ” писа в миналия си брой, дипломата и обявените квалификации на управляващата милиарди млада дама са крайно съмнителни. От Висшия институт за техника и икономика в Берлин тези дни обявиха, че в архивите им няма випускник с такова име. Проверка в сайта на учебното заведение пък показва, че сред бакалавърските и магистърски програми изобщо няма специалност с наименованието „Икономически отношения и комуникации“, каквато Калина е обявила, че е завършила!

От „Дойче банк рисърч“ също заявиха, че не познават бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” (ДФЗ), въпреки твърденията на Илиева, че е ръководила техни проекти.

Според експерти, близки до ГЕРБ, ситуацията с дипломата на Калина Илиева е изключително комплицирана. „Тези неточности трябва да се изчистят, защото в противен случай ще се окаже, че тя е подвела министър Найденов и премиера Бойко Борисов”.

Ако се окаже, че степента на образование на младата майка, която забременя и роди в пълна конспирация, не отговаря на заеманата длъжност, всички подписани от нея документи ще бъдат под съмнение за действителност, твърдят юристи. Това означава, че ЕС няма да ни признае плащания с нейния подпис.


http://www.blitz.bg/news/article/89754


Интересното в цялата тази история е факта, че Министъра на земеделието не е виждал шефката на фонд “Земеделие” в продължение на 9 месеца, след като не знае състоянието й какво е.А ние си говорим за усвояване на европари.Тия хора какво работят. Ключов фонд в ключово министерство отговарящо за европарите в продължние на 9 месеца е без ръководство, а министъра през това време прави медиини кампании по пробутване на пазара на продуктите на свои приятели с разни стандарти за млякото и месото. В действителност  фонд “Земеделие” бездейства както и цялата държавна администрация в Министерство на зеделието.Стои въпроса кой я е назначил на този пост и кой трябва да носи отговорност за нейните действия и бездействия.


Калина Илиева била проститутка в ЮАР?

Публикувано от Каролина Церовска на 12 октомври 2010

 
image

Калина Илиева си падала по купоните

След като скандалната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева бе уволнена, заради лъжите около бременността си, плъзнаха поредица от слухове и версии в медиите. Според последната, Калина Илиева е предоставила изцяло фалшива информация за себе си в автобиографията при кандидатстване за поста във фонд „Земеделие”, пише blitz.bg.

По-шокиращ обаче е друг слух, който се появи в коментарите към публикацията на сайта. Анонимен потребител твърди, че Илиева е била стриптийзьорка и проститутка в ЮАР в периода 2004 – 2005 година. Освен това, той сипе и един куп злобни епитети по адрес на бившата шефка на Калина Илиева, които няма да цитираме.

image

Карикатурата е на в. "Сега"

Подобен коментар, хвърлен така свободно в интернет пространството, не може да се счита за „достоверен източник на информация”, макар че често точно анонимките са най-верни. Ние от Razkritia.com в никакъв случай не приемаме думите на интернет потребителя за чиста монета, но както и други форумци са коментирали, „от тази жена може вече всичко да се очаква”.

Факт е, че тя е предала фалшива биография и е излъгала за образованието си. Оказа се, че Калина Илиева не е завършила Берлинския институт, там никой не я познава, а специалността, която е обявила в CV-то си, не съществува. Изпод измамата, че е тежко болна, докато всъщност Илиева е била бременна, изскочиха още десетки лъжи. Изведнъж се оказа, че никой не знае нищо за 30-годишната вече бивша шефка на фонд „Земеделие”. „След като е излъгала за всичко, нищо чудно и наистина да е проституирала в ЮАР”, коментират запознати.

image

А защо министър Найденов не е реагирал на некомпетентността й

Междувременно в интернет пространството се появи и клип (гледайте видеото по-долу), който уличава Калина Илиева в тотална некомпетентност по въпросите на земеделието. Видеото скандализира обществото и хората недоумяват как е възможно да назначат за директор толкова неосведомен и неспособен човек. „По всичко личи, че Илиева няма нужната квалификация, сега пък ще я изкарат и проститутка?!”, възмутени са форумци.

Според в. „ШОУ”, ако бъде доказано, че Калина Илиева не е имала нужното образование за заеманата длъжност, всички документи, които е подписвала, ще се окажат невалидни, а Европейския съюз няма да признае плащанията.



http://www.razkritia.com/61530/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%82%D0%BA%D0%B0/






Гласувай:
3



1. анонимен - АБЕ, ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ С ГЛАВИТЕ СИ ....!
12.10.2010 22:10
ЯВНО ,НЯКОИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА, МИСЛЯТ САМО С КОСТНИЯ МОЗЪК НА ПИЩЯЛИТЕ СИ!
ИЗГЛЕЖДА ГЛАВИТЕ ИМ СЛУЖАТ ,ЕДИНСТВЕНО ЗА УКРАШЕНИЕ!
ТАКА ИЗВЕСТНИЯТ мин.НАЙДЕНОВ, Е БИВШ КУЧКАР И НЯМА ПОНЯТИЕ ОТ СЕЛСКО СТОПАНСТВО-ПРОСТО НЯМА ПРАКТИКА!
СЪЩИЯТ ,БЕШЕ СЕКРЕТАР В НВМС ,НО БЕШЕ ИЗГОНЕН ОТ ТАМ ,ЗА ДАЛАВЕРАТА С
20-ГОДИШНОТО ИРЛАНДСКО МЕСО!/ПОДПИСА МУ ОЩЕ СЕДИ ПОД ДОКУМЕТАЦИЯТА/
ПРИБРА ГО Б.Б., В ОБЩИНАТА ,КАТО ПАРТИЙНО ОТРОЧЕ И СЕГА Е МИНИСТЪР!
ПОДЧИНЕН МУ Е др.ВОЙНОВ -/СИН НА ДИРЕКТОРА НА ДЗС-САМОКОВ/, СЕГА ДИРЕКТОР НА НВМС!
БРАТЪТ НА ТОЗИ др.ВОЙНОВ, Е ОТ ГРУПАТА НА КОСЬО-САМОКОВЕЦА!
ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛ ПО ЗАДАЧИТЕ Е др.КУЛИНСКИ/ШЕФ НА ДВСК/С НЕИЗЧЕРПАЕМ ЛИЧЕН ЛИМИТ ЗА ПЪТУВАНЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО ЛИНИЯТА СОФИЯ--ПАЗАРДЖИК И НЕОГРАНИЧЕНИ ДНЕВНИ ЗА ХРАНА И ДРУГАРСКИ СРЕЩИ!
АКЦИЯ Т.Н. "ДУПЕТАТА",ЗА СМАЧКВАНЕ НА КОНКУРЕНЦИЯТА В МЕСОПРЕРАБОТКАТА, СЕ РЪКОВОДЕШЕ ЛИЧНО ОТ НЕГО!
ВЪПРОСНАТА КАЛИНА , НЕ НИЩО ДРУГО , ОСВЕН УДОБНАТА ПИОНКА ЗА БЕЗПРОБЛЕМНО НАСОЧВАНЕ НА ЕВРОПАРИТЕ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА И ОБЕКТИ!
ПОЗНАВАМ ХОРА ,НА КОИТО 8-ПЪТИ ИМ Е ВРЪЩАН ПРОЕКТА ЗА 20%-РУШВЕТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ!
ТОВА ,ЧЕ НЯМАЛА ДИПЛОМА Е ,САМО КОЗ В РЪЦЕТЕ НА МАНИПУЛАТОРИТЕ!
ОСНОВЕН ЗАКОН:
ДРУГАРИТЕ СА ВИНАГИ ТАМ ......КЪДЕТО ИМА МНОГО ПАРИ!
ДИПЛОМИТЕ ,СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ---ТЕ СЕ КУПУВАТ!
цитирай
2. kapito - Ей, пак голям скандал. . . Ми то се ...
12.10.2010 22:23
Ей, пак голям скандал ...
Ми то се вижда грамотността на госпожата, отлично се вижда!
Направо не вярвам на очите си...
цитирай
3. karambol5 - Ей, бате. . . . . така е като ме ме сл...
13.10.2010 09:59
Ей , бате .....така е като ме ме слушаш ....
Казах ти миналат агодина ,че не я харесвам ,но ти си знаеш и пак съм бил прав !
На моменти мразя да съм прав !
Назначи я ,защото си мислеше ,че ще е послушна ли ?
Не знаеш ли ,че тия камъни са пак в твоята градина !
Но сте прекалено заети дами обяснявате да не с емеся в неща ,които не са моя работа !
Продължавай с малоумни назначения и няма да изкараш цял мандат !
цитирай
4. dolsineq - Ба си министъра, ба си премиера. . .
13.10.2010 10:17
Ба си министъра, ба си премиера...
цитирай
5. meto76 - http://glasove. com/article-...
14.10.2010 14:12
http://glasove.com/article-10243.php
цитирай
6. анонимен - Калинка
29.11.2010 08:29
Много ми харесва
цитирай
7. анонимен - Калина Илиева е супер!
01.12.2010 21:21
А сега е същото и с Калина Илиева. Ужас, нямала диплома! Кво шъ праим сига? И представете си, някакъв си германски институт признава най-чистосърдечно - не, тя не се е явила на нито един изпит! Представяте ли си. Нашето момиче станало международно признат експерт и работи съвместно с ОЛАФ, без да е взела нито един изпит в дойчена. Това ми прилича много на един виц от едно време - да не си вземаме много дълга отпуска, че може да разберат, че и без нас могат. Вместо немския институт да я покани на свои разноски и да й връчи не една, а две почетни дипломи (за да замаже положението), затова че и без тяхна помощ е станала човек, международно признат експерт - те сами се издават, че и без тях може. Ами такъв институт, според мен, веднага трябва да се самозакрие. И какво е това образование, което продължава 4 години, 5 години, 12 години, 17 години??? Всяко образование, което продължава повече от 6 месеца е остаряло и отива в каменната ера. И то какво образование - зубрене на никого ненужни бръщолевици, за да може някой си да защити хорариум за заплата. Можете ли да си представите за какво безумие става дума. Прав е Дянков за феодалните старци, само че не знае колко много е прав. Даже и той не може да предположи какво чудо и безумие е. Знаете ли как се пише и защитава дисертация? Айде, още да не говорим по темата. Като му дойде времето.
На нас да ни е живо и здраво момичето (Калина Илиева) и всички да са като нея. Трябва да я окуражаваме, защото го заслужава. Бил Гейтс, най-богатия човек на света, собственик и главен мотор на най- високо технологичната компания в света, да не би да е имал диплома. Получава диплома едва през 2006 г и то само от куртоазия (нали не си го представяте 5 години да калайдисва студенските банки, за да го учи някой си нещастник (с дисертация!!!) как се прави хай-тек?!
Съвременното образование е адски сбъркано, хептем наобратно, та чак по хастар.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14578938
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031