Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2011 10:48 - СРС-тата на Борисов са верни, искам да говоря...
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 9156 Коментари: 26 Гласове:
8

Последна промяна: 22.01.2011 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СРС-тата на Борисов са верни, искам да говоря... 21.01.2011, 22:53 (обновена 22.01.2011, 10:28)
news.bg


 

 

 в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание, заявява във видеозапис, излъчен в „Шоуто на Слави" Росен Миленов.

imageТой се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР.

Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.

Той уточни, че  напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.

Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.

Като юрист съм наясно, че мога да бъда подложен на натиск, заявява още Миленов.

Той казва обаче, че като дългогодишен служител е прилагал всички оперативни способи и средства и има причини да твърди, че разговорите, записани с гласа на Бойко Борисов и другите участници във властта не са манипулирани откъм съдържание.

Като юрист съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза, заяви Миленов.

News.bg смята, че всичко, което би внесло яснота по СРС скандалите трябва да бъде използвано. Призоваваме вас, читателите, да коментирате темата във форума на тази новина с позициите си по повдигнатите въпроси.
Обръщаме се и към г-н Росен Миленов (тъй като едва ли ще успеем да открием негови координати) с молбата - ако има желание да говори с наш репортер, да се свърже на редакционния ни телефон - 9305592.


http://news.ibox.bg/news/id_2001349158


http://www.gospodari.com/reports/ekskluziven-analiz-na-razgovora-b-borisov-v-tanov



http://news.ibox.bg/interview/id_1378144630




Гласувай:
8



1. анонимен - начко
22.01.2011 11:09
Браво Милене , за смелоста ти. Поклон. Пази се братче ,че тези изверги са отмъстителни и ще те дебнат. Виж на теб мога да кажа ,че си истински БЪЛГАРИН. Само лъжи и помии ни заливат в момента . И всякакъв вид врътки на управляващите. Ченгето Танов каза отначало че разговорите му са верни,а като минаха няколко дена и Боко ги извика на инструктаж,всичко стана -невярно. Тази личност от Врачанския край,навремето като е бил студент във във ВИММЕСС-Русе е бил доносник и е клепал състудентите си. След това веднага са го взели в полицията за добри заслуги. Като шеф на РДВР е другарувал с мафиота Мацола.Сега , е по велик от папата. Пфу,гнусотии.
цитирай
2. анонимен - Нова абвиатура за ГЕРБ
22.01.2011 11:11
Какво може да се коментира, ако това е само част от истината.
Гавази за
Експанзиране на
Режима на
Бойко
цитирай
3. veselaj - Нека всички да поискаме изслушване ...
22.01.2011 11:22
Нека всички да поискаме изслушване пред комисията в парламента и то публично.
цитирай
4. meto76 - Ето едно интервю с човека на Алек...
22.01.2011 12:15
Ето едно интервю с човека на Алексей!

http://news.ibox.bg/interview/id_1378144630

Росен Миленов: Страх ме е, аз съм нормален човек
цитирай
5. анонимен - Мечка по заешка пътечка
22.01.2011 12:18
Някой да го познава с истинското име този Росен , а камо ли и истинските му координати?
цитирай
6. meto76 - Някой да го познава с истинското име ...
22.01.2011 12:25
анонимен написа:
Някой да го познава с истинското име този Росен , а камо ли и истинските му координати?

При всички положения това лице не действа самосиндикално, а под давление на някого!Но по-важното е че казва верни неща!
цитирай
7. анонимен - РОСЕНЧО, НЕ ВЯРВАМЕ НА ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ...
22.01.2011 13:12
.....ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА БИВШИ СЛУХИТЕЛИ НА ДС/ДАНС!!!

КУРВА ,ДОНОСНИК И ПРЕДАТЕЛ....Е "ПРИЗВАНИЕ" И ХАРАКТЕР!
ТАКИВА ОСТАВАТ....ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
цитирай
8. анонимен - Ангелова
22.01.2011 14:20
Никога не съм се съмнявала че е манипулация, бях убедена от самото начало че СРС са напълно достоверни!
цитирай
9. tit - Хъм, българите дъъълго време търсиха някой да "ги оправи"!
22.01.2011 14:39
Е, намериха го!!!
Жалко за младежа - дано оцелее!
цитирай
10. анонимен - втори Я.Янев
22.01.2011 16:07
На Слави е платена огромна сума за да маскари правителството,ами ти нищожна буболечка,къде се вреш,ще те употребят като Я.Янев и след това ще плачеш,като него по телевизиите.Дали ,поне ти платиха достатъчно
цитирай
11. анонимен - смели
22.01.2011 17:00
Много млад изглежда за да е работил на толкова много места.И ако е истина,значи нищо не струва,всеки вика ти го вземи.Като му гледам физиономията,май малко са му платили.Щом има такава атака срещу правителството,значи се справя добре.
цитирай
12. marystaneva - Добре подбрани истини...
22.01.2011 17:01
Оригиналните са унищожени и няма как да се сравни дали това е цялото съдържание. Борисов сам го потвърди пред Министерския съвет, като ги нарече "добре подбрани истини". Защото като извадиш от един действително проведен разговор само подбрани моменти, смисълът на това, което се получава, звучи по съвсем друг начин. Това е манипулацията.
Борисов: "В този случай, и Дянков е тук и е жив свидетел, президентът се обади, за да ме помоли за неправомерно действие на митниците, които за въпросния Мишо Михов искат да му съсипят бизнеса. С вчерашното освобождаване на съветника си, който е бил адвокат на същия този Мишо Михов, той индиректно потвърждава всичко това.
..Ако при него дойде човек, особено съветник и му каже: „Митницата в лицето на Танов, или който и да е, или правителството пресира даден бизнесмен”, той е длъжен да ми каже и аз съм длъжен да реагирам.
...Във времето, в което те отиват на проверка, те имат право да си бутилират тази налична бира. Те не са в контрабанда, или в някаква завера през нощта, в някаква незаконна дейност. Те имат разрешение и бирата трябва да се бутилира, за което са си платили акциза, защото ще се развали.
...В следствие на което, на другия ден, като дойдоха Дянков и Танов и седнахме с документите по темата ..., те твърдо държаха, че ... те са в нарушение. Щом са в нарушение, ето тук Дянков нека да се закълне, аз му казах: „Действайте си, както е по закон, отнемайте или ако сте отнели лиценза и повече не се занимавайте, да си отива в съда”.
http://www.focus-news.net/?id=f16881
И те отидоха на съд. ГЕРБ им отне лиценза през февруари. Разговорът е от март. Никой от ГЕРБ не им е върнал лиценза. Върна им го през лятото съдът. А съдии, назначени от ГЕРБ, няма. Знаем от кого и как са назначавани. То затова и правосъдието ни е такова.
А съдържанието Бойко не го отрича. Младежът твърди, че разговорите не са манипулирани "откъм съдържание", а не, че изобщо не са манипулирани. Така че пак стигаме до възможността за добре подбраните истини...
цитирай
13. veseliak - Нека видим какво ще се случи
22.01.2011 17:22
Чета и се чудя. Едно време царя дойде, обеща да ни оправи и народа се юрна и го избра. Никой не си направи труда да помисли дори. Достатъчно беше обещаването. Ама че то не е като даването...

Сега пак същото. Появява се един младеж и воала... Той е истинският българин. Готови сте да го следвате. Ама нека разберем какви факти ще извади и после да преценяваме велик ли е или поредното Яне...

И моля ви, не го оплаквайте приживе. Или вече сме се превърнали в народ на наивните оплаквачки.
цитирай
14. анонимен - Като гледам в кое предаване се по...
22.01.2011 18:03
Като гледам в кое предаване се появява, мога само да се усмихна. С годините човек се научава да разпознава, кой на кого служи.
цитирай
15. анонимен - ВЕНИ ДО 13
22.01.2011 20:25
НАРОДА ОЧАКВАШЕ МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА ОТ ЦАРЯ,ИНАЧЕ ТОЙ УПРАВЛЯВА НАЙ-ДОБРЕ,ЗА КОЕТО ГОВОРЯТ ЦИФРИТЕ И ВОДЕЩИ ИКОНОМИСТИ.В МОМЕНТА НАЙ-ЧИТАВИТЕ КАДРИ СА В НДСВ.ИНТЕРЕСЧИИТЕ НАПУСНАХА.
цитирай
16. veseliak - Вени
22.01.2011 20:58
Царят обеща магическа пръчка. Той днес е по-богат с 250 млн. евро. Ти сигурно пак си толкова беден. Но като казваш читави - посочи ги. И да видим дали са такива. И не съм просто 13, а си имам най-малкото ник.
цитирай
17. анонимен - Лицето е дългогодишен пациент на ...
22.01.2011 21:08
Лицето е дългогодишен пациент на психиатричната болница в Карлуково и е избягал от там преди два дни. Представя се още като служител на ЦРУ, КГБ, МИ5 и Мосад, както и за пратеник на инвънземна цивилизация. Ако някой го забележи, моля да сигнализира в бърза помощ.
цитирай
18. marystaneva - Езикът на жестовете
23.01.2011 00:50
Сключване на двете ръце

"Изледвания относно сключването на двете ръце стигат до извода, че този жест говори за отчаяние и чувство на безизходица, а човекът, който го използва, изпитва отрицателни емоции. При сключването на двете ръце има три основни позиции: сключване в изправена пред лицето позиция, сключване с ръце, опрени на масата и сключване с ръце в скута, при седнало положение, или отпуснати надолу, при изправено положение на тялото. Изглежда, че съществува взаимовръзка между височината, на която се прави този жест, и силата на изпитваните от съответния човек отрицателни емоции. Проучванията сочат, че по-трудно е да преодолеете съпротивата на човек, сключил ръцете си високо, както е на фигура 39, отколкото на някой, който ги е сключил по-ниско."

http://chitanka.info/lib/text/3048/5

Това, което аз виждам, е един притеснен човек, който не смее дори да промени позата, в която е седнал. През цялото време седи като препариран. Сключил е пръстите на ръцете си и нервно потрива палци над сключените пръсти. Често преглъща и прави паузи между отделните фрази в изреченията. Интонацията му е равна и примирена като на отчаян човек, а не предизвикателна и уверена, както бих очаквала да се държи някой смелчага, решил така да се каже "да си сложи главата в торбата" и да се превърне в герой. Не знам, аз не ги разбирам много тези неща, но някой психолог може би ще ни каже повече?
цитирай
19. анонимен - до marystaneva
23.01.2011 01:29
Ти адвокат на Боко ли си?
Защо се явяваш из всички постинги, в които автора се осмелява да се съмнява в "правилната политика на премиера" с едни и същи писания?
Напрегни си малко фантазията - за това ти плащат!:)
цитирай
20. marystaneva - 19. анонимен,
23.01.2011 02:21
Не ми плащат - сама си плащам интернета, защото ми доставя удоволствие да дразня комунисти като теб. ;)
цитирай
21. анонимен - анонимен
24.01.2011 07:51
Не бе, мариястанева е тъжна и самотна стринка с остри климактериални проблеми и несбъднати мечти на държавна служителка в предпенсионна възраст.Понеже в провинцията единственното с което се утешаваш в самотата е епистоларната популярност, тя горката, както в прочем и доста провинциалисти пишещи в този форум, си придава важност,колко е богата и знаеща.
Оставете я,тя просто е като куче лаещо край жп линията.Ида се сдира от лай,влака минава и не я забелязва.
цитирай
22. marystaneva - 21. анонимен,
24.01.2011 16:05
Като нямаш аргументи срещу нечия теза, най-лесно да започнеш да обиждаш опонента си. Дори не си направи труда да ми научиш името, а раздаваш квалификации, сякаш си пием ракията заедно?!
цитирай
23. анонимен - С жени и особенно с надъхани поли...
24.01.2011 17:25
С жени и особенно с надъхани политически стринки ,ракия не пия.За такива като вас мадам, в Германия е измислена правилото на трите "К" - кюхен,кирхен,киндер.А почнете ли да си врете гагата в политиката, мислите само с пу..дингите си.
цитирай
24. marystaneva - Кухнята, църквата и детето?!
27.01.2011 13:23
Ама сега е 21-ви век! И жените освен да се грижат за семейството си /кюхен/ и да отглеждат и възпитават децата си /киндер/, могат и много други неща. За разлика от една голяма част от мъжете - неудачници, на които им е останало единствено да се уповават на църквата /кирхен/. А ракия не пия.
цитирай
25. анонимен - Most powerful&cost effective SEO service in world get up to 100K backlinks now!
31.01.2012 11:57
Most powerful&cost effective SEO and website traffic service in world get up to 100’000 forum backlinks now! Get amazing web traffic using best backlink service today. We can post your marketing post up to 100’000 forums worldwide, get insane amount of backlinks and large targeted online web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
26. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 20:18
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580017
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031