Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 10:24 - Немият писък – абортът като детеубийство (видео)
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 4680 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 23.03.2011 11:48


 

Немият писък (The Silent Scream). Пълна версия на филма, с висока резолюция.

by Михаил Матеев on March 12, 2011

 

Класическият филм на д-р Бернард Натансън, който разтърси света. Той обяснява процедурата на абортиране чрез изсмукване, последвана от действително абортиране в първия триместър, което се наблюдава чрез ултразвук. Зрителят може да види покъртителните опити на детето да избегне изсмукващата кюрета, като през това време сърдечният му пулс се удвоява, както и да види „немият писък”, когато неговото тяло се разкъсва. Отлично средство да се помогне на хората да видят защо абортът е убийство. Най-важният филм за аборта, правен някога. Този филм е променил мнението за аборта на много хора.

Въведение от д-р Бернард Натансън, презентатор. Той описва технологията на ултразвука и как, за пръв път изобщо, можем да видим във вътрешността на утробата.

По-нататък д-р Натансън описва ултразвуковата техника и показва макетни образци на бебето в утробата. Триизмерен макет на развиващ се фетус, на възраст от 4 седмици до 28 седмици. Показвани са и е обяснена употребата на инструментите на гинеколога, предназначени за аборт, както и видео на гинеколог, извършващ аборт чрез изсмукване.

Д-р Натансън говори за гинеколога, който се е съгласил да позволи този аборт да бъде филмиран с ултразвук. Гинекологът е бил много опитен, като е направил над 10 000 аборта. Разбираме, че получения ултразвуков филм от аборта, който той е извършил, толкова го е ужасил, че никога повече не е направил друг аборт.

Този клип започва с ултразвук на фетуса (момиче), което ще бъде абортирано. Момиченцето се движи в утробата. Нейният пулс е 140 удара в минута – в моментите, когато смуче пръста си. Когато засмукващия връх на инструмента на гинеколога започва да навлиза в утробата, детето се повдига и се движи яростно, за да избегне инструмента. Устата й е видимо отворена в „ням писък.” Сърдечният ритъм на детето силно се ускорява (до 200 удара в минута), когато усеща агресията. То яростно се движи, като прави покъртителен опит да избегне инструмента. Засмукващият връх на инструмента започва да откъсва крайниците от неговото тяло, като накрая в матката остава само главата му (прекалено голяма, за да бъде издърпана от матката цяла). Гинекологът се опитва да строши главата му със своите форцепси, така че да може да бъде извадена. В опит да лишат процедурата от човешки елемент, гинекологът и анестезиологът говорят за главата на детето като „номер 1.” Гинекологът строшава „номер 1” с форцепсите и го отстранява от матката.

Разкрита е статистиката за абортите, както и кой има полза този извънредно доходоносен бизнес да бъде развиван. Днес клиниките се отдават като франчайз и има изобилни свидетелства, че много от тях се контролират от организираната престъпност.

Жените също са жертви. На тях не им се казва за истинското естество на нероденото дете, нито фактите за процедурата по аборта. Матките им се перфорират, инфектират, разрушават и стерилизират. Всичко това в следствие на операция, за която не са имали истинско знание. Филми като този трябва да бъдат включени като част от процедурата за „информирано съгласие”. NARAL (Националната лига за действие по правата на аборта – National Abortion Rights Action League) и Планирано родителство (Planned Parenthood) биват обвинени в конспирация на мълчанието, в държане на жените в неведение относно действителната същност на аборта.

Накрая д-р Натансън споделя своята професионална компетентност. Той е бивш гинеколог по абортите, като е бил директор на най-голямата клиника в Западния свят.

***

Първите 20 минути от филма с български дублаж в края на статията:


http://mihailmateev.com/?p=1029


Над 12 хил. криминални абортa у нас всяка година

През 2009 г. у нас са извършени над 34 хил. аборта, от които над половината - 20 хил. или 55%, по желание на бременните, сочи статистиката  
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3697191
 

Развитие на нероденото бебе http://mihailmateev.com/?p=1073
 










Гласувай:
4



1. gotzageraskov - Все още не мога да си простя,
23.03.2011 12:34
че преди 25 години съдействах за един аборт!
цитирай
2. anivals - Покъртително! Дори не посмях да ...
23.03.2011 13:30
Покъртително! Дори не посмях да гледам клипчетата само като прочетох статията и се ужасих! Жалко, че има толкова много млади и безотговорни към здравето си момичета!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14615892
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930