Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2011 19:15 - „Волен Доган носи“ или приказка за Болен и Долен.
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 3939 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2011 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Волен Доган носи“ или приказка за Болен и Долен.



image

Имало едно време има го и сега Доган. Той бил патил човек, терорист, в затвора лежал, много ум събрал. Взривила се демокрацията пуснали Доган от затвора и му казали – „Ти ще бъдеш лидер на партия. Ще събереш около тебе твойте стари другари къде взривявахте влакове и ще направите партия, та да не вземат властта демократите, че ще си умрем голи и боси, па може и в затвора да ни вкарат.“  Запретнал Доган ръкави, ходил по Смолянско, по Кърджалийско, по Делиормана, па събрал от тук от там вярна дружина и основал партия за чудо и приказ. Етническа , сплотена, обединена. Доволни били неговите господари  - бивши ДС-ари. Успял Доган, да вземе точно толкова гласове, колкото да не спечелят изборите десните хаймани. Одил по селата и говорил: „Гласувайте за мен, аз ще ви пазя и имената и живота, че ако дойдат десните лошо, а ако дойдат левите още по-лошо.“ И хората нали били прости, наплашени и изоставени от Бога и от управляващите повярвали му. Златни години настанали за Доган. Депутат станал, в парламента не влизал, но без него решение не се взимало. Той колел, той бесел, той водел хорото на площад „Народно събрание“.

Но нали всичко хубаво не продължава вечно, то и неговите поддръжници се запитали: „Абе ние все за тоз галфон гласуваме, а положението ни от лошо по-лошо. Той прибира парите, а за нас оставя трохите. Уж ни пази, а враг няма?!“ Чул Доган тез приказки и се умислил. Не мож току тъй да остави баницата и да почне да яде съде корав хляб.  Трябвала тука генерална промяна. Трябвало истински враг, но отде да го вземе? Трябвало му човек психопат, с болен мозък и силна воля. За пари да ламти, високо да крещи. Никой да го не ще в партията си. Умувал Доган с най-близките си другари, три дни и три нощи, и го открили?

Голям юнак, голям психопат. Волна душа, болен мозък. За пари цял ша та изяде и майка си ша продаде. Като викне Балкана оглася, Анадола стряска. Волен било името на юнака. Показал му Доган една пачка, светнали очите на юнака, прояснил му се акъла: „Ой ти Догане, кажи какво да направя, парите да спечеля? – По България ще тръгнеш, по села и паланки, по гори и полянки. Силно ще крещиш, лошо ще гледаш, хората ми ще плашиш, мойта власт ще крепиш.“

Съгласил се юнака, заговорил в него психопата, където минел хората плашил. Събрал дружина със стъклени погледи, с празни глави, от луди по-луди, от прости по-прости. Психопат до психопата, бунак до бунака. Прочул се Волен макар и Болен, чукундури събрал партия основал. Изплашил се на Доган народа, пак за него гласувал и Волен псувал. Минали така години, единия крещял, на другия властта крепял. Пари спечелили, че уж етническия мир крепили. Но усъмнил се народа, подушил там взаимна изгода. Така на Волен къде е Болен и на Доган къде е Долен, хората им намаляли, дружините им оредяли. Уплашили се тез двамина, че времето им отмина и не ще капе веч от нийде благина. Събрали се на съвещание, единият Болен другият Долен, пъклен план скроили хората си сбили.

Излял Волен тоз психопат Болен, свинска помия в една джамия. Скочили фанатици на Доган верни птици. Един друг се драли, дрехите си съдрали. Дорде тез се били, техните лидери пили, по-гърба се тупали, как двама заедно властта си крепяли. Три дни яли, пили – България изгорили . .

http://neverojatno.wordpress.com/2011/05/24/dolenibolen/


http://svejo.net/1142133-globalization-volen-dogan-nosi-ili-prikazka-za-bolen-i-dolen












Гласувай:
5



1. анонимен - Комунистите са виновни.
26.05.2011 20:14
Комунистите са виновни.
цитирай
2. meto76 - http://www. youtube. com/watc...
27.05.2011 00:03
http://www.youtube.com/watch?v=PgajHYzE8tM&feature=related

Сидеров заявява в НС, че Яне Янев е гей
цитирай
3. zaw12929 - Който много говори и простотии к...
27.05.2011 07:38
Който много говори и простотии казва- имам предвид тъщите- прилича им
цитирай
4. pagan - По времето на произхода ще ги познаете!
28.05.2011 15:54
"Атака" възникна в отговор на действията на Доган и пасмина (не партия)! Ако забранят ДПС, (Държавната ПаСмина), "Атака" ще се разпадне от самосебе си! Вижте само ръководството и - Доган, Местан, Христо Бисеров, Данчо- ментата,- хайван до хайван!
цитирай
5. анонимен - mentonal future
25.08.2011 03:14
Разни анализаотри и скиптици скапани фанатици които не виждат истината Волен и Доган се мразят до безочие ама вие винаги трябва да нападнете някои винаги 1 трябва да е на шиша тфа е... не виждате кфо прави 1 ния кфо праи др-я доган иска да окупира даржавата а вие само с глупости се занимавате ... тап народ си бяхме такаф си и оставаме
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14612727
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930