Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2011 08:36 - Валентин Златев арестуван.Повдигнато му е обвинение за неплащане на данъци!
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 15820 Коментари: 19 Гласове:
20

Последна промяна: 28.07.2011 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В момента по НОВА ТВ министър Трайчо Трайков заяви, че липсват приходи за МИЛИАРДИ ЛЕВА в държавния бюджет от неплащен на ДДС и акцизи при реализацията на горива на пазара. Миналата година имало месеци, през които износа на рафинерията в Бургас бил колкото цялото й производство за месец т.е. явно е налице контрабанда на гориво. Реализира се фиктивен износ, при който не се плащат ДДС и акцизи, а реално това "изнесено" гориво се реализира на вътрешния пазар без да се плащат данъци. През последните две години рафинерията в Бургас излизала на загуба и нито лев данък печалба не е влизал в държавния бюджет за цели две години.
Ако бяхме нормална държава представителя на руската мафия в България Валентин Златев щеше да е "задържан под стража" с белезници и повдигнато обвинение за укриване и неплащане на данъци в особено големи размери. Но това няма как да се случи, тъй като не сме нормална държава. В България законите важат за кокошкарите,цигани от махалата окрали 5 кокошки за 20 лева, за което при рецидив могат да получат и 3 години затвор. Има много такива случаи. Но за мафиоти като Валентин Златев и Васил Божков - Черепа близки приятели на мутрата, която ни управлява това няма как да се случи.
Васил Божков - Черепа пък строи един от лотовете на магистрала Тракия, благодарение на Росен Плевнелиев и Бойко Борисов. Благодерание на тях двамата цената на магистрала Тракия сега се актуализира засега само с 14 милиона лева в полза на мафиота Васил Божков.Утре с много повече.Така се подписват договори при едни цени, а впоследствие се актуализират като за наши хора.


http://svejo.net/1208358-globalization-valentin-zlatev-arestuvan-povdignato-mu-e-obvinenie-za-neplashtane-na-danatsi







Гласувай:
23



1. meto76 - Благодарение на лобито на Валентин ...
28.07.2011 09:31
Благодарение на лобито на Валентин Златев в парламента не бе отменен акциза върху биодизела. Сега е момента да се направят съответните законови промени и да се отмени този акциз върху екогоривата. При тези цени в момента биодизела без акциз ще е напълно конкурентен на дизела от нефтопродукти.Сега се прибира реколтата,хората отиват на почивки потреблението на горива е засилено и употребата на това екологично гориво би намалило зависимостта на страната от Нефтохим.
цитирай
2. анонимен - Спонсорът на Бойко арестуван??? ...
28.07.2011 09:32
Спонсорът на Бойко арестуван??? Данъци, ДДС? Не и в този живот... Ха хаааааа, нещо ни баламосват май,а?
цитирай
3. meto76 - http://e-vestnik. bg/12312/n...
28.07.2011 09:36
http://e-vestnik.bg/12312/neshto-ni-budalkat-s-valyo-naftata/

Нещо ни будалкат с Вальо Нафтата
цитирай
4. анонимен - meto76,
28.07.2011 09:52
ти малоумен ли си? Явно никой не е арестуван. Защо заблуждаваш аудиторията?
цитирай
5. meto76 - Интерюто на Яне Янев по НОВА ТВ, в ...
28.07.2011 09:53
Интерюто на Яне Янев по НОВА ТВ, в което задава въпрос на Бойко за контрабандата на горива, цигари и алкохол е от 22.03.2011 год. Явно по върховете си знаят кирливите ризи само ние сме малоумните дето им се връзваме на приказките и измислените спорове,докато крадат държавата.(виж видеото)
цитирай
6. meto76 - ти малоумен ли си? Явно никой не е ...
28.07.2011 09:54
анонимен написа:
ти малоумен ли си? Явно никой не е арестуван. Защо заблуждаваш аудиторията?

за да прочетеш написаното анонимнико :)
Това е новината, която следва да прочетем във вестниците, ако министри и политици говорят истината и си държат на думите.А не че Сидеров нарекъл Яне педераст, а Яне му го върнал с психопат.Това си го знаем.По-важно е защо пенсиите са по 100 лева, а заплатите по 200 лева.Защото някой краде и неплаща данъци, а друг го покровителства.
цитирай
7. meto76 - http://www. dnevnik. bg/bulga...
28.07.2011 10:26
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/07/28/1130248_sreshtata_diankov-lukoil_e_otmenena_otnemaneto_na/

Срещата Дянков-"Лукойл" е отменена, отнемането на лиценза остава в сила!
цитирай
8. megafon - Доста си в грешка
28.07.2011 11:14
колега. Бойко за разлика от останалите правителства и партии е прозрачен и можеш да видиш кой му е спонсор. А Валентин Златев си рабошете не успокоявано, докатон е дойдоха ГЕРБ? Що така, питаш ли се такива простички въпросчета? Защо по времето на тройната коалиция никой не засичаше горивата? И най-важното Валентин Златев не е арестуван.
цитирай
9. meto76 - колега. Бойко за разлика от оста...
28.07.2011 14:03
megafon написа:
колега. Бойко за разлика от останалите правителства и партии е прозрачен и можеш да видиш кой му е спонсор. А Валентин Златев си рабошете не успокоявано, докатон е дойдоха ГЕРБ? Що така, питаш ли се такива простички въпросчета? Защо по времето на тройната коалиция никой не засичаше горивата? И най-важното Валентин Златев не е арестуван.


Не е арестуван, а трябва.Бойко Борисов бе част от управлението на НДСВ четири години.По това време половинката му придоби банка, която продаде за стотици милиони евро. Той е част от политическата класа, която управлява страната последните 10 години.Не е по-различен от останалите - Станишев,Доган,Сидеров,Яне.
цитирай
10. анонимен - Браво, Мето!
28.07.2011 14:23
Направил си много стегнат и систематичен анализ на ситуацията. За съжаление читателите не те разбират, защото са същата тази рая с робски манталитет, която се чувства некомфортно, ако няма ботуш на врата си.
цитирай
11. wasteland - Нещо забрави да споменеш Костов и ...
28.07.2011 14:25
Нещо забрави да споменеш Костов и вече стана ясно синьото ти оперение :)

Ама чакай, че не се сещам добре - нали именно Костов хариза Нефтохим на Лукойл...
И нали пак Костов за 4 години пълен мандат не успя да вкара един комунист в затвора, макар, че тогава си направи и съда да работи за него, а за сметка на това произведе говеда като Богомил Бонев, Йордан Цонев, христо Бисеров, Добри Митев и т.н. :)
цитирай
12. rossi9 - колега. Бойко за разлика от оста...
28.07.2011 15:30
megafon написа:
колега. Бойко за разлика от останалите правителства и партии е прозрачен и можеш да видиш кой му е спонсор. А Валентин Златев си рабошете не успокоявано, докатон е дойдоха ГЕРБ? Що така, питаш ли се такива простички въпросчета? Защо по времето на тройната коалиция никой не засичаше горивата? И най-важното Валентин Златев не е арестуван.
Точно така!
цитирай
13. анонимен - Хахах
28.07.2011 15:54
Само като видя да пише "Яне Янев..." и ми замирисва на сайт за мъжки проститутки. Айде у лево, и се поинтересувайте чии син е Златев и с чии пари управлява Лукойл ;)
цитирай
14. анонимен - посапри се бе нашия, пос'апри се!
28.07.2011 16:25
посапри се бе нашия, пос'апри се!

500 000 тона са 500 000 000 литра. а да сметкаме по 2 лева, правителството плаща на на Кромитлукмасло 1 000 000 000 лева за бензинООО, беее, мааа.

ето това са решили мутрите да кльопнат на ЗлакткоФ и ЛукКромитОилМасло, копеле.

а са да видиме некой нема ли да кае колко афтомобила има МВР, МНО, Финансите и други разни малки болници и линейки. еми по 10литра на 100 да харчат, демек1000литра на 10 000км (което си е нормалех годишен пробег) излиза че Златев храни с договорче 50 до 100 000 коли. па на секи полицай, на секи чиновник и всеки депутник дехуйка по две коли да дадат пак се губи нещо из тефтеро.

Никакви кранчета на никакви трабички входове и изходи не са проблема. некой е сметнал че този убаФ бизнасЪ треа да се дуде на некой друг.

Златев казава , ако внимавате, че правителството не му плаща за бензините. а правителството че Златев нема мерки и теглилки. ха ха ха

БеСеПерасите правилно определиха че Буда и ЛукОил играиат тенисче в театеро.

Мишокът Айън Кокала добре е сметнал че перото отиващо в ЛукОил е фантастично.

Само Болен Седер е седнал на миндера по турски и обяснява на ЖорнЪлиститье че това е нацистка стойка за седене пред газова камера.
цитирай
15. megafon - Половинката
28.07.2011 20:11
на Бойко е банкерка от времето на Костов. Можеш да направиш справка.
цитирай
16. d3bep - ТОй оня пендерхулник отне лиценза ...
28.07.2011 20:56
ТОй оня пендерхулник отне лиценза на Златев, защо?

1. Популизъм преди изборите.
2. Да даде на Лукчо мотиФФ да вдигне цените на горивата. Преди два месеца при тея цени скачахте на бунт за горивата. Сега ше се радвате, зер Лукчо има мотиФФ.

Нема се учуда и ако арестуват Златев. Предизборно.
Иначе аз лично не съм забравил ка кминалата година, покрай скандалите с онаа патка - Румито Желева, умна почти колкото Бойкича, даже и малк оповече от него, но не толкоз обиграна, та понеже цъфна голият й дирник не само на малограмотна и мафиотска буля, ами и на протеже на Златев, та горе долу миналата година бойкича се кълнеше, как рафинерията била чиста кат сълза.

Тая година един от неговите кютуци като се изцепи че щел да купува рафинерията обратно, бойкича полуде и каза, че за обиди срещу такава мила рафинерия давал шамари.

Сега... Сега явно се разчита, че сме забравили. Че не помним тежките маси на Бойкича и Златев и комбинираните им игрички. Не помним, че Ипон, или казано на български "Туш" охранява нефтозавода срещу милиони без изобщо да върши каквото и да е по него всъщност....

Помним или не помним?
Вий помните ли?
цитирай
17. d3bep - Иначе златев ше бъде арестуван и ше ...
28.07.2011 21:02
Иначе златев ше бъде арестуван и ше си излежава присъдата заедно с Митьо Очите.
По дискотеките.
А през останалото време, на плажа през затвора, който кой знае как ше се е паднал близо до плаж, охраняван от личната си охрана .Може и от ИПОН.

Митьо е документиран да си лежи присъдата така, ма сигурно му е скучно сам....
Иска по - голем престъпник, за да се учи.

Тоя, дето унищожи рафинерията, дето я строиха за да храни страната, и я превърна в първата губеща рафинерия в света, остави 10 000 човека без раябота за да не му правят конкуренция на Лукойл Раша. та той е идеален кандидат за съратник до Митьо Очите на плажа...
Митьо ше му вика "шефче".
цитирай
18. energywatch - Вагит Аликперов был взбешен из-за безответственного поведения Валентина Златева!
28.07.2011 22:38
Анонимные источники Bulgaria News из российского посольства в Софии сообщили, что Вагит Аликперов был неприятно удивлен, происходящими в Болгарии событиями вокруг компании „Лукойл”. Вагит Аликперов был взбешен из-за безответственного поведения Валентина Златева, из-за которого могут провалиться планы компании по экспансии турецкого рынка. Т.к. турецкая компания «Лукойл Евразия Петрол” рассчитывала на поставки топлива с НПЗ Бургас

цитирай
19. sreden - Заглавието за пореден път ти е подвеждащо...
29.07.2011 00:05
Стил?Аз бих казал -много лош,досущ като онези ,за които пишеш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580274
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031