Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2011 18:50 - Фабрика за сапун на ДС
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1932 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 01.10.2011 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Фабрика за сапун на ДС от Valentina Marinova на 29 септември 2011 г. в 17:11  

 Партия „Атака” беше създадена от ДС за да обслужва комунистическата олигархия в страната с методите на нацизма. Особени грижи за популяризирането на Волен Сидеров положи бившият началник на Шесто управление на ДС Димитър Иванов, издателят на вестник „Земя”, известен като голям приятел на Русия, издател на вестник Дума, а също и с прозвището си „Гестапото”. Дълго време Сидеров имаше запазена цяла страница във вестника на генералите от ДС – „Земя”. След това му направиха и телевизия и партия. Щом като служи вярно и успява да манипулира масите – защо не ? Другарите от другите партии на олигархията – БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ наблюдаваха възхода му с удовлетворение, защото им беше полезен. ДС прояви професионализъм и му създададе щурмови отряди под формата на футболни агитки, ултраси, гвардейци, расатевци и др.

 Днес по улиците на големите градове всяка вечер хиляди младежи, предимно ученици, крещят „Циганите на сапун” и „Турците под ножа”. Това е звезден миг за ДС. Да обработиш пропагандно цяло едно поколение в нацизъм и етническа омраза е постижение, достойно за учители като Гьобелс, Йосиф Сталин и Владимир Путин. Поколение, което вместо за борба за свобода да се организира чрез Фейсбук за нацистки шествия.

  По време на възродителния процес политбюрото на БКП  и ДС искаха турците да си сменят имената и ги „възраждаше” с вътрешни войски и Белене.

   Сега според сатрапите на олигархията и техните щурмови отряди етническият "враг" следва направо да бъде заклан и направен на сапун. Няма спасение, даже да си смениш името и да стоиш затворен в гетото. 

   Днешният министър председател също е ходил в „смесените райони” когато през 1989 г. ДС убиваше турци и се възхищава от Живков.

  Щурмовите отряди шестват из България. Те искат фабриката за сапун на Сидеров и инженерите и от ДС. На Живков му откриха втори паметник.

  Министърът на просветата не знае тези, които викат по улиците, негови ученици ли са, или са на някой друг. Очевидно вече не са негови ученици. Те са ученици на мрака на щурмовите отряди и червените гестаповци, преквалифицирали се в нацисти, който пада над България. Дали министърът на просветата ще подаде оставка ? Едва ли. Хората на олигархията никога не подават оставки.

  Главният прокурор ще задържа по за 72 часа младежи, последвали уличните щурмоваци, но няма да задържи оберщурмбанфюрер Сидеров за нито 1 час. Защото гаулайтерите от ДС зад сцената са предупредили главния прокурор да не пипа техния човек.

 Никой не знае докога циганите и турците ще стоят кротко и ще чакат да бъдат заклани и направени на сапун.

   Западът смътно започва да разбира с кого си има работа тук.

 Както и по-будните ученици, които в някой не толкова далечен ден ще се организират във Фейсбук за да зададат някои въпроси на главния прокурор, министър –председателя, президента, депутатите и покровителите им от олигархията.

   Движение „Граждани срещу ДС”


http://svejo.net/1272862-globalization-fabrika-za-sapun-na-ds




Гласувай:
6



1. ussrbg - Да насъскат масите
02.10.2011 10:21
Да насъскат българи срещу циганите за да може докато те се бият мафията да си краде спокойно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14615176
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930