Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2012 12:22 - Обезумя ли Западният свят?
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 3586 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 03.03.2012 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обезумя ли Западният свят? от Ognian Daskarev на 2 март 2012 г.  

 

Незначителен вестник в малка европейска страна помества карикатури на Мохамед, никому неизвестен свещеник от Флорида заплашва, че ще изгори Корана /но не го прави/, американски войници НЕВОЛНО  изгарят Корана във военна база в Афганистан. В отговор, не ислямисти, а хиляди обикновени мюсюлмани излизат на улиците, избиват се взаимно с мюсюлманите-полицаи, горят западни посолства, представителства, магазини. Вместо ислямските ръководители да се извинят за дивашките изстъпления на обикновените мюсюлмани, следват водопади от извинения от….. западните ръководители, журналисти, правозащитници. Тези измамни водопади от извинения се изливат само заради политическата коректност, на която робуват почти всички влиятелни хора в Щатите и Западна Европа. Сега си представете това – в Египет/Ирак,/Саудитска Арабия/ ивицата Газа нарочно и редовно се горят/конфискуват/ библии, църкви, синагоги, еврейски свещени книги, посолство. В Иран, Youcef  Nadarkhani, бивш мюсюлманин, преди две години приема християнството и става пастор, за което е осъден на смърт. В Щатите, Израел, Зап. Европа веднага започват масови безредици, опожарени са посолствата на ислямски страни, убити са десетки души, изливат се водопади от извинения от водачите на Египет, Ирак, Иран, Саудитска Арабия, Хамас/Газа.

Не мисля, че някой може да си представи това в Западния свят.

Случаят от преди дни във военната база Баграм на САЩ в Афганистан трябва да бъде описан. Там, затворени джихадисти си разменят подривни съобщения, написани върху копия на Корана, т.е. именно джихадистите са осквернили свещената си книга! Затворническите власти, естествено, конфискуват копията от Корана, без да знаят, че това са копия на Корана, защото те били сред купища боклук, изхвърлени от затворниците-джихадисти, които искат да заличат следите си. Ето как джихадистите за втори път оскверняват свещената си книга – нарочно я изхвърлят на боклука! Когато започват да горят боклука, обаче, афг.шофьор забелязва, че там има копия от Корана, вика и призовава американците да извадят книгите от огъня. Войниците отчаяно се опитва да спасят книгите и ги изваждат полуобгорени. Съвършено ясно е, че няма никаква умисъл в злощастното изгаряне на Корана.  Но за нещастие всичко се разчува и в Афганистан започват смутове, в които загинаха около 30 души. Бяха убити шест американци,  вкл. подполковник и майор в строго охраняваното министерство на вътрешните работи в Кабул.

Безредиците в Афганистан бяха спонтанни, в които участваха обикновени мюсюлмани, а не поддръжници на Ал Кайда!  

И водопадите от извинения започнаха – извини се командващият на амер. войски в Афг., военният министър Леон Панета. Извини се и Барак Обама! Вместо да се извини афг. президент Карзай, заради убийството на шестимата американци.

Разберете това: мюсюлманите отговарят с масово насилие само когато не-мюсюлмани извършат нещо волно/неволно срещу исляма. В ислямските страни сега безспирно се избиват шиити и сунити, горят си взаимно джамиите, и да горят си кораните. Но да сте чули за някакви протести против това в ислямския свят? В Ирак, години наред джихадистите усърдно избиваха десетки хиляди беззащитни мюсюлмански мъже, жени и деца, за да прогонят американската армия. Да, в Ирак ислямистите избиваха други невинни мюсюлмани, защото не можеха да убиват американски войници! Ето как ислямистите се сражаваха с чуждата армия – избиваха методично собствените си единоверци!  Да сте чули протести против това неописуемо варварство в ислямския свят?

Сега в ЕС почти всички медии съобщават за изгарянето на Корана във военната база Баграм, без да казват и дума за точните обстоятелства, при което това се е случило. Ето защо: западните политкоректни мултикултурници/ислямо-левичарите, които владеят/командват големите зап.медии не  искат вие да разберете, че обикновените мюсюлмани в Афг., които нямат нищо общо с ислямистите, просто изпълняват заповедите на Корана за война с неверниците. /За това писа с риск на живота си смелата Ориана Фалачи в „Силата на разума”/  За тази война с неверниците са позволени всички средства, вкл. и оскверняване на Корана с джихадистки/подривни съобщения.

И така: НЕВОЛНОТО изгаряне на Корана от американски войници предизвика убийството на шест американци, които са в Афганистан, за да помагат на афганистанците и смъртта на още около 30 души. Президентът на САЩ официално и унизително се извини на афг. президент, вместо да се случи обратното. Нито една голяма европейска/американска медия, освен Фокс Нюз, Уол стрийт джърнъл и няколко по-малки амер. медии не осъдиха непростимото извинение на Обама. Точно обратното, похвалиха го. Това се случи в просветения западен свят, родина  на ренесансовите идеи, единствено заради политкоректността/мултикултурието, които са днешната западна чума.

/В българското блато почти никой не обърна внимание на посл.събития в Афганистан. Тук всички са заети с бонусите на политиците, цените на лекарствата, участието на някаква циганка в Евровизия и пиянското убийство в Студентския град, за което всички абсурдно обвиняват властите, вместо извършителите и родителите им/.  

Но, за щастие /само/ в Америка и Израел все още има нормални хора. Нормално е те да са сред американската/израелската десница. Чест прави на кандидатите за президент от Републиканската партия, Rick Santorum и Newt Gingrich, на известните десни набюдатели Charles Krauthammer, Mark Levin, Bill O’Reilly, Andrew McCarthy, Mark Steyn, Rick Moran, Ann Coulter, както и на известната дясна израелска журналистка, Caroline Glick,  че осъдиха извинението на Обама и подкрепиха семействата на шестимата убити американски военни в Афганистан.

Ето защо Западният свят все още не е обезумял. И немалка заслуга за това имат американската и израелската десница.


http://www.facebook.com/notes/ognian-daskarev/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BC%D1%8F-%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/306872239373502


http://svejo.net/1440947-globalization-obezumya-li-zapadniyat-svyat




Гласувай:
6



1. july26 - Не знам какво точно казва тази статия...
03.03.2012 12:50
Много думи без особен смисъл, Пи-Ар ли е някакъв на "западните демократични ценности" или нещо друго... Не е ясно... Сещам се за поне два кръстоносни похода в миналото и за безбройните"присъствия" на САЩ по света за гарантиране на демокрацята и последиците от това-за местните хора,екологията,икономиката,последващото настаняване на американски енергийни фирми...
Всъщност не намирам смисъл да коментирам нещо което не казва нищо смислено...
цитирай
2. анонимен - Хамериканците неволно се озовали в ...
03.03.2012 12:57
Хамериканците неволно се озовали в Афганистан и неволно изгорили...А иначе им е гот да си джиткат с евтин арабски петрол...
цитирай
3. meto76 - Много думи без особен смисъл, Пи-Ар ...
03.03.2012 13:44
july26 написа:
Много думи без особен смисъл, Пи-Ар ли е някакъв на "западните демократични ценности" или нещо друго... Не е ясно... Сещам се за поне два кръстоносни похода в миналото и за безбройните"присъствия" на САЩ по света за гарантиране на демокрацята и последиците от това-за местните хора,екологията,икономиката,последващото настаняване на американски енергийни фирми...
Всъщност не намирам смисъл да коментирам нещо което не казва нищо смислено...

Там където са се настанили американските петролни фирми има висок жизнен стандарт и благоденстващо население - виж петролните монархии от Персийския залив - Саудитска арабия,Кувейт,ОАЕ,Катар и т.н. Там където има държавен монопол върху петролните ресурси има мизерстващо население - Иран,Венецуела!
цитирай
4. rakurs - /само/ да бе да!
03.03.2012 14:11
Иран,Венецуела и просперираща България ?
цитирай
5. watchtowerman - Левичарското мислене
03.03.2012 19:58
продължава да не вижда(а оттам и да не разбира), че епохата на идеологическите битки е отминало и е дошло време на ВЕРСКИ сблъсъци. Непроумяването на последния факт само ще увеличи загубите на западния свят, основоположен м миналото върху Християнските ценности. През 1974г Ислямските държави приеха Решение за завладяване на Европа чрез демографска инфилтрация, и това е ВЕЧЕ Факт, който обаче продължава да не се осмисля от левичарството.
цитирай
6. анонимен - На много места недолюбват американците
03.03.2012 21:23
Това с Корана си е повод за изливане на натрупаната омраза.
Тук при възродителния процес Саудитците наляха доста пари за джамии, така че част от преборването на социализма беше с мюсюлмански пари и от фанатизирани ислямисти. Левите знаят какво може да стане и затова подкрепят по- умерения Доган
цитирай
7. анонимен - hohohoh
13.03.2012 12:54
abe nqkoi si mislqt 4e 4ernite 6te izlqzat po eftino 4e sa po lesni za kontrol i t.n. ... ama te izlqzaha 10 puti po skupi ot belite a o6te ne sa po4nali da ba4kat daje :P
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580462
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031